- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandın diyelim sonra ne olacak 🤔 adam işlerini toparladı başka biri ile evlendi sen ne yapacaksın 🤔 çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmak zorunda kalacaksın. E bunu şimdi çalışıp yapabilirsin kocana destek olarak. Yok zengin koca bulurum ben dersen de boşandıktan sonra zengin adamlar seni neden tercih etsin bir de böyle düşünmek lazım. Gencim güzelim diyeceksin belki ama senin gibi hiç evlenmemiş binlerce genç ve güzel kızlar var. Neden seni tercih etsinler 🤔 düşünce tarzın iyi olmadıktan sonra zengini bırak fakir erkekler bile almaz seni sadece maddiyata değer verdiğin için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin gibi kadınlara kadın demekten utanıyorum, o adama yazık. İyi günde kötü günde sözüne ne oldu? Her şey iyiyken güllük gülistan, kötüyken mi kötü? Eşler sadece birbirinin iyi zamanında mı eştir? İnsanlara saygısından dolayı gerçekten helal olsun diyorum gerçekte olsa sana bir yığın dolusu küfür ederlerdi. Adamın psikolojisi bozulmalı sen onu düşünmelisin asıl. Alışveriş yapmak için mi evlendin? Bugün kötü olursunuz yarın işleri düzelir iyi olursunuz? Düz bir ekonomi grafiği değil ki evlilik her gün düzgün yürüsün, bazen düşecek bazen yükseleceksiniz. Hem düştüğünüzde hem yükseldiğinizde birlikte olmayacaksanız neden evlendiniz daha doğrusu sen neden evlendin? Git kendine şerefsiz zengin bir erkek bul o adamı da rahat bırak. Umarım troll sorudur, gerçekliğini düşünmek istemiyorum. Erkekler evlilikten soğumakta haklıymış...
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan tabii ki, böyle şey mi olur. Sonuçta yani böyle insan görmedim ben, sorumsuz, değer bilmeyen, eşini ve geleceği düşünmeyen falan. Adamın en büyük kurtuluşu olur çünkü, senin gibi zor zamanda değil de para için yanında olan biriyle olduğu için bayram eder.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Malı mülkü varken iyiydi şimdi iflas edince mi kötü oldu? Biraz anlayışlı olmanı ve sürekli şikayet etmek yerine ona destek olmanı tavsiye ederim. Hayatta her şey para değil. Paradan daha önemli şeyler var. Vicdan gibi, merhamet gibi, sevgi ve saygı gibi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılSırf erkek diye o mu çalışacak sadece? Evlenirken şöyle bi söz verilir " hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde " adam işini kaybetmiş zaten üstüne seninle boşanırsa ya bunalımdan intihar a kadar giderse? Ha diyelim gitmedi boşandınız adam aşırı iyi iş buldu zengin oldu ne yapacaksın pişman olmayacak mısın? Kocanın senin için değeri sadece eve para sağlaması mı? Çocuğunuz yok seni tutan bir şey de yok git işe gir çalış o bi süre ev işi yapsın ya da kavga etmek yerine adama destek ol bi yerden açılır kapılar niye bu kadar karamsar oldunuz? Kim bilir hayatta ne zorluklar çıkacak karşınıza eğer kocanızı sadece rahat bi hayatta kabul edecekseniz boşanın zaten
40 Yorumla
+1 yılEvlenirken işini bilmiyor muydun? Seni kandırıp işi konusunda yalan söyledi ve sen evlendikten sonra mi esnaf olduğunu öğrendin?
Eğer öyle ise bosan, boşanmakta haklısın.
Maddi durumu iyi olsaydı paraları getirseydi sana al harca deseydi iyi koca miydi?
Iyi günde kötü günde diye imza atmadınız mi? Asıl şu an da senin desteğine ihtiyacı var. Çalış maddi olarak destek ol. Çalışmazsan manevî olarak destek ol.
Haa çocuğum yok nasılsa zengin bir koca bulayım diye de düşünüyor olabilirsin. Hepsi senin dünya görüşüne ve vicdanına kalmış.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılParası için evlendiysen bosanabilirsin ki bence parası için evlenmiş gibi duruyorsun ancak evlendiğin zaman bazı şeylerin hesabını iyi yapamamişsin hayatta her an her şey olabir fakir zengin zenginde fakir olabilir keşke bunu hesaba katarak bu adamla evlenseydin şimdi adam zaten psikolojik olarak kötü böyle bir durumda ona destek olman gerekirken adamı böyle zor bir zamanda bırakip gitmen doğru mu tabi bu senin vicdanına kalmış ama ben olsam hayatta gitmezdim sonuna kadar yanında olurdum çalışırdım ona destek olurdum elbet durumlar bir şekilde düzelir böyle zoru görünce kaçmak olur mu? Çiftler evlenirken iyi günde kötü günde demesinler o zaman sadece iyi günde desinler çok sacma
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle zamanlarda eşiniz eğer yanlış adımlar atmıyorsa, elinden gelen çabayı gösteriyorsa size en az düşen onun yanında olmak, en fazla düşen destek olmak...
Senin ortaya koyduğun seçenek köstek olmak. Zoru gördüm, kaçayım demek gibi.
Evlilik dediğiniz şey, her zaman iyi, mutlu, hoş gitmez ki... Sallantılar olur, aksiyonlar olur. Hayatın gerçekleriyle bağdaşan şeyler bunlar. İnsanız çünkü. Olumsuzluklara açık varlıklarız...
Ha eşin bunca sorunla baş edebileceği faydalı, sağlıklı formüller varken sana çalışmayı dayatıyorsa ve bu yüzden sorun çıkıyorsa seninde haklı tarafların vardır ve bu konuda inisiyatif sana aittir.
cut.10 Yorumla Para için evlenmek, eşine destek olmamak, üstüne bunu bir bahane yaparak düşene bir tekme atmak... Aynı durum sizin kardeşinizin başına gelseydi ne olurdu? Eşinin onu ilk fırsatma terk etmek istemesi mi size haklı bir sebep gelir miydi? Bence soru farazi bi soru ama neyse ben yine de medenice yanıt vereyim.
40 Yorumla
+1 yılTam benim tarzım, dramatik ve anlamsız.
Adam karısını kızdırıp boşanması için ona bir oyun oynar. İşlerinin kötüye gittiğini ve iflasın eşiğinde olduğunu söyler. Kocasıyla maddi sorunlar yaşayan kadın, "parasız erkeği annesi sevsin ben niye seviyorum" diyerek boşanma düşüncesine girer. Aslında bu yazdıklarımın hepsi gerçek, tek bir şey hariç. O da adamın isteyerek o duruma gelmediği. Şimdi git boşa kocanı da ona maddiyattan daha çok değer veren biriyle evlenmesi için fırsat ver.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman niye mi evlendin‽ Bu nasıl bi bakış açısı ya‽
Adam nereden bile bilirdi böyle olacağını‽ Hem adam çalışıp senin boğazını doyurmak zorunda değil böyle düşündüğün için! En iyisi boşanda elin en yobazına git o zaman anlarsın neyin ne olduğunu!
Sabır, sabır, sabır!
İşte sende olmayan o şey...20 Yorumla Nikah masasında iyi günde kötü günde beraber olmayı kabull ediyor musunuz diye soruyor nikah memuru.
Gemi batarken ilk fareler terkedermiş gemiyi, kaçç kaçç
Evlilik bu kadar basit mi? Sevgilin değil eşinden ayrılıyorsun
Para bitince aşkta mı bitiyor?
Ayrıl da senden kurtulsun!
Ssnin gibilerin zihniyetine benn!!!20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir de söz veriyorsunuz iyi, gün-de kötü günde yanında olacağınıza. Böyle mi yanında oluyorsun? Alışverişte yapma bir zahmet ya şart mı? Git sen çalış o zaman. Her şeyi ne kadar da kolay sanıyorsunuz ya. Adam sen alışveriş yap diye hırsızlık yapsın o zaman. Böyle daha mı güzel? Biraz yetinmeyi ve elinizdekinin kıymetini bilin ya. Şimdi otur da bir destek ol adama. Adamın buna ihtiyacı var.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmamak için mi evlendin? O zengin diye mi evlendin? Anlıyorum maddiyat yüzünden tartışabilirsiniz, zor günler yaşıyor olabilirsiniz. İyi günde kötü günde diye yemin ediliyor sonuçta. Ne diyim? Zaten böylesine yanlış düşünüyorsan kesinlikle ayrıl. Allah'tan çocuğunuz yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDostum ticarette batarsında çıkarsın da. Bilmiyorum sadece adamın parasına mı güvenip evlendin. Bu durumda sen adamla kavga edip yuvanı yıkarsın, yarın biri gelir adam tekrar kalkınır. Ozaman kafanı duvardan duvara vurursun.
Ayrıca bu nasıl bir ilişki? Alışverişe gidemiyorum, ayrılayım mı ozaman? Alışverişe gidemiyorsun diye boşanılır mı lo?00 Yorumla Niye evlendim derken, harbiden bunu sordun mu ya? Güzelim, evlilik senin hayat garantin falan değildir. Sevdiğinle bir hayat boyu birlikte olmakkl için evlenirsin.
Git çalış da adama yardım et.
Ulan her şeyi geçtim, zor durumda olan birini yarı yolda bırakmak insanlık dışıdır. Seni kim yetiştirdi?
Yoksa düğünde seni birkaç bilezik karşılığında kocana sattılar mı?00 Yorumla
+1 yılBu hemcinslerimin erkekleri ırgat gibi görüp her istediklerini yapma düşüncesi aşırı aşırı sinirimi bozuyor. Hayat müüşterektir. Bugün ayağı tutmaz kaza geçirir sen bakmak zornda kalırsın yarn sana bir şey olur o bakmaz zorunda olur ne var bunda?
53 Yorumla- +1 yıl
yureginize saglik arkadasim.. bunun yakin zamanda gercek ornegine bakmak gerekirse. rahmetli murat gogebakan en zor gununde esinden darbe yemis sirtindan vurulmustu.. onu o haliyle terkeden aldatan kadinda murattan sonra ayni akibete yakalanip gebermisti.. dunya onada kalmadi yaptigi yanina kalmadi gocup gitti
- +1 yıl
@kalınvuranadam doğru söyleyeni dokuz köyden derler böyle insanların evlenmesi bile bana aşırı ilginçç aşırı saçma geliyor. Bu tip insanlar evlenmemiş insanlar için kötü örnek olmasın mesela. Beni soğutuyor net
- +1 yıl
bizlere sizin gibi hanimlar gerek. allah basimizdan eksik etmesin
+1 yılHemen boşan , başka bir ticaret adamı bul, onunla evlen , o da batarsa bir başkasını bul, onunla evlen, eğer o da batarsa git bi abdest al, hac yolculuğuna çık, tövbe et ve uğursuzluk bendeymiş de.
Bu nasıl düşünce yaaa, insan eşine destek olmalıdır, ama gemi batarken gemiyi terk eden ilk fareler olurmuş, bence boşan adam içinde hayırlısı olur, senin gibi para delisi biri ile evlendiği için kurtulmuş olur belki de00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik kötü günde iyi günde yanında olmak demektir. Tamam sende uzuluyor olabilirsin ama zor gününde onu bırakman çok yanlış bir şey bence gerçekten seven birine yakışmaz. Yanında olup destek olmalısın diye düşünüyorum. Gerçek sevgi para yüzünden bitmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSırf işleri kötü gitti diye mi ayrılmak istiyosun? Aldatsa veya şiddet uygulasa anlarım ama bu durumu kafam almıyor. Her zaman maddi durumumuz iyi olmayabilir. Asıl böyle zamanlarda birlik olman-olmanız lazım. Bu sayede şükretmeyi, sabrı, dayanaklı olmayı, kıymet bilmeyi öğrenirsin. dd pozitif yönünden bak daha mutlu olursun
30 Yorumla
+1 yılkesinlikle bosan artik şiddete maruz kalacakdin kocan iflas ettiyse tabi destek cik ama sana calis diyorsa karakterinnneeee ssoookimmm oyle adamin ben calistirmam gider is bulur calisirim ona zor geliryor calismak ozaman nasıl batti kumar oynamisdir kesin
00 Yorumlayuvayı dişi kuş yapar, bu adam sürekli çalışan biri ise bir kere düştüğünde onu kaldırmak istemiyorsan evlilik aile bieliği zaten yok sizde, ha ama adam çalışmaz tembeldir sorumsuzun tekidir boşanmayı düşünürsün, böyle yapma yazık günah.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirde bosansa tazminat ve nafaka kazanir cünku Türkiye de bosanma davalarını erkeklerin kazanma oranı %12 Türkiye de evlenmek mazoşizm eğilimli kişilerin işi.. o mal adama rahat mı batmışta evlenmiş neyse eşek olana semer vuran çok olur.. bu ülkenin kızıyla evlenen biyolojik bankamatikler var nasıl olsa... sizinde düzeniniz bitecek ama..
10 Yorumlaİyiyken iyide kötüyken niye hemen boşanma geliyo aklınıza. bu günler elbet gececek Bencr boşanmayı düşüneceginize destek olup moral vermeyi düşünün yazıktır günahtır. Çalışıverin ya nolcak yanlış anlamayın yargılamak degil amacım.
10 Yorumla
+1 yılBoşan yol yakınken, oda görsün hayat arkadaşı ne demek, zor zaman destekçisi ne demek. Cidden bunu buraya yazmışsınız yazık. Hayat her zaman süper gitmez bunu buraya yazabiliyorsanız zaten belli hayat görüşünüz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. nolur biri trollüyo olsun bu ne kadar mide bulandırıcı cümleler ya yani senin gibi bir kadın düşmanımın başına vermesin ayrıl ayrılda kurtulsun adam seks işçiliğinin başka boyutu bu işte
21 Yorumla- +1 yıl
yuregine saglik arkadasim
+1 yılİyi günde kötü günde diye söz vermedin mi sen bu adama? Batarsa beraber çıkarsa beraber... Eşin o senin. Sen ne için evlendin alışveriş yapasın parasını yiyesin diye mi? Çok yanlış, çirkin ve ayıp.
20 YorumlaSen parası için mi evlendin bu adamla? Onun bugün maddi durumu kötüyse sen bir şeyler yapacaksın evliliğin bütün sorumluluğunu tek bir taraf yüklenmemeli. Ayrıl adamı da kendinden kurtar.
20 Yorumla
+1 yılPara kazanırken neden bu kadar çok para kazanıyorsun demiyordun?
Adamın sadece iyi gününde mı yanında olacaksın?
Ben kocanın yerinde olsam ben seni boşardım para için evlenmişsin çünkü40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik iyi günde kötü günde sağlıkta beraber olmayı gerektiren bir alandır en kötü günde böyle bırakıp gideceksen niye evlendiniz? O zaman sevmediniz hiç
10 Yorumla
+1 yılBencede boşan ya yarın obur gun çocuğun olur birde sana benzer yazik adama
43 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür
Evlilik iyi günde kötü günde beraber olmak değil mi? Eşin zordayken böylece bırakıp gitmek vicdanını sızlatmaz mı?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılbebegim adamın yanında ol her zorlukta ben de evlenecegim kişiyi calıstırmayı düşünmedim hiç hatta tek derdinin akşam yapacagı yemek olmasını söyledim ama insanoglu nankör :)
00 Yorumla Kanka senın sonun hayırlı degıl soyleyım sana bu sıtede kobra Nalan var aynı ona benziyorsun oda eşi ıflas ettı dıye adamın cınsel organını kesıp balkondan atmıştı tam o kafa
00 Yorumlakocam ticaretle uğraşıyor , son zamanlarda işleri çok kötüydü ve şu an iflasın eşigine geldi.. Yakında malları satmayı düşünüyor, henüz cocugumuz yok. Benim de psikolojim bozuldu bu olaylar yuzunden. ne dogru duzgun alisveris yapabiliyorum ne baska faaliyet. Esimle de arada maddiyat yuzunden kavga ediyoruz. Bana çalış o zaman diyor ben de o zaman niye evlendin diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
00 YorumlaSizin gibi kadinlari Allah herkesten korusun. Eski esim de öyle bir duruma gelmistim. Bosanmisti benimle. Ama Allah in sopasi yok. Simdi ben cok iyiyim, o rezil vaziyete düştü. Yeniden evlenmek istiyor. Sadece gülüyorum ona. Sende yapmaya kalktigin bu seyin elbet bir gün cezasini cekeceksin. Ve cekmelisin
00 YorumlaSen adamla evlenmemişsin ki parayla evlenmişsin :D Evliliği kendin gibi basit görerek nasıl evlendin sen? Bazı insanların dini imanı para koy önlerine itaat etsinler paraya...
00 Yorumla
+1 yılBence hemen boşan, o adamı kendinden kurtar. Ee boşuna dememişler kadının iyisi yoklukta belli olur diye...
10 Yorumla
+1 yılEvlenirken iyi günde kötü günde diye bir soru sorar nikah memeuru. Siz o soruyu çok yanlış anlamissiniz
10 Yorumla
+1 yılBence şimdiden boşan sana göre değil bu hayat. Adam da rahata kavuşsun. Iflas etmeyeceğine emin olduğun zengin eş lazım sana 😂
14 Yorumla- +1 yıl
bunun yüzünden iflas etmiş adam bence :D
- +1 yıl
@denizkaradeniz o da bir ihtimal tabi
- +1 yıl
bu kafada birisi adamın ocağına incir ağacı diker :D
- +1 yıl
@denizkaradeniz kim dikmiş onu bilemem.
+1 yılBence boşan adam rahat etsin
Evlilik iyi kötü ne varsa beraber omuzlamaktır
Sende bu cesaret saygı sorumluluk Yoksa boşan adama da yük olma10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi de işsiz kaldı diye eşinizden boşanmanız onu en zor gününde yalnız bırakmanız anlamına gelmiyor mu?
bence bu yanlış bir davranış biçimi.
evlilik beraber sevinci ve hüznü paylaşma eylemi değil mi aynı zamanda da?00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü gününde yanında olmayacaksan neden evlendin? Senin destek vermen gerekiyor sende çalış adam haklı sana bakmak zorunda mı sende çalış beraber kazanın
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. eşine söyle malları satarken senide eskiciye sattsın
20 YorumlaBence acilen bosanmalisin adama izdirap cektirme kocan sen kadar agir bi cezayi haketmiyordur eminim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın karısı kötü günde yanında durmayacaksa dikeyim böyle evliliği
20 Yorumla
+1 yılhe boşan mal boşan hemen! iyi günde yanındasın kötü günde güle güle siz var ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemeek ki koca parası yemek için evlenmiştin adamın parası olmayınca psikolojin bozulduuu vah vahhh 😅
Umarım trolsundur yoksa Allah adamım yardımcsı olsun.20 Yorumla
+1 yılEsinin birgun iflas etme ihtimalini düşünüp ona göre onu gerçekten sevip sevmediğinden emin olarak evlenseydin şimdi bu soruyu sormazdin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSen adamla parası için mi evlendin nikahınız kıyıldığında hastalıkta sağlıkta dediği zaman yalan mı söyledin
00 Yorumla Boşan da adam önüne baksın gerçek şeylere değer veren kadınlarla olsun. Sende parası olanın altına git, onunda parası bitince diğerine git.
00 Yorumla
+1 yılBiraz halden anlamalısın. Yok ben bunlara gelemem koca parası yerim gezer tozarım diyorsan ayrıl paralı biriyle evlen.
00 Yorumla
+1 yılEşin adına üzüldüm. Sen onunla değil, parasıyla evlenmişsin. Parası bittiğinde de gitmeyi planlıyorsun :) Allah ıslah etsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince iyi günde kötü günde diye bir söz veriliyor sen onun sadece iyi günde olanını almışsın sanırım...
00 Yorumla
+1 yılSenin amacın para bırak adamı rahatlasın senin gibi biriylede ınsallh karşılaşmam. Sadece para için evlenen sizler den ne aile nede karı olur.
00 Yorumlaıyyyyyyyyyy parasız işsiz erkeeeek.. ıyyyy boşa boşa hiç durma, bak valla kusasım geldi şu an düşününce bile
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım kocanın iyiliği için boşan baya paragözmüşsün
10 Yorumla
+1 yılSırf adam senden kurtulsun diye boşan diyorum. İnşallah senden boşandıktan sonra çok daha zengin olur da paraları başkası yer. Sende avucunu yalarsın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılo zaman memurla evlenip hayatını garantiye alacaksın şükür cocuk yapmamışsın bu beceriksizle.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik aslında hep iyi günde yanında olma olayı değil, kötü günde yanında olma olayı. Destek olmalısın ona para bugün kaybedilir yarın kazanılır. Ama saygı sevgi ve yaşanılanlar hiçbir zaman tekrar yaşanmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen işsiz kaldım eşim bunu hiç düşünmedi. Bir ara eşim de bende işsizdik
00 Yorumla
+1 yılHahah Türk kadınları = Para boşuna demiyoruz biz. Sizin en büyük örneğiniz Şeyma subaşıdir 😂😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yemini demekki buradan anlıyoruz tamamen sadece yalanmış.
00 Yorumla bence git patronunu bir şekilde ikna et kocanı tekrar işe alsın arkadaşım..
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat