Çok talihsiz bir şekilde oldu, isteyerek olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum. Ciddi olanlar yazsın lütfen, zaten canım sıkkın.
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok talihsiz bir şekilde oldu, isteyerek olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum. Ciddi olanlar yazsın lütfen, zaten canım sıkkın.
Cevap
35Cevap
Gerçekten yargılamayı hiç istemem bunu yapacak kişi kesinlikle ben değilim. Ama bu durumun isteyerek yapılabileceğini Pek inanamadım.. şunu söyleyeyim. Vicdanın rahat değil anladığım kadarıyla. Bu durum senin bir zaman sonra tüketmeye başlayacak ve eşin de zaten sendeki bu değişikliği fark edecektir. Kendini daha kötü hissetmeye başlarsan ona bu durumdan bahset. En azından rahat edersin. Bu yükle yaşamak da çok zor çünkü. Ne diyeyim bilemiyorum. Dediğim gibi seni kırmayı da istemediğim için çok bir şey söyleyemiyorum.
Derdimi anlatabilir miyim size?
İstemeyerek oldu diyosun.. alldatmak bi kadın için hrmen olmaaz kadının önce kafasında başlar.. kadın erkek gibi değil.. hemen kapılarını açmaz. ömcr güvenecek sonra sevecek ve aldatacak.. evet pişman olabilirsin.. yakalandın mı? Yakalanmadıussan ve rşin bilmiyorsa herşeyleri unutman lazım.. ve eşine sımsukı sarılman lazım.. daha çok yazarım.. cvp verirsen
Yaptığın işin telafisi çok zor, zaten olan olmuş pişmanlığın da bunu değiştirmiyor. Bir kere dürüst olup karşındaki insanı bu belirsizlikle daha fazla yorma, kendine yediremiyorsan da hatanın bedelini göze alıp dürüstçe yüzleşmen gerekir.
İsteyerek olmadı diye bir şey yok hocam cinsel saldırı yaşamadıysan. O hikayeleri geçeceksin. Kocanın karşısına çıkacaksın ben böyle böyle bi hainlik yaptım beni affet diyeceksin kocan da canım eğer affedecek bu kadar.
Slaksa*
Adamı aldatmışsın boynuzu geçirmişsin masum asama evine ekmek getiren gariban adama birde utanmadan canım sıkkın diyon NE YAZALIM SANA NASIL TATMİN EDELİM SENİ
yaptığın rezillliği eşinle olan ilişkinize sığdıramıyorsan, ayrıl. aldattığını da eşine söyleme, yapmış olduğun rezilliğin utancını o adama yaşatma. usulca hayatından çık. çünkü; yapılan yanlışlar kırk sene geçmiş olsa bile eninde sonunda akla gelir. ilerleyen zamanlarda kendini kötü hissedip adama hakketmediği bir hayatı yaşatacığına şimdiden önlemini al.
Yanlız değilsin maalesef o hataya bende düştüm birkere
Neden anlamadım
Boş ver hiç olmamış gibi davran, sanki rüya da olmuş gibi.
İsteyerek olmadı derken? Kaldırımda çarpıştınız ve adamın syki içine mi girdi?
İstemeden aldatma ilk olarak bunu isteyerek yaptığını anlat kendine
Icini dökmek ister misin yargılamadan yadirgamadan
Aynen aq isteyerek olmadıysa nasıl oldu o zaman?
Karşı koyamayacağın kadar çekici biri miydi yoksa sadece iraden mi zayıftı
Ben eşimi aldatmadım ama arkadaşımın eşi ile ven bakarken konuştum o istemişti ve benden de hamile kaldı ama düşük yaptı bana öyle söyledi evet bir anlık hevesle oluyor maalesef ki
İstemeyerek oldu derken bu cümleyi anlayamıyorum. İlişkide bir eksiklik vardı ona mi kandin
Talihsiz bir şekilde aldatmak nedir ya sonuçta bile isteye aldatmışsın yazık adama seninle evli
Kazaradır o 😆
İsteyerek olmadı ama yeri göğü inlettin mi? 😄
Nasıl oldu peki
noldu anlat ıstersen dınlerım?
İstemeden nasıl oluyormuş o iş
Ben de aldatıcam
Niye
Çünkü iyi beceremiyor üstelik bencil uyarmama rağmen sadece kendi tatminini düşüniyor hak etti bunu artk
İyi düşünmek lazım
Çok mu pişman oldun
Evet
Senin nasıl yanlışlıkla oldu ki
İsteyerek olmadı diye bir sey yok
Öyle ama
Ya sacmalama ya, karsindaki sevdiginse gozun baskasina bile degmez
Ne yapmak istiyorsun
Duvarlar yapar güncelleme g
Nasıl oldu Dinlemek isterim
Neden aldattın
Nasıl oldu
Nasıl oldu
Zevk almaya devam edeceksin bu yolun dönüşü yok
Merhaba
Nasıl oldu ki bu olay
Öncelikle kiminle
Ciddiyim çok üzüldüm. Keşke ben yapsaydım
Buradadami yaslanacak omuz arıyor sun
noldu anlat ıstersen dınlerım?
İsteyerek domalmadım
Nasıl bilerek olmadı
Dümenden hikayeler
Nasıl oldu
Unut gitsin
Tövbe edersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun durum gerçekten çok zor ve yükün ne kadar ağır olduğunu hissedebiliyorum 🥺 İnsan bazen hiç istemediği karmaşaların ortasında kalabiliyor ama şu an en önemlisi vicdanınla yüzleşebilmiş olman.
Bu duyguyu bastırmak yerine derin bir nefes alıp sakinleşmelisin ✨ Kendine karşı dürüst olman gereken bir eşiktesin. Bu durumun evliliğinize olan etkisini ve eşine karşı atacağın adımları çok iyi tartmalısın.
Şu an hissettiğin o yoğun suçluluk duygusuyla baş etmek için ilk adım olarak ne yapmayı düşünüyorsun, kafanda bir plan var mı? ☕💖