AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
339Cevap
Oyle bir sevgili senin hayatna engeller cikarir ki ben arkadasn derm sevgilinden once o vardi cunku buna izin verirsen ustune cikar ki yasnda evlenlcek yas degil ayrldgnzda anlarsn hatani yaptgn satisi
Bir yanda CENNET, diğer yanda CEHENNEM , sence hangisi?
Hangisi seni doğruya goturuyorsa onu sec, yok ikisi de aynı güzele goturuyorsa en doğruyu sec. Yok kötüye sebeb olacaklarsa , ikisinden de vazgec
rahatsızlık duymuş ki görüşmeni istemiyor.. ben olsam bende sevgilimin öyle biriyle görüşmesini istemezdim..
Sevgilim olan şahıs evleneceğim şahıstır, zaten o tür insanlardan da haz etmem.
Bu nedenlerden sevgilim.
Ben görüşmiceksin diyosam görüşmicek. Konu o safhaya geldiyse vardır bir nedeni
Eger gorusmemi istememekte hakliysa ki şu tabloda oyle gorunuyor. Eşimi seçerim. Sevgili mevgili geç o işleri.
Arkadaşımı seçerim ben bana sevgilim beni böyle bir tercih yapmak zorun da bıraktığı için..
Yarın öbürgün annen mi ben mi de der o adam
ben de seni seçerim @sedefomer D:
@sosyetegüzeli işte dost <3
işte :)
@sedefomer ks mi benmi asadsdasdasdhasd o değilde bende tercih yapmam ya.
sevgili olmak 10 gün, bunun için 10 yıldır gezdiğim dertlestigim arkadaşımı bırakmam sevgili için hele
Arkadasimi secerim. Sevdigim, adi ustunde seviyorum ama beni gizliden gizliye sevmiyor olabilir ve bir gun gider ama cocuklugundan beri olan kisi yani arkadasim ise bugune kadar durmus neden gitsin
Al haaa neden tercih bırakın bu saçmalıkları kendine güvenin yoksa hiç girme bu işlere ben çapkınlık yapacaksam yaparım arkadaşım yapıyor diye gidip kendimi köprüden mi atayım
arkadasima durumu anlatirim. biraz daha seviyeli olalim artk derim. kabul ederse ne mutlu. zira arkadasa kmseyi degismem..
sevgili gdiyor ha bir yl ha iki yl sonra 😏
Eğer sevgilimle gerçekten ileriyi düşünüp evleneceksem ve cok seviyorsam tabii ki sevgilim.
Burdaki bayan sen oluyorsun sevgilinin arkadasida cok capkın arkadasin bozar diye düsüyorsun sanirsam ; sorunun cevabııı baslarim
Sevgilisine arkadaslik akarrree :D
Ikisinide secmem yoluma devam ederim ulan bana guven vermeyen arkadasinda arkadasima asilan sevgilininde... napcam ya hayatimda hic dogru insan olmayacak mi:(
İkisininde yeri tabiki ayrıdır ama arkadaşım dostum kardeşim her zaman yanımda olucak insandır. Arkadaşım hertürlü üstündür kolaymı l*n nelerimi paylaşmışım ben onla
Sen gel burada bir ton erkekle lak lak yap her görüş yazanla konuş sonra o erkekten uzak dur de yok ya hiç samimi değilsin boşver sene
Ne saçmalıyosun? Ben burada insanlarla gayet seviyeli konuşuyorum ve bu böyle olmasa bile seni kesinlikle ilgilendirmiyo bile. Hadsiz. Bu kızda ben değilim ayrıca konuşma anlamadan
Ozaman o kız sorsun sen niye soruyon beni ilgilendirir tabi çünkü samimi değilsin boşver sene seviyeli konuşmayı oda seviyeli arkadaşlık yapıyordu sanane
Kız falan yok boyle bı durumda naparsınız dedım.. Insanlara saldırmaya programlanmıssın ne kötü şey
o zaman kafadan seyler uydurup sorma sende aaaa
nedense yüzün bana cok tandık geliyo :) adın şebnem mi yoksa :D
beni bir tercihe zorlayan kimse onunla irtibatımı keserim
Arkadaşım Değilde Dostum Bir yana Sevgilim Bir yana
Dostumu severim sevdiğim kız sabit olur ama çapkın arkadaşın getirdiği kız bol olur
Kız ile evleneceksem kesinlikle kız ama durum tersiyse ve arkadaşın hareketlerini beğeniyprsam devam
Arkadaş olmazdı sanırım seçimim. Bu şekilde satış yemiştim çünkü..
hiç karşılaşılmak istenmeyen durumlardan biridir heralde. Kişisine göre harkeet etmek mantıklı olanı
Beni ikilemde bırakacak sevgiliyi de Sevgilimi kiskanan arkadasi da picaklarim 😀 kesin çözüm
tabiki arkadaşım.. onca yıllık muhabbeti sevgilim için atamam...
arkadaş tabi ki de dışarısı erkek dolu sevgili bulabilirim ama herkes arkadaş değil
İkisine de yol verirdim aralarında darılmaca gücenmece olmasın diye
Kendimi secerd sonucta benim hayatim onlara gore yasayacak degilim
yola başladığını yolda bulduğuna değişirsen yolda kalırsın arkadaşını kolla
Arkadaş ve Sevgili = Sevgilimi seçerim
Dost ve Sevgili = Dostumu seçerim
Tabi ki arkadaşımı seçerdim sevgilimden ayrıldığımda ailemle sorun yaşadığımda arkadaşımla dertleşiyorum yine ayrılırım yine dertleşiriz sayarız küfürleri 😃😊
Sevdiğimin gidişini arkadaşımla birlikte izledim. ..
Eğer gerçekten sna değer veryrsa sevgilin ve beraber bir gelecgnz varsa sevgilini seçmelesin pişmn olmzsn
böyle bir seçim yapmaya zorlayan hangi tarafsa ona yol vermek en güzeli.
Arkadaşın mı yoksa dostun mu? Önce bunu kendine sor. Eğer gerçek dostunsa, tereddütsüz onu seç.
Arkadaştan arkadaşa değişir canım hangisine daha cok guveniyosam ve mutluysam ve hangisi bana daha az zarar veriyosa onu secerdim canım ben 😌
Ne sevilecek kız var , nede güvenilecek bir arkadaş o yüzden seçimimi hayvanlardan yana yapardım :)
Benim gorusucegim kisilere o karar veremez açık açık yüzüne soylerim
sevgili gider terkeder ama yeri geldiğinde arkadaş olur yanında
ikisinide bırakır gider yeni bir sevgili bulurum :D
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen hem yolunu hem dostunu kaybedersin demiş necip fazıl. Sevgilimi diyenlerin alayının kalıbına sokayım.
Bu Devirde En İyi Arkadaşın Cebin Boşwersene Sen..
Cebin Doluysa Arkadaşın Çok Boşsa Teksin Demektir O Yüzden Sevdiğim..
Tercih yaptıranı silerim çünkü kendini buna hazırlamış demektir.
valla cok zor bir durum bilmiyorum
Alla gostermesin
Bence sevgilin arkadaşın tekin biri değil demekki ya da bir yanlışını görmüştür aynı şeyi yaşadım sevgilimi tercih ettim ve sonra arkadaşımın sevgilimin elini tutmaya çalıştığını öğrendim
arkadaş her zaman yanında olandır ama sevgili ise geçicidir.
arkadaşımı seçerim böyle bir insanı hayatımda tutmam sevgili diye
Ben 8 senelik arkadasligimi bitirdim sevgilim icin :)
arkadaşım derim ama o an ki duygularmla büyük ihtimal sevgilimi seçerim :/
Ailemden gerisi hikaye benim için sadece aile bireyleri gerisi hepsi gebersin umrumda olmaz :)
Birlikte büyüdüğüm arkadaşım her zaman yanımda olcak fakat sevgili bir süre sonra gitcek
dost kolay kazanılmaz bunu da söyleme hakkı yoktur bayanın... güvenmiyorsan kapı orda arkadan çek kapıyı der postalarım... bana güvenen beni ben olduğum için ssevecek bayan zaten çıkacaktır karşıma.
beni seçim yapmak zorunda bırakanı terk etmeyi düşünürüm
bana bu dayatmayi yapacak insan benim sevgilim olamaz. Sevgilimden once arkadaslarim var her ikisi de farkli kulvarlarda.. kimle gorusup gorusmeyecegime ben karar veririm
Aslında arkadaşımla uzaklaşamam karım olsa düşünürüz bir şeyler ama sevgilim arkadaşımı benden iyi tanıyamaz eğer arkadaşımın yanında kendimi kötü hiss etseydim sevgilim söylemeden uzaklaşırım
Arkadaşımı seçerim tabii ki de. Sevgili dediğin nedir? Boş muhabbet. Arkadaşlık kalıcıdır her zaman.
Sevgilinle ciddi düşünüyosan eğer sevgilini seçmelisin... Arkadaş gelip geçicidir.
Arkadsim secerdim bir olaydan sonra kimseye deger vermiyorm günü birlik aylik vs iliskiler yasiyorm
Sebebini sorarım ama bni bu şekilde kısıtlayamaz ona bunu söylerim
Eğer gerçekten ondan vazgeçemeyecek kadar seviyorsam sevgilimi seçerim
hiçbir zaman bir insan tercih yapmak zorunda bırakılmamalı. sanırım sen zorluyosun tercihe