Beş aydır işler çok kötü iflasın eşiğine geldik Ve bu durum benim piskolojim çok bozuldu çocuğumuz da yok ciddi olarak bosanmayı düşünüyorum ne yapmalıyım hakaret etmeyin
Cevabın nedir?
Adamin parasi icinmi evlendin yazik ya babanin parasi yok annenin parasi yok hadi onlarida terket ne para goz olup cikdiniz be !! Hani evleniyoken mutlulukla saglikda her kosulda evlenmeyi kabul ediyonuzya bosuna etmisin be canim oo senin esin parasi varken nasil mutluysaniz parasi yokkende mutlu olun hersey para degil dimi? Yani ben oyle dusunuyorum beni seven olsunda kuru ekmek yemeyede raziyim ne bilim bana bisi demek dusmez ama iyi dusun ve oo senin esin herseyini paylasdigin adam neyse fzla konusmanin geregi yok konussamda bisi degismez sen karar vermisin belliki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCocuk yokken bosan
514 Yorumla- +1 yıl
mantıga bak pess !!!
- +1 yıl
Ne diyorsun @Mehmetcetiin09 anlamadan yorum yapma zaten bunu diyen birinin evliligk coktan bitme noktasndadir cocuk olursa yazik olur!!
- +1 yıl
sen benı anlamıyon , anlatsamda anlaman zaten.. senın yorumun saygı duyarım eyvallah.
- +1 yıl
Her neyse @Mehmetcetiin09. Insanlarin birbirine tutunmasi daha lazim oldugu bir zamanda boyle bir dusunce akla geliyorsa ben bunu derim kim ne derse desin
- +1 yıl
Sen hıc evlendınmı arkadaşım? benı konuşturma şımdı?
- +1 yıl
Iyi @Mehmetcetiin09
- +1 yıl
Anlamadigim bu arkaadsada eksi yagmuruna tutmuslar benim gibi, Cocuk yokken bosan demek kötü mü? Parasi olmadigi icin simdi cocukken bu düsünceye sahip olan insan cocuk olunca masraflar artinca daha beter olmaz mi? O cocuga yazik olmaz mi sonra maddi SIKINTILAR yüzünden kapisan anne siddet kavga gürültü arasinda kaybolup giden bir cocuk mu yetissin yaa...
- +1 yıl
evlenırken nıkah memuru derkı ! IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE? Parası yok dıye adamı boşıycak? bumu yanı? mesela cocuk deıl !! mesela parası bıttı dıye boşanması sana kızdıgım bu!!!
- +1 yıl
- +1 yıl
Simdi bu kadar koyan maddi SIKINTI cocuk olunca artan masraflarda ve cocuk bakimin verdigi sorumlulukta daha agir gelir ve o zaman siddet gürültü icinde yetisen cocuk ve bosanmis bir ailenin cocugu olur... Ama anlamiyorlar iste cünkü onlar mantikli senle ben degiliz sanirim :))
- +1 yıl
- +1 yıl
Oha. Sırf para yüzünden sevdiğin adamdan bosanilir mi? Eğer gerçekten Seviyo olsaydın, eşine "ben seninle soğan ekmek bile yerim" derdin. Ayrıca görüşünü hiç beğenmedim. Türk kızı olduğum için gerçekten utanç duydum şu durumda...
- +1 yıl
ALLAH kimsenin sizin gibilerle evlenmesini nasip etmesin. Size göre HERŞEY PARA.
- +1 yıl
ne yani sırf eşinin parası olmadığı için boşanıcan, yani bu durumda tam tersi parası olsa hatta zengin olsa çocuk dahi yapıcn, eee pardonda parasıyla olucaksan onla sana eş denmiyor canım, bnce o adamın bun u okuması lazım, okusunki sen değil o seni boşasın.
+1 yılSizin gibi insanlar yeryüzünden silinmeli bence. Evlenirken iyi günde kötü günde , hastalıkta sağlıkta yanında olacağıma diye imza atmadın mı sen? Demek ki seninki maddi çıkar evliliğiymiş. Paralar suyu çekince hadi bana eyvallah. Gelmiş birde burada yazıyosun bunu. Eyvahki o adamın haline. Yazık karısından duymadı henüz bunları. Ama şuanda binlerce kişi biliyor. Paraya tapan sen gibi insanlara lanet olsun. yok olun gidin bu dünyadan.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapcak bısey yok
+1 yılSevmek evlilik bu değildir bence iyi parası var iken iyi adam iflas edince kötü sen nikah masasına oturdugun zaman sana nikah memuru ne dedi hatırladın mi ne söz ver dir di ikini ze hatırladın mi bunun için eşinin yanın da ol da belki azıcık kendine gelir eşine sahip çıkar ve islerini duzeltir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
99Cevap
Yazık Yav Yorum Yapmak Bile İstemiyorum. Bırak Kocanı Bırak Adama İşkence Çektirme Çabuk Boşan O Adamdan Lanet Olsun. Eş Yoldaş Demektir Yav Hani Evlilik Yemininde " İyi Günde Kötü Günde" Diye Bir Cümle Varya Sanırım O Sizin İçin Bir Süs. Çabuk Boşan. O Adama Gerçek Bir Eş Lazım.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik diyorsunuz. Eşiniz parasız kalmadı. Siz parasız kaldınız. Aile olarak. Çift olarak. Yapmanız gereken bunu atlatması için ona destek olmak ve birlikte bu durumu en kısa zamanda atlatmaya çalışmak.
Yani "boşanmak" çok saçma bir düşünce bence. Siz para ile mi evlendiniz adam ile mi? Eminim ki öyle düşünmüyorsunuz ama, adamdan bana ne, ben para ile evlendim diyorsanız hemen boşanın, yazık etmeyin adama.00 Yorumla
+1 yılLanet olsun yaaaaa siz nasıl bir insansınız. Kocanın çok parası olduğunda seni aldattığında şerefsiz olur ama parası yok diye Boşanma eşiğine getirmişsin konuyu. Git çalış sen bak destek ol kocana. Yazık ya kocan nasıl bir hainle evlenmiş gercekten yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ablam var annem ve babam hep beraber yasiyoruz. 3 4 yildir maddi durumumuz sikintili. Eve haciz gelmesin diye ikametgahimizi degistirdik falan filan, evde bir gram huzur yok. Para olmayinca huzurda olmuyor acikcasi. Anneme cok dedim bisan diye, dinlemedi ama gercekten beraber oldugumuz her an birseye para vermemiz gerektigi aklimizdan gectigi icin hic huzurumuz yok. Kocana buyuk bir askin sevgin yoksa bosayabilirsin, gercekten insani icten yikan bir konu bu cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o hissi yasamayan bilemez
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimciniz olsun
+1 yılDestek ol neden sende bir tekme daha atıyorsun? Ulan hayat arkadaşlığı bu kadar basit mi para nedir ya o bulunur yeterki insan olun. Ne zaman ayrılırsın biliyor musun? Aldatır , senin namusuna sahip çıkmaz , döver söver o zaman çek git bu durumda senin yaptığın olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSAKİN yenge evlilik yokluk günde başa çıkmaktır hani nikah memuru diyor ya iyi günde kötü günde bence boşanmak yerine NAMAZ kılmayı denesen ALLAH yardım edicektir olur ticarette bir gün varsın bigün olmazsın bırakma kocanın ellerini arkandan kötü bilirdik demesinler lütfen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılEsin eğer becerikli biriyle merak etme en kisa zamanda durumu düzeltir. Ama pek işten anlamıyorsa durumu pek düzelmez. şunu nda unutma Türkiye de en zor olay şey dul bayan olmaktır. Bunuda dikkate al canım
02 Yorumla
Soran+1 yıldul dul olmak neden zor
- +1 yıl
Türkiyede dul olmak = senin bazı ihtiyaçların var ben sana yardimci olabilir demektir. Hatta en yakın kız arkadaşlarının eşleri bile böyle düşünebilir belki birkaçı bunu dile bile getirebilir benden demesi canım. İyi dusun derim sana
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılHer sey para değil mutlu değilmisin sen kocanın yanında sen o zaman erkeğinin parasını sevdin burdan o Anlaşılıyor aslında bu zamanda eşinin desteğe ihtiyacı ve bu desteği sen sağlayacaksın maddi manevi her şekilde ne güzel koca batıyor Ayrılam gitsin bitsin Keser döner sap döner gün gelir hesap döner akıllı düşün akıllı hareket et
00 Yorumla Yukarida yorum yaptigim kiz yasimi bilmiyosun tipimi bilmiyosun ezbere konusma. Bisey konusacaksanda sakin bir sekilde edebini bozmadan konus. Agzina geleni yazip gondermissin mesajla. Yaptigin cok ayip. Yanlis da anlamis olabilirim. Insan gibi gel konus. Kufur etmene ne gerek var. Kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama. O dil bir kiza hic yakismadi
00 Yorumla
+1 yılBaşta bu olay böyle olsa tamam kimsenin bişey söylemeye hakkı olmazdı hiç evlenmezdin ama sonradan bozulmuş maddi durumu bence vefalı olup yanında olmalısın, gerekirse sende maaşlı işe girip çalışmalısın.
00 YorumlaOndan sonra para mi aşk mi soruları... Money money money ya... ya severek evlenmedin mi ablacim ne bosanmasi ya. Kötü gününde insan birakilir mi ? Özel mevzular vardır he orasını bilmem ama ne olursa olsun birakmamak gerek...
00 YorumlaBoşan bence. Zaten sen ona hayat arkadaşı, can yoldaşı olmamışsın. Nikahlı ev arkadaşı olarakta birbirinizi kandırmanın anlamı yok. Hayatta sıkıntı hiç bitmez, bu dert olmazsa yarınkinde yine bırakmak istersin. Çocuğa yazık olur.
10 YorumlaDüşene tekme vurmak türk örf adetlerindendir sende vur gitsin onlamı uğraşacaksın... evlenirken o güzel günde iyi günde ve kötü günde kelimelerini sadece sözlerde bırakmak en kolayı sanıyorsam çek git gözüm görmesin seni. boşan eşinden senin gibi birine internette bile tahammül edemiyorum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Bosan güzelim ne yapacaksin elin pis akirini cocugun yokken bosan...
Hem kocana hem cocuga hem sana yazik etmee...17 Yorumla
Soran+1 yılOff ne yapacağım
- +1 yıl
Doğru söze ne denir
- +1 yıl
@BozuntuyaVerenAdam Eger bana dediyse tesekkürler ve sükür biri ne demek istedigimi anlamis diyorum...
Diger kücük beyinliler anlamamis eksi yagmuruna tutmuslar... :DD Böyle cahilleri görünce gülüyorum cok.. :DD Mal insan bunlar cocuk yokken maddi durumu sorun etmis, cocuk olunca masraflar artacak o zaman kavga gürültü arasinda bir cocuk yetismesi o zaman bosansalar daha iyi sanki.. - +1 yıl
Seni takdir ettim Helal olsun bayan 👏👏👏
+1 yıliyi günde kötü günde hastalıkta saglıkta diye söz vermedinmi nikah masasında
işler kötü gidince haydi ben gideyim dersen..
adam bu havada seni keserde
biraz bekle00 YorumlaParası olmayan sevgiliyi terk edebilirsin. Ama evlilik dersen, iyi günde kötü günde herşeyi göze alarak o işe kalkışacaksın. Sizin evlilik artık bitmiş. Boşa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılbence boşanmamalısın iyi günler nasıl yaşanıyorsa elbet kötü günde de yanında olmalısın guclu ol kendının doktoru ol bıraz sabretmelısın herkes yasıyor bu tur seylerı gecer elbet lutfen dayanıklı ol yuvanı yıkman buyuk bısey..
00 Yorumlaçalış sendee. demekki adamın parasını sevmişsinnn yuhh sana ya. tamamm para olmayınca huzurda olmazz ama senn niye destek olmuyosunn eşine bir işte çalışarak geçiminizi sağlayamazmısınız bu kadarmı koca parası yemeğe alıştınn yazıkkk
00 Yorumlao adama yazık günah senin gibi kadında olmaz olsun , bilmiyorum aranızdaki ilişkiyide sadece maddi anlam yüzünden bu boyutu düşünmeye geldiysen bir dakika durmaz , o adamın iyi zamanında yanında oldugun gibi kötü zamanındada yanında olmalısın
00 YorumlaBunun gibi bir çok kadın tanıdım. Hemen eşini boşadı. Gün geldi adam durumunu düzeltti ancak yanında yeni eşiyle hayata devam etti
00 Yorumla
+1 yılparasız kalması değil önemli olan bundan sonra evini geçindirebilecekmi sorumluluklarını bilecekmi önemli olan o yoksa evliliğin bir anlamı yok kötü günde vazgeçilirse..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sen de işe girip çalışabilirsin..
Veya boşanmayı tercih edebilirsin..04 Yorumla
Soran+1 yılBen valısamam maalesef
Soran+1 yılBekarken de calısmıyordum benım sektorum farklı kendıme aıt ısyerım vardı evlenınce kapattım
hoaydaaa oldu mu şimdi bu hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde derken sen şakadan söyledin o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke annen de babandan boşansaydı zamanında. Seni görmeseydik. :):
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok yazık. Demek para için seviyodun. Evlilik dediğin. Parasız kaldığında birlikte kuru soğa yiyebilmektir. Off of. Devir paracı olmuş !!!
00 Yorumla
+1 yılasıl şu an ona destek olman gerektiği yerde yaptığına bak! ayrılsan ne olacakki? Allah elbet gösterir sana yine
00 Yorumlaparası olsa hala kıçınıı verirsin amaa... şimdi zora geldın kaçç bakalıım
10 Yorumlaevlenirken nikah memurunun dediklerini hatırla iyi günde mi yanında ol diyor..
iyi gününde yanında ol kötü günde terk et hiç mi sevgin yok..00 Yorumlaİnsanlara bakıyorum da gittikçe soğuyorum. Para yoksa aşk'ta yok sevgi'de yok evllikte yok. Kusacağım galiba.
00 Yorumlaaferim sana aferim alkışlıyorum sen
Adama mı parasına mı asık oldun
iste günümüz askları altın madalyayı
hak ediyosun...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hakaret mi.. küfretsem küfrettiğim küfüre yazık..
tüh desem tükürüğüme yazık..11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılPara bitti aşk bitti olayı bence çok yanlış bence eşine destek ol iyi gündede kötü gündede yanında ol iyi günde yanında olduğunda seni seven eşin kötü günde de yanında olduğunda minnet duyar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. evlenırken ıyı gunde kotu gunde demedınız mı? sen para ile evlenmişsin... yazık
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize yemin ederken, hastalıkta sağlıkta zor günde iyi günde derken ayağını mı kaldırmıştın!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılYa birak allh askina ne diye soz verdin ya ya iyi gunde kotu gunde oturda kocana destek cik ne paracisiniz valla ya
10 Yorumla koş koş yolda zengin bulursun... babalar evinde de prensestin :D
00 Yorumlaiyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta ölüm bizi ayırana dek dememiştiniz sanırım evlenirken?
00 Yorumlaİyi günde ve kötü günde evet demedin mi? Kocan keyfinden mi batırdı işlerini karı kıza kumara mı gidiyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirken iyi günde kötü günde diye imza atmadın mı sen? kötü diye hem boşanmak destek olmak yerine boşanmak
para için evlendiğin nasılda belli yazık ki yazık10 Yorumla Boşan tabi balım, sen bu kafayla daha çok kazanabilirsin bence.
00 Yorumla
+1 yılYarını bekleme. vermişsin kararını çoktan. ama etik bir davranış olmadığını bil
00 Yorumla
+1 yılHani iyi gunde kotu gunde beraber olucaktiniz yalancilar 😣
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Hastalıkta sağlık ta zenginlikte yoksullukta artık değişmiş zamane kızları sadece sağlık ta ve zenginlikte diyo öbür türküsüne maçası yemiyo
00 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde beraber olmak için evlenmediniz mi siz? Böyle olduğunda gideceksen , bir daha evlenme abla.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılNe duruma geldınız ya.. Keşke gerçekten aşık oldugun adamla evlenseydın ciddiyim böyle yazanları gorunce evlenmekten korkuyorum ya parayla aşkı nası eşdeğer tutarsınız? ayrıl gitsin zaten sevmıyosun..
00 Yorumla evlilik bu kadar basit değil böyle zorluğa düşünce hemen bırakmak mı gerekir? herşey güllük gülistanlık iken devam , zora düşünce yarı yolda bırakmak olmaz
00 Yorumla
+1 yılBoşanma iyi günde kötü günde dedin bir kere para için evlendiysen o ayrı
00 YorumlaBu durumda kocana destekçi olmalısın eminim o da bu durumda olmak istemezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkötü günde onun yanında olamayacak kadar düşük biriysen, boşan tabi. adamın iyi gününde de yanında olmayı hak etmemişsin demektir.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSirf isleei kotuye gitti diye mi bosanicaksin. Ben anlamiyorum sen gibileri. Parasi icin mi evlendin de boyle yapiyosun. Yazik cidden yazik
00 Yorumlaİyi günde, kötü günde demediler mi sana? Böyle düşünüyorsan keşke hiç evlenmeseydin.
00 Yorumla
+1 yıliyi günde kötü gündeye noldu? la? böşönmölüsün! bekara karı boşamak kolay diye boşuna dememişler.
00 Yorumla
+1 yıll*n nikah kıyarken götünüzdenmi diyosunuz ıyı gunde kötü gunde *
30 YorumlaHaaa sen parayla evlenmiştin o gidince senin de durmanın bir anlamı yok tabii.
00 YorumlaBunu buraya yazarak zaten sen finali yapmışsın. Adama daha fazla yazık etme bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. bir para sevdasıdır ki sürüyor, çok zengin dedem dün öldü. Sabredin biraz. Âllah var.
00 Yorumlainsanların hakaret edeceğini biliyorsan ne yaptığını da biliyorsundur.
00 YorumlaAl işte, işler kötü gidince..
Boşuna evet denmiş hastalıkta - sağlıkta..00 YorumlaAma sen iyi günde kötü günde diye Evet demedin mi? Sözünü yeme. Eşinin işleri düzelir ama bir daha senin sıfatına bakmaz
00 Yorumla
+1 yılBence boşan. Adama destek olacağına köstek ol. senin gibi kadınların soyu kurusun. Senden doğacak çocuktan da hayır gelmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem