Çok mutsuzum
Babamın evine geldim şimdi
Hep onun peşinde ben koşuyorum artık çok sıkıldım
İyi biri aslında ama işte beni sevmediğini hissediyorum
Bosanirsam onu ozlemekten çok korkuyorum
Çok ikilemdeyim
Nolur akıl verin lütfen yalvarıyorum
Çok mutsuzum
Babamın evine geldim şimdi
Hep onun peşinde ben koşuyorum artık çok sıkıldım
İyi biri aslında ama işte beni sevmediğini hissediyorum
Bosanirsam onu ozlemekten çok korkuyorum
Çok ikilemdeyim
Nolur akıl verin lütfen yalvarıyorum
Ya normal bir kadın halinde bunu düşünemiyorsan ben sana neler vereyim ya düşün yani ben sana ne diyeyim Niye bana yalvarıyorsun ki Allah yalvar da en azından duanı kabul olsun bilmiyorum Çok saçma bir kadın gibi geldin bana evlilik mi yani evlenmek çok saçma bana göre
Seni sevmediğini düşündüren nedir
Asla gönlümü almaz
Hep ben gönlünü alıyorum
Sürekli ilgi istiyorum vermiyor ama her kavgada boşanmak istediğini belirtiyor
erkek bunları söylüyorsa iş bitmiştir. ya seni gerçekten sevmiyor ya da daha olgunlaşmamış
Ben olgunlasmadigoni da düşünüyorum ama her zaman da söylenmez ki onu ozlemekten korkuyorum sadece
kaç yaşında bu adam
Otuz yasinda
Ama çocuk gibi
Onun aklı 40 yaşında başına gelir.
Boşuna dememişler.
Var herifin kartına otur gönül tahtına...
Var herifin gencine hergün gönlün incine...
Ne güzel sozmus :d
Gerçekten zor bir durumda olduğun belli ve içindeki duygusal karmaşa anlaşılıyor. 😔 Hayatta bazen duygularımızı ve aklımızı dengelemek zorlaştırıcı olabilir. Öncelikle kendine doğru soruları sormalısın: Bu ilişkide seni mutlu eden ne var ve seni mutsuz eden şeyler neler? Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli. İlk adımda belki bir süre ayrı kalmayı ve duygularını netleştirmeyi düşünebilirsin. Eğer eşinle oturup dürüst bir konuşma yapma imkânın varsa, hislerini paylaşıp birlikte neler yapabileceğinizi değerlendirebilirsiniz. Unutma ki, sen değerli birisin ve mutluluğu hak ediyorsun! 💖 Duygularını açıkça ifade edebilirsen daha rahat bir karara varabilirsin. Umarım kalbinin sesini dinleyip en iyi kararı verirsin! İhtiyacın olursa buradayım. 💕
Cevap
21Cevap
Boşanın kıymetinizin olmadıgı bilinmediği hiçbiryerdr durmayın
Bende boşandım zor bir karar iyi düşün derim özlem oluyo arada olmuyor değil tabi
Yani eğer ikinizde mutlu değilseniz boşuna aynı yerde yaşamak zorunda değilsiniz
Çocuk yoksa hiç ikilemde kalma. Mutsuzsan o öyle artarak devam eder. Ayrıl
Konuşarak kurtarmayı deneyin olmuyorsa biraz gözdağı hala değişmiyorsa yapacak bir şey yok
Oturun konusun bazi durumlarin geri donusu yok kararlarınızı birbiriniz ile konuşarak verin
Ben de boşanma arifesindeyim. Çok zor bir karar. Umarım hayırlısı olsun hakkımızda
Siz neden peki
Hayır burdan konuşabilirim
Biz de kavga ediyoruz
Ben onu hep sevdim o ise hep boşanmak istiyor ama
Ben kavga etsek de boşanmak istemedim ama o istedi
Ben de artık yildim
Araniz nasil genel olarak. Bosanmak kolay degil bende bosandim psikolojisi agirdir
Siz mi bosandinjz eski eşiniz mi
Ben de korkuyroum ya daha kotu olursam diye :(
Ikimizin ortak karariydi. Cok kavga ediyorduk. Siddet yoktu ama. Cocuk var mı
Hayır yok biz de kavga ediyoruz
Sen ailendemisin simdi. Ozledinmi
Hayır ozlemedim. onu
Çünkü beni çok üzdü
Seviyormusun bu cok onemli bir konu
Çok seviyordum onu ama bitti gibi hissediyorum artık korkuyroum tekrar seversem diye
Uygunsa
Buradan konusabulrim ssdeve
Hayır
Peki
Seks hayatınız bittiyse boşan. Bitmediyse hala ışık vardır
Yaptığı hatalar neler?
Her kavga ettiğimizde bosanalim diyor mesela
Sinirlenince özellikle sonra çok sinirden dedim. diyor ama bilmiyorum sürekli git vs
Ben ilgi görmediğim için kavga çıkarıyorum ondan ilgi bekliyorum ama o tam tersi olayı büyütüyor bağırıyor vs en son dövdü beni ben de babamlara geldim bilmiyorum sadcee boşandıktan sonra kendimi suçlayıp yine ona dönmeye çalışırım diye korkuyorum
:(
İyi biriyse bosanmak istemenin sebebi nedir
Her kavgada insan boşanalim der mi ya çok sıkıldım evlendigimiz günden beri zaten Nisan da atmıştı çok sevdiğim için evlendim ama o kadar yoruldum ki :(
Boyle evlilik olmaz. Bunlar cocuk oyuncagi degil surekli bosanalkm vs. Alistirmissin kendine ait hissediyor seni yapamayacagini biliyor. O yuzden rahat
Çok yoruldum artık geçen kendini odaya kilitledi git başımdan beri rahat bırak falan diye o kadar kötü oldum ki o yüzden babamlara geldim :(
Seve seve dinlerim sizi, rahatlatir anlatin lutfen. İyi yapmissin cunku ustune dustukce geri cekecek kendini
Şöyle ki biz Nisan arifesindeyken Nisan attı sonra ben de peşinden gittim evlenelim diye ve evlendik
O zamandan beri her zaman o kaçıyor gönlümü almamı bekliyor
Midem bulanıyor artık kendimi erkek gibi hissediyorum bazen onu da kadın gibi görmeye başlıyorum
Sinirleniyorum o nedenle ona karşı içimde öfke var
Kavga ediyoruz sürekli
O da kaçıyor
Kendini kilitliyor ya da bana vuruyor
En son beni dövdu zaten o yüzden de geldim
Hem ilgisiz hem de ondan ilgi beklediğim. ockn beni dovuyor
Siddet? Eger boyle bir sey yapiyorsa uzak durmalisin zaten. Boyle bir seyi hic bir kadin haketmiyor. Mutsuz bir evliliktense bosan en fazla 2 ay cekersin
Öyle değil işte ben aşırı duygusal biriyim
Majör depresyon da var bende
Cokuyorum hemen
Korktuğum ayrıldıktan sonra onu geri özlemek o zaman tekrar yazabilirim bile ona bu korkunç olur iyice kendimi rezil ederim
Tedavi olman gerek suandada ayni sey gecerli, dayak yedigin onemsenmesigin bir yerde durmak ne kadar saglikli olur ki
İlaçlarımi almayı da bıraktım zaten kötüyüm
Evet ama canım gibi kendimi suçluyorum. iste üzerine gitmeseydim böyle olmazdı diye vs
Kendimi suçlayıp onu haklı çıkarıp sonra gidip ondan özür diliyorum
Bosandiktan sonra da ya dersem onun hatası değildi diye sonra gidersem geri yanına yalvarirsam ona ne kadar acınası
Bugün doktorla konuştum sen fazla kafanda kuruyosun dedi onun için ayrı ilaç yazdı bana
Hakli doktorun. Ciddi anlamda manipule etmis seni
Başka birini hiç sevmedim
Ondan baskadsini düşünmedim. bile hic
Bosanirsam ne yapcam. bilmktorum
Hayatina devam edeceksin tabi ki dunya ondan ibaret degil
Boşanda gör ebeninkini.
Biraz ayrı yaşa. Test et kendini
Alismissin ona
Ilgisiz ve iletisim yoksa zor
Kaç yaşındasın
Mantıklı düşünerek hareket etmelisin
Evliliği de oyuncağa çeviridiniz
Z kuşağı
Sıkıntın nedir
Her kavga da boşanalim demesi vs
Oturun adam akıllı konuşun. Her evde kavga olur ama her kavgada bosanalim demek olmaz bunu anlat ona
Kaç kere söyledim ama bıktım artık
Beni istemiyor gibi
Seni istemeyeni sende isteme. Nerede şimdi
iyi biriyse boşanma disarsi çakal kayniyor
Biraz haklısın ama çok mutusuzum işte
Sebeplerini netleştir
Şöyle ki her kavgada boşanalim diyor
Saçma :) erkek değil ozaman o k. bakma iyi niyet aramam bunda
Zaten ben istedim onu daha çok Nisan atmisti ben evlenmek istedim onunla
Zor bir insanım bu da doğru ama onu çok sevdim hep
Her şey sevgi değil
Boşanmalı mıyım yanj