Asker çocuğu olmak nedemektir?

şöyleki nufus kagıdınızı elinize aldıgınızda eskişehir yazar veya başka bir yer.. ama bilmezsin memleketini yılda 20 günlük izide babanla gidersin ve dönersin :) eğitim hayatında harbi rekor kırmaktır :) 10 tane okul degiştirmiş olursun lise bitene kadar :) ve sevgili yaparsın çok seversin canından çoook ama baban istikbaratçıysa fazla sürmez takip edilirsin korkarsın ama sen asker çocugusun sen daha kurnaz olcaksın baban istikbaratcı senin.! mecburen o sevdigin aşık oldugun kızdan vazgeçersin mecbursun seni takip edenler o kıza bişey yaparsa? nasıl yaşarsın ki? neyse şırnak a tayin çıkmıştır askeri otobuse bakarsın baban yoktur :( merak edersin nerde babam derken köşeden görünür başı öne eyik düşüne düşüne gelir baba dersin noldu baba döner sana oğlum arkadaşlarınla vedalaş şırnak a tayin çıktı der :( üzülürsün ama belli edemezsin gülersin ne güzel baba şırnak diyip gülersin :) baban üzülmesin diye..! sonra eşya toplama telaşı ve o şehirden ayrılırken anılarını aşkını bırakırsın :'( ama o kız bilmez neden birden terk ettiğini anlayamaz şırnak a baban komando olarak gider istikbaratçının orda işi olmaz orda komando olur ve dagla şerefsiz avlar. 28 gün operasyona gider ve hiç sesini duymazsın geceler senin için huzursuzdur.! acaba babam şu an hayattamı sorusuyla her gece düşünürsün..! şırnak ta okulamı gitmek :'( öyle bir dünya yok okulu bırakırsın :'( gidemezsin çünki sen asker çocugusun anlaşılırsın ve yapmadıklarını bırakmazlar.! ondan baban yollamaz okula.:'( ... kısaca böyle devam eder bu hayat...
ve her gün babanla vedalaşırsın çünki belli olmaz helallik alırsın hakkını helal edersin babana hergün aynı senfoni yani :(

her gittigimiz yerde dışlanırsınız neden? asker çocugusunda ondan!!! senin baban 4 milyar alıyor derler lojmanda beleşe oturuyorsunuz derler... sen asker çocugusun sevemezsin bugun burdasın yarın gitceksin diyip aşık oldugun kız rededer :) yani olaylar böyledir.! ama sorsan senin baban sanki başbakan da parası çok zengin gözüyle bakarlar..

iyide sormak lazım o parayı verceksin ölümle yüzyüze olcaksın şırnak ın allahın boşverdigi bir karakolda 1 saat bekletceksin soguk ta bakalım rahat diyebiliyormu?

Güncellemeler
+1 yıl
NOT : DIŞLAYANLARDA HAKLI TABİ? AŞIK OLDUGUN KIZIN REDDETMESİDE SONUÇTA VBİ VARSIN Bİ YOKSUN :)
(UNUTMUŞUM BEN VE BENİM GİBİ BABASI ASKER OLANLAR İNSAN DEGİLİZ OĞLUM BİZ!!! )
İNSANLAR ACIMIYOR İŞTE..! SEVGİN KIZDA ÇEVRENDEKİ KİMSE SENİ ANLAMAYA ÇALIŞMIYOR.! SESSİZ SERT BİR YAPIN VAR DİYE DIŞLANCAKSIN BENDE BUNLARI YAŞADIM YAŞIYORUM.! SERT Bİ YAPI :) BENİM ŞU YAŞADIKLARIMI Bİ YAŞAYA BİLSE HERKEZ ANLARDA..! GENEDE KİMSE YAŞAMASIN BENİM YAŞADIKLARIMI BABANI BİR AN KAYBETME KORKUSUNU
Güncellemeler
+1 yıl
böyle bişey işte :D
Asker çocuğu olmak nedemektir?