+1 yılTabikide arkadaş bide kardeşim dediğin bir insansa o insan senin iyi günde kötü günde yanında olmuş biridir sevgili ise sonradan dahil olmus birisidir hayatına sonradan dahil olmus birini kucuklugunden beri tanıdıgın biriyle kıyaslayamassın sevgili gelip geçicidir ama arkadaşlık ebedidir , sevgilinle özel sorunlarını konusamassın ve ya bir derdin oldugunda bu derdine dogru düzgün bir çare bulamaz ama arkadas öyle deildir , sevgili seni aldatabilir belki sen onu aldatırsın yıllarca cıkarsınız birbirinizden sıkılabilirsiniz , Senin bir sorunun olduğunda ciddi bir konu olunca ilk arkadaşını ararsın? kavgan olur arkadaşın gelir? dertleşmeye ihtiyacın olur arkadasın a anlatırsın? şu hayatta kardeşin dediğin bir insan senin aile üyenden sayılır iyi günde kötü günde bu ks sitesinde kızların paylaştığı sevgili ile ilgili sorularda benim tek gördüğüm bu "sevgilim az para kazanıo sizce ayrılmalımıyım " - "sevgilim askere gitti 6 ay ın ardıdndan dayanamadım artık ve aldattım" ben bundan baska bişe görmüyorum bu ks halkında sevgili ile ilgili arasında bir seçim yapmak zorunda kalırsam arkadaşı seçerim.
Aranızdan herhangi biri bana bir kızla en az yıllar boyu çıktığını sevgili oldugunu ve o özel kişiyle arkadasa ihtiyaç duymadan yasadığını birisi kanıtlasın bana burada bütün sölediklerimi geri alıcam -_-20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben ciddi düşünmediğim , aşık olmadığım bir kız ile sevgili olmam. O kişi benim sevgilimse onu çok seviyorum dur.
Sevdiğim kızı üzmeyi göze alamam.
Sevgilimi seçerim.101 Yorumla
+1 yılEvt aslında bu sorunun cevabını biz değil de senn hayatın ve yaşadıkların şekillendirir bence. Birlikte büyüdüğün çapkın aşkın bence onun hayatının çoğu anına şahit olmuşsundur."Kanka şu kızı bana ayarlar mısın?" demesine ya da kanka şu kız nasıl bana yakışır demesine ya da benim gibi yakışıklı bir kankan olduğun için çok şanslısın ya" demesine yani demek istediğim sevgilin her ne kadar ondan haz etmesede sen onu tanıyanlardansın senin onun içini görür, duygularınıbilir, bazen düşüncelerini mimiiklerini okursun yani bence tercehte biraz ağr basıyor, diğer yandan sevgilin onun için iki durum var ilki sadece takılanlar onlara bence s*ktir yeter hatta arkadaşın için tercih bile olmamalılar ne kadar seversen sev ikincisi sana sadık ve gerçek sevgiden haberdar olanlar işte onları kaybetme heleki gelecek görüyosan. Fakat bana göre burada seçim yapması gereken sen değilsin onlar arkadaşın ya seninle iletişimi geçmeyi kesmeyi seçer ya da her hatanı ve seni kabul edip seni seçer. Sevgilinse bana kalırsa aslında ne kadar kıskanç olursa olsun bir erkek bir kadının aşkla bağlandığı adamla kardeşi sıfatındaki adamı o kadının gözlerinden ayırt edebilir. Yani gerçek bir sevgili ne olursa olsun senin yüzündeki tebessümü seçer ve seni bu duruma sokmaz. :)
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın pardon
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni seçim yapmak zorunda bırakan kişiyi mümkün değil seçmem. Hayır yani, çok pis gurur yaparım. Yav he he, adamın biri çıkacak ve ''Red'cim şu 10-15 yıllık kankaların var ya, hıı yani onlarla görüşme bence'' diyecek ben de ''amaaan tabi ki de lafı mı olur'' diyeceğim he mi?
Vay arkadaş, bu nasıl bir sünepelik, nasıl bir onursuzluk, gurursuzluk, kaypaklık, şerefsizlik, adilik... Bak kelime bulamadım, o misal...61 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
Kimse kusura bakmasın ama arkadaş ile ;
Öpüşülmez
Sevişilmez
Hayat arkadaşı olunmaz
Ondan çocuk yapılmaz
1 ömür geçirilmek
Vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs
O yüzden sevgiliyi tercih ederim. Tabi eğer onunda bana artık bir ömür vereceğini ve benimle evlenip bir yuva kuracağını biliyor Sam...329 YorumlaSevgiliyken arkadaşlarım ile görüşürüm. Bu normal birşey, kadınların buna karşı çıkmasını anlamıyorum. Arkadaş ile görüşmek aldatmak manasına gelmez.. Eğer aldatsa zaten sizin ruhunuz bile duymazdı, haberinizin olması iyi birşey. Fazla kıskançlık yapmamak gerek sonuçta o sizi seçmiş sizi sevmiş.. ;)
Yorumlarda evlilikten bahsedilmiş. Evlenince ise işin şekli değişir arkadaşlar artık evli biri olursunuz ve bekarlık hayatınızı geride bırakmak durumundasınız. İster çocukluk arkadaşı olsun ister normal arkadaş olsun hatta kardeşiniz bile olsa evlenince kendi başınıza hareket edemezsiniz. Edilmemelidir... Çünkü bir yuva kurmuşsunuzdur ve çift kişilik hayat yaşıyorsunuzdur. İlla arkadaşlarınızla buluşacaksanız eşiniz ile beraber gidersiniz ;)20 Yorumla
+1 yılİlişkilerin bir çoğu bu sebepten bitiyor.
Sebep kıyaslama.
Neden insanlar hep kıyaslanmak isterki ilişkide. Onun yeri ayrı senin yerin ayrıdır.
Onunla görüşmemesinin nedeni çocuğun çapkın olmasıysa bunun sevdiğine ne zararı var.
Sevgilisine güvenmeyen insan bu şekilde yapar.
Sana yanlışı olduysa orası ayrı, o halde kılıçlar bile kuşanılır.
Bence bu şekilde kıyaslamaya gidilmemeli.
Hem eşi bile değil, sevgilisinin.
Eşi olsan neyse dersin.81 YorumlaTabiki de arkadaş, sevgılıyle 2 gun sonra ne olacagı bellı deıl. Belkı sana yaranmak ıcın ole davranıyor, belkı aldatıyor vs. Sevgılıler degısır ama arkadaslıklar bakıdır. Sen arkadasını ıhmal edersın ama yarın obur gun sevgılınden ayrıldıgında konusacak bır arkadasını bulamazsın
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi dusundugum adam bana insan gibi 'bak senin su arkadasindan hoslanmiyorum pek tekin birine benzemiyor ona dikkat et' derse ne yalnisini gordun onun diye sorarim mantikli aciklimasi varsa arkadasligimi birden kesmem, sevgilimin bir bildigi vardir diyerek mesafe koyarim araya. Cunku ben gercekten saf biriyim herkezi kendim gibi goruyorum oyuzden cok kisiden darbe yedim ve bu olayda basima geldi zaten sevgilim o arkadasina dikkat et bu kiz senin kuyunu kazar dedi. Sevgilime kizdim, o kiz benim en iyi arkadasim kesinlikle oyle birsey yapmaz dedim ve 2hafta sonra sevgilimle arami acti. Tabi sevgilim basta kizin ne oldugunu cozdugu icin bu oyuna gelmedi geri birlestik ama olan olduu sevgilim hakli cikti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu tür kıyaslamalara çok karşıyım ve ilişki başında da belirtirim zaten sevdiğim kisiye bunu birebir kavgamız da oldu ve sevgilimi değil arkadaşım ı seçtim tek sebebi arkadaşımın 9 yıllık sevgilim sadece 9 aylık olmasıydı sonrasında sevgilime durumu şu şekilde izah ettim sen yarın bir gün beni üzsen ben onun omzunda ağlıyacağım senin değil beni mutlu etsen ilk onun ile paylaşacağım sen yokken o vardı ve arkadaş değil kardeş gibiyiz lütfen anla dedim şimdi sevgilim ile 3 yılımızdayız ;)
Özetle güzel bir şekilde konuşursan kimseyi kırmadan orta yol bulunabilir10 Yorumlaİkisinide aynı aynı anda idare ederim ama eski dostumu tebbihlerim bana böyle böyle diyor çaktırmadan devam edelim diye parantez içinde söylemek gerekirse benim için dostluk gerçekten daha önemli çünki aşkı biten olur sevgisi biten olur ama gerçek dostluk asla bitmez bunu asla unutma ama kast ettiğim iyi günde kötü günde yanında olan dostluklardan bahsediyorum eski dostluklardan en azindan benim fikrim bu
11 YorumlaSevgilini ciddi bir ilişkin varsa samimi arkadaşımla mesafeli ol satış yaptı demesin kız için zaten sevgisinden önce tanıdığın bir insan bide çok eski bir arkadasin bence arkadasinida seçebilirsin ha karın olmuş olsa tabiki karını secersin bide şu açıdan bak sevgilinin bole en yakın arkadaşı erkek olsa sen ne yapmasını istersin empati kur bence daha sağlıklı bir karar olur senin için en azından iki tarafında kır ma irtibatı kopartamasan BiLE mesafeli olabilirsin SEVGILINLEDE Otur KONUS Birdenbire arkadasligimi bitiremem zamanla mesafe koya koya biter gider arkadaşlığım de senden önce o vardı zaten yanlış bişey olsa eskiden olurdu aramızda de benimde kocam la evlenmeden önce samimi kız arkadaşları vardı ilk zamanlar görüşurdu ZAMANLA uzaklasti ve hiç gorusmedi zaten bende hiç gorusme demedim cunki benimde okuldan arkadaslarim vardı saygı duydum ki bide ikimizde başka sehirlerdeydik
00 YorumlaÇocukluğundan beri görüştüğü biriyle görüşmesini istememek benim haddime düşmez. Sevgilisiyim diye benim kulum kölem değil. Ben yokken o vardı sonuçta. Sevgilime güvenmeyi öğrenmeliyim. Sevgilimde o güveni bana verebilmeli. Arkadaşından hoşlanmama düşünceme saygı ve anlayış göstermeli ona göre ne benden ne ondan vazgeçecek şekilde denge kurmalı. burada iş sevgiline düşüyor. Fedakarlık göstermeli. Belli saatlerde belli yerlerde görüşmez örneğin. İlişkiye neyin zarar verip vermeyeceğini insan kestirir zaten. Cafeye gidip oturup bir çay içmekle bir bara gidip alkol almak arasındaki farkı ayırt edecek olgunluktaysa tabi :)
02 Yorumla- +1 yıl
on numara bir kızsın yazdıklarına göre güzel bir analiz, senin gibi kızların var olması biz erkekler için güzel
Birkere sevgilim benden bunu niye istiyor ben o ayrıntıya takılırım:)
Bir evde yangın çıkmış sevgilinizi mi kurtarırsınız arkadaşınızı mı? Cevabınızı verin...
Aşağı oku
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
Sen onu bırakta onların aynı evde ne işi var :D
diye bir mesaj almıştım 4 sene evvel11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim arkadaşlarım çok kıymetlidir. Ahlaksız birisiyle arkadaşlık yapmam. Biriyle arkadaş olmuşsam ve onu sevdiğim kadın beğenmiyorsa muhtemelen tanımadığından ve önyargısındandır. Kim, "birimizi tercih et" derse böyle demeyeni tercih ederim. Bu durumda arkadaşımı tercih etmiş olurum. Kadınlara güvenmem. Beklenmedik bir anda seni yarı yolda bırakabilir.
11 Yorumla
+1 yılHiçbirisini seçmem kaçar giderim. Çünkü bu devirde ne sevilecek ne de arkadaş olunacak adam kalmadı. Ayrıca diyelim ki adam gibi arkadaşım veya sevdiğim var onların ikisine de değer versem onlar zaten benden kaçar giderler çünkü değer verildiğini anladıkları an egoları kibire dönüşür.
20 YorumlaSevgilim öyle bir şey isteyemez. bir kere tercih yapmamı isteyen hayatta her zaman önüme tercihlerle gelir. Ben öyle birini asla tercih etmem. Arkadaşımı tercih ederim.
85 Yorumla- +1 yıl
Adamın çapkın olmasından bahsediyorsun. Benim arkadaşım çapkın olabilir, kimse de onunla arkadaşlığımı kesmemi isteyemez. İleride annemle, babamla ilgili düşüncelerini söyleyip onlarla da aramı açar o kadın. Ben böyle şeylere izin vermem. Tercih etmemi istediği an yol gözükür.
- +1 yıl
Aynen helal sana abi
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Birlikte büyüdüğüm arkadaşım var bir tarafta diğer tarafta sevgilim.
İlginçmiş
2 sininde yeri ayrı.
Sevgilimin beni bırakmıyacağı ne malum?
Dost öyle ha deyince olmaz. İnsanlar aralarında ki bağı o kadar kolay koparacak duruma geldiyse ilerde evlenceği kızlada bağını en ufak birşeyde koparır.
Dostluk bu pat diye bitmez.
Zaten aklı başında insan bu seçimi yaptırtmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliden sevgiliye değişir. Onunla beraber bir gelecek kurmak istediğimden emin değilsem, şüphelerim varsa, ilişkiye yeteri kadar güvenmiyorsam, yeterince sevmiyorsam bana böyle konularda ne söylese batar açıkçası.
Ama o benim sadece sevgilim değil de, potansiyel hayat arkadaşımsa aynı zamanda o zaman zaten kasıtlı olarak beni üzmek ya da kısıtlamak amacıyla egolarına yenik düşmeyeceğini ve muhakkak haklı bir sebebi olduğunu düşünürüm ve böyle düşünmesinin nedenini öğrenir, isteğine uyarım.10 Yorumla
+1 yılbu soruya geçmişte de şuanda aynı yanıtı veriyorum.. bana seçenek sunan gider.. sevgiliyse sevgili gider.. arkadaşsa arkadaş gider.. ikisi kıyaslanamayacak insanlar naısl bana bu haksızlığı yapabilirler?
11 Yorumla
+1 yılSevdiğim birisi yok ama bence gerçek arkadaşlık da yok aşk da yok ama Hayalimdeki kişi olsaydı tabiki de sevgilimi seçerdim.. iyi arkadaşlıklar var tamam ama şu ana kadar rastlamadım seni Ölümüne seven bir eşten daha güzel ne olabilir ama işte eğer o da gelip geçiciyse Kardeşini Boşa satarsın
10 YorumlaSevgili gelip geçici dost kalıcıdır bence senin arkadaşını istemeyen birini hayatından çıkar
sanırım senin arkadaş dediğin kişi erkek ama sonuçta onunla çocukluktan beri arkadaşsın bu zamana jadar sana bir kötülüğü dokunmamış neden tercih yapıyosun10 YorumlaArkadasini kücüklügünden beri tanidigini söylüyorsun, seni büyük ihtimalle sevdiginden daha iyi taniyordur ve senin canini nelerin acitip acitmayacagini biliyordur.
Hic bir sevgili icin arkadastan vazgecilmez bence. Hem seni seviyorsa her seyinle sevecek, kabul edecek, secmek zorunda birakmamasi lazim aslinda.
Iyi düsün bak..10 Yorumla
+1 yılBu teklifi bana getiren kişiyi bırakırım.
Eğer kız arkadaşım ya ben ya o dediyse kız arkadaşımı terk ederim. Çünkü bugün onu kıyaslıyorsa yarın başka birini kıyaslar.
Eğer yakın arkadaşım demişse onu bırakırım çünkü bu kadar samimiyet iyi değil ve başka birgün başka bir sevgilim olursa aynısını ona karşı da yapar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltercih meseleleri bana göre değil buna müsade etmem muhtemelen orta yol bulunmalı bulunamıyorsa da arkadaşımı tercih ederim çünkü herkes kendinden sorumludur ve arkadaşımın yapısı benim hayatımı etkilemez ben benim kendimi biliyorum bana zararı olacak konumlara girmem sevdiğim insanın da bu olgunlukta bir tavır takınmasını tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılSevgilimle evlenip onu en yakın arkadaşım yapmak istiyorum...
150 YorumlaAbi şimdi şurada bir duracaksın. Bekara karı boşamak kolay. Sevdiğim kızdan kastım ileride gerçekten evlenebileceğim düzeyde birisiyse tabiki tercihim o olur kalkıp ömrümün sonuna kadar fırlama bir arkadaşla hayat geçirmem. Ancak arkadaşımla da bağlarımı hemen koparmam bunu da sevgiliye söylerim. Kabul etti etti etmedi kendi bilir ister kalır ister gider :)
10 Yorumlasevgilimle olduğum birliktelik süresine ve ilişkinin geleceği olup olmadığına bakar sonra arkadaşımla olan samimiyetime ve arkadaşlığımıza verdiği değere bakarım direk bir yanda arkadaşım bir yanda sevgilim demem mutlaka senin için biri ağır basacaktır doğru düşünüp seçimini yap
11 YorumlaCiddi bir ilişki yaşıyorsam sevgilimi seçerim arkadaşımı uyarırım çok sık görüşmem ama hiç konuşmam diyemem ne olursa olsn fırlama da olsa sonuçta en yakın Arkadaşmsa ki B'nmde çok sevdiğim bir arkadasım var onu sevgiliye tercih etmem 2 sinı de idare etmelisin B'nce
10 Yorumla
+1 yılArkadaş harbi arkadaşsa yarı yolda bırakmaz her derdinde yanında olur seni sevgiliden çok daha iyi anlar onun için yarı yolda bırakılmayı haketmez. Sevgiliye yaptığın tüm fedakarlıklara rağmen vefasızlık etmesi muhtemel aşk ilişkisi bencil iştir onun için o istiyor diye hayatımı çevremi değiştirmem. Genelde arkadaşını bırakanlar sevgiliden ayrılınca çok pişman oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBişey diyim mi ikisinden de fayda gelmiyor. O acidaaan o an işime hangisi yariyorsa onu secerim.
72 Yorumla- +1 yıl
:Ddd
+1 yılŞimdi önemli olan nokta hangi arkadaş ; ben o adama kardeşim demişsem seneler boyu (+10 yıl) vakit geçirmissem aynı tabaktan yemişsem dertleri acıları sevincleri o adamla yaşamışsam ve dahada önemlisi kiz daha hayatimda yokken o adamla ben canciğersem olay bitmiştir arkadaşımı seçerim çünkü aynı pozisyonda o benim yerimde olsaydi beni seçerdi.
Ve soylemedende edemicem sevgiliyi tercih edenlere de adam demem hiç kusura bakmasınlar gözümde ILIKTAN ve karektersizden bir farki olmaz ( üstteki anlattığım gibiyse) kardeşe sevgiliyi tercih edenden gerçek bir SEVGILI de olmaz! NOKTA.11 Yorumla- +1 yıl
Ve son bişey daha ; Sevgili bulunur illaki ama kardeş denen bir arkadaş bulunmaz.
Arkadaşlık dıye bir kavram yoktur karşı cinsler söz konusu ise. zaten erkek cınsı ıle cok konusmam, o yüzden seçeneklerım tek düzeyde olduğu için her türlü sevgılımdır. ha yok biri arkadaşım dıye dibimde gezdirdiğim bir kadın ıse durum değişir. ıkısıde. asdf
12 Yorumla
+1 yılarkadaş dost gibi kavramlar benim için önemlidir ancak hayatıma alacağım kişi hakkında söz sahibi olamaz. Bırak arkadaşı dostu kardeşim dahi o hakkı kendinde bulamaz. hayatımdaki insan ile devam ederim bu seçimi onaylar veya onaylamaz onun bileceği iş.
20 YorumlaArkadas arkadas dedigin yalaka bir gun kazıga oturtur seni ama sevdigim dedigin hic oyle sey yaparmı? Yapamaz o cunku seninle ilgili gelecek hayalleri vardır ama arkadas ne kadar once hayatından cıkarırsa seni o kadar iyidir. Sevgili her seyden once gelir. ~T_T~
10 YorumlaEğer sevdiğim ise arkadaşımı tercih ederim. Sevdiğin insan yarın seni bırakabilir ama arkadaş her zaman yanındadır.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatimi arkadasimla gecirmicem yani soyle ifade ediyim basimi yastiga esimle koyucam dogumumda esim olucak her sabah onla acip onla kapaticam gozlerimi sorunlarimi o cozucek her zaman hayatinda olucak tabi arkadasda yninda fakat es cok farkli bisey cevabimi anladigini dusunuyorum
10 YorumlaIkisi de benim tercihim oldugu icin hayatimda olduguna gore birinden birinin bunu sorgulamasini istemem... Arkadasimi ben sectigime gore bana uyan anlastigim biri demekki ben kimseyi kimseye ezdirmem sevgilim de arkadasimin hayatini sorgulayamaz ben de sevgilime asla boyle baski yapmam zaten arkadasi olmussa muhtemelen benzer karakterdeler sevgilimi arkadasi ailesi cevresiyle kabul ederim becillik yapmam
10 Yorumlabir kız olarak söylüyorum denge kurmaya çalışırdım bana güveniyorsan böyle bit şey söylemene bile gerek yok derdim. Şahsen çocukluk arkadaşım ise sevgilimin ne dediğinin o kadar Önemi yok sonuçta bende kimle görüşüp görüşmeyeceğimi seçebilecek kapasitedeyim
10 Yorumla
+1 yılarkadaşımla olan yakınlık dereceme bağlı... çok çok yakın olduğum briyse ve buna ragmen beni böyle zor bir tercih yapmak zorunda bırakıyosa sevgilimi seçmezdim... arkadaşımı tercih ederdim... zaten önüme ya ben ya o diye tercih konulmasında nefret ederim direk o tercihi koyandan vazgeçesim gelir...
10 Yorumla
+1 yılArkadaşımı seçerim net. Hiçbir kız için arkadaşlığımı bozmam. Bugünün yarını var. Yanlış bir kişi olsa zaten arkadaşım olmaz. Bugün yıllardır tanıdığım arkadaşımdan kolayca vazgeçersem yarın onu hali ne olur?
Herşey bir yana şu duruma getirmem zaten seviyeyi.10 Yorumla
+1 yılSevgilimden eminsem
arkadasımla görüşmemi makul bir seviyeye indirirm.70 Yorumla
+1 yılsevgilinle niyetin ciddiyse arkadaşının tamamen zararsız olduğunu kanıtlaman gerek. sonuçta onca yıllık arkadaşını silip atamazsın hemen. bu konuda uğraş vermen gerek. sevgilinle bir geleceğin yoksa, hiç düşünmeden arkadaşını seç derim. ama unutma ki hayat senin. dostun da olsa kendi hayatını bir gün kurar, gider. ama sevgilin potansiyel eşinse geleceğin odur, onu da dinlemen gerek.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşa göre değişir, kardeşim dediğim arkadaşımsa zaten her türlü ben bunu sevgilime ima etmişimdir. Aynısı da farklı biçimde başıma geldi , arkadaşımın sevgilisiyle kavgalıydık arkadaşıma 'ya o ya ben' dedi. arkadaşım 'eve gidince hediyelerini kargoyla yollarım' dedi. hayatımda ki en çok duygulandığım anlardan biridir
00 YorumlaSevgili gelip geçici kesinlikle hayatımı geçirdiğim arkadaşımı tercih ederdim.
Eğer sevgili dediğimiz şahsiyetle evlenecek olursam bir dediğini iki etmem arkadaşla bağlantımı koparmam ama daha az samimi olur muhtemelen değişmesi gerektiğini söylerim.00 YorumlaAhh çok sacma. Sevgilin senin için arkadaşını da kabul etmeli. Eğer etmiyorsa gerekçesi çok güçlü olmalı ki sen zaten o gerekçeyi degerlendirirsin. Aynı şey arkadaşın için de geçerli eğer gerçek dostsa dürüstçe gerekçe bildirip yine sana bırakmalı kararı. Kimse için kimseden vazgeçilmez.
00 YorumlaArkadasinla tamamen ipleri kesme ama fazlada sevgilinin gozune baticak tarzdada gorusme, arkadasina durumu anlat. Sevgilinin seni terk etmicegine eminsen ilerde tamamen arkdsligini bitirirsin. Dikkat et sonra ayrilip hem arkadassiz hem sevgilisiz kalma. Arkadasinin sende emegi varsa bir cirpida harcama
00 Yorumla
+1 yılHımm daha önce yaşadım ben bunu De Javu oldum resmen. Bence söz konusu şahsın sevgilisi bayan biraz kıskançlık ediyor. Arkadaşıyla çapkınlık etmesinden aldatmasından ziyade aralarındaki yakınlığı samimiyeti kıskanıyor. Ama illede ya o ya ben diyorsa "Arkadaş candır!" Unutma o bayanın seni üzdüğü günlerde elinde birasıyla sana koşup gelen O "Arkadaşındı!"
00 Yorumlaarkadaşsa sevgiliyi seçerim ama can ciğer kuzu sarması olduğum bir kardeşim dostumsa sevgiliye yol görünür çünkü aşk acısı geçer ama dost kolay kolay bulunmaz ve öyle bir gün gelir ki sevdiğim dediğin gider geride senden başka kimsen kalmaz bu yüzden kardeşim dediğin insan sevgiliden daha önemli
00 YorumlaBirlikte büyüdüğüm can ciğer arkadaşla dünya evine girilir mi? çocuk yapılır mı? boşver arkadaşı, eşi, dostu, sevdiğim kadın önce gelmelidir.
150 Yorumla
+1 yıltabikide beraber büyüdüğüm arkadaşım ya görüşmeme izin vericek ya da kendi bilir sevgili her zaman bulunabilir ama gerçek dostluklar kolay kolay edinilmiyo
13 Yorumla
+1 yıltabiki arkadaşımı seçerdim senelerini beraber geçirdiğin herşeyde yanında olan birini bırakıp bir kadını mı seçeceksin yapma bence hayatın ne getireceği bilinmez ama o kadını seçersen ve birgün olmaz ya seni terk ettiğinde ağlayacak bir omuz dertleşecek bir dostu aramayacak mısın sanıyorsun dostlar arkadaşlar kolay bulunmuyor unutma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. sevgilime çaktırmadan görüşürüm arkadaş zaten anlayış gösterir
511 YorumlaAdamlık insanın içinde olur, böyle bir tercih söz konusu inşallah olmaz.. Şimdiye kadar çok yaşanmış birşeydir. Çoğu erkek sevgilim diyor ve aşıksa önce sevdiği kadını seçer. Arada da sevgilisini ikna eder arkadaşıyla görüşür..
10 YorumlaHarika bir soru ben de çocukken birlikte büyüdüğüm arkadaşımla konuşuyorum birbirimize kardeş gözüyle bakıyoruz eğer onla çıkarsam ilerde bigün ayrıldığımızda arkadaşlığımız da bıtcek hiçbişey olcaz o yuzden o yine senim o kadar yıllık güzel anılarınla gördüğün arkadaşın olarak kalsın sevgilini bırakma
00 YorumlaSevdiğim adamı seçerim , sonuçta onunla hayatımı birlestiricem
Arkadaşta cok onemli bir derdin bir sıkıntın oldugu zaman ilk arayacagin kişi olur ama dedigim gibi tercih yapacak dereceye gelindiyse sevdiğim adamı , gelecekteki çocuklarımın babasini tercih ederim.13 Yorumla- +1 yıl
bakış açısı farklılığı.
hayat, yarın karşına ne çıkaracağı belli olmaz.
arkadaşına tercih ettiğin sevdiğin yarın bir gün gittiğinde
gideceğin yer tekrar arkadaşının yanıdır.
arkadaş hiçbir zaman tercih dışı bırakılmamalı.
ne kadar seversen sev ne kadar aşıksan aşık ol.,
bunu bilir buna inanırım.
not: tecrübeyle sabit. :) - +1 yıl
Sen hic dost kazığı yedin mi?
@childlike
+1 yılBöyle saçma bir ikilem olamaz. Daha biraz önce ev arkadaşım ile konuştum bu konuyu. Hatun seni yoldan çıkartacağına inanıyorsa ne serden ne yardan geçerim taktiği ile ortak zaman geçirme politikası izlerim. Sevgili ve ya arkadaş harcamak bu kadar kolay mı?
00 YorumlaKesinlikle sevdiğim olur.. tabi bazı gerizekalılar arkadaşından vazgeçemiyor ancak zaten onların ki sevgi falan değilde neyse işte
21 YorumlaTercih meselesi varsa sevdicegimi secerim bu kim olursa olsun gerekirse ailem olsun yinede erkegimi scerim
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Seçim yaptırmam zaten neyin ne olduğunu bilirim Ama şu var arkadaşından etkileniyorsan Bu yüzden onunla görüşmemeni isteyebilir ama makul bir açıklama ile Sorun çözülür Arkadaşlık veya ilişki olsun kimse böyle seçimlere maruz bırakılamaz
10 Yorumla
+1 yılwalla biri sevgilim olduğu için önceliği ona verirdim. Diğeride çok değer verdiğim biri ise bir orta yol bulmaya çalışırım olmuyor ise sevdiğim kızı seçerim çünkü bir sevgili hayattaki en önemli can damarıdır yaşama sebebibidir insanın.
10 YorumlaArkadaşım olmazsa sevgilimle mutlu olurum eğer sevgilim olmazsa arkadaşımla her gün her dakika konuşup gezip eglenemiyicegime göre Sevgilimi secerdim yani aslında bu sevgiline olan sevgine veya aşkına da bağlı
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım gerçekten adam gibi arkadaşsa (ki adam olmayanları kesinlikle yanımda barındırmam) sevdiğim kadını seçmemi anlayacaktır hatta destekleyecektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımı seçerdim.
Eğer benim var olan 1 arkadaşımı kendine tehdit olarak görüp bana güvenmeyip ona uyucağımı düşünüyorsa ilişkide güven eksikliği vardır.
Kızı seçmis olsamda pek sürmez ayrılık zaten o zihniyette birisi için kapıdadır.
Arkadaş Candır Can :D02 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir Düsüncesi olan birisi canan olamaz :(
- Devamını Gör (541)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler