Evliyim Fakat Eski Sevgilimi Unutamıyorum Lütfen Yardımcı Olun?

1.5 yıllık evliyim. Dışardan bakıldığında düzgün bir işim ve evliliğim var gibi görünüyor fakat içerde işler çok farklı. Evlenmeden önceki eski sevgilimi unutamıyorum özellikle onunla yaşadığım şeyleri, fakat ailesi beni istemediği için ayrılmıştık. İki gün önce kendisini görmeye gittim ve şu an ailen istemese de benimle evlenir miydin diye sordum, ailemi karşıma alamam mutlu olamayız dedi. Aynı soruyu dün akşam eşime sordum ailem istemese bile ben seninle evlenirdim en kötü ihtimal kaçırırdım dedi. Eşim çok iyi ve düzgün bir insan, bir dediğimi iki etmiyor, dışarıdan çok kıskanılan bir evliliğimiz var. Fakat eşimle tensel uyumu yakalayamıyorum bir türlü, eski sevgilimle yaşadığım şeyler gibi olmuyor. İki gün önce bana söyledikleri ailemi karşıma alamam, sen beni daha çok seviyorsun demesi yüzüme tokat gibi çarptı kendimi aptal gibi hissettim. Niye görmeye gittim bilmiyorum yanlış yaptığımın da farkındayım ama kendime engel olamadım. Bir ara boşanmayı düşündüm ona da söylemiştim ama boşan ayrı eve çık birlikte yaşarız dedi evlilik yapamazmışız anlayacağınız bilinmeze doğru gidecektim. Belki görseniz eşin çok daha iyi dersiniz ama gönlüm hep ondan yana oluyor nedenini bir türlü çözemiyorum onu içimden silip atmak istiyorum. Ayrıca eşime karşı da çok vicdan azabı çekiyorum lütfen biri bana tavsiye verebilir mi ben bu adamı unutmak için ne yapmalıyım?

Evliyim Fakat Eski Sevgilimi Unutamıyorum Lütfen Yardımcı Olun?