Kapalı bir kızla sevgili olur musunuz, ilginizi çeker mi?
KAPALI KIZLAR NASIL SİZCE?
Kapalı bir kızla sevgili olur musunuz, ilginizi çeker mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dini inancım gereği kapalı kızları hor görmüyor, ya da kötü gözle bakmıyorum. Ama sevgili olur muydum bilemiyorum hani açık sevgilim sonradan kapansa sorun yok ama direk kapalı sevgili pek içimden gelmiyor düşününce , ben sevgilimin saçını kaşını gözünü kulağını görmek isterim, ellerini kollarını görmek isterim, şehvetle değil de bilmek isterim, belki saçını açınca beğenmeyeceğim hani o yüzden.
Kendim bir ateist olarak. Kapalı bir kızla çıkarım, bu konuda hiç sorunda yaşamam. Herkesin düşüncesi kendine yeterki gönüller bir olsun.
En ıyı Cevap Bu işte
Kapaliyim ve herseyine dikkat eden biriyim. onyargili olanlar kendi babaanneleri anneanneleri buyuk buyuk anneleri peygamberimzin annesine hanimlarina kizlarina dinimize saygisi olmayanlar mi?
Insanlar yapmasi gereken seyler icin tebrik almazlar.. duzen boyle diil miydi. sen odani toplamak zorundasindir ve bu senin sorumlulugundur. bu yuzden annen sana her seferinde tebrikler demez. bence islam cok yanlis yerlere gidiyor. kiyametin ellerine teslim olmusuz seytandan kacacagimiza kalbimizi barinsin diye ona teslim etmisiz yaziikkk !!!
Amin
Hem estagfirullah icimin nasil oldugunu hz. allah bilir sadece. insallah iyiyimdir.. allah hepimizi bagislasin.
Bn zaten tebrik etsinler diye demedim kuzum. yorumlari okursan anlarsin. amacim reklam diil. bir pardon bayabi arkadas onyargilari yuzunden benim gibi bir cok kimseyi asagiladigindan en azindan nasi biri oldugumu anlatm geregi duydum. ve benim muhatabim sen diilsin bn sana bisiy demedim. neden hirliyorsun anlamadim ;)
''Kapalı kızlar'' uzaydan gelmiş (!) ya tüm insanlığın dikkatli olması gerek.
Sen cevabı anlamamışsın. Türkçe dilbilgisi konularını tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim. Bak bakalım ''(!)'' sembolünün anlamı ne imiş?
Uzaydan gelmiş diye bir tabir kullanmamda esasen bir kinaye vardı. Kadın kadındır. İster başı açık olsun ister örtülü. Ne zaman anlayacağız bizleri biz yapan en önemli olgunun giyim değil de ruh olduğunu?
candark, özür dilemene gerek yok. Sayende biz de ne demek istediğimizi açıkladık.
Cevap
31Cevap
Kapalı Açık Farketmez Sevgili Olurum
Aşık Olursam Evlenirim
Aşık Olmassam Arkadaş Olurum.
Hiç Birşey Olmassa Dost Olurum.
Ben İnsanları Ayırmam
İnsan Kendini Beğendiği Şekilde Giyinir.
Açık Giyinen Kendini Öyle Beğenmiştir
Kapalı Giyinende Kendini Öyle Beğenmiştir.
Bende Yüzüne Bakarım Giydiği Elbise Kendine Yakışıyorsa
Ve Konuşmaları Ses Tonu Beni Etkilediyse
Hemen Yüreğimi Hoplatıyorsa
İçim Bir Anda Kıpır Kıpır Olu Verir..
Evet kapalılar daha çekici geliyor bana, özelliklede kapalı bir bayanın verdiği küçük frikikler yürek hoplatıyor.
Tabiki kapalı bir kızla sevgili olabilirim
Abaza
l*n kırrolar bakın bakalım yürek hoplatıyormu hoplatmıyormu, sonra yorum yapın
https://i.hizliresim.com/vY7aq4.jpg
https://i.hizliresim.com/V2RQmB.jpg
layıgıyla kapalı olan var mı artık hepsi benden açık maşallah:D
Kapalı kızlar her yönden daha çekici geliyor ama tabiki hepsi değil bakımlı olan ince belli olan güzel giyinen ve terbiyeli olanları
Sevgili olmam da.. insanlari acik kapali diye yargilamam.. tanimak lazim.. sevgili olmam diyorum cunku dini goruslerim cok farkli..
O bahsettiğin başını kapatmış ama dar pantolon, dar tişört giymiş kapalılardansa eğer dünyanın en itici varlıklarıdır...
eğer gerçekten Allah için kapanmışsa severim de çıkarm da evlenirm de ama günümüzde böyle kızlar olduğunu sanmıyorm hep bir moda hep bir heves sırf bir aksesuar diye takıyolar işte..
Kapalı kız güzel ahlaklı terbiyeliyse evliliğe kadar giderim karşılıklı sevelim sonuçta yani. Açık kapalı fark etmez
neden olmasın sonuçta oda bir insan ve onunda duygusu maneviyatı var rahatlıkla olurum
bir gram ilgimi cekmez gordugumde bile basimi ceviriyorum uzayli gibi bogazlarini kapatip baslarini kocaman yapan bir bas ortuyse eger hele ki..
Bence kapalı kızlar çok çekici ve güzel oluyor. Ben çok etkileniyorum ve tahrik oluyorum. Kapalı bir sevgilim olsun ve onla evlenmek istiyorum. Evde bana açılsın saçılsın sadece.
Tahrik mi oluyorsunuz. O zaman boşuna kapatıyorlar. :)
Ben açık kız sevmem zaten. Kapalı olduğu için beğeniyorum ve tahrik oluyorum zaten :) Hayalimdeki kızda böyle işte :)
https://i.hizliresim.com/pvV5Dm.jpg
Şuanki sevgilim kapalı
Olurum oldum oluyorum
Seviyorum seviyor seviyoruz
kapalı derken neresi kapalı sen açık mısın neren açık neren kapalı kapalı ne demek anlamadım ben yav? kim kapalı?
İnsan Olsun. Bedeninin Kapalı Olması Yetmez İnsanın.
kafayı kapatıp, altına bir tayt giyer ve üstüne de dar bir tişörtle ilgi çeker.
Onlarinda kaşar kesimi mevcut. Gördüklerim duyduklarım iyice tiksindirdi.
Büyük konuşmayayım ama ne evlenirim ne de sevgili olurum
Alti disco ustu cami olan cok kapali kiz var. ama sevgili falan olmam aga :D
sevgili olurum tabi neden olmasın gönüller anlaştıktan sonra..
kapalı kızlar genellikle ilgi çekmemek için kapanırlar
külyen yalan. nerde kapalı görsem suratında 21342523 ton makyaj elinde kendi kadar bir telefon, kapalı ama dar etek giymesini de iyi biliyorlar.
Onyargili olma ! Bu yasima geldim daha bir kere makyaj yapmadim ! kalem bile surmedim. kapaliyim. kafamda deve horgucu gibi topuzumda yok ! pardesu giyiyorum. telefon konusunda telefonum buyuk evet ama herkesin zevki ayri. bn kucuk ekran sevmiorum. sevabima gunahima dikkat ediyorum. bir vakit namaz kacirmis insan diilim. hic sevgilim olmadi ve rehberimde 3 erkek var babam abim dayim. ve durumumla gurur duyuyorum !
Tesekkur ederim. amacim tebrik almak diil bu her musluman hanimin kizin vazifesi. niye insanlar sorumluluklarimiza bu kadar onyargili anlamiyorum ! sacmaligin daniskasi
Ben zaten takmiyorum. cahilligin gostergesi bunlar. azicik kuran okusalar kendilerine gelirler.
Bazılarının o küçük beyni türbanın altına sıkışmış beni çıkarın burdan diyor.
Ayni şey sonuçta içerik aynı iki çeşidide azimiza sicabilecek donanıma sahip
Sevgili olmam , ilgimi çekmiyor , ön yargılıyım.
Ama büyük konuşmakta istemiyorum.
konuşursam saygısızlık edicem. susuyorum. kendimi arabistanda gibi hissediyorum.
hayatı şiirsel bir şekilde yaşayıp, insanlık için mücadele etmek, sevgi ve paylaşmak gibi duygularımı öldürüyorlar.
NOT: türbanlılar için geçerli bu yazdıklarım. kapalıların hepsi için değil.
cenneti siz bastıktan sonra cehenneme geçtim evet.
başı kapalı götü başı açık olan kız var birde adam akıllı kapanmıs kız var hangisinden söz ediyosun?
bazıları cok hos oluyorlar tarzlarıyla duruslarıyla :)
Saygim sonsuz ama ben birlikte olmadim olmam
İslam dininde sevgililik diye bir kavram yok
so?
farketmiyor pek sevgili acısından
çok hoşlar ve bana çok çekici geliyorlar...
Supriz yumurta gibiler ne cikicagini bilemiyoruz.)
ilgimi çekermi ne demek ölürüm...
kapalı açık farketmez hepsi aynı
ayrım yapmıyorum sevıyım yeter.
çok süslüler
Pek ilgimi çekmiyor.
bence kapalı.
aptallar.
Daha makul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar