kocam ticaretle uğraşıyor , son zamanlarda işleri çok kötüydü ve şu an iflasın eşigine geldi.. Yakında malları satmayı düşünüyor, henüz cocugumuz yok. Benim de psikolojim bozuldu bu olaylar yuzunden. ne dogru duzgun alisveris yapabiliyorum ne baska faaliyet. Esimle de arada maddiyat yuzunden kavga ediyoruz. Bana çalış o zaman diyor ben de o zaman niye evlendin diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine yapılmasını istemediğini, başkasına yapmıyacaksın.. yoksa bencil ve menfaatçilikten öteye geçemezsin.
Her şey imtahan içindir : zenginlik, fakirlik, yakışıklılık ve yakışıklı olmamak, hastalık ve sağlık vb.
Sükut edip, Allaha dua edip, sabredip her konuda oluruna bakarak yaşamınıza devam ediceksiniz..!
Kavgayla ve sabırsızlıkla vede üstüne eşine laf sokup kavga ederek akabindede bu yaptığın yüzünden eşinde çalış demek zorunda kaldıysa tepkisi ve isteklerinin şuanki durumuna ters düşüp sabretmediğin için vb.
Senin hatan, sabredip, enlayış gösterip, sükut edip eşine destek olsan çalış demezdi tahminimce.
Özel cinsel münasebetinde düzensiz olması veya geçici ara vermiş olması eşinin olağandır..!
Sİtres ve yoğun çalışma temposu ve psikolojik yorgunluk cinselliği geçici süre etkiler :( farzet hastanede tedavi görüyor ve kalması gerek vb. buda düzelir biraz zamana ihtiyacı var.
Empati kurarak ve düşünerek hareket et.
Akrabamın hanımı : Eşi işten çıkarılalı 11 ay oldu..! hanımı çalışmakta ve eve bakmakta, akraba oğlumunda kalbinde düzensiz ritmik atış varmış galiba ve özürlü raporu aldı ve iş bulmakta sıkıntısı var.. işten çıktıktan sonra farkedildi rahatsızlığı :( şimdi özürlü kontejyanından iş bulmaya çalışıyor,
Sağlıklı insanlara göre iş bulması zor,730 gün yani 2 yıl daha çalışırsa malulen emekli olacak 29 yaşında ve 2 yıl geçmeside şart sigortası yeterli olsada özürlü raporundan ötürü.
Ev işlerini : yemek, çamaşır , bulaşık, pazar alış verişi vb. kendisi yapmakta, manevi görevlerinide hassasiyetle yapıyor, yaşadığı sıkıntıların imtahan olduğunuda biliyor, hanımıda bu bilinçte ve mutluca yaşıyorlar.
Beterin beteri var.
Hakkınızda hayırlısı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hadi nikah memuru der ya
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta.
Sanırım sen o sıralarda instagramdan.
Ayyy ben evlenıyorum yazıyordun.
Töbest ya en edeblisini böyle yazabilirdim sonra siliyorlar uyus oluyom281 Yorumla
+1 yılKüçük bir dilimde olsa sana hak verdim tamam gezmek tozmak kafa dahıtmas senin de hakkın belki de bayansız biz bayanlar maddi yönden masraflıyız biliyorum ama evlenirken iyi günde, kötü günde,, hastalıkta sağlıkta diyorsunuz. Bu bizim bir akrabanın basına geldi hiç çalışmamıstı evlendi hatta bizim evde yaşadılar anneannem onu oglu giibi gordugu için fakat askere gitti geldi kız sıkıldı tabi ayrı evleri bile yoktu sorun haline getirdi bunu kuzen işe başladı ertesi gun hastayım ben dedi ayrıldı işten kız cıldırdı evi terk etti 4 ay sonra boşandılar ve kuzenım bosandıktan sonra kendını topladı hayat şu an ona guzel bence destek ol birlikte aşın engelleri yanında oldugunu hisettir senden guc alsın sende calıs bir kaç ayda olsa eger seviyosan yapma eger terk edersende hiç sevmemişsindir zaten
00 Yorumla
+1 yılSen kalkıp çalışsan incilerin mi dökülecek anlamadığım evlenince herkes yatmak için mi evleniyor iyi o zmn adamda çalışmasın onunda hakkı.. Bırak Allah aşkına nasıl bir surette mahlukatlarsınızz. Ben niye evlendim diyorsun utanmadan. Seni kim aldı ya bu fikirde bu zihniyette. Ananın babanın evinde altının içinde mi yüzüyordun da şimdi geldin adama bahane buluyorsun boşan ama ya senin gibi boş zihniyette olan bir insanla evli kalacağına adam zaten cennetlik olmuş senin gibi bir ucubeyle evlendiği için... Allah yolunu çarşı pazar eylesin bulursunuz bir kaz yolarsın artık...
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
127Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Evlenirken Öylemi anlaştınız siz?
00 Yorumla
+1 yılNerdeeee eski analar neneler. simdikilerdeki zihniyete bakarmisin. bence sen bosan zaten ya. kocan grip olunca bosan, kolu kirilsa bosan , basi agrisa bosan, disini cektirse bosan , bir taksidi òdeyemese bosan. bosan da bosan anasini satayim. cocuk oyuncagi sonucta. Zaten sevmemissin ki sen. Adam sana git calis drmezdi damarina basmissin. ve eminim yine de ac susuz degilsinizdir. O zaman isler yoluna girene kadar lüksten uzak dur arkadas. Sadece cok gerekli seyleri al. Bu ne dünya sevgisi bòyle ya. Hep para para para. Para seni mutlu edemeeezzzzz
10 Yorumla
+1 yılseninle evlendiği için adama acıdım öncelikle bunu söylemek istiyorum her şey maddiyatmış gibi konuşma yapmışsınız aranızdaki sevgiyi güçlü tutan ayakta diri tutan adamın parasıymış meğer. ben kimler tanıdım iflas edip sıfırdan başlayan eskisinden daha iyi duruma gelen ve hayatını bir şekilde devam ettirebilen ama senin şu an ki tutumun gerçekten çok yanlış. adam zaten bir yerden darbe yemiş ona ikinci bir acıyı yaşatmaya hakkın var mı? şu an sana en çok ihtiyaç duyduğu zamanı yaşıyor onu teselli etmen yanında olduğunu bir şekilde hissettirmen gerekirken sen en ufak bir aksilikte onu terk ediyorsun. evlilik bu demek değil sen evliliği çocuk oyuncağı sanmışsın. şimdi bir daha düşün onun yanında ol ona destek ol hayatın bitmediğini her şeyin hallolabileceğini ona göster. unutma insanı parasız kalmak yıkmaz en yakınından yediği kazık canım dediği insanın onu koyup gitmesi yıkar. adama bu acıyı yaşatma birazcık ona karşı sevgin varsa.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 20 yaşında bir erkeğim 11 yaşımdan bu yana çalışıyorum babam olmadı hiç bir zaman yanımda hem okudum hem çalıştım 17 imde çok güzel bir işe sahiptim aylık gelirim 3.000 liraydı ve işim gerçekten zordu 18 ime kadar orada çalışıp birikimim ile anneme iş yeri açtım ve o iş yerini beraber işlettik kazandığım parayla açtığım iş yerinde gayet güzel çalıştık ve ev ile otomobil sahibi olduk aylık minimum 5.000 lira kazandıran bir iş yeri sahibiyken annemin 2. eşi bizi batırdı ne ev ne otomobil nede dükkan kaldı evdeki eşyalar bile gitti annem o benim emeğimle yaptığım işi batıran adamı affetti ama benim çok sevdiğim sevgilim elimden bunlar gidince ezik gözüyle baktı bana ve ayrıldı kısacası boşan gitsin sizin gibi hatunlardan eş olmaz eğlenilecek kadınsın evlenilecek değil adama yazık.
40 YorumlaZaman insanların maddi ve manevi hallerinde de değişiklik gösterebilir. Bugün kaderinde fakirlik olan birisi için zaman değişir, yarın zengin olur. Veya bugün fakir ve sağlıklı olup yarın zengin ve huzursuz olabilir. Her şeyin en hayırlısı güzel ahlak ve iman selametidir.
60 Yorumla
+1 yılsözde yemın edıyor söz verıyorsunuz ıyı gunde kotu gunde dıye ne olur calıssan ıncılerınmı dokulur evde tutsa neden clıstırmıo calıs dese ben calısmak ıstemıyorum cocugunda yok gıt calıs hazır yemek ısıne gelmıs senıngı ask evlılıgı degıl para ıcın evlılık olmus sen kadınların yuz karasısın bence ok gıt bosan sonrada bul bı manıta sonra nasılsa yollarda acık dıledıgın gıbı yasa ozaman gereksız ınsan sınır ettın benı aksam aksam
20 YorumlaHer türlü zarardasınız, maddi, manevi... Boşansanız bile iflas etmiş bir adamdan zırnık alamazsınız bunu da düşünün.
O değilde insanı en çok böyle vefasız nankör eş iflas ettirir.. Duyguların iflası maddi iflasın yanında devede kulak kalır...70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazık yazık eşine üzüldüm şu an senin gibi bir eşi olduğu için.
Madem maddi açıdan zor durumdasınız zorluğu görünce g*tünü kaçırmak yerine bir işe girip sırt sırta verip çalışsanız eşine destek olsan o nikahta ki "kötü günde" sözüne biraz sadık kalabilsen.
Evliliği ne hale getirdiniz ya.21 Yorumla
+1 yılİyi günde ohhhh miss kötü günde vur totoşa tekmeyi boşan sen boşan boşanda adam senin gibi menfaatçi bencil bir kadından kurtulsun yazık vallahi yazık pes diyorum !
73 Yorumla- +1 yıl
Ruhsuz biri bile böyle bir yorum yazmış. :D Çok hoşuma gitti.
- +1 yıl
Ruhsuz olmam haksızlığa susacağım anlamına gelmez @ViperStory bu bayanın sorduğu soru ruhsuzluktan ziyade neyse susayım ben en iyisi karakter meselesi yapacak bisey yok !
- +1 yıl
Peki. (:
Benim bildigim evlenirken "iyilikte kötülükte, sağlıkta hastalıkta..." diyerek gelin ve damat birbirine söz verir ve evlenir. Sanırım sen sadece para için evlenmissin. Evlilik sadece erkeğin çalıştığı kadının harcadığı birşey değil. Bir yola beraber ciktiysaniz herhangi bir sorunda beraber aşmalisiniz.
20 YorumlaYa deli misin sen koca parasi yemek icinmi evlendin evlenirken iyi gundede. kotu gundede demediniz mi evlilik boyle bisey degil iyiken ohh ye ic gez toz kotu gunde bosanmalimiyin de gercekten seviyosan bir goz odada kuru ekmege bile sukreder kisi tabiki esine destek. olman lazim bu nasil bisey ya bu kadar basit degil
00 Yorumla
+1 yılsen iyi günde kötü günde diye atmadinmi o imzayi? basaniyimmi ne demek hersey parami kocanin basini yiyecegine ona destek olmayi denersen emin ol kavganizda biter , adam zaten zor durumda bide sen zorlastiriyorsun durumu , ayrica hersey ust uste gelip kocan bunalimdan intihar edersede bunu vicdan azabindan kurtulamassin
10 Yorumla
+1 yılSenin bu zor zamanlarda ona destek olman gerekiyordu. Ve çalışıpta ona destek verseydin inan sana çok fazla değer verirdi. Yazık etmişsin. İnsanların inişleri çıkışları olur hayatta. Her zaman her şey güzel gitmez. Çok yanlış düşünerek hareket ediyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye söz vermediniz mi birbirinize? Nedir bu ilk engelde tekmeyi basma çabası? Madem bir ömür aynı yastığa başını koyabilecek kadar sevmiyordun, neden evlendin? Dilerim sen söylemeden o seni boşar da kurtulur. Yazık adama.
10 Yorumla bosan ya.. hıc durma yazıktır adama.. senden ayrılınca ıslerıde duzeltecektır emınım
422 Yorumla- +1 yıl
+++ dedim
- +1 yıl
aynen adam zaten batmış bide senin için daha fazla üzülmesin
+1 yılBöyle sorulara inanasim gelmiyor nedense
para mi herşey112 Yorumla- +1 yıl
cok dogru soyledin
- +1 yıl
Bazılarının tek derdi para
Ulan ne nankör bir insansın evlat olsan sevilmez köpek olsan başın okşanmaz birisin insan oğlu hayvan! Maddiyattan dolayı kocanı yanlız mı bıtakıcan. Demek alış verişe çıkamıyon çık E5 e daha sonra alışveriş yaparsın gece gece adamı cinlendiriyor böylelerini hayrına ıslatıp dövecen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Boşan tabiki adamın başını belaya sokma boşanki rahat kafayla işlerini toparlasın
110 Yorumlasenin durumun çok kötü ama bu boşanma sebebi olamaz. fakat bu yüzden herşey kopma noktasına gelmiş ve eşin bu sebepten senden kopmuşsa olabilir. bu geçici bir durumdur herzaman iflasta kalacak değil. seviyorsan ve onunda seni sevdiğine inanıyorsan ayrılma yok değilse ayrıl yolun başındasın çocukta yok.
00 YorumlaTicarette insan batabilir de birden yükselebilir de. Bence onun gayretini değerlendir, eğer gerçekten vurdum duymaz biriyse elinden malını ve sevdiklerini kaybetmesi normaldir. Ancak kadın olarak senin onu sırf maddi durumundan dolayı terk etmen doğru olmaz. Onun yaşı kaÇ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana evlendiğinde lüks bir hayatın olacağının kesinliğini vermedi ki bu iflas olayıda onun çokda elinde olan birşey değil. Bu durumda sen onun maddiyatına bakarak evlendin durumuna düştün. Hiç yakışık almaz parası yok diye boşanman. Parasıyla evlendin o zaman sen adamlar değil. Boşan o zaman adam rahat etsin.
10 Yorumla
+1 yılDüşüncen çok çok çok yanlış sen de çalışmalısın maddi yönden örgürlüğün olmalı bir kere öncelikle. Sonra esin zor durumda diye boşanmak ultra yanlış düzelir durumla kimse aç kalmaz merak etme. Eşinin desteğe ihtiyacı var bu şekilde davranmamalısın :)
00 Yorumla
+1 yılNikah zamanı sorulan soruyu hatırlıyor musun? İyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta... Bence bunu bir düşün.
20 Yorumla
+1 yılOha ya bu kadar bencil olma çalış ne olacak ben hamile halimle eşimin bana çalışma diye yalvarmasina rağmen biraz katkı oluyo diye çalışmaktan vazgecmiyorum seninle evlenmiş olabilir ama sen kendi masrafıni kendin karşılaşan gurur duyacaktir
00 YorumlaEsin kopek qibi çalışıp para kazanırken niye öyle demiyorsun o soktugumun imzasını atarken hani iyi günde kötü gundeydi adamın sana en çok ihtiyacı olduğu anda bide senmi vuracaksin qerci düşenin dostu olmazmış
10 Yorumlaböyle soruları o kadar çok görmeye başladım ki hayretliksiniz. şaka gibi ya. sen eşine "eş" olamamışsın abla
10 Yorumla
+1 yılallah sana yardım etsin böyle insanlara mal yer derler adamında iflas nedenini anlıyorum ben boşandıktan sonra başka diyarlarda butlu olacağını sanıyosan bu durumda sana bir arkadaşın olarak acıyorum
00 Yorumlahee boşan.. zaten bizde şans olsa kız olarak gelirdik dünyaya. git zengin bul. soğuttunuz la Türk kızından erkekleri. sonra neden yabancılara bakıyorsunuz diyorsunuz.
10 Yorumlaİşte bunlar hep bızım gereksız dızılerın etkısı var ya sacma sapan seneryolar yaparlar sonra mıllet etkılenır bu sekılde...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan da adam kafanı toplasın!
Evlilikte herşey müşterektir. ;) Bal yerken beraberdiniz de yeyince mi değilsiniz :)00 Yorumla Allah bir kapıyı açar bir kapıyı kapatır. her zorlukda boşanmayı göze alcaksan nikah masasında iyi günde kötü günde sözünü vermeseydin. inşallah mutlu olursunuz tekrardan :)
10 YorumlaEşine destek çık maddî olmasada ona manevi destek ver unutma nikah masasında yemin ettiniz iyi günde Kötü Günde vs. vs birlikte olacağınıza birde böyle düşün sen regl olduğun zaman eşin seni hor görüp aldatıyormu...
00 Yorumla
+1 yılparası varken iyiydi iyi gün dostuydun karısıydın parası bitince neden ayrılıyosun senin sevgin insanlığın bumu.. yazıklar olsun sizin gibi bayanlara. ben o adamın yerinde olsam çoktan tekmeyi atmıştım sana. ekmeksizmişsin
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBence boşan adamcağıza iyilik yapmış olursun paranın köpeği nasıl olur görsün elalem
30 Yorumla
+1 yılSuc sende degil canim
Senin gibi mali cahili kendine kari diye sevip alan adamda. Bence ayrilin adamda onune baksin sende baba evine yallah00 Yorumla
+1 yılİyi günde, kötü günde. Hastalıkta sağlıkta; ölüm sizi ayırana dek... Bunların hiç anlamı yokmuş demek!
00 Yorumla
+1 yılboşan adamı rahat bırak birde seninle uğraşmasın ayrıca nafakada isteme adam zaten iflas etmiş birde boşuna para vermesin senin kuaför masrafların için.
00 Yorumlaİyi günde kötü günde demediniz mi en dar anında , zor zamanında basacak misin tekmeyi? Tamam senin içinde kolay değil ama eşinin en çok sana ihtiyacı var. İyi düşün
10 Yorumlane bosanması abla ya. parası için mi evlendin? en çok yanında olman gereken zamanda bosanmaktan bahsediyorsun. zaman ver ikinize de ona yardımcı ol destek ol en azından manevi olarak. düzelir
10 Yorumla
+1 yılOnun iyiliği için boşanmalısın bence.. Allah ım sen bizi böyle insanlarla sınama..
30 YorumlaYan gelip k*ç germek için mi evleniliyordu? Vay anasını dünyanın çivisi çıkmış. Biri reset tuşuna bassın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken iyi günde kötü günde demedinizmi şimdi niye böyle diyosun en küçük bir zorlukta pes ediceksen hic evlenmeseydin daha iyiymiş
00 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde diye başlanan cümlenin 3. kelimesi pek duyulmuyor evet derken nedense
00 YorumlaEvlenirken iyi günde kötü günde denilmiyo muydu, ama boşan sen senden o adama fayda gelmez
00 Yorumla
+1 yılBence yol yakinken boşan hem zavalli adam senin gibi bir menfaatçinden kurtulsun hem de sakin kafayla düzlüğe çıksın
20 YorumlaParası varken iyi de simdimi kötü oldu rızkını veren allah sen sabret senin için hic iyi olmaz senin desteğine çok ihtiyacı var iyi günde kötü günde diye evlendiniz zaten
00 YorumlaErkeklerde böyle kadınlarla evlenmeye devam etsin ben senin düşünce yapının taa..
10 YorumlaDun nisanlisi issiz kalan degilmisin sen. Milleti trolleyip xper mi kasion. Yaratici ol biraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıleğer eşinle para için evlenmişsen hiç durmadan boşanmalısın. bir dk bile durmadan. ama evlilik sadece para üstüne kurulu değil diye düşünüyorsanda eşine bu sıkıntılı durumu atlatmanız için destek olmalısın onun yanında olmalısın.
00 Yorumla
+1 yıl2. Darbeyide senmi vuracaksin? Yeminler bosunamiydi nikahta? Hmm bosaymis su duruman bakilirsa...
00 YorumlaSacma sapan xper icin sorulan bir soru daha artik midemi bulandiriyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılCalısmalısın. Herseyi devletten bekleme. Gelistir kendini.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siz iyi günde kötü günde sözü vererek bu yola girmiyor musunuz? Eşinizin bu zor gününde bırakıp gitmeyi nasıl düşünürsünüz anlamıyorum.
00 YorumlaAdam nasıl bişeyle evlendiğinin farkında değil ya, ben harbiden adamın iflas ettiğine değil, seninle evlendiğine üzüldüm...
00 YorumlaBöyle düşünüyorsan boşan. Evlilik bir olmak, beraber bir şeyleri başarmak. Amacın parasıymış. Para bitti aşk bitti.
00 Yorumla
+1 yılNerede kaldı hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde sözleri?
Ticaret değil evlilik bu hak etmiyorsun o adamı sen kimseyi hak etmiyorsun.00 Yorumlakeşke kocan işsiz kalmak yerine başka bir karıya kalbi kaysaydıı... doğruymuş ama gemi batmadan ilk fareler sıçanlar haşareler gemiyi terk edermiş..
20 YorumlaTrol olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir insan bu kadar karaktersiz olamaz. Alışveriş yapamıyorum boşanayım ne demek ya^^
10 YorumlaBoşan gitsin senin gibi kadınla 2 dk evli durması bile kötü. Senden eş falan olmaz, senden hiçbir cacık olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi insanlar benim nefretimsiniz para varken iyidi psikolojin müthişti bol keseden harcıyordun Rabbim sizin gibileri Islah etsin
10 Yorumla - Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem