Bir Astsubay çocugu olmak nedir. kolaymıdır ?

bir kere astsubay (asker) çocugu olmak memleketinin farklı olmasıdır . babanın daha önceden görev yaptıgı ilde dogmandır .:) asker çocugu olmak 6 yaşında sabahlara kadar babanın gelmesini beklemektir görevdeyken . ve helekoptere bindigin görmek ve 20 gun babanın sesini duymamak 20 gun haber almamak demektir helekopterin sesini duyunca oyuncak helekopteri alıp aşşagıya koşmaktır babam geliyor diye lojmandaki merdirvenleri atlıyarak inmektir :) sevinçle inersin helekopterin kapıları acılır baban indiginde ellerini açıp kucuk yuregınle ellerini kaldırım tekkur ederim allahım demektir :) çunki hep dua ettin babam gelsin arabalarla oynıyalım dersin :D ancak babanı görmuşşundur uzakta sana dogru gelir ama kafası önundedir çunki 2 dk sonra askerler o helekopterden karşı komuşunuz olan amcanı indircektir çunki o kahraman olmuştur onun ogluna bakarsın komşu teyzene bakarsın yıkılır aglarlar bagırırlar koşarak gidersin arkadaşına aglama dersin minik yureginle ama sende aglarsın işte çunki o amcanı birdaha görmiceksin bir daha sana naber kereta demicektir bir daha size misafirlige gelmicektir oturur sende aglarısın arkadaşınla baban gelir yenge engel olamadım der çok ugraştım kurtarayım diye ama beceremedim beni affet der babanın sesi zor cıkar hissedersin çunki bakarsınki babanın kıyafetine babanın kolları kanlıdır babanın ustu kanlıdır anlarsın ki baban arkadaşını ölümünde bile yanlız bırakmamıştır babanın kollarında ölmiştir .. şimdi herkez desin asker olmak çok rahat 3.500 lira maaşi var desin çok rahatsınız siz babanız asker çunki diye desinler ama bunları kimse bilmeden konuşur böyle ..
Bir Astsubay çocugu olmak nedir. kolaymıdır ?