böyleymiş.!
Astsubay, subay çocuğu olmak nasıl bişey?
böyleymiş.!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir Astsubay olarak okurken tüylerim diken diken oldu. Vatan sevdası hiçbirşeye benzemiyor. Çok kez operasyona gittim bazıları sınır ötesiydi.
Sevdiğim kız da Komando olunca beni bıraktı "seni tabutta görmek istemiyorum" diye.
Operasyona giderken geriyi düşünmedim hiç. Önce Vatan'ım dedim. Hala da öyle diyorum. Şehit cenazelerinde çok bulundum eğitimlerde öğretemedikleri ya da ne bileyim en zor olan şeydi orada ana, baba, kardeşi, eşi ağlarken ayakta durmak. En zoru bu oluyor mesleğimin.
Ne mutlu TÜRK'üm diyene. Canımız feda olsun Bu CENNET VATANA.
babam şu an operasyonda? 30dk önce aradım çekmiyordu telefonu :(
ara ara oluyor çekmeyen yerde oluyorlar ama çekmeyince telefonu açan olmayınca korkuyorum..
derin nefes alıp.! baba nefes alıyormusun diye
demin aradı babam.! sadece iyiyim oğlum diyip kapattı.!
oda yetiyor babam ı arayıp iyiyim oglumdemesi yetiyor :(
emekliligi geldi aslında gitmese gitmezdi ama o gitmeyi seçti neden dedigimde...
senden önce annenden önce sevdigim aşık oldugum bişey var oğlum dedi sadece.!
ne diye bilirim ki? o lafın üstüne lafmı denir?
Korkma! çakallar ASLANLARA hiçbirşey yapamaz.
elbette..! şayet babam şehit düşerse.! yeminim var.! sakın başbakan cumhurbaşkanı mualefet kimse aramasın baş saglıgı için beni.! yüzlerine o telefonu kapatıcam çunki.
sadece genelkurmaylıktan kişiler ararsa açar konuşurum.!
aklı olan hiç bir siyasetçi cenaze törenine katılmasın yeminle çeker silahı kovalarım.!
gelemezler hiç biri.!
aslada aglamıcam yeminim var çünki başımıda eymicem.! babam istemez çünki onu
iti sevindirmemi istemez babam.!
şehit haberi gelirse mehmet alkan ı arattırmam ben o 1 söylediyse onun dediklerinin iki katına hazır olsun bazıları?
bir astsubay olarak gurur duydum ellerine sağlık...
Astsubayın biricik kızıydım onu kaybedeli 13 sene oldu.. kızıyorum ona bazen ölüme bile bile gitmiş.. Seni seviyorum baba seninle gurur duyuyorum 💋
kardeşim. ! senin içindekileri anlayamam ama seni yine duygularını en çok hissedecek birisiyim çünki babamla baban meslekdaş gördük o zorlukları şehitleri hep.:( seninde agrına gidiyordur eminim bazen askerlere kötü laf soyleyen oldumu.
asker zaten napıyorki yatıyor dendiginde...
yatıyordu da babamın onca arkadaşı ondan şehit düştü.! ruhları şaat olsun.
baban ve baban gibinice insan kalbimizdeler yaşıyorlar.!
❤️❤️
Güzel yazmışsın
Asere-Polise laf söylemekte ne !!!
Onlar baş tacı, bu ülkenin gururu 🙏
babamın emekliligi geldi? batıdayız hang ilde oldugumuzun bir önemi yok.! ama babam dilekçe verdi doğuya gitmek istiyorum diye. ve şu an operasyondalar. 43 yaşında babam dagda geziyor.! neden sırf batıdaki insanlarda rahat huzurlu uyusun diye şu an uykusuz..! gitmek istemese gitmezdi. emekliligi gelmişti ama onun içindeki vatan aşkı iddda ediyorum türkiyede kimsede yok.!
10 güne kadar gelcek emeklilik dilekçesini vercek.! kaçmak istemedi o az kaldı ama ben gidip son görevlerimi yapayım dedi.!
ben hiç çocuk olamadım babamla hiç top oynamadım anlattıgım gibi topumu alıp sokaga çıkıp duvara vurdum duvardı benim arkadaşım.! :( ben babamla asla çarşıda güle oynaya gezemedim.!
ama inşallah bir gün baba olursam çocugumla o hayalimdeki çocuklugu yaşıcam.!
Cevap
1Cevap
Dogudakiler haric hepsi keyif sürüyor
öylemi? biz batıdaydık? ve babam özellikle dilekçe verdi? normalde emekli olcaktı dilekçe vercekti?
ama o kalktı dilekçe verdi doğuya gitmek istedi? tek başına gitti doğuya? keyif sürüyorlar deme? batıdakilerde keyif sürmüyor? ne biliyorsun sen? batıkilerde sitreste veya görevlere gidiyor?
belki bir tık aşşagıdalar doğudakilere göre?
Bosa yorum yazma doguda gorev yapan kisiler haric hepsi keyif sürüyor
tm ben boş yorum yapıyorm sen dolu yapıyorsun kardeşim sen o batıdaki askeriyenin içine girip çıkıyon ya benden iyi biliyorsun bişey demiyorum sana.!
Evet girip çıkıyorum keyfi sefadalar
yazıklar olsun sana bişey demiyorum yazıklar olsun..!
batıda da saldırılar oluyor adam evine giderken silahla saldırdılar.!
ama basın vermiyor bunu...
tabi sende sanıyonki batıdakiler bacaklarını açıp sigara yakıp keyif çatıyor yazıklar olsun senin gibi adama.!
Kime saldiriyorlar batida hikâye
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar