Erkek arkadasim boyle düsünüyor evin reisi erkek olduguna göre kadın maaşını kocasına vericekmiş o ordan karısına harclık gibi vericek yani ihtiyacı oldugunda. Bana da acayip ters geldi kadın erkek esitligi diye yırtınırım her yerde bide böyle bir söz duyunca tepem attı tabi. Ama bu konuyu da hic düsünmemistim nasıl yapılır edilir diye. Siz ne dusunuyorsunuz?
Cevabın nedir?
Bak ablacım o Kişilik meselesi mesela ben... Vermem artık işim gereği ayda 5 bin kazandığımda oluyor 1 bin kazandığımda ve bir bayanın elinde para durdukça (istisnalar kaideyi bozmaz) o para gidicidir abi yenir mi ya bir ayda 3.500 lira sadece boş şeylere yenir işte ben verdim sözlüme dedim kadın tutumlu olur hesap kitap bilir belimi doğrultuna kadar anam ağladı elimle bu konuyu görüş mantıklı hareket edin para kesesi bir Olmalı ne sende ne onda ona şu fikri ver ;
Hayatım Dediğin şey mantıklı olarak konuya giriş yap yap ki ilk onun sinirlerini Alıp olayı onun istediği gibi konuş anlat ardından evimizde ortak bir kumbaramız olsun birde kasa defterimiz ikimizde ay başları aldığımız parayı buraya atalım ve kitabada giriş çıkışları not edelim örnek Elektirik 170 su 50 doğalgaz 350 kira 700 gibi kalanda yazalım bu sayede hem tutumlu olmuş oluruzhemde birikim yapmiş oluruz bir deneyelim istersen böyle diyip onu germeden olayı çözebilirsiniz şimdilik lakin bu konu erkek kız ayırmaksızın Kişilik meselesidir buna siz karar vermelisiniz bu para benim ben kazandım bende kalacak ben harcarım gibi düşünenleriniz varsa asla belli etmeyin bunlar doğal ama Erkeğe söylenildiği zaman Kırıcı boyutta olur02 Yorumla- +1 yıl
Her Kadin bir degil
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek evin reisidir ve ona göre davranmalı. Evi geçindircek kadar para getirmek zorunda reisliğin tek farkı budur :d evi geçindiricek. Eşi ne kazanırsa kendi istediği gibi harcar hemde masraflar azalmış ta olur sanki eve kendisine değilde milletemi harcicak. Harcasa da kendi kazandığı para evin reisi olmadığına göre eve harcamak zorunda da değil üstelik. Ama bu bahsettiğin erkek modeli, doğumdan gelen bir cinsiyetle kendini diğer cinsten üstün gören beyinsizlerin ortak özelliğidir. Hem aşkta evlilikte üstünlük mü olur böyle malların soyunu mu kurutsak napsak :d
10 Yorumla
Bunu o şekilde düşünmeyeceksin. Bence avantajlı bir iş. Ev kirası mı var? O senin maaşını alıyor ödüyor. Su faturası elektrik faturası vs. hepsiyle o ilgileniyor ve eline gelen faturaları kesilen parayı tek tek sana gösteriyor. Yani paran ele gitmiyor. Kendi evinin ihtiyaçlarına gidiyor. Maaşının hepsini kocana vermiyorsun. O ihtiyaçlarla ilgilensin diye veriyorsun ve ihtiyaçlar tamamlandığında para sana kalıyor. Ayrıca erkek evin giderlerini kendi cebinden öder. Kadın ayakkabı mı alacak? Yanında eşi varsa cüzdanını çıkarıp kadın ödemez. Erkeğe söyler maliyeti erkek öder. Kadın yemek mi yer? Erkek öder. Kadın yeni mobilya mı ister? Erkek öder. Eh biz bunları yaptırırken erkeği keriz yerine koyuyoruz da onlar bizim maaşımızla bizim giderlerimizi karşılarken mi suçlu oluyor? Yapması gerekeni yapıyor. Erkek de dünyaya kadın savursun erkek kazansın diye gelmedi sonuçta. Eve iki maaş giriyorsa bedeller birlikte ödenmeli.
22 Yorumla- +1 yıl
Doğrusunu söylemek gerekirse erkek burada da bir araç bence. Kadın faturalarla vs. uğraşma işini can sıkıcı bulur. Açıkcası harcadıklarının çetelesinide tutmaz. O işi erkekler daha iyi beceriyorlar. Yani feminist biri olsam da para konusunda ben de kadına güvenilmeyeceğini düşünüyorum.
+1 yılhayır, para evde toplanmalı; genel giderlerden sonra geri kalandan kişisel ihtiyaçlar için bir miktar para ayrılmalı; ülke koşullarında daha da artıyosa -ki artmaz- tasarruf edilmeli.
aslında ne kadın erkeğin maaşını ne de erkek kadının maaşını bilmemeli, herkes bazı harcamalardan sorumlu olmalı diyeceğim de günümüz evliliklerinde bu pek mümkün olmuyo.
bu arada erkekler evle ilgili harcamalar konusunda pek pratik değillerdir. elzem olanı lüzumsuz görüp lüzumsuz olanı alıp eve getirmek konusunda acaip yetenekliler niyeyse :)20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
97Cevap
+1 yılMadem o kadar ataerkil kafada çalıştırmasın o baksın sana. Abi maddiyatı düşük biriyse tabiki katkı yaparım ama değilse yapmam. Çok harcarım ama iyide biriktirirm. İhtiyacı olduğunda veririm. Ama paramı paylaşmam. Ansızın bir şey olur onda olmaz gönül rahatlığıyla o parayı veririm ama dediğim gibi
10 YorumlaBoyle biseyin dinimizde bile yeri yok. Kadin parasini babasina ya da kocasina vermek zorunda degil. Ama aile huzuru icin ben istedigim gibi harcarim diye bir tavir takinmamasi iyi olur. Hem onun avcuna sayacagin parayi niye kazanasin ki. daha evlenmeden gostermis ne oldugunu. Yol yakinken vazgec sen.
12 Yorumla
+1 yılBiz sevgilimle konuşuyoruz bazen onun düşünceside kadın çalışmaz evinde oturur, eğer çalışırsada o para bir banka hesabına yatar ve harcanmaz ihtiyaçlarınıda benim maaşımla karşılaşırız ha çok sıkışırsak çekeriz belki ama onun dışında o hesap sana ait olur ne olur ne olmaz sonuçta o senin geleceğindir evlenince erkeğin görevi karısına çocuklarına bakmaktır diyor
20 Yorumlaerkek eve bakar faturaları öder buzdolabını doldurur çocuklarına harçlık verir okul masraflarını normal masrafların hepsini karşılar ama kadının böyle bir mecburiyeti yok kadın kazandığı parayı kendisi ve çocukları için kullanır ama kişiden kişiye değişir tabi sonucta bencil birisi değilsen erkeğine biraz destek çıkman gerek unutmaki onunda hayatı onunda ihtiyaçları var ve hepsine birden yetişemeyebilir bazen
31 Yorumla- +1 yıl
Eig
ya bak şimdi. Zaten o adam paranı alınca Sana yani evinize harcayacak. Aynı yatağa girip. Aynı evi paylaşacaksın. Çocukların olacak. Sen o parayı kafana göre yönetirsen harcamaları kontrol edemezsiniz. Araba alacaksınız belki ev alacaksınız. Evlilikte egoistliğe gerek yok. Hem Hangi kadın. Para yönetmek Harçlık dağıtmak ve uzun vadeli yatırım işlerine girmek ister ki.. Yok benim param değerli bende kalsın diyorsan buna da saygı duyulması gerekir tabi
00 Yorumla
+1 yılValla ben onda mı bunda mı duruacak bilmem. Ev ödesiniz zaten paranın bir noktadaa toplanması lazım. burada asıl sorun şu kim daha tutumlu kim daha en az parayla en çok işi yapabiliyor. Bu soruya göre o para birinde durucak. Ayrıca birinde duracak diye bu emekler yine kendi geleceğiniz için kullanılacak. Çok çocuksu ve basit mantık ne alakası var evin reisi erkekmiş. Saçma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Katılmıyorum erkek arkadaşının bu görüşüne. Kadın parası yemeyi nasıl kabul edebiliyor kendi içinde? Sen çalışacaksın bana parayı getireceksin lazım olursa ben vericem sana? Oldu başka? Ezdirme kendini böylelerine, karı parası yiyen adamdan bir cacık olmaz kusura bakma :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık. Hayır öyle bişey olamaz. O para kadının parasıdır, mantıken ve dinen de kadın vermek zorunda falan değildir. Kadın parayı ister biriktirir ister çoluğuna çocuğuna harcar. Evin geçimini erkek yapmak zorundadır ama kadın yeri geldiğinde yardım edebilir veya biriktirir. Kadından zorla bişey alınamaz.
00 Yorumla
+1 yılonu düşünen adamın eşini çalıştırmaması da gerekir, bence vermemeli
90 Yorumla
+1 yılErkek maasiyla eve bakar kadın kendine en iyisi de ;) Şaka bir yana gururu olan bir adam ya calistirtmaz (ki bu kötü) ya da onun parasıyla işi olmaz kadın ev ihtiyaçlarını karşılar. Kadın tacirligimi yapıyor hayat mi paylaşıyor o ne öyle para bana gelecek
00 YorumlaAaa madem bu kadar ataerkilmis senin ki söyle ona ataerkil toplumlar eşlerini çalıştırmazlar. Oldu ya hem sen çalış hemde hakkını ona ver ve o sana devretsin yemezler canım yemezler. Zaten böyle bir adam genel anlamda bu tarz bakış açısına sahiptir ki bu erkek için soylemesi zor bir şey olmalı. Parani bana ver benden al demek çok alçaltici bir hareket. Sabır diliyorum.
00 YorumlaSacma kadinin parasini kadina kurus kurus mu verecek evlilikte iki eşte çalisiyorsa ortaktir hersey oyle ver bana reisim ben demekle olmaz ortak hesap en mantiklisi zaten para yatmiyor mu belli sinir koysunlar kendilerine ordan ceksinler parayi hangi cagda yasiyoruz
00 YorumlaAslında ters tepki verilecek bir şey yok. Erkek kendini böylelikle önemli hisseder. Senin eşinden harçlık alman seni ezik durumuna düşürmez. İhtiyacın oldugunda cüzdanından alacağına eşinden alacaksın. Bu onun hoşuna gidecektir. Eşitlik bozulmaz merak etme :)
40 YorumlaŞimdi erkek arkadaşına de ki, evin reisi erkek ise geçindirmekle yükümlü olan da erkektir ( dinen) o yüzden kadın dilerse kocasına yardım eder, bir karısına bile bakamıyorsa kendine nasıl reis diyormuş. eşini ona para vermesi şeklinde zorlayamaz.
30 Yorumla
+1 yılİyi bir durumum olursa çalışmasın bile kadınlar hassas daha erken yıpranıyorlar erkeğe göre otursun çocuklara baksın ama mesleği felan varsa çalışmak istiyorum derse çalışsın fakat evi ben geçindiririm o da artık çocuklarımız için hesap açsın geleceklerine yatırım olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. erkek aldığı maaşı kadına verir evin neye ihtiyacı olduğunu kadın daha iyi bilir ayrıca kadınlar ufak ufak çaktırmadan kenara para biriktirebilirler ve bu para en çok ihtiyaç olduğu zaman can gibi gelir :) evin içinde reis kadındır dışarıda millet kılıbık demesin diye erkekmiş gibi davranılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparanı neye harcadığını bilmeli ama paranı alıp da harçlık vermek de nedir o. dinen de şöyledir durum erkek kazandığını ailesine harcamalıdır kendine ne kadar cömertse eşine de o kadar cömert olmalıdır ama kadın kazandığı parayı aileye harcamak zorunda değildir ki eşine vermek şöyle dursun. eşitlik diye bişeye inanmam ama kadını hem çalıştırıp hemde parasını almak saçmalığın dibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben kazanırım paramı, beraber ortak kullanırız. Ama aldığım maaşın hepsini oldugu gibi asla vermem. Sonucta o da çalışıyor, o zaman o da kazandığı paranın hepsini bana versin, olur mu öyle? Gerekirse birikim yaparız, bir şeye ihtiyacimiz olduğunda paramızı birleştirip karşılarız o ihtiyacı.
00 Yorumlabir kadın her zaman kendi ayakları üstünde durabilmeli. bizler boş yere okumuyoruz. anne ve babalarımız kimseye muhtaç olmayalım diye bizleri okutsun sen aldığın maaşı kocana vermekten bahsetcksn böyle bişey olamaz tabiki eşine her konuda destek olacaksın ama aldığın paranın hesabını eşin değil sen yapmalısın.. bizler bunu yaparsak çocuklarımızda öyle yapar..
20 Yorumla
+1 yılkadınlara bak ya sanki sokağa atıolar parayı kocanız l*n o nie başkasına veriyim paramı diolar ya kimin için çalışıosunuz neden evlenionuz len ozmn :D para ortaktır ikinizin maaşıda ortak harcamalara yatırılır senin paran benim param yoktur gerçek bir aileyse!
00 Yorumla
+1 yılİşlerine geldi mi kadının yeri evdir, gelmedi mi çalışmalıdır... Bu beyimiz bir de kadının parasını kapma derdinde..:D Evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde bu yiyiciyle? Evlilik sözleşmesi bunun için var, tilkileşmesin o sap...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSacmaliga bak yerinde olsam direk terkederdim o adami. O kimki calistigin parayi ona veresin o da sana harçlık versin. Böyle erkekleri bogasim geliyo aşağılık yaratiklar. Ayrica evin reisi erkek falan degildir ne hayalci öyle
00 Yorumla Bütcenin tek bir kişide olması mantıklı tabi. Sonuçta bir evi geçindirmeye uğraşıyorsunuz. Para ortak oluyor zaten. Daha düzgün harcama olsun diye sana böyle bir öneri sunmuştur. Yoksa sen kendininki harcarsın o kendininkini. Elde bir bakarsınız 0.
00 Yorumla
+1 yılBana neden versin ki parayı.. ikimizin parası da ortaktır.. İhtiyaclarımız neyse alır kullanırız.. Eşime harclık verecek değilim kendi parasıyla.. Ben lazım olmadıkça parasını istemem.. Ama çantasına para koyarım habersiz..
24 Yorumla- +1 yıl
Son cümle güzeldi tebrik ederim 👏
- +1 yıl
Rica ederim @Phisyoterapist
- +1 yıl
@Tijannn teşekkür ederim güzel düşünceniz için..
Evet erkek arkadaşın haklı evin reisi çift olursa mutsuz olursunuz kavga çıkar evin reisi tek olmalı böyle düşünen birisi de senin reis olmana izin vermicene göre ya ayrıl ya da kabul et boyun eğ.. Mutluluğun formülü = itaat et rahat et
00 Yorumlaarkadaşın yanlış düşünüyor kadın parasını vermeye mecbur değil hatta vermemeli erkek ise aldığı parayı eşine vermeye mecburdur, öyle evin reisidir falan filan bencillikten başka bişey değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence fark etmez eğer evin ihtiyaçlarını sen göreceksen yeme içme olsun diğer ihtiyaçlar olsun çocukların temel ihtiyaçları diyelim veya kira sen karşılıyorsan sende dursun..
00 Yorumla
+1 yılMaaşların biriktiği ortak bir yer olmalı bu açıdan banka hesabı olarak erkekde olabilir ancak kadında da bir kredi kartı bulunmalı istediği zaman kullanabilmesi çin
00 Yorumla
+1 yılHiç olur mu öyle şey sen çalış kazan o paraları kocana ver o da harcasınn yok öyle dünya kardeşim kusura bakmasınlar herkes kendi parasını yesin ve madem karısının parasını alarak evin reisliğini yapacak hiç evin reisi olmasın..
00 Yorumlaya ikisinide maaşı ortaya konur ve ortak hesaplar giderler yapılır. böyle bir kişiye vermek falan yanlış. giderler hesaplanır harcanacak kadar para alınır diğeri biriktirilir.
00 Yorumla
+1 yılBence kadın calistirilmamali erkegin evi gecindirme durumu varsa sadexe erkek calismali borçlar vesair varsa kadin calisir ama borclar bitinceye kadar kadın calismassa bu durumda ortaya çıkmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bizde öyle bir şey asla olmadı.. Para hanımda toplanır ekonomiyi o yönlendirirdi.. Bende bu işten çok memnundum.. Çünkü kadınların bütçe yapam yetisi erkeğe göre daha iyi.
00 YorumlaAldığım maaşı herife falan vermem. Herşeyin parası maaşı kendine.
30 Yorumla
+1 yılben karımı çalıştırmayacağım için maaşınada gerek yok. ama olduda es kaza çalışan biriyle evlenirsem asla maaşını istemem. o da benimkini istemeyecek tabi.
10 Yorumlaİki kişinin de maaşı birleştirilmeli ve o para harcanmalı. Herkes ihtiyaçlarını o şekilde almalı tabi bütçeyi zora sokmadan. Sen 1 ay boyunca çalış ondan harçlık al. Baba evinde otur baban hiç çalışmadan da harçlık verir.
00 YorumlaTabi ki de hyr eşe vermekte neymiş
ha destek olursun bir takım borçları faturaları üstlenirsin tamam bu kadar yani bir kadin ztn eşe muhtaç olmamak için çalışır, çalışıp kocaya verip tekrar ondan para beklenecekse ne anlamı kalir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ay başı gelir hesaplar toparlanır kadında çalışıyorsa birlikte oturup hesaplar yapılır.. kalan parada ev ihtiyacı ya da cep parasız kalmasın diye bölüşülünür.. yani sorun olmamalı bnce böyle şeyler..
00 YorumlaÜleşin mümkünse, senin benim davası hoş durmuyor buradan.. Kadının elindeki paraya göz koyacak erkeğe de erkek denmemeli
40 YorumlaAt gitsin öyle sevgiliyi. Zaman kötü. Artık erkekler kızların parasını yemeye çalışıyor. Hayat müşterek olsa da tutup da kadın parasını erkeğe vermeli, saçma bir düşünce bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Maaşlarımız elbette ortak ama benim maaşım bende onun maaşı onda durur. Hesap kitap yaptığımızda ortaya gelir. Bunda sıkıntı yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılYa sen kalk o kadar oku, ygs lys kpss ales sıkıntısını çek, sınav streslerini yaşamaktan gençliğini yaşayama sonra denyonun biri gelsin desen ki paranı bana vereceksin. sizce bu mantıklı mı?
010 Yorumla- +1 yıl
O kadar çalış sınav stresi çek tüm paranı sizin tabirinizle "karı kıza"harca.@fittt
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılAile bütçesi ortak olmalı , yoksa sen onu aldın ben bunu aldım olursa o iş ev arkadaşlığına dönüşür. her türlü haltı yemeyede kendine hak görür ilerleyen safhalarda ve açacağı etkenlerden dolayı.
00 YorumlaErkek arkadaşın geri kafalıymış sanırım bir bayanın ekonomik özgürlüğü mümkünse her daim elinde olmalıdır
00 Yorumla
+1 yılİt gibi çalışıp bir de harçlık mı alacakmışsın?
Saçmalık. Erkek benim, evin ne zaman neye ihtiyacım olduğunu nereden bilecek?00 Yorumla
+1 yılValla eş diyebiliriz o kişiye ama adam diyemeyiz. O kadının hakkı kesinlikle. Ayrıca çok çok nadir durumlarda çok sıkıntılı olur aile o zaman eşler paralarını birleştirim borçları felan öder ama normal durumda eşinden para erkeğe erkek demem.
10 Yorumlapara tek bir yerde toplanır ihtiyaçlar karşılanır senin benim olmaz ortaya konulur gizli saklı bişey olmaz sorun böylece çözülmüş olur :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ailede bütçe tek olmalı, butceyi kim iyi yonetiyorsa kasa o olmali. Nerelere harcama yapildi herkes bilmeli. Aile reisi erkek diye bir sey uok.
30 Yorumla
+1 yılYani her 2 tarafta paralarını birisine vermeli ve onda kalmalı.
Ve ona göre parayı harcamalı eşit bir şekilde.
Biz erkeklerde paranın durması daha iyi. Eşler isteyince veriririz.00 Yorumla
+1 yılOldu cicim başaka..
media0.giphy.com/media/38qj76We5E5cQ/giphy.gif10 Yorumla
+1 yılTamamını değilde varsayalım 1000 lira alsın kadın 400 ünü erkeğe vermeli ev ihtiyaçlarına katkısı olsun diye geri kalanı ise kadının aylık bireysel gideri olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılNe munasebet erkek kadina vermeli evin ekonomisi kadindan sorulur erkek marketten elma deterjan etmi alırki kira fatura ciktiktan sonra kadinda bulunmalı para.
00 Yorumla
+1 yılKadın çalışıyorsa kendi parasını tutmasınıda bilir hatta ev ekonomisinden en iyi kadınlar anlar... bence kadında durmalı ama istisnalar kaideyi bozmaz...
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok eğer calısıyorsa bayan üzerine almak ıstedıgı yukumlulukleri alır faturalar veya market alışverişi veya varsa cocuk cocugun kıyafetlerı v. s gerisi kendısıne kalsın ben bu dusuncedeyım
00 Yorumla
+1 yılBence guven olmayan birbirini tanimayan insanlar arasi muhabbet bunlar. Parasini kazanmayi bilen harcamayi da ogrenir. Bu isin erkegi kadini reisi tebasi yok. Bunlari sorun edenlerde gercek manada bir birliktelik olamaz
00 Yorumla
+1 yılEfendim bence makul olanı kadın aldığı maaşdan ev giderleri için bir mebla ayırır kalanını da kendi zevkine göre harcar bay içinde aynı şekilde evin geçim masraflarını karşıladıkdan sonrası cep harçlığıdır
00 Yorumla
+1 yılErkek adam dediğin karısının parasına göz dikmez. saçmalasın salak salak.
12 Yorumla- +1 yıl
bu da gelmiş laf ediyor güya.
Çok saçma bence. Kazanılan para ortak kullanılmalı.
50 YorumlaEğer ihtiyaç varsa neden olmasın, evlilikte senin benim yoktur herşey birdir
00 Yorumla
+1 yılO parayı ben kazanıyorsam alnımın akıyla vermem abi.
00 YorumlaBen maaşımı alıp da gidip ona vermem ama tabiki beraber kullanıcaz fakat nebilim arada harclık vermesi felan cok sacma ben onun cocugu muyum
12 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem