Eski Sevgilimi yıllar sonra buldum evlenmiş çok pişman ne yapmalıyım? ? LÜTFEN yardım edin?

Bundan 6 sene önce çıktığım bir kız vardı. 2008 2010 arası çıktıkBiz hem sevgili hemde arkadaş gibiydikOnu çok seviyodum. Benim için çok degerliydi Ayrıldıktan 1 sene sonra kocaeline taşındı. En son 2011 de konuştum mesaj attı taşınıyorum diye Yüzyüze 2010 martında gördüm en son. 2 -3 sene onu unutmadım. Ama birden aklıma geldi unutamadığımı anladım geçen 6 seneye rağmen. Tabi bunun numarasını silmiştim unutmak için onu. Face twit insta heryerde aradım bulamadım. Eski izmirdeki evlerine gittim. Ev sahibi 2. satın alanmış izini bulmadim. Soyadı yıldızdı birde teyzesi vardı Facede yıldız diye arattım ismiyle beraber binlerce insan çıktı üşenmeden deli gibi aradım ve buldum. Fake hesap açıp ekledim. Sonra bunun profilden abisini buldum. Girdim profiline ne göreyim kız evlenmiş. Tabi biz çıkarken daha bakımlı daha güzel giyinen mini etek falan giyen bir kızken şimdi daha kapalı kıyafetler giymiş. Ama güzelliği hala aynı gözleri falan bakışları içimi yaktı. Koskoca 6 sene geçmişti aradan onu görmeyeli. Neyse bununla konuşup konuşmamak arasında kaldım.1 hafta sonra geçmişin hatrına ve kalbimin sesini dinleyerek fake hesaptan mesaj attım. Skype açtık. Napıyorsun evlenmişsin dedim eski günlerdeki arkadaş gibi olduğumuz anılardan bahsettik. Kız bana hiç değişmemişsin hala çok iyi birisin dedi. Daha sonra ağlamaya başladı. Çok mutsuzum dedi eşimle ilk evlendiğimizde böyle değildi dindar oldu hicbirsey giymeme tek başıma dışarı çıkmama bile izin vermiyor hapis gibi şiddet uyguluyor bazen dedi. Seninle hayatımın en güzel zamanlarını geçirmişim sana sarılıp sahilde sabahladığımız zamana gitmeyi çok isterdim dedi sen benim hem sevgilim hem kankamdın dedi. Bende dedim kusura bakma seni üzdüm sen bir yola girdin dedim düzenini bozmuş gibi oldum dedim ihtiyacın olursa eski bir dost gibi arayabilirsin dedim. içim yanıyor sizce ne yapmalıyım bir yandan onu kurtarıp özgürlüğüne kavuşturup koynumda uyumasını istiyorum bir yandan yuva yıkıyor gibi hissediyorum kararsızım yardım edin😭
Eski Sevgilimi yıllar sonra buldum evlenmiş çok pişman ne yapmalıyım? ? LÜTFEN yardım edin?