AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
339Cevap
Görüşmemi istememesine neden olan şey benim göremedigim bir durumsa ve mantıklı ise bu ayrıntı için teşekkür dahi ederim. Ha eğer mantıklı bir açıklaması yoksa sözü benim için bir şey ifade etmez. Arkadaş ta sevgili de bana mantıkla gelsin..
dostlar degerlidir hiçbir kız arkadaşım için dostlarımdan vazgecmem ne zaman sevgilimde bana dost olur bir hayat arkadaşı olur eş olur o zaman iş başka boyuta gecer işte..
Eğer çapkın bir tipse birlikte takılmayı bırakmak zorunda kalırım sevdiğim kadına ihanet etmiş olurum yoksa. Eğer onunda öyle kaşar bir arkadaşı olsa bende arkadaşlığını kesmesini isterdin.
Sevdigim beni seviyor mu onemli olan o. Seviyorsa tabiki
Aşk gider arkadaş kalır. Bu hep böyledir.
Sonuna kadar arkadaşım.
Tabiki arkadasim ve boyle bir olay yaşamistim arkadasimi sectim
Sevgili bir şekilde bulunur ama (samimi) arkadaş bulmak kolay degil
Benim sevgilim benim arkadaşımla görüşmemi yasaklayacak öylemi me tercihi ya sevgiliye direk yolll
başıma gelen bir durum çok köyü bişey kavgalar hiç bitmiyor ama ortak noktayı bulmaya çalıştım ikisine de tavrımı belli ettim fakat hala birbirlerini görmek istemiyorlar malesef
valla kardesım bu devırde arkadas kardes falan fılan yalan onlar bı zaman sonra sadece yanında mutlu olabılecegın erkek veya kız olcak zaten arkadas ortamın varsa uzun ılıskın olmaz benım 10 senelık arkadasımvardı artık konusmuyoruz mesela bı zaman sonra gercekten degısıyo hersey mutlu olamana bak
Denge kurmalısın. Arkadaşın seni anlayacaktır sevdiğin kadın yanındayken görüşeceksin. Sevdiğin kızda seni anlayacak ki senin hayatına müdahale etmemesi gerektiğini ve güvenmesi gerektiğini :)
Bana o tercih hakkını sunanı hayatımdan çıkartırım.. Daha önce yaptım.
Hatta arkadaşlarımdan çok seviyordum. Her şeyimdi.. Tercih hakkı sundu ve ayrıldım.
Yine olsa yine aynı şeyi yaparım.
Sevdiğim beni gerçekten seviyorsa ciddiysem ve arkadaşım da benim için sıradan bir arkadaş ise elbette sevdiğim. Ama benim için bir dost ise böyle bir seçim yaptığı için sevdiğimden ayrılırım.
O konumuna göre değişir. Sevgilim dediğim insan ailem olacak kişiyse uyarılarını dikkate alırım. Ama " ya o ya ben" demek bana göre ters, bu şekilde tercih yaptıranın kişiliği hakkında düşünürüm
ben ne yaparım bilmem de az once arkadaşım benim yerine onu defalarca aldatan insan içinde küçük düşüren ağzına eden sevgilisini seçti çok hoş bir duygu gerçekten (!).
Arkadaşını seç sonra yanında kimse kalmıyor yalnızlıktan ona odaklanıyorsun beyfendinin popo tavan yapıyor seni terkediyor hem kıymet bilmiyorlar ki şekerim o şekilde davrandığında taviz vermiş oluyorsun hem terkettiğinde birde bakıyorsun yanında kimse kalmamış ne bk yemişim ben diyorsun
Tercih yapmak zorunda birakan kisiyi secmem Egerki cok gecerli bir sebep yoksa. Zaten arkasimsa dogru bir kisidir.
Bana ben mi? o mu? diyecek biri zaten benimle işi olmasın ha ben ikisinide ihmal etmem herkes yerini bilsin o kadar,,
Eğer sevgilimse benim tek arkadasima şart kosmamali eger bu teklifi yaparsa zaten beni kullaniyor sevmiyor demektir. Seven insan herseye katlanir. Seven kalpler hassas olur :D
Arkadasın sana zarar verecek yanlış kişiyse sevgilinin sözünü dinle bence. Ama öyle değilse görüş tabi ya da mesafe de koyabilirsin fakat bu konularda Baskıyı doğru bulmuyorum
Bu tercihi yaptıran sevgilime yol veririm. Birlikte büyüdüğüm arkadaşım bana abimden kardeşimden yakın.
Sende mi guru oldun :D
Hayırlı olsun :D
@DarkQueenn3 evet bizde katıldık o kervana , sağol 😄
sevgilimin dedigini yapardim.. nasilsa iki gun sonra defolup gidicek belki o ara birseyler fark ederim arkadasimla ilgili..
Arkadasım canım gibiyse en çok değer verdiğim kişiyse şu hayatta arkadaşımı seçerim
zor bir seçim ama kızı gerçekten seviyorsam onu seçerim
Yarın öbür gün sevgılın terkettıgınde yine o arkadaşının omuzunda ağlarsın
Sevgiliyi. Arkadas da deseniz sevgi agır basar yapcak bişi yok
Bu tercihi bana yaptırmak zorunda kalandan vazgeçerdim
beni tercih yapmak zorunda bıraktırmayanı seçerim :D
Sevgilim bir erkekle bir kız arkadaş olamaz bence ateşle barut yan yana durmaz.
bir süre ikisinden de uzak durup neden böyle bir durumun içinde olduğumu iyi bir düşünürüm
Sevgilim ısrar ediyorsa mesafeli olarak arkadaşımı ama pat diye degil tabi
Sevdigim kişi evlenecegim kişidir onu seçerim arkadaşımlada mesafe koyarım
Hayatım boyunca böyle tercih yapmak zorunda kalmadım büyük konuşmıyım kalmamda. Tercih edilecek biri benim arkadaşım ya da sevgilim olmaz.
Sonuna kadar arkadaşlarım. Gerçekten beni seven bir insan bana bu tercihi yaptırmaz zaten. Ayrıca en ufak bir şey olsa arkadaşlarıma koşuyorum dertleşmeye onlar bana verilmiş en güzel hediyeler.
Arkadaş bir yere kadar.
Ama gorusmek istememesine bana izah etmeli.
Banamantikli gelmeli yoksa her isteğine evet diyemem oyle bir sevgili olmadım.
Mantıksız bir açıklma yaparsave arkadasim da neden olusturmussa bu isteğe ikisini de silerim
Arkadaş imi secerdim bana o secimi yaptirmak zorunda birakan kisi bana deger vermiyor demektir bana gore
Sevdiğimi elbette. Arkadaş bulunur bir yerden kafa dengi insan mutlaka vardır da seveceğin birini daha zor bulursun.
olayi cinsiyet olarak anlat bence arkadasimiz kizmi erkekmi biz kimiz nerdeyiz biz neciyiz yani )))))
ne olursa olsun arkadaşımı seçerim ama o beni seçer mi bilmiyorum
o benim kardeşim canım herşeyim sevgilim yokken o vardı her o yanımdaydı
sevgili herzaman bulunabilir ama gerçek bir arkadaş çok zor
sevgili üzer kardeş teselli eder
Valla ortak bir yolunu bulmaya çalışırım.. iksindende vazgeçemem. Kolay bişey değil bu.. arkadaşımla pek sık görüşmem.. Yani arkadaşımı feda ederim gibi görünüyo çapkın fırlamaymış zaten öyle arkadaşım olmadığı için üstüme alınmadım :-D
eğer bnim sevdiğim biri ile ben arasında seçim yaparsa zaten o seçimini yapmış ve bni kaybetmiştir sebebi ben o şıklar içine girdiğim an bitmiştir insan sevdiğini şık yerine bile koyamaz
bence tabi
sevgilim tabii ki de beni seçmeli ! :D
aynı durumda ben ne yaparım tabii ki seçim yapmam :D :D
bizde böyle :p :D
kim beni tercih yapmak zorunda bırakıyorsa onunla bir daha görüşmem.
arkadaşını mı daha uzun süredir tanıyorsun sevgilini mi? Ben arkadaşımı seçerim. Sevgilimi seçerek hata yaptım. Ayrılırsınız falan insan çok arıyor sonra o arkadaşı
arkadaşlar herzaman bakidir. ayrıca sevgilinle evlilik düşüncen var mı oda önemli.
Duruma göre değişir şimdi arkadaşım birşey yapmadan bir zararı dokunmadan böyle derse arkadaşımı seçerim eğer zararı dokunmuşsa sevdiğimi seçerdim ilerde vicdan azabı yaşamamak için
herkesin yeri ayrı olmalı bence seçim değil değer verdiğin insanalrın yerini bilen seçim yapmazsın sevdiğin başka arkadaşın başka bence
Ikisi arasında bir tercih asla yapmam kimse kimsenin kalbini kıramam, sevgilimden zaman isterim görüşmelerimi makul seviyeye indiririm en fazla bu olur.
Arkadaşım fırlama ve çapkınsa zaten kız arkadaşımla tanıştırmamaya bakarım. Hele de sevgilim istiyorsa mutlaka bir şey görmüştür.
arkadaşımı seçerim beni böyle bir ikilemde bıraktığı için düşünmeden silerim
seviglin sana ziktiri cektignde... her zaman senı haayata dondurcek biri olmali.
tabiki arkadas
Arkadaş iyisiyle kötüsüyle yanında olandır o yanımda değilse bu yüzden sevgilim derim
Hangisini daha çok sevip guveniyorsan ya da ortak noktayı bulmalisin
sevgilimle yaşadıklarım + ne kadar ciddi olduğumuz değişkenlik gösterebilir
Abd projesi gibi ol arkadaşına ver sevgilinize bırakma :)
Bugün çoçukluk arkadaşımla görüşmemi istemeyen yarın ailemle görüşmeme karışırır. Arkadaşımı tercih ederim.
arkadaşım tabiki. sevgili bulması marketten sakız almak kadar kolay. arkadaş bulması zordur.
onla görüşme demeye hakkı olmadığından dolayı hadi başbaş güzelim
eğer olay ve neden buysa sevgilimi seçerim çünkü mantıklı bir açıklaması var ayrıca o karakterde bir insanla o kadar uzun süreli arkadaşlıkta yapmazdım zaten
ben görüşürüm ama çocunlukla sevdiğimle arkadaşımla beraber görüşürüm. ki böyle bir olay gelmişti başıma çözüm bu