Kafam çok karışık. Duygusal konularda pek iyi değilim. Yardımcı olur musunuz?

Bir yanda sevdiğim adam. Bir yanda bana değer ve güven veren adam.
Birini düşününce "bu aşk" diyorum diğeri "mantık" klasik ikilem. Biz kızlar çoğu zaman bu arada kalıp sorunlar yaşıyoruz. Hayat seçimlerimizden ibaret. Az çok bahsedeyim. Sizde daha kolay yardımcı olun.
Dün gece babamla eve döndüğümüzde sevdiğim adam (B) kapının önünde zil zurna oturuyordu. Babam beş dakika konuş gönder dedi. Çok kötü durumdaydı. Ayakta duramıyordu. Baban gelsin dövsün beni nolur vazgeçirsin senden dedi. Saçmalama her şey daha kötü olur dedim. Gitmeye çalışırken düştü sonunda gitti. Bundan öncesinde defalarca vedalaştık. Kötü bir aileden geliyor. sorunları var benimde olduğu gibi. birbirimizi iyi anlıyoruz güçlü gibi görünmeye çalışan gücsüz bir adam. bir tek benim yanımda rahatlıyor. çok gerçek. kaypak olduğunu düşünmüyorum. Sabah merak edip yanına gittim. Evlenelim, istiyim seni. İş bulayım. Ne istersen yapayım. Adam ettin beni. yokluğundan böyle oldum falan filan dedi. Eğer detay isterseniz güncellerim. En önemlisi ilk ve son cinsel deneyimimi sevdiğim kişi ile yaşadım. Diğer bir yanda. İşnde gücünde daha düzenli, maddi durumu iyi bana değer veren bir adam var. Ama yanındayken bazen tahammül edemiyorum saçmalıyor, geveze geveze konuşuyor. Etrafımda mantığı için aşkından vazgeçen mutsuz insanlar da var aşk için mantıktan vazgeçip acı çekenlerde. Ne yapmalıyım?
Aşık olduğun adam nolursa olsun aşkının peşinden git.
Mantık. Aşkla olmuyor o işler sadece.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç "Aşk" ağırlıklı düşünen yok mu ya? Aşkla çabalayarak ta başarılamaz mı bir şeyler? Nasıl karar vereceğim?
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık oldugum adam calismaya gitti ev tutup bir seyler yapabilmek icin. Duygularim her seye engel oluyor. Iki ucu... degnek. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu belirsizlikten kurtulmak ve uzulmemek istiyorum. Yanlis yapmaktan cok korkuyorum
Kafam çok karışık. Duygusal konularda pek iyi değilim. Yardımcı olur musunuz?