Yurtdışında subay olmak icin 13 sene okuman gerekiyor Turkiyede bakiyorum yaslari daha 25 ben subayim diyorlar o zaman bunlar 12 yasindami subayliga basladilar ya da Turkiyede subay olmak gercekten bu kadar kolaymı? Yani öyle kolay olsaydı subay olmayan erkek kalmazdı diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılyok yok Türkiyede şartlar gerçekten kolay assubaylık için 2 subaylık için 4 yıl okumak yeterli hatta sözleşmeli olarak direkt subay da olabilirsin ayrıca yurt dışında rutbe atlamak için sınava girmek ve başarılı olmak gerekir Türkiyede oturduğun yerden 3 yılda bir rutbe atlarsın.
23 Yorumla- +1 yıl
evet kolay kara hava deniz harp okulunu kazanıp mezun olursan subay olabiliyorsun. mesele buraları kazanmakta
02 Yorumla
Soran+1 yılKazanmak zormu
askeri liseye gidiyorlar ordan harp okunu 22-23 yaşında teğmen olarak çıkıyorlar pek kolay değil askeri disiplinle okumak
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOkula girmek öyle çok basit denmez ama kesinlikle tavsiye ederim size
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz neysiniz subay mi? (:
- +1 yıl
Jandarma Astsubay Çavuşum
Soran+1 yılGercekten mi ay ne güzel bir kadın olarak tebrik ediyorum.
- +1 yıl
Sağol
- +1 yıl
Size soru sormak istiyorum da sosyal medya hesabiniz var varsa isminizi yazarmisiniz lutfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılSubay olmak kolay mı sorusuna basit demişler. Diyenlerin bağlantısı olmadığına yemin ederim ama kanıtlayamam. Subay 4 hatta 5 yıl akademi okuyorsun. Yüzlerce-Binlerce iştima, eğitim, ders görüyorsun. Yazları gidiyorsun 30-35 derece sıcaklıkta sivil insanlar denizde sevgilileri ile resim atar, içeceğini yudumlarken onlar Foça da ATAT eğitimi yapıyor. Gençliğini vatana bağışlıyor. Kolay değil asla
110 Yorumla
+1 yılSubay plan var mı varsa yorumuma cevap yazabilirmi sormak istedigim sorular var lutfen
10 Yorumla
+1 yıl25 yasından sonra subay almıyorlar
00 Yorumla
+1 yılZor ya göründüğü gibi değil
00 Yorumla
+1 yılAsker dövermiydin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi