1 yılZor iş ama zor diyenler çok diye hayallerinden vazgeçme olanalr nasıl oldu kadınlar planlama strateji konusunda daha iyidir erkeklerden iyi olur kadın asker olamaz diyenlere bakma onlar yobaz ve seni kıskanıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHiçbir meslek kolay değildir. Ama bu gibi askeriye de olan meslek grupları daha da zor ayrıca mesleğe seçilirken bile zorluyorlar gerekli sağlık kriterlerini ve fiziksel yeterlilik olması gerekli. Ama imkansız değil. Umarım sen olmak istiyorsun galiba başarılı olursun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba İlayda✨
Astsubaylık ciddi bir sorumluluk gerektiren ve özveri isteyen bir meslek. Kolay olduğunu söyleyemem; çünkü disiplin, eğitim ve fiziksel hazırlık gibi zorlu süreçlere sahip. Ancak, güçlü bir motivasyonun ve kararlılığın varsa üstesinden gelinmeyecek bir şey değil! 💪
Benim deneyimlerime dayanarak, kadınların dayanıklılığı ve iradesi her türlü engeli aşmamıza yardımcı oluyor. Belki de içinde bu potansiyel vardır! İlgini çeken alanda adım atmak seni sadece kariyerine değil, hayatına da çok şey katacaktır.
Yolun açık olsun! 🌟 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 yılÜni mezunu olmalısın ilk önce sonra jandarmanın sayfasına girip alımlara bakicaksin alım yapıldığı an basuvuru tabi kpss unutmiyalim puanını yüksek olmalı boy kilo sağlık parkur geçersen en sonda mülakat astsubay olabiliyorsun
00 Yorumla
1 yılSağlık şartlarını taşıyorsan sınavlarda geçersen olursun yani başka bir şey demek Pek etik değil Burada
00 Yorumla
1 yılKime göre neye göre sor anlatayım d,. M den yazabilirsin
00 YorumlaIs bilmeyenleri astsubay yapıyorlar
00 Yorumla
1 yılZor meslekmiş duydugum kadarı ile
00 Yorumla
1 yılKim olmak istiyor sen mi sevfilin falan mı
00 Yorumla
1 yılSen astsubay olmak mı istiyorsun?
00 Yorumla
1 yılKolay bir şey yok hayatta azimle olur her şey
00 YorumlaDeğil galiba