AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Benim param su seninki bu diye ayrilmasi sacma asil. Ortak gelir olur bir de ortak gider olur. Ortak kullanilmali yani.
Evlilik boyutunda maaşlar ortak paydayla her ay muhasebe yapılarak gelir gider dengesi ayarlanmalı bence ortak olmalı maaşlar
evin reisi erkekse yuvayi yapanda disi kustur ortak kullanılmalı hayat müşterek sonucta dimiiii
Öyle olmaz. Birlikte bütçe çıkartırız giderler falan her neyse. Kalan parayı da ortak hesaba yatırırız.
Ben kazancimi neden baskasina vereyim ki? Ne komik...
Ayni yatakta yattığını mi baskasi
Ben degilsem baskasidir, bu es bile olsa @fittt
Her başkası olanla yatarsin o zamanzaman sen
Hangi erkek adam karısının elinden parasını alırmıs kesinlikle bankaya atmalı
Ne sacma sanki beraber kazaniyorsun zaten bir kadin evlendigi zamn parayi nasil kullanacagini bilir evin iktiyaclarini bilir parayi ona gore tutumlu kullanir
iyice saçmaladınız :) kadın kazandığı parayı çatır çatır yemeli kendisi eve bile harcamamalı tamamen kendine özel harcamalı :) adam bakamıcaksa evine evlenmesin zaten ne işi var karıyla :)
Ben çalişirken hiç eşime vermedim maaşi şimdi çalişmiyorum eşim butun maaşini bana veriyor ben ona veriyorum ihtiyacı olani çünkü evin idaresini yapan kadindir
bir inşaat mühendisi ile evlenmeyi isterdim o kendi harcasın ben kendim harcayayım bana muhttaç olmasın o da bende ama tabi ev için ihtiyaç harcaması olsun
hayal ama daha olmadı
bence kadın hiç çalışmamalı eve baksın çocuğuna baksın
Saçma. Erkek kadına veriyor mu maaşını? Giderler ortak alınır o tamam ama maaş teslim etmek nedir.
Bence para kendinde kalsın ama bütçe ortak kullanılmalı.
Ben kendi kazandigim parayi kimseye vermem kusura bakmsin kimse.
Saçmalık. Eve giren para benim veya eşimin değil, ikimizin parası olur. Hatta olduğunda çocuklarımızın parası.
İhtiyaç varsa giderler paylaşabilir tek elde maaşlar toplanmasına gerek yok. Sen çalışmasan evlendiğinde kocan sana giderler için para bırakacaktı.
Maaşlar bende toplanıyo bende ona harclgıını verıom. Evlencezde birikim olsun dıye o saga sola harcamasın diye :D
emek harcamış kazanmış o parayı almak yakışmaz. ama işte ev falan birşey alınmıştır kadında çalışıyorsa katkıda bulunur.
Iki tarafta çalışmalı ve ortak harcanmalı benim kazandığım parayı nasıl o bana verebilir harçlık gibi olmaz öyle şey
Yok artık borçlar bence bölünmeli bence mesela sen faturaları o kirayı vs gibi kalanı da ihtiyaçlarınız harçlığınız için kullanılmalı
tbiki hayir zor durumda ble kalsam almam gdr bulurum borc harc bnim esim calsck ben ondan para mi alcm bde ewe gerekeni alsin
Akşama kadar çalışan ve bir de evle uğraşan karımın maaşını cebime atmak ha?
Yok benım vicdanım el vermez. Hem senin paran benim param olayı olmamalı evlilikte
Eşi calışıyorsa neden versin
Birikim yapıyorlarsa evet vermesi gerek ama değilse niçin versin.
biz niye verelim? ohh lay lay lom..
Çalıştığı maaşı eşine verecekse çalışmasının pekte bir anlamı yok bir sıfatı olmuyor o halde eve alınan herhangi bişeyi birlikte öderler eşine gönlüyle para verir ayrı diğer durumda karısının parasına gözünü diken erkeğide aciz olarak görürüm.
Kira fatura vs beraber ödenir geri kalan herkesin parası kendine
evin reisi nedir yahu?
harçlık mı vericekmiş sana senin maaşını?
şaka gibi...
Evlendikten sonra sen ve ben olmaz.
Biz olur.
Para da ortak bir yerde toplanır...
Egoistligin lüzumu yok.
Hayır bence para kadında toplanmalı kadın harçlık vermeli evi çekip çeviren kadın erkek napıyo ya Allah aşkına?
erkek arkadaşına katılamıcam bence ortak kullanılmalı cocuk muyum ben bana harclık verecekmiş hem de kendi paramı..
Ya tam tersi evin reisi kadindir laf ustunde yoksa herkes esittir ama para kartlar birinde kalmaliysa bu kadin olmali kesinlikle
Mantıklı aslında tuttum bunu
senin yerinde olsam o adama artık Eski erkek arkadasım derdim
elinden para alınsın da harçlık verilsin mantığı tamamen aptallık ama evin tüm yükü birine kalıp dğeri ben çalışıyorum para benim derse sorun baya büyük
ben de şunu anlamıyorum.. erkek kadına verince ses yok ama kadın erkeğe verince olay?
hemen de birinin zoruna gitmiş salağın:))) bir de avrupaya özeniyorsunuz:DDD
Oldu ne anladm ki bu isten ben kendi kazandıgım para icin bile erkek eline mi bakcam
Öyle saçma şey mi olur bana da pek mantıklı gelmedi
İt gibi çalışıp ona maaşı vercem bide ha? Ayrıca dinen kadın gelirini paylaşmak zorunda değil.
Adam itgibi calismiyomu? Allah kimseye senin gibi dusunen kadin nasip etmez insallah
Dinen böyle caiz. Zaten vermek istesem orada maaşımı paylaşırdım.
Yok vermesin ama bendende sürekli bişi isteyim kafamı şişirmesin :)
asıl kadına verilir hesap kitap yapsın diye ama ortak hesap olur yani
erkek arkadaşının düşüncesi yanlış bence ortak bir kutunuz olmalı ikinizin parasını da oraya koyun ihtiyacı olan ordan alsın benim düşüncem bu
Yanlis dusunuyor kadin zaten tutumlu biriyse ben bile kazandigim parayi birakirim evin reisi erkek diyorsa gitsin afrikada bir kabilede yasasin
Hayir tabikide! Evin giderini aranizda ayarlayarak ødeyebilirsiniz. Kadin da kendi maasini istedigi gibi harcamali, harclik almak ta neyin nesi.
Bir ülkede iki farklı yönetim olmaz olamaz evliliktede bu benim param ben harcarim diye bir şey olmaz o yüzden verecek
Hayır kadında erkekte birleştirip ortak kulanmaları lazım senin benim param varsa evlilikte o evlilik yalandır :D
Ortak hesap olmalı bence bankada. Öyle şey mi olur senerce okuyayım emek vereyim paşamız maaşa el koysun?
Bu olayın kadın erkek eşitliği ile alakası yok. Bir evde para bir kişide toplanmalı. Bu bayan da olabilir. Erkek de olabilir. :)
Böyle insanları görünce benim sevgilim gözümde bin kat yükseliyor
evlenince senin paran ile onun parası arasında fark olmadıgını göreceksin versende olur vermesende
Öyle sacma şey olmaz belki kadın geregi kadar kendine aldktan sonra kalanını verebilir
Evin Reisi İse Eşini Çalıştırmaz Elini Sıcak Sudan Soğuk Suya Sokmaz..!
hayır ortak giderler karşılandıktan sonra maaşı kendinde kalabilir
erkek esine bakmaklı yükümlü ki kadın calısmak zorunda değil. eğer calısırsa asla erkeğe vermemeli
Kadına maaş birakilirmi ya :) alişveriş hastasi olmayan kadinmi var 2 günde bitirir parayı :)
Aslında esin reisi olan erkek karisini çalıştırma maliki bu da bence yadirgamayin lutfenn
Bence tek bir tane banka hesabı olmalı.
İki maaş da oraya gelmeli.
Harcarken birbirinin haber olmalı.
KEse Ayrı tutulmaz.. Erkeğine verir o kadar.. Oğuz Töresi böyledir :P
Bizde annede toplanırdı eskiden annem verirdi hepimize :) ama iki kişi çalışıyosa ortada olmalı birinde değil yani kenara para konulur herkes cebine harçlık alır falan diye düşünüyorum
Bence hayır parayı alan erkeğe de söyleyecek sözüm yok...
parayı beraber kullanmayacaklarsa niye evlensinler ki?
Erkek aldigi
Maasi ona veren biriyse istemez zaten degilse ister onuda kendine harcar
O zaman herkes kendi keyfine baksin evlenmeyin kadin ya da koca birisinde durmaki