Selam ✨ sizinle arkadaş olan ama birbiriyle arkadaş olmayan iki arkadaşınız tartışsa, ve sizden diğer arkadaşınızla konuşmamanızı isteseler ne yapardınız?

Selam ✨ sizinle arkadaş olan ama birbiriyle arkadaş olmayan iki arkadaşınız tartışsa, ve sizden diğer arkadaşınızla konuşmamanızı isteseler ne yapardınız?

En nefret ettiğim olaylardan biridir seçim yapmamda zorunlu bırakılmam.
Olay ne şekilde gelişir ve boyutu nerelere ulaşır ve zorunda bırakılıyorsam, bunu benden kim istiyorsa onla arama mesafe koyarım. Sonuçta ikisinin arasında ki problem beni ilgilendirmez.
Seçim yapmam ve kim istiyorsa paşa gönlü bilir. İster hayatımda kalır, ister çeker gider..
Kimse arasında seçim yapmam. Arkadaşlarım bana yanlış yapmadıkları sürece arkadaşım olarak kalır, gerçekten arkadaşım olan da seçim yapmak zorunda bırakmaz.. Keyifli günler..
Kesinlikle abla çok haklısın
Teşekkürler Barış 💫🥂
Rica ederim abla 🥂💫
İkisinide seçmezdim, o derece seçime kaldıysa...😄
Mantıklı abla :D
Mantık benim işim ablacım.😄
Teşekkür ederim...🥳😌
Rica ederim abla ☺️✨
Gerekmediği sürece seçim yapmam. Onların ikisi arasında olan şey beni ilgilendirmez. Ama bir taraf karaktersizce bir davranış yapmışsa tabi o zaman haklı olanı tutarım. Karaktersiz birisini de arkadaş olarak istemem.
Cevap
11Cevap
0-3 yaş grubu gibi davranmam tabiki. Haklı haksız kim ayırt edebilirim tabiki ama kimseyle ilişkimi etkilemez. Konuyu kendileri açarsa haklı ve haksız oldukları yerleri söylerim. Sizin probleminiz beni karıştırmayın derim
Haklısın abla katılıyorum
Ben böyle durumlarda tarafsız kalmayı tercih ediyorum. Sonuçta iki kişi arasında yaşanan bir şey beni ilgilendiren bir şey yok.
Hiç birini.. İkinizin de ne hali varsa görün diyip aralarından çekilirim.. 😄
Birinin bana seçim yaptırmaya kalkması hoşlanmadığım hareketlerden biridir. Çok ciddi bir olay yüzünden tartışmadıkları sürece seçim yapmam.
Bence de
Off cok zor yaaaaaa ama en cok bağlarım kiminle varsa onu seçerim😇
Teşekkürler
Biri daha baskindir bende mutlaka. mecbur secim yapmam gerekir oyle bir durumda. O onunla konusma bu bununla konusma derse kendimi klonlayıp yahut ortadan ikiye ayrilip bolünemem ya 😂
İkisi de cok seviyorsam beni böyle bir zor duruma soktuklari için ikisiyle de konusmazdım... hadi bakalim napiyorlarsa yapsınlar.
seçim yap diyen arkadaşımı hayatımdan çıkartırdım benim hayatım benim görüştüklerim beni ilgilendirir sadece.
Birbirlerini yemişler derim kendi hallerine bakarım seçim bile yapmam. Aralarında olan bir şey sonucta
İkisinden birini seçmek zorunda kalsam ikisini de bırakırım. Bana böyle bir şeyi teklif etmeleri bile rezalet.
Taraf olmamak iyi ya yarin onlar iyi olur ben kötü olurum. Hic karışmam ikisiyle de mesafeli şekilde devam😄🤭
İki arkadaşımın arasındaki sorun onları ilgilendirir. Eğer çok büyük bir problem yoksa arkadaşlarım arasında seçim yapmazdım..
Kimse için kimseden vazgeçmem hayatımda tutmam gerekeni hayatımda tutarım gerisi umrumda değil
Seçmem akışına bırakırım. Beni o duruma ikisinden birisi sokuyorsa sokanı çıkartırım hayatımdan
Bunu teklif edemezdi arkadasim etse ona haddini bildirirdim.
İkisini de hayatımdan çıkarırdım, benim arkadaşım olacak kişi böyle bir seçim yaptıramaz bana
Yakınlık derecesi önemli saçma bişeyse bulaşmam ama dostumun düşmanı düşmanımdır..
mantıksızlık kibir ego varsa kimseye bırakmam seçimlerimi...
İkisini de terk ederim. toptan çözüm. ne halleri varsa görsünler, uğraşamam
Genelde hangisiyle daha yakınsam ve uyuşuyorsam onu seçerdimm
Çayı seveni.. 😄
Hayatımda önemli bir karar alıyorumdur.. :D
Yok daha önemli kararlarda farklı kriterlerim de var.. Esmer oluşu, hangi marka sigara içiyor, annesinin evlenmeden önceki soyadı.. 😄
Süpermiş bende bazen önemli karar alırken bunlara dikkat ederim :D
Not almalık dersler bunlar.. 😄
İkisiylede görüşmezdim. Kendi sorunlarını bana dayatacak kadar çocuksalar benim arkadaşım olmaya devam etmesinler
Birtane var oda Arkadaştan öte 8 yillik .. Çok insan sevmem ve guvenmem))
Benim arkadaşlarım öyle şeyler istemezler genelde
En çok onunla güldügüm insani tabiki
Dostum hangisi ise onu seçerdim
Beynim çalkantılarda şu an.
İkisiyle görüşürüm kimse bana karışamaz
Dostumu
İkisini de dinlemem
Duruma göre değişir.
İkiz oğlan online LWHXXMDNDND
@ageof2
Bir kisiliginiz yetmedigi icin mi yedekliyorsunuz (!)
Smxhxmdhdmd
Kezo dediğinin peşinden 1 haftadır koştuğun gerçeği 🦦
Sevgilisi olan kıza o gözle bakmayacak kadar ciğerinin olduğunu varsayıyorum zaten. Ben dostca olanı kastettim :)
Dostca olanin pesinden kosulmuyorsa ne amacla kosuyorsun
Tabi efendim
Bi defol git yorumumdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?