Of aşırı fazla doldum gerçekten ne istedigimi asla bilmiyorum. Ne yapmam gerektigini nerde nasil davranmam gerektigini kestiremiyorum. İnsanlardan cok cabuk sıkılıyorum ve sıkıya gelemiyorum. Bu yaşıma kadar herkes gibi benimde yaşadıgım cok sıkıntı oldu üstesinden geldim sanıyorum ama ya gelemediysem diye dusunup duruyorum. Yaklaşık 2 yıldır hic üzülmedim üzülücegim seyler oluyor fakat bir sey hissetmiyorum. Sevgilim var ama onu seviyor muyum bundan bile emin degilim. Yanındayken onu sevdigimi düsünüyorum onu gorunce biraz seviniyorum falan ama uzaklasinca acaba ayrılsam mı diye bile düsünüyorum. Cidden kendimle ilgili ne düsünücegimi ve ne yapicagimi sasirdim. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendimden biliyorum çok soğuk kanlısın zamanında yaşanacak şeyleri erken yasadigin için konu ne olursa olsun hızlı yaşamışsın şu zamanda yapilan bi espiriye millet kahkaha atıyordur ama sen o espiriyi veya benzerini daha önceden ya yapmışsındır ya duymuşsundur komik gelmiyordur👍
Ben de öyleyim. Bugün çok çöktüm. Kimse beni sevmiyor gibime geliyor.
Sohbet etmek ister misin? Brnimde biriyle sohbete ihtiyacım vardı
Soruma görüş paylaşır mısın öne çıkmıyor
@silaabozlu amacın anlaşıldı
? Ne
@silaabozlu öne çıkmak için yazmışsın soruyu canın sıkkın değil
E evet öyle zaten de ayrica canim sıkkın değil zaten
@silaabozlu burayı boşa dolduruyorsunuz. amaçsızca
@silaabozlu aa kusura bakma ben seni sorunun sahibi sandım başka bir hesapmışsın :)
Ya merak ettiğim için soru sordum sadece genelde erkekler dinler kız dinleyince boyle garip geldi bana ve zaten öyle bi tipte yok kizda merak ettim sen niye bu kadar kizdinki
He bende diyorumki neden çıkıştınız böyle sorun yok
@silaabozlu hayır ben seni bu sorunun sahibi sandım sen kendi hesabın için diyormuşsun o yüzden garip geldi
Anladım 👍🏻
@silaabozlu sorduğun soru görülmüyor yorum yapacaktım da yapamadım
tabii ki sohbet etmek isterim neyle ilgili konusacagimi bilmiyorum cunku her seye karsi cok doldum ama konusmayi isterim
Ya oyle mi neden görünmüyorki 🙄
Kariyer hayatında sorun yaşıyor musun?
şu anda öğrenciyim o yuzden pekte bi sıkıntım yok sadece ders calismam gerekiyor onuda fazla yapmıyorum o sıkıntım var sadece. Senin var mi?
Ben çalışıyorum ders hayatım iyi aslında. Belki onu istemeden kafaya takıyorsundur olabilir mi? Yoksa daha çok genel mi kafaya taktığın şeyler ya da ailevi mi
kafaya taktıgım seyler insanlara yaptığım davranışlarım ya da bilmiyorum belkide kendime karşı bencilce davranıyorumdur. Erkek arkadasim aslinda bana iyi davraniyor ama insanlar onun hakkında pek iyi seyler soylemiyorlar ona guvenemiyorum ki zaten guvensem bile ben guvenilicek bir insan miyim ondan emin degilim. Cok cabuk sıkılıyorum her seyden herkesten. Uzun zamandır üzülebilecegim hicbir seye uzulmedim duygularimi yasayamiyorum bu tuhaf geliyor. ben de isterim oturup aglamayi ama en son ne zaman agladim bilmiyorum bile. İcimde boyle degisik bi his var karnima bir sey oturuyormus gibi cidden kendimi kotu hissediyorum nasıl geicceginide bilmiyorum. Sevgilim olmus olmasi bu hislerimi daha da arttirdi cunku onu sevmiyorsam ve onun gozlerine bakip onu sevmememe ragmen sevdigimi soyluyorsam bu beni nasil bir insan yapar emin degilim
Son zamanlarda bende öyle hissediyorum. Okul hayatım gerçekten çok iyi gidiyor. O konuda sorunum yok ama son zamanlarda ailevi şeyler yaşadım onlardan sonra senin gibi hissettim bende. Sadece ruhsuz a hissettim. Bir kızdan teklif aldım ama bilmiyorum o kadar soğumuştum ki her şeyden olmaz dedim. Seninlr aynı durumdayım aslına bakarsan.
e napıcaz o zaman ben boyle hissetmek istemiyorum
gönderemiyorum hesabin gizli
Annen ve baban la aran nasıl
annemle babam ayrı annemle yaşıyorum. Annemle de aram iyi
Baba sevgisi görmediğin icin böylesin ne zaman ayrıldılar annenle baban
doğduğumdan beri ayrılar
Babanla hic görüşmüyor musun
Kaç yaşındasın peki sen
Bulursan sihrini bana da söyle
Soruma görüş paylaşır mısın öne çıkmıyor
Aglamak iyi gelir genelde
aglayamiyorum ki uzulmuyorum cunku