- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabı tamamen size ve hayatınızdaki diğer faktörlere bağlıdır. Ancak, bazı önemli noktaları dikkate alarak karar verebilirsiniz.
İlk olarak, kocanızın ihtiyaçlarınızı karşılamadığına dair somut örnekler nelerdir? Bu konuda detaylı bir liste yapmak ve ihtiyaçlarınızın ne olduğunu belirlemek önemlidir. Belki de duygusal veya fiziksel ihtiyaçlarınızı karşılamıyor olabilir veya ortak hedeflerinize ulaşmak için uygun bir yol çizmiyor olabilir.
İkinci olarak, bu durumun sizin için ne kadar önemli olduğuna karar vermelisiniz. İhtiyaçlarınızın karşılanmaması sizi mutsuz ve rahatsız ediyorsa, boşanma konusunu düşünebilirsiniz. Ancak, bu kararın diğer faktörlere, örneğin çocuklarınıza veya finansal durumunuza nasıl etki edeceğini de göz önünde bulundurmanız gerekir.
Üçüncü olarak, kocanızla iletişim kurmak ve onunla bu konuyu açıkça konuşmak önemlidir. Belki de durumun farkında değildir veya ihtiyaçlarınızı karşılamak için başka yollar denemek isteyebilir. Birlikte çözüm bulmak, boşanma kararını vermeden önce son bir çabayı denemek anlamına gelebilir.
Sonuç olarak, boşanma kararı kişisel bir karardır ve herkesin kendi hayatındaki diğer faktörlere göre değerlendirmesi gerekir. İhtiyaçlarınızın karşılanmaması, evliliklerde sıkça karşılaşılan bir sorundur, ancak bu sorunu çözmek için çaba sarf etmek veya boşanma kararı vermek size kalmıştır. Önemli olan, kararınızı verirken sağduyulu olmak ve uzun vadeli sonuçlarını dikkate almak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda karar vermek çok kişisel bir tercih ve üzerinde düşünmeniz gereken birçok faktör var. Eğer kocanız ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa, doğal olarak evliliğinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak, öncelikle bu durumun nasıl olduğunu ve neden böyle olduğunu anlamak için kocanızla açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. Belki de, sorunların çözülebileceği bir çözüm yolu vardır.
Ayrıca, evliliğinizin başlangıcındaki amaçlarınızı ve beklentilerinizi de gözden geçirmeniz önemlidir. Bazen, bir ortak ihtiyacı karşılamak için fazla çalışmak zorunda kalır, veya sorunları çözmeye yönelik diğer yollar denemek gerekebilir. Bu nedenle karar vermeden önce, detaylı bir şekilde düşünmek, farklı bakış açılarını dinlemek ve hatta profesyonel yardım almak önemlidir. Boşanma kararı, kişisel bir karar olmalıdır ve dikkatli bir şekilde düşünülmesi gereken ciddi bir karardır.00 Yorumla
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Cinsellik dahil maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamayan bir eş ile evlilik olmaz çocukta yokken ayrılmak en iyisidir. Düzelme şansı yoksa ayrıl derim yinede sen bilirsin yaşayan sensin çekecekte sensin sana yük oluyorsa bir faydası yoksa gönder gitsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşan evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle boşanmalısın. Hayata bir defa geliyoruz ve geri dönüşü yok. İleride pişman olmaktansa doğru zamanda hatalardan dönmek doğru olandır. Başkasının mutluluğu için kendi mutsuzluğunu bile bile devam etmek kendine yapacağın en büyük saygısızlıktır. O yüzden doğru düşünüp karar vermelisin.
114 Yorumla- +1 yıl
Ya tamamen yalnız olacağım ya da bu şekilde onu bekleyeceğim. Hangisi daha mantıklı bilemiyorum
- +1 yıl
Neden tamamen yalnız olacağını düşünüyorsun? Hayat devam ediyor iyi ya da kötü. Bulunduğun dünya dışında bir dünya daha var.
- +1 yıl
Ondan daha farklısı olmayacak
- +1 yıl
Bunu nereden biliyorsun? Herkes aynı değildir. Bu düşünceye sebep olan ne
- +1 yıl
Herkesin farklı iyi ve kötü özellikleri var bu bilinen bir şey
- +1 yıl
Evet ama ondan farklı olmayacağı anlamına gelmiyor. Bir de ihtiyaçlarının cinsi ve boyutu ne ve senin beklentin ne bunlar da önemli
- +1 yıl
boş ver ya öyle sordum işte ama şu var ki insan elindekinin kıymetini bilmiyor. Eğer böyle bir insanla da karşı karşıyaysan bktan bir yaşam.
- +1 yıl
Evet ama böyle devam etmek zorunda değilsin. Tabi ki elindekilerin kıymetini bilmeli insan. Bilmiyorsa da sonuçlarına katlanmalı.
- +1 yıl
Öyle... bakalım yah
- +1 yıl
Sıkma canını. Gençsin daha. Ama düzeleceğini düşünmüyorsan gözden geçir derim. Ya da farklı bir yol bulabilirsin
- +1 yıl
Bilmiyorum ya hayırlısı
- +1 yıl
Bu gidişle kafan daha çok karışacak gibi. Nerede yaşıyorsun?
- +1 yıl
Konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Nasıl istersen
İhtiyaç derken aç değilsen ihanete ugramiyorsan ve kocanın bütçesini bilerek evlendiysen ve bu durumdan sikayetciysen , hatayı en başta yapmışsın demektir. Ama yok olması gerekenlerin hiçbiri yapılmıyor ve değersiz hissettiriliyorsaniz ardiniza dahi bakmayın. Kimse kimsenin kölesi değil neticede.
00 YorumlaBu durum tamamen tolere edilebilecek ve edilemeyecek ihtiyaçlara bağlı bence. Hemen boşan demek olmaz, boşanma demekte olmaz. Geçim sıkıntınız varsa ve eşinde bunun için bir çaba varsa idare etmek gerekir, sevgi eksikliği varsa bununda karşılıklı çözülebilir olduğunu düşünüyorum, ama eşin bunlar için çaba sarfetmiyorsa bütün ihtiyaçların için, yol yakınken dönmek lazım. Tabi bu durumda ne yapacağına da karar vermen ve iyi düşünmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılYani hala evli kaliyor olmaniz tuhaf maalesef bu durumda bosanin gitsin
10 Yorumla
+1 yılSen bi Kadın Olarak Arzulu Sekse Aç Kalmışsın
Böyle bir Eşim Olsa Bir Saniye Boş Bırakırmıyım Her Köşede Sıkıştırırım inanki 💕💕💕
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyşa bir tarafı cinsellik, bir tarafı maddi, bir tarafı da manevi. Eğer üçünü de tarafsız tekrar düşünüp kesinlikle kendinize hak veriyorsanız boşanın.
00 Yorumla
+1 yılKendi ihtiyacınızı kendiniz karsilayabilirsiniz ama bahsettiğiniz şeyler bir eşin yapması gerektiği seylerse eşinizi karşınıza alıp konuşmanın zamanı gelmiş demektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke kendin ihtiyaçlarını karşılayabildikten sonra evlenseymişsin. Madem karşılayamıyorsun mantıklı bir evlilik yapsaydın ablam.
02 Yorumla- +1 yıl
Ah bilmiş kardeşim.. kendim karşılayabildiğim şeyler için birinin olmasına ne gerek var.. hadi sen keyifli vakit geçirmeye bak. Böyle şeylere kafa yorma
- +1 yıl
Kadın istekli Arzulu Sekse Aç Kalmış Nesini Anlamıyorsun Böyle bir Eşim Olsa Bir Saniye Boş Bırakırmıyım Her Köşede Sıkıştırırım inanki 😍😍😍
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer insan evliyse eşler her bakımdan birbirinin ihtiyaçlarını karşılamalı. Maddi manevi fiziki. Erkek ya da kadın eş başkasına ihtiyaç duymamali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç..
İlişkinin tam içeriğini, gelirleri bilemediğimizden ne desem boş biraz daha detay vermelisin..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sallıyon gibi geldi ama eğer doğruysa ayıp ediyor sen yinede boşanma
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke sallıyor veya sırf takılmacasına yazmış olsaydım:) bekliyoruz bakalım hayırlısı
+1 yılBir şeyleri yıkmaya odaklanmak yerine öncelikle nedenine niçinine bakmalı, iyi de olsa kötü de olsa mutlaka ama mutlaka bir nedeni vardır. Nedenini öğrendikten sonra yolunu çizmelisin. Konuşmadan , iletişim kurmadan eşini anlaman mümkün değil.
11 Yorumla- +1 yıl
O aşamaların hepsini geçtik sağol yine de..
+1 yılBence boşan hayat kısa daha iyi birisini bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHemwn bosanmak yerine önce konus sorunlarinizi cözmeye calisin daha cok yeni..
Destek alin bence00 Yorumla
+1 yılYürümuyorsa olmuyorsa eziyet çekmenin anlamı yok yol yakınken bitor kafanda bitmiş zaten
00 YorumlaHicbir ihtiyacini karsilamiyorsa neden koca olmuş ki
00 Yorumla
+1 yılHiç biri mi, ohoo öyle erkek mi olur. Sonra aldatınca aldattı oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Değerin yoksa, aranızda da bir bağ kalmamışsa ayrılman daha uygun olur.
00 Yorumla
+1 yılBoşan yani durman hata hiçbir ihtiyacını karşılayamıyorsa. İhtiyaçlarından kasıt nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke yanımda olsaydı kocam , beni cok sevseydi de hiçbişeyimi karşılamasaydı. Beni terketti be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz ve bu durum ne zamandır var..
02 Yorumla- +1 yıl
Yeni, son zamanda arttı
Cevap sahibi+1 yılCinsel anlamda bu durum arttıysa geçici soğukluk oluşmuş olabilir..
Evet, boşanmalısın.
10 Yorumla
+1 yıleğer bunu onunla konuştuysan ve durum ciddiyse boşanman en iyisidir sanırım. dünya'ya 1 kere geliyoruz ve istediğini alamayacaksan neden evli kalasın.
00 Yorumla
+1 yılEkonomik yönden sıkıntınız varsa bı nebze anlarım ev ihtiyaclarini ama duygusal ve bedensel ihtiyaçları karsilamiyorsa evet bosanmalisin
00 Yorumla
+1 yılOlsbilir bence iyi düşün değmez hayatini bos biri icin harcamaya
00 Yorumla
+1 yılBence ihtiyaç karşilanmalı Her konuda dönüp arkanı yatmıcan kadınında ıhtıyacı olmazda olmaz😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Boşan
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. kocanın artı ve eksi yönleri neler
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun üzerine pek konuşmak istemiyorum sadece öylesine sordum hayırlısı yani.
+1 yılBaşından beri mi böyle sonradan mı
05 Yorumla- +1 yıl
Sonradan arttı
- +1 yıl
Çekilmez hal aldı ise al karsına konus
- +1 yıl
Olmuyor
- +1 yıl
Konuşmayacağım
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılcesaretin varsa durma
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir şey oldu peki önceden de var mıydı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana bakmıyor sa neden hala onun yanindasin
00 Yorumla
+1 yılCuckold ilişki teklif et?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Geç bile kalmışsın, hiç durma bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılE yani zorlamaya gerek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSenin mutluluğun her şeyden önemli
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk almıyorsa boşanmalısın
00 YorumlaEvet boşan bu ne biçim koca
00 Yorumla
+1 yılne gibi ihtiyaç? Mesela
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin her şeyini karşılarım
00 Yorumla Evlilik nasıl haksa boşanmakta haktır.
00 Yorumla
+1 yılMesela hangi ihtiyaçlarını karşılamıyor
03 Yorumla- +1 yıl
İki farklı yerde mi yazdın anlamadım
- +1 yıl
Yanlışlikla oldu
- +1 yıl
Bu Şahıs Erkek inanki
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Boşan tabi hayatı zehir etme kendine
00 Yorumla
+1 yılDurum ne peki? Tam olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana kötü mü davranıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyacım derken cinsellik mi
02 Yorumla- +1 yıl
Her şey.
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istemiyorum demişsin o yüzden pek bisey diyemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada kaç kez oluyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa bosanmalisin tabiki
00 Yorumla
+1 yılBir saniye bile bekleme:)
00 Yorumla
+1 yılne diye var cidden bu adam
00 Yorumla
+1 yılдержись по дальше 😂
01 Yorumla- +1 yıl
(:)
+1 yılAilene danış
06 Yorumla- +1 yıl
Evlenirken danışmadım ki
- +1 yıl
Vebal almak istemiyom
- +1 yıl
Allah razı olsun senden
- +1 yıl
Sendende ama cevabımı anladın dimi
- +1 yıl
Evet yanıt vermek istemiyordun olumlu veya olumsuz.. zaten öyle sordum sadece 🤦♀️ Allah yardımcım olsun
- +1 yıl
Ben boşan derim.
Ben yardımcı olmak isterim ihtiyaçlarına
02 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok
+1 yılParası yoktur belki
010 Yorumla- +1 yıl
Her şey dedim.
- +1 yıl
Yani benim aklıma bi tek maddiyat geldi bu gün mallık günümdeyim heralde sevgi olarakmı
- +1 yıl
Her şey :/ hepsi
- +1 yıl
her şey ne arkadaş çözeriz belki hallolur maneviyat maddiyat başka ne var geriye bişey kalmıyor belki başka sıkıntıları vardır ev geçindirmek kolay değil
- +1 yıl
boş ver neyse
- +1 yıl
Bence yuvana sahip çık eğer zor durumda kalırsan ben yardıma hazırım bi ihtiyacın varsa söyle hallederiz canını sıkma
- +1 yıl
Olmayan yuvaya sahip çıkmaya çalışıyorum zaten Allah razı olsun
- +1 yıl
Çocuğun var mı?
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi misin?
07 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kaç senelik evlisiniz siz?
- +1 yıl
Yeni
- +1 yıl
Vaktin var mı kanks?
- +1 yıl
Ne için
- +1 yıl
Birkaç soru sormak istiyorum da kankam ona göre yorum yapsam daha sağlıklı olur
- +1 yıl