Sevgili öküz kocamı boşamak istiyorum ailem istemedi ben 11 yıl sevgililikten sonra vazgeçemedim evlendim ama bin pişmanım. Umursamaz beni savunmak korumak gibi bir derdi yok öğrenci hayatı yaşamamış ama benimle yaşayabilmek için evlenmiş gibi davranıyor. Küfür desen gırla yanlışlıkla elim değse canı acısa dönüp benim canımı acıtmaya uğraşır ama ruh hastası bütün sorun bendeymiş gibi davranıp sürekli bende suçlu psikolojisi yaratıyor bıktım artık dayanamıyorum evden kaçmaya kalksam maddi durumum yetersiz üni mezunuyum iş bulamıyorum hayatımdan bezdirdi 7 ayda öküz beni ne yapacağım ben birileri lütfen mantıklı yorumlar yapsın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 11 yıl sevgili olarak geçinebildiğinize göre bu durumu da bir şekilde hal yoluna koyabilirsiniz. Zordur tabi ama 7 ayda pes etmek de olmaz. Çünkü iş yok güç yok, bırak iş olsa dahi tek başına ayrılıp bir düzen kurman o kadar zor ki. Haa ailenin yanına dönersin ve bir işe girersin olabilir onun dışında boşanınca ya yine bir sevgili edinip birlikte yaşayacaksın, ya da tekrar evleneceksin, yalnız bir şekilde yürütmen imkansız değil tabi ama güç yani.
Bence en doğrusu bunu aranızda çözmeniz, onun yanlışlarını düzeltmesi, senin kendi yanlışlarını düzeltmen ve karşılıklı sevgi/saygı dairesi içerisine dönerek ilerlemenizdir. En azından işin ciddiyetini anlayın ve bunu deneyin, olmazsa o zaman yine boşanma yoluna başvurursunuz. Kolaylıklar dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet benim içinde pes etmek zor ama birini düzeltmek imkansız durumu düzeltmekte ona bağlı 4 aydır sabrediyorum zaten yeni evliyim ilk zamanlar olurmuş hep öyle dediler ama ben alışamadım kaldıramadım
En İyi Cevaplar
Öncelikle geçmiş olsun kötü bir talihsizliğin arefesindesin Lakin şunu unutmamalısın ki hiç bir şey için geç değil , bana soracağın tavsiye nedir dersen gidip o hayvan herife seni boşayacam istemiyorum gibi cümleler kullanmaman çünkü eğer ona ondan ayrılmak istediğini bir lahza bile hissettirirsen sana yapmadığı kalmaz.. Kaldı ki eğer ayrılmak isteyip de çaresiz olduğunu sezinlerse işte o zaman yaşadıklarının mislini yaşarsın.. Yerinde olsaydım bir kadın olsaydım aklımı kullanır onun parasıyla özel ders alırdım özellikle matematik alanında şimdi çok makul fiyatlara özel ders veren üniversite öğrencileri var istersen hangi site olduğunu öneririm.. oturur çalışırım kpss İlk atama olduğunda ise direk mahkemeye başvurur boşardım... Senin için yapılması gereken en makul yol budur... vesselam
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bir insan ile aynı evde yaşamadığın sürece tanıyamazsın. Bunun için kendini suçlamana gerek yok. Hepimiz hayatımızda hata yapıyoruz ama ne yaparsak en az üzülür yıpranırız çözüm aramak gerekiyor. Ailen ile konuş ve eşinle de konuş. Ayrılmak istediğini anlaşmalı olarak boşanmayı teklif et. Ve boşan korkma evden kaçma haklı iken haksız olursun. İş bulursun bulana kadar ailen destek olabilir olmak zorunda
00 Yorumla
Ahh kiz kardeşim 😒 üzüldüm gerçekten. Umarım bu durumdan biran once kurtulursun 🙏🏻 ne cok kisi var aslinda senin durumunu yaşayan. Umarım Allah sana bir ferahlık verir de kendi yolunu çizersin. Keske cok param olsaydi da böyle senin gibi kisilere dokunabilseydim hayatini kurana kadar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
88Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba hanımefendi. Öncelikle durumunuza üzüldüğümü belirteyim. Maalesef bir çok insan eşiniz gibi, yıllarca emek verip memur olurlar, olunca maaşını şunu bunu beğenmezler. Yıllarca araba hayal ederler alınca adam gibi bakımını yaptırmazlar. Yıllarca bin bir türlü vaadle bir kadinı hayat arkadaşı olmasi için ikna etmek için uğraşırlar nikah olunca tapulu malım zihniyeti ile bin bir türlü eziyet eder veya eşya muamelesi yaparlar.
İnsanların çoğu (kadın erkek) sahip olduğunun nankörü, sahip olamadığının tutkunu oluyor ne yazık ki.
Sizin için artık yapabilecek bir şey kalmamış geç kalmayın ve bir an önce boşanın. Düzelme ihtimali sıfır. Ben 3. yıl bitmesi gereken evliliği 20 yıl daha sürdürdüm sonuç alamadım daha sonra boşandım ama yıllarım boşa geçti. Sizin yollarımız boşa geçmesin.
Avantajlı olduğunuz şeylerde var. Çocuğunuzun olmaması, kararlı olmanız, eğitimli olmanız ve yaşınızın genç olması yeni bir hayat için size yeterli olumluluklar.
Eğitiminizi (meslek veya beceriniz) yaşadığınız yeri yazarsanız iş konusunda ben dahil size yardımcı olabilecek kişiler olabilir.
Şimdi yapmanız gereken ondan uzak durmak, çocuk olmasına izin vermemek, psikolojinizi bozmamak, iş için ter türlü fırsatı değerlendirmektir.
Psikolojik ve hukuki destek almak isterseniz bana yazabilirsiniz.
Size sabır ve huzur diliyorum.22 Yorumla
Soran+1 yılLojistik ve ulaştırma hizmetleri üzerine eğitimim var iş tecrübem oldu farklı yerlerde 2 yıl kadar
Cevap sahibi+1 yılTrendyol ve 3-5 büyük ulusal kargo şirketine cv gönderin faydası olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl11 senede insan anlamaz mı diyesim de geliyor ama insanlar bazen öyle güzel saklar ki kendini, hiç olmayacak şey de değil.
Tabii dürüst olmak gerekirse bence siz de bu 11 sene içinde birtakım ipuçlarını görmüş ama ya konduramamış ya da kondurmak istememişsinizdir.
Çözümlerden biri asla başkasından medet ummak olmamalı. Yani duygusal boşluğunuz olan şu dönemde yeni bir erkekle tanışıp ona sığınmak gibi fikirler tehlikeli ve gereksiz. Böyle bir düşünceye kapılırsanız tavsiyem direkt elemeniz.
İlk çözüm eğer yardımları dokunacaksa tabii ki en güvendiklerinize, yani ailenize sığınmak olabilir. Durumunuzu izah edip iş bulana kadar yanlarında kalmayı ve maddi destek talep edebilirsiniz.
Aileniz size el uzatmazsa kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz. Sonuçta anlattıklarınız bir nevi duyusal şiddet. Sizin için oldukça güvenli bir seçenek olacaktır.
Son ihtimal belki çok güvendiğiniz bir arkadaşınızdan yardım istemek olabilir.
Hiçbiri olmuyorsa dişinizi sıkıp evde biraz para biriktirmeye bakın derim.10 Yorumla
+1 yılYani 11 sene böyle biriyle birlikte olup nasıl evlendiniz onu anlamıyorum yani bu kadar şiddete meyilli ve küfürbaz biriyle nasıl yol kat ettiniz anlam veremedim ama bu durumda yapmanız gereken şey sadece bulunduğunuz il, ilçe de değil farklı şehirlerde de iş bulmaya çalışmanız gerekli başta biraz zorluk çeksenizde zamanla para kazandıkça rahata ulaşacağınıza eminim..
42 Yorumla
Soran+1 yılBu soruların karşıma çıkacağını bilerek yazdım çünkü kime anlatsan aynı şey söylendi bana bazı insanlar kendini çok güzel kamufle Edip sorunu sendeymiş gibi hissettirebiliyorlar Sorun hep bendeymiş gibi ondan başka kimse bana tahammül etmezmiş gibi davrandı şimdi şimdi anlıyorum yapmaya çalıştıklarını
- +1 yıl
Anladım yani bundan sonra hedefiniz hangi şehir olursa olsun iş bulup orada kendinize bir hayat kurmanız olacaktır eğer ailenizin yanına hiç bir şekilde dönemiyorsanız.
+1 yılmeraba
11 yıl sevgili kalıp tanıyamadıysan sana dicek hiç bir şeyim yok maalesef burada herkes karsıdakini hatalı bulur sadece onun hatalarını yazmıssın bence en buyuk sorun sende biraz kendine bak kendini biraz duzelt baktın duzelmiyor o zaman bosanmayı dusunursun ama 11 yıl sevgili kalıp evliliğin 7 ayında bosanmak istemek bence birazda senin suçun.
sen iş bulup bosanmaya calısıyorsun ama emin ol hayat oyle sandıgın gibi değil bosanıp calısırım diyenleri ben çok gordum su an baba evinde koca bekleyenleri bilirim sana tavsiyem bazı sorunlarınızı konusun bosanmak iki taraf içinde zor olacak asıl hayat bosanınca baslıyor arkanda kimse yok olanlatda seni suclar benim fikrim budur
mutlu gunler
05 Yorumla
Soran+1 yılBen sorulanlara cevap verdim karşıyı dinlemek lazım diyenlere de ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum yorumlarda yazdıklarım arasında bu da var herkes 11 yıla takılmış ben 11 yılda tartışsamda mesajla ya da aramayla konuştum yanyana kalmadım aynı yerde onunla yaşamadım yüzeysel karakterini tabi ki avucumun içi gibi bilirim ama aynı evde olan davranışları açıklayamıyorum kendime gidip ona da sorsan zaten 11 yılın benim sayemde yürüdüğünğ kabullenir babasına dahi gidip maddi manevi dert anlatamayan adamım her anında arkasında durdum evet illa ki suçum vardır ama bir Kadın bu noktaya geldiyse orada da bir sorun vardır ama toplumda kadın hep suçludur dır dır yapar konuşur anlamaz derler ben kocamın yüzünü haftasonumuzu ayırdığımız insanların yanında görüyorum 7 ay gibi bir zaman mutluluk içinde geçer çoğu kadının gözleri ışıldar benim çevremde kimle görüşsem mutsuzluğumu anlıyor evet kbahatliyim o masada evet dediğim için
- +1 yıl
bak su an bile kendini savunmaya gectin suçluluk piskolojisi
Soran+1 yılEvet. sanırım bekarsın umarım birgün beni anlamazsın ben sorunu açıklamaya çalışıyorum sen kendini savunuyorsun diyorsun
- +1 yıl
bekarlıkla alakası yok
Soran+1 yılTamam
Öncelikle mutlu değilsen bu evliliği sürdürmenin bir manası yok. Evet başlarda sıkıntılar cekebilirsin. Zorlanirsin. Sadece bulunduğun şehirde iş aramamalisin. Başka il ve ilçelerde de arayabilirsin. Arkadaş çevren varsa iş bulmak için onlardan da yardım isteyebilirsin. Bende evliydim, mutsuzdum. Herhangi bir isimde yoktu. Ama arayınca bir şekilde küçükte olsa bir iş bulabiliyor insan. Eğer bir mesleğin yoksa sıfırdan başlayıp, birazda fedakarlık yapabilirsin. Gereken sadece biraz zaman. Toplumumuzdaki kadınların çoğu bu sebepten dolayı mutsuz olan evliliklerini surduyor.
00 Yorumla
+1 yılBir evde huzur yoksa mutluluk da yok ! Yediğin yemeğin bile tadı olmaz, boşanmış biri olarak söylüyorum evlilik haksa ayrılık da hak ! Uzun bir süre olmuş ilişkiniz başlayalı, yaşanmışlıklar biraz zorlayacak ama kararını verdikten sonra zaman herşeyin ilacı, bilmiyorum çocuğunuz var mı? Çelişkileriniz varsa çocuk yapalım düzelir düşüncesinde olmayın , sadece duygularınızı ötelemenize neden olur. ilerleyen süreçte arada kalan çocuk oluyor. Umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz. Dünyaya bir kere geliyoruz, mutlu olun mutlu kalın !
12 Yorumla
Soran+1 yılTek korkum zaten çocuğumun olması eğer bir çocuğa da bağlanırsam tamamen kendimi yakmış olacağım gibi geliyor
- +1 yıl
Yakmazsın da kolay karar vermen zorlaşır. Şimdi kestirip atmak varken, çocuk olursa iki düşünüp irdeleyip bazı kararları vermek zorunda kalırsın bu da durumu biraz daha güçleştiriyor kapıyı çekip gidemezsin yani...
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yıliş bul çalış. boşanma sürecine kadar bir düzen oturt. yoksa boşanınca sana yardım eden olur ama niyeti ne olur onu bilemem. ama %90 senden cinsel olarak bir karşılık bekler. başına bela olacak bir kişiye de denk gelebilirsin yağmurdan kaçarken doluya tutulmak derler buna. sen şimdiden bir işe başla yavaş yavaş düzenini kur yoksa büyük ihtimalle başına kötü şeyler gelir
15 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma gerçekleşirse hayatımı tamamen düzene sokmadan birini almak istemem zaten sütten ağzım yanmış yoğurdun yanından geçmem
- +1 yıl
maddi imkanım yok diyorsun ondan dedim. san maddi olarak yardım edecek birileri çıkar ama karşılık beklerler muhtemelen. o yüzden şimdiden bir işe gir boşanana kadar biraz para falan biriktir biraz düzen kurarsın kendine. şu an İstanbul 'da taşınmak bile 50 bin lira falan yani para lazım
Soran+1 yılBir eşek için memleketimi terketmem zaten batıda yaşıyorum istemediğim sürece de ölüsünden bile haberim olmaz ama evlendiğimden beri iş arıyorum bulamadım cv'de market yazsında istemiyorum şirketler bakıyor çünkü son çalışılan yerlere
- +1 yıl
yönetici pozisyonunda iş bulmak biraz zor. kadın bir arkadaşım tecrübeli olup ingilizce mülakatlara katılmasına rağmen ortalama 15 bin lira maaşlı iş bile bulamıyor. biraz daha alt segment iş aramak lazım sanırım. beklentiyi biraz aşağıda tut.
- +1 yıl
Cv de market yazarsa iş bulma oranın artar bi iş veren olarak ( aile şirketi ) daha önce hiçbir iş yapmamış zorluklara tahammülü olmayan kriz yönetimi için elini taşın altına koymamış kimseyi işe almayı düşünmem bile konfor alanından çık bir işe gir çabala mutlaka bir şeyler elde edersin sosyal çevren olmadan para kazanamazsın Burger King de dahil çalıştım onlarca iş yerinde çalıştım şimdi Uşak’taki en büyük inşaat şirketinde neredeyse patronumu bile yönetiyorum
Ailemin şirketiyle rekabet ediyorum neredeyse ve bu benim hoşuma gidiyor
+1 yılbazıları 11 sene sevgililikten sonra evliliği yürütemiyor oluşunuzu saçma bulmuş ama bence mantıklı çünkü 11 sene sevgililik gün içinde belirli sürelerde beraber konuşmak vs oluyor ama evlenince 7/24 berabersiniz ve herkesin evlenmeden önce alıştığı ev düzeni farklı oluyor o yüzden başlarda adapte olmak zor olur. ilk aylarda ses edilmez ama birazcık ilerleyince katlanılmaz olup kavgalar başlar ama anlayışla karşılıklı oturup sakince yükselip kavga etmeden konuşup kendinizi güzelce anlatırsanız ve anlayışlı olmasını rica ederseniz bence bir şeyler düzeltilebilir. eğer düzelmezse bile en azından denedim dersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılKör değildim bazı şeyleri tabi ki görüyorsun ama ya konduramıyorsun ya da o anlık tepkilermiş gibi geliyor ama evliliğe girince tüm ayrıntılar asıl probleme dönüşüyor dediğin gibi sürekli aynı ortamda değildim 11 yılın 4 ü başka şehirdeydim gerisi nişandı tanışmaydı geçti zaten çalışıyorduk ikimizde pandemi vardı hafta sonu yasaklarıyla görüşemiyorduk zaten ne kadar tanıyabilirsin ki sadece telefondan görüştüğün insanı görüşmeye gittiğinde zaten özlemiş oluyorsun kötü huyla görmüyorsun ve kavgalara sebep bulamıyorsun 11 yıl evli kalmışımda tanımamışım son 7 ayda bu hale gelmişim gibi yorumlar geldi anlayışınız ve bakış açınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim, her şey gönlünüze göre olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce şunu iyice düşün. Düzelme ihtimali var mı yok mu? Eğer yoksa uzatmanın anlamı yok. Bitir gitsin. Ama o arada bittikten sonra ki adımlarını da iyi düşün. Ailen, iş güç, maddiyat, neyi nasıl yaparsın. Ne şekilde yaşar nelerle uğraşmak zorunda kalırsın bunları da iyice düşün.
017 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum ama bunlar zaman istiyor ama bu dönemde beni bağlamak için çocuk bağlarsa peşime benim için daha çıkılmaz bir yol olur ben korunamıyorum çünkü rahatsızlığımdan dolayı bütün top onda olunca bu biraz korkutucu
- +1 yıl
Anlıyorum. Ancak acele etmek durumunu daha kötü bir hale de sokabilir.
Soran+1 yılAcele etmezsem daha kötü olacak gibi geliyor
- +1 yıl
Anlıyorum gerçekten. İki ucu... Değnek gibi bir durum. Ama bazı adımların geri dönüşü zor ya da imkansız olabiliyor. En azından onu hesap etmek gerekir
Soran+1 yılHer şeyi düşünüyorum inan ama bir yol bulamadım
- +1 yıl
Yani çok şey anlatmak çok şey söylemek isterim de işte önemli olan insanın kendi yaşadığı kendi bildiğidir
Soran+1 yılEvet öyle oluyor insan yaşadığını biliyor bazen insanın halinden damdan düşende anlayamıyor
- +1 yıl
Damdan düşen yine bir şekilde anlar da işte herkesin aldığı hasar ve düştüğü dam aynı olmuyor.
Soran+1 yılAynen öyle oluyor ben damdan düştüm şimdi kalkmam lazım bakalım daha ne damlar göreceğiz
- +1 yıl
İşte bende tam olarak onu demek istiyorum ama şartlarını durumunu bilmediğim için bişi diyemiyorum
Soran+1 yılAhh ahh onu dinleseniz beni taşlarsınız çünkü hep masumu oynar hep sessizdir insanın arkadasından olumsuz yorum yapar yüzüne bir şey demez sen sorarsın böyle diyordun diye ben kimseye bir şey diyemem der sen suçlu çıkarsın öyle bir yalanlar ki kendini sorgularsın ben 11 yıl nasıl uyudum sanıyorsun
- +1 yıl
O klâsik zaten. Herkes kendince masum herkes kendince haklı herkese göre hep karşı taraf suçlu. Muhtemelen dediğin gibi eşine sorsak seni suçlayacak. Ama demek istediğim tam olarak o değildi
Soran+1 yılŞartlar daha ağır ama buraya yazmaya yetmez
- +1 yıl
Yazmak istersen özelden de yazabilirsin sorun olmaz dersen
Soran+1 yılAslında yarın devam etsek daha iyi olur uyumalıyım çok geç oldu artık
- +1 yıl
Peki nasıl istersen 👋
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocuk falan yoksa seni evine bağlayan hiç bir şey bundan daha zor olamaz, hayatını bir şekilde yoluna sokarsın yeterki adım at. Mutsuz bir yaşam sürmektense kendine yeni bir yaşantı kurma yolunu seçmelisin, kısacası sevgi saygı aşk tutku hepsi öldü ve katlanılmaz haldeyse boşanman daha hayırlı olur
012 Yorumla
Soran+1 yılYok olmaması için her şeyi yapıyorum çünkü biliyorum ki bu şekilde sürmeyecek ve çocuğa bakabilecek kadar sorumluluk sahibi değil ailesi desen aile değil kendimi bir şekilde kurtarma şansım varken bir çocukla yanamam
- +1 yıl
Sadece evlilik öncesi tanışıklık 11 yıl diyorsun dile kolay. 11 senede neyi farkedemedin ki şimdi bu moda girdin orası da ayrı bi enteresan. Bu kadar uzun süren tanışıklıkta ciğerine kadar bilmen lazımdı. Göz göre göre kendini ateşe atmışsın şimdide yanıyorum diye bağırıyorsun. Tabi ki zor da olsa bu durumu değiştirip düzeltebilir hayatını farklı bir yola koyabilirsin, kararların hayatını mahvetmeden önce çok iyi düşün bundan sonra.
Soran+1 yılLise 1deydik sonra ben üniversiteye başladım farklı bir şehirde 4 yıl yanında olmadım meğer o ara zaten salmış ayrılmıştık sonra beni aldattı babamın öldüğü döneme denk geldi 2 hafta arayla ben canım gibi döndüm o da hiç olmadığı kadar iyidi nişanlandık ailesinin maddi mevzuları yüzünden sorunlar oldu baya ayrılmak istedim sürekli nişanlıyken sürekli geldi bırakmadı doğuluyuz bir de ailemde nişanlandın millete ne diyeceğiz diye aklıma girdi evlendim şimdi afalladım kaldım
- +1 yıl
Toplum baskısı bir insanın kararlarını ne kadar etkiliyor. Buna izin verme demek ne kolay değil mi? Veremezsin çünkü birilerine bağımlı olarak yaşama zorunluluğunda kaldığın için. Ayaklarının üzerinde durabilme imkanın olsaydı kendi hayatına kendi kararlarınla yön verebilirdin. Millet ne der, ailem kötü duruma düşmesin, aman beni kötü gözle görmesin derken durum çok daha kötü yerlere sürüklenerek dayanılmaz hal almış. Ailen yanında olur mu bilmem ama her şeydeb önce ayaklarının üzerinde durmaya çabalamalısın. Bunu başardığın an el de alem de umurunda olmaz.
Soran+1 yılBaskı Türkiye de doğmuş bir kadının hayatını etkisi altına alan tek şeydir çünkü bebekliğinden beri bu şekilde büyütülüyorsun o ne der bu ne der süreç kolay bir süreç değil zaten onun ailesi seviyeli insanlar değiller ben istiyorum ki kendi de onay versin kimseyle beni yüz göz etmesin ama adam diyor ki babamı masrafa soktum boşuna mıydı
- +1 yıl
Adam yuvamı nasıl kurtarırımı düşünmek yerine babasının masraflarını düşünüyor. Vallahi Bravo 11 yıl değil 10 günde çözülebilecek birisi bence bu çocuk, basit biriymiş. Boşanmama sebebine bak sevgi mevgi yerine yapılan masrafların derdi. Ulan hahah, sen boş ver başkalarının düşüncelerini hislerini, bir an önce kendini kurtar burdan. İsterlerse seni kötü bilsinler, bu kesinlikle yaşamaktan daha zor olamaz. Öldüğünde hesabını tek başına vereceğin hayatının kararlarını alırken de başkalarını hesaba katma.
Soran+1 yılO olmadığını söylüyor ama tartıştığımızda ordan oraya savuruyor onun için şiddet tokatlama yumruklama tekmeleme ama savurma değil ama her savurmada ufak ufak kollarım bacaklarım morarıyor :)
Soran+1 yılAynen öyle adamın derdi o gece sinirle çıkıyorum dışarı aramıyor bile geçen pazar valizle çıktım umrunda değil tamam boşanalım dedi işte onda da ailesine ne diyecek derdinde
- +1 yıl
Bırak ne derse desin. Kendini sahipsiz ortada kalacakmışsın gibi hissediyorsun bunu çok iyi anlayabiliyorum o yüzden adım atmaya cesaretin yok. Yolsa 1 dakika bile durmayacağını görebiliyorum. Evet çok zor bir karar yapacağın tercih, sıfırdan başlayacak hayatını kendi başına inşa etmeye çabalayacaksın. Sen yeterki kararlarının as arkasında dimdik dur. Barınacağın bir yer çalışacağın bir işin de olur. Hiçbir şey bundan daha kötü olamaz. Bu arada değerini bilecek çok daha düzgün insanlarla bile karşılaşabilirsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama gençsin daha sanırım. her şey senin elinde, ya bu şekilde ömrünü tüket ya da bütün cesaretini topla başkalarından bağımsız kendi kararının arkasında kararlılıkla dur yolunu çiz
Soran+1 yılTeşekkür ederim 27 yaşındayım ne olacağını biliyordum aynı eve girince değişir sandım olmadı şimdi kendimde ayağı kalkacak eeh yeter be diyecek gücü bulamıyorum bulsam kimseye anlatmam susar giderim boş güçsüz bir insan değilim ben öyle dert paylaşıp aman dileyecek ama hayat bu düşmem dediğin anda düşersin kalkmam dediğin anda kalkarsın cesaretimi toplamam lazım
- +1 yıl
Zaten sıfırdan başlamak çok zorken bir de bu ülkedeysen korktuğun kadar var. Ekonomik koşullar bir yandan kadın olmanın ülkemizde ne kadar zor olduğu da eklenince işin hayli zor. Konuşmalarından güçsüz birisi olmadığın baş edebilecek savaşacak iradeye sahip olduğun izlenmi edindim, o sebeple üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Hayatına düzgün ve doğru kişilerin çıkmasını, huzurlu mutlu bir geleceğin olmasını diliyorum. Umarım sana istemeden kötü karar alman yönünde hayatını etkileyecek yanlış bir fikir sunmamışımdır ve faydam dokunmuştur. Bu konuda bütün fikirlerimi söyledim, tükettik bence )
Soran+1 yılEvet çok teşekkür ederim dikkate alacağım boşa gitmedi söylenenler zaten boşa konuşacak durumda da değilim biraz yorgunum sadece atlatacağım bunu da en kısa zamanda
+1 yılSana tek tavsiyem sinsi olmak, aklını kullan, yavaş yavaş biriktirmeye başla parayı da bir yerde bi kenarda sakla, iş bulmaya devam et, destek çıkacak bir arkadaşın varsa onun evinde de kalabilirsin ama bu imkanın yoksa o zaman gizli gizli para biriktir. Ev için bir şey alırken çaktırmadan birazını cebine at ordan burdan biraz biraz biriktir ama dikkat et anlamasın güvenli bir yerde sakla o senin kaçış paran olacak. Arkadaşlarına sor ev arkadaşı arıyorlar mı bi süre seni idare edebilirler mi. İş için insanlara danış kaynaklarını açık tut bağlantılar kur. Zamanı gelince işini bulunca cebinde de birikimin olunca kaç. Akıllı olacaksın sinsi olacaksın.
10 Yorumla
+1 yılBenimde ilk evliliğim iyi geçmedi. Öncesinde bana saygılı davranıyordu. Evlendik adam değişti argo kelimelere hiç tahammülüm yoktur. Sürekli saygısızlık yapmaya başladı ve ayrıldım. seni bunun için iyi anlıyorum Ben kimsenin kahrını çekemem mutsuz edecekse kendisini etsin. Kaç yıl geçti aradan bir kız arkadaşı bile olmadı. İyiye gidecek bir durum görsem beklerdim ama hiç olumlu bir yön göremedim
10 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim öncelikle Merhaba. Koskoca 11 yıl ! 11 hafta değil , 11 ay değil 11 yıl ! Hiç mi fark etmedin , bu kadar kendinize yazık etmeyin , bak hayat 1 dakikalık 1 dakikada her şey çıkıp gitti hayatımızdan. O yüzden senden değerli hiç bir şey yok ! Sakın ama sakın çocuk yapayım deme en büyük kötülüğü çocuğa yapmış olursun… Gerekirse annenin evine git , her gün iş ara illa bulacaksın ve gerçekten böyle yaşamaktan daha rahat edeceksin. Herkesin bir haddi vardır ve onu bilmeli !
10 Yorumla
+1 yılMantıklı bir yorum okumayacaksın bunun ile.
On bir yıl sevgilimişsiniz, onca sene gerçek yüzünü öğrenemedin mi? Pardon ama tşüş onca sene kadin sevgilisinin gerçek yüzünü göremiyorsa ya kör ya da tam aptal olması lazım. Cidden başka yazacak bir şey bulamıyorum, resmen şaşkınım.
00 Yorumla
+1 yılmerhabalar, öyle adamlarla ömür geçmiyor maaalesef 11 sene sevgililik deyince şok oldum açıkçası.. umarım çocuğunuz yoktur.
sabırlı olmanızı ve dikkatli hareket etmenizi tavsiye ederim düşünöeden hareket etmeyin.
iş tecrübeniz olduğunu yazmışsınız, çok sevindim zorlayın kendinizi iyice geliştirin güzel bir iş bulun ve hemen boşanın derim.
bu tarz insanlar insanın hayat kalitesini tüketiyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yılda bu huylarını gizlemiş olamaz kimse yapamaz. Bile bile lades olmuşsunuz. Şikayet etme hakkınız yok bana göre. İş konusuna gelince bir şekilde sıfırdanda olsa iş bulursunuz. Gerçekten istemeniz önemli. Bunun dışında durumu abartıyor veya algıda seçicilik yapıyorda olabilirsiniz bence bir uzman ile çift terapisine gitmeniz faydalı olacaktır sonuç her ne olacaksa
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Yargılayıcı bir tutuma getek yok. İnsanoğlu yanlış seçimler yapabilir. Yaşınız henüz çok genç, yeteneklerinizi göre bir iş bulup, minimal düzeyde bir yaşam standartları ile hayatınıza devam edebilirsiniz. Bu süreçte ekstra kazanımlar elde edebilirsiniz.
00 YorumlaBu tarz bı evlilik bende yaşadım. Kendini haklı gösterecek deliller sahitler bul. Sonra git ayrıl nafaka da al. Böyle bir durumda evliliği sürdürmenin anlamı yok. Bende evliydim boşandım. Kendisi istedi ayrılmayı nafaka da almadı. Ben şu an çok daha mutluyum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öncellikle bunca yıllık arkadaşınız ve şu an ki eşiniz için hoş olmayan sözleri söylemeniz hiç hoş değil...
ve birlikte olmak istemediğiniz birinin size bakıyor olması bile bu sözlerin ona söylememeniz için yeterli aslında.
Bu durumu karşı taraftan dinlemek isterdim.
Size tavsiyemde hemen boşanın iş bulursunuz üniversitesi mezunuysanız00 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben hiç bir zaman hatanın tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Fakat anlaşılamıyorsa çocuk yapmadan ayrılın lütfen çocuğa yazık oluyor. Maddiyat konusuna gelince aileniz seni uyardık deyip atacak hali yok bir süre idare eder sonra iş bulursunuz eğer kararınız kati ise ne kadar beklerseniz o kadar kötü olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Bu tip insanları kadınlar nedense seviyor. Bizim gibi işine asılan. Hesabını kitabını yapan birikim yaparken iyi yaşayan. İnsanlara doğaya hayvanlara saygılı erkekler değer görmüyor.
Sen acil boşanacaksin. Tek kurtuluş bu
Başka yolu yok. İçinde olduğun durumu bilmiyorum. İstersen konuşalım bu konuyu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en zor şeyidir huzursuz bir evde yaşamak.
Sen ayrılmak istediğinde o ruh hastası seni bırakmaz. Ama dirayetli ol, ailenle konuş. Onların gönlünü al ondan sonra kocana karşı savaş.
İnan böyle evde kaldığın sürece daha kötü olacak. Ve kendini aciz hissedeceksin.
ya da bir iş bulana kadar adamın yaptıklarına sabır edip iş bulunca koyacaksın tekmeyi.
Ona da işyerine gelip taciz etmeye kalkarsa sorun yaşarsın..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan maddi manevi tazminat al zaten düğünde takılan ziynet takılar da senin hakkın sonra üniversite mezunuymuşsun zaten o parayla kendine yeni bir hayat kurarsın ben lise mezunu olduğum halde iş bulabildiysem senin imkanın daha fazla illa mesleğimi yapayim diye düşünme böyle bir adamin altinda ezileceğine gir fabrikaya çalış otellerde çalış bir şekilde hayatını kurarsin ama böyle bir ömür geçmez bir yaştan sonra da zaten yaştan dolayı iş bulamiyorsun o yüzden erkenden bosan hayatını kur
00 Yorumlaokumakla insan gelişmiyor sözünü doğruluyo bence "üni mezuyuyum-evden kaçmak istiyorum ":D evden kaçmak istiyorum sözünü 15 yıl önce kadın programlarına konuk olan hakkarinin bilmemne köyünde yaşayan genç kızlar söylüyordu.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kolay yargılayabiliyorsunuz ben okulda evlenilecek adam nasıl seçilir dersi almadım kimse almaz bazı insanlar duygularından vazgeçemez bende zamanım ve duygularımdan vazgeçemedim ve bir umut bekledim eğer nasıl koca seçilir diye bir bölüm varsa üniversite de hangi üniversite olduğunu paylaşırsanız bir daha ki tercihim o bölüm olur teşekkürler
Soran+1 yılAynen skci ondokuz santim evlilik yorumunu senden almak kesinlikle işime yarayacak :)
Soran+1 yılAynen ben yetersizim sen bilinliçli bir seks işçisi ol bence senin için akıl değilde seks olmayan yerde duygu olmaz gibi geldi bana buraya fikir almaya yazdım eleştiri değil lütfen terkeder misin?
+1 yılBu şekilde bir evlilik yürümez canım sevginin olmadığı yerde saygı da olmaz zaten 11 yıllık bir ilişki içerisinde nasıl tanımadın diyenler olmuş kimse kimseyi tanımıyor maalesef evliliklerine yıllarını vermiş insanlar dahi tanımıyor eşlerini okuduğun bölüm iyi bir bölüm biz kadınlar isterlerse her şeyi yaparız eğer İstanbul’da yaşıyorsan iş konusunda destekçi olabilirim kendine güven ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda biri görebilmiş teşekkür ederim maalesef İstanbul'da değilim çok teşekkür ederim
+1 yılAynı durumdan bende muzdarip tim ta ki 7 ay öncesine kadar boşandım ve evlenmek kadar doğal bir durum bu iki tarafında olgun ve anlayışlı olması şart tabi arada çocuk var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Çocuk olmaması sizin açınızdan daha iyi olmuş sonuçta bir çocukla birlikte ne yaparım diyip kendinizi zorunlu bir birliktelik icin yipratmazsiniz ve dedigim gibi yürümüyor sa karsilikli oturup bu konuyu konuşun derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda tereddüt etme, hayatını zehir etme anladığım kadaryla çocuğun yok, biz bunun acı tecrübesini ağır yaşadık, aynı hataya düşme, iş güç para bunlar çözülecek şeyler bir an önce adım atmalısın yoksa daha büyük rezillikleri bir ömür çekersin
113 Yorumla
Soran+1 yılAileme söylersem ya çok laf çok eziyet çekeceğim ya da barıştırmaya çalışacaklar millet ne der 7 ay oldu daha diye
Cevap sahibi+1 yılİşte 7 ay, en Uygun zaman hiç bişey geç olmadan, adım at kararli ol
Cevap sahibi+1 yılYaşayacak olan sensin sonuçta
Soran+1 yılKendim ayakta duracak maddi gücüm yok benim kredi kartlarımı falan da o harcadı onun borçlarıda var üstümde ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO borçları kapattır ona bir önce
Soran+1 yılKapatacak durumu yok şu an önümüzdeki ay kredi çekecek kapattırmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılSen bu saatten sonra hazırlık yap, borçları kapattr cocuktan uzak dur ailenle durumu paylaş
Soran+1 yılTeşekkür ederim şu borçlar bi kapansın konuşacağım bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılSen hazırlığını yap Hersyi ayarla öyle konuş, yoksa iş cirkefliğe döner
Soran+1 yılO dönecek zaten ailesi çok seviyesiz
Cevap sahibi+1 yılBak, her şey baştan belli, o halde akıllı davranacaksn, önce ayakların yere basacak sonra onların yapacaklarına göre tavır alacaksın
Soran+1 yılDirek altınları isteyecekler zaten onları nasıl kurtarırım 3 bilezik takmışlardı
Soran+1 yılTamam
Galiba karşınızdaki kişi narsist. Narsist insanlar karşısındaki insanları kendilerine bağımlı gibi hissettirip manipüle ederler. Sizde bir narsistin kurbanı olmuşsunuz. İş bakmanızı öneririm. Ekonomik özgürlüğünüzü tekrar elinize aldığınızda o zaman gitmeniz daha sağlıklı olur sizin açınızdan. Birde bir şey sormak istiyorum boşanma kararınızda aileniz nasıl davranır? Destek olurlar mı size?
00 Yorumlamerhaba cok uzun sureli bir birliktelik yasamis zaman gecirmissiniz illaki birseyler kafanizda olustuku evlilik karari almissiniz evlilik guzel birseydir fakat iste dengini bulmak yani ruh ikizini bulmak bazen olmuyor maalesef eger olmuyorsa da insanlar konusup olumlu bir karar almali ve ailenlede bunu konusmalisin daha sonra kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin ve hayatinda yeni sayfa baslamis olur ve dilerim hersey gonlunce olur...
00 YorumlaOkurken kendimi yaşadıklarım gözümün önüne geldi bende böyle biriyle 2 yıl sevgili kaldım allah kurtardı yanlışlıkla elim bir yerine çarpsa öküz gibi böğürerek bana vurmaya kalkıyordu Rabbim korudu. Yapacağınız tek şey ne mezunusun bilmiyorum ama kpss ve memuriyete çalışma olsun ondan önce geçici işler bulabilirsin ama önceliğin bunlar olsun tabii ki boşanmayi unutma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Olan ile ölmüşe çare yok. Kararın net ise harekete geç. Hangi şehirdesin bilmiyorum. Ama yeteneğine ya da ne yapabileceğine bak. Başvuruda bulun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 11 yılda tanıyamamışsın
Ailenin sözünü dinlememişsin
Ne diyim keşke bu hayati hataları yapmadan büyük sözü dinleseniz , özgürüz her şey yaparız diyip durmasanız en az kocan kadar kötü birisin00 YorumlaTavsiye öncelik ile ne konuda yeteneğin var bunu fark et ve yapamam deme kendine ufak ufak adımlar büyük adımların habercisidir.
Kendine ticaret e-ticaret ve pazarlama konusunda iki adet kurs al ve evde otur bu kursları çalış dene hazırla kendini. Hemen boşanmayı düşünme önce kendini bu kurslarda hazırla sonra işini yapmaya başla belli bir noktaya gelince boşan. İlk yapacağın bu kursları kavramak kendi işini ufaktan dahi olsa kurmak gerisi zaten gelir.00 Yorumla
+1 yıl11 sene sevgili olduğunuzda hiç mi bu huylarını göstermedi. Bu kadar sevgili kalıp evlenmek büyük cesaret
03 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyle tanıdım sanıyorsun tanımadığım biriyle evlenmek kumar gibi geliyor bir süre sonra
- +1 yıl
Nasıl böyle 11 sene boyunca kendi özelliklerini göstermedi garip. Ama ona bunu yaptıran nedir sizde de bir sorun olabilir mi?
Soran+1 yılOna göre sorun hepsi benim zaten illaki benim de Yanlışlarım vardır ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum ama ben onun her halinde yanındaydım ama benim hiçbir zaman yanımda olmadı Başım sıkıştığında ona koşardım ama sadece yanımdaymış boş beden
+1 yılBak biliyorum biraz zor olacak ama daha boşanmadın bence part time işlere gir veya evde yapabileceğin işlere bak ama yeter ki o adamdan kurtul tek bir gerçek var bir erkek değişmez . Bir de erkekten nafaka almam deme sakın onu da al yaşattıklarına saysın seni döverse de 1 saniye düşünme ve darp raporu al.
00 Yorumlaöncelikle neden böyle davrandığını sor sakin olduğu bir zamanda boşanmak istediğini söyle ısrar et istemiyorum bıktım de eğerki sana şiddet uygularsa dava açmaya gitme çünkü böyle şerefsizler yüzünden ülkemizin elmas kalpli değerli bayanlarımız hayatını kaybediyor iş bul ilanlara bak iletişime geç çalışmaya başla sonra evden kaç çünkü bu şerefsizler sülük gibi ayrılmak istiyorum desen hayır der birbirimize iyi davrabalım dese hayır der
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim? Beynini kullansaydın bunlar olmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa gerçekten mi? Okuduğun sorunun altına hakeret edecekler yazmıyor mantıklı konuşacaklar yazıyor bende olmayan sende de yok galiba ne dersin?
+1 yılGüzel ablacım şimdi boşanmayı unut kolay kolay bosanamazsin bosamazlar aileler onu bil iş bul gayret et ondan sonra bir çaresine bakarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir gayret edeyim keşke videoya çeksem anlasanız
- +1 yıl
Ablacım Allah yardımcınız olsun inşallah yanlış yaptığını anlar seni kaybetmeden önce bu arada hiç sözlü veya fiziki şiddet uyguluyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence sevgililik dönemi 3 seneden uzun olmamalı yoksa evlenince de o alışkanlıktan sonuç kötü olabilir. 11 sene ne demek😮
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. İş bulana dek ailende kalabilirsin onun dışında hayatından bezdirdiyse ve hiçbir düzelme ihtimali yoksa daha da kendini yormadan bitir gitsin.
10 Yorumla
+1 yılAllah ikinize de akil fikir versin iş bulursun bacım iyi ya da kotu kesin kafana koymus olsan merdiven silersin yine bosarsin
00 Yorumla
+1 yılAraştır yasadigin yerde dükkanlara falan git
İs arayan var mı bak.
Boşan sıfırdan basla adım adım kur hayatini00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMesafeni koruyacaksın baştada koruyacaktın. Deme mesafe mi olur kocayla. Baba kızla olmaz mı herkesle olur
00 Yorumla Bir hangi şehir, iki ne mezunuyum, 3 ailenin uzak mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılUlaştırma hizmetleri öğretmeniyim atanamıyorum ailem yakım
+1 yılKendim ettim kendim buldum diyorsun boşandıktan sonra ne yapmalıyım diyorsun
015 Yorumla
Soran+1 yılİki ucu değnek elimde diyorum
- +1 yıl
Farkındayım diyorum da sen ne düşünüyorsun diyorum vesselam
Soran+1 yılBoğuluyorum kaçıp gitmek istiyorum her şeyi silip gitmek gitsem kendimi bulurum daha önce buldum kaybettim yine bulurum.
- +1 yıl
Çocuk var mı meslek iş güç
Soran+1 yılYok öğretmenim atanamayanından evdeyim maalesef
- +1 yıl
Ayrılırsam ne yapacam diyor musun
Soran+1 yılHayır çünkü çocuğum olmadan ayrılırsam hiç evlenmemiş gibi olurum daha kolay atlatırım diyorum kendi kendime ona diyorum boşa beni böyle yapıyorsun sende istemiyorsun neden evli duruyoruz diye insanları boş yere mi masrafa soktum diyor insanlardan kastı ailesi
- +1 yıl
Sen nasıl evlendin aşk yaşadın boyle birisi ile
Soran+1 yılBenim gözümde masum olan hep oydu çünkü bana kendimi suçlamak daha kolay gelmiştir hep o yüzden hayatımı zehir ettim kendime benim benden başka düşmana ihtiyacım yoktu
- +1 yıl
İnsanların halini acikladin bir nevi keşke daha mutlu olabilseydin hayırlısı olsun hakkinda yaş kaç oldu
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Daha yasayacaklarin var bence savaşman lazım biliyorsun dimi
Soran+1 yılBiliyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hiç kimsen olmasa daha kolay başlarsın hayata ama benim etrafım kalabalık içleri boş sırtıma yük hepsi şimdi sahip çıkmayanlar boşayınca dulsun der sahip çıkar laf söz olur diye
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun iki saat sonra işe gidecegim uyumam lazım istersen laflariz yine iyi gecelerin olsun dikkat et kendine
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl11 yil sevgililikte taniyamadin mi? yani eger elin carpsa aynisini yapmaya calisan kisi , sebgiliykende yapardi..
14 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildi sabah işe gidiyor akşam geliyor 8-9 gibi yemek yiyor telefonla uğraşıyor bende gidiyorum şakalaşıyorum kendimce onunla etkinlik bulmaya çalışıyorum istemiyor rahat bırakıyorum sıkılıyorum zaten bütün gün evde 2. Ye yine gidiyorum elimle sallıyorum mesela kolumu kalkıp napıyorsun bırak ya diye bağırıp ya itiyor ya vuruyor
Cevap sahibi+1 yıltum gun calisip yoruluyor, anlayis gostermelisin
Soran+1 yılYorucu bir iş değil sırf yorulmamak için fabrikada ki işini bıraktı buraya geçti 3 gün evdeydi fabrikadayken yine aynıydı
Cevap sahibi+1 yılbi ara esim issizdi. Evde tum gun benim isten gelmemi beklerdi. Benim iste vucut isi gereken is degil, ama disari cikmak onca insanla diyalog kurmak bile yoruyor, mesai harciyorsun neticede.. eve geliyordum, esim beni bekliyor, tum gun sıkılmış.. ona da uzulurdum ama yapacak birsey yok, ben de biraz osten sonra yalniz kalmak kafami dinlemek isterdim.. o da benim sıkıcı oldugumu dusunurdu empati yapmadan.. Yurumedi evliligimiz ama lutfen biraz anlayis.
Boşan, ailen seni kabul etmez mi, almazlar mı evlerine. Onlardan geçin iş bulana kadar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 11 yıl 7 ay etmemiş
Neyse zararın neresinden dönersen kardır
00 Yorumla
+1 yılKalbini yokla seviyormusun. Sevmiyormusun. Alişanliklari düşünmeden cevap ver kendine.
00 Yorumla
+1 yılneden iş bulamıyorsun iş bulur bulmaz hemen boşanacak mısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle aynı olmasa da farklı olarak bende yaşıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. mantıklı diyosun ama dediğin gibi iş lazım sana. büyük sehirdeysen bulursun elbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay evlilik 3 sene boşanamayan biliyorum, anlaşmalı boşanma kendine birde nafaka bağlattın mı bence maddi manevi tazminat istemeden yol ver gitsin
00 Yorumla Bazı şeylerimiz o kadar benziyor ki konuşmak ister misin?
bende 6 senelik bi sevgili dönemi geçirdim benzer bi durumdayım bunlar evlendikten sonra değişiyor ben bunu bilir bunu söylerim02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyor bekara koca boşamak kolay gelir diye bi söz var ya yorumların çoğu öyle geldi 11 yıl sadece ben yaşamışım bu ilişkiyi karşı taraf olmadan gibi gelmiş yorumlar damdan düşeni damdan düşen anlıyor
En kolayı kocanın aklını başına toplamasını saglaman bir yuva kolay kurulmuyor. Neden 11 yıldır beraber olduğunuzu ona hatırlatman lazım. Davranışlarını incele sorunu bul onu motive edecek şekilde konuş muhtemelen sorun çözülür.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak kolay yol hemen boşa zaten sorunlu, erkek sorunlu koca sorunlu kadın kolay basit olan kaçmaktır ne yaptım demek lazım bazen sonuçta bunları bilerek evleniyor insan çocuk oyuncağı değil bu devirde boşanmak da zor
00 YorumlaBen bekar biri olarak.. Yalnız bi hayatı iki kişilik bi hayata tercih ediyorum ve bunu şimdi yine şahit oluyorum. Yalnızsan mutlusun , değilsen onca derdin var.. allah doğru yolu nasip etsin inşallah 🥺🤲
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 yıl elin oğlanıyla takılmayı bikdiysen ömür boyu evli de kalabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBoş yorum.
Cevap sahibi+1 yılGayet dolu bebeğim sana yakışanı bulmuşsun zaten
Soran+1 yılAynen hadsiz aynen
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu mutluluklar 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatildigimi bile bile evliyim inan bazen susmak zorunda kalıyorsun mecbur çaresiz kalıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hem boşanıp hemde nafaka alırsın bir süre o nafaka sana yeter
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Umursamazlık abidesi kocamı boşamak istiyorum, hayatımdan bezdirdi ama iş bulamıyorum. Ne yapacağım, tavsiyeniz ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler