Eşimle son zamanlarda aramizda sorunlar var. Bu süreçte birinin sohbeti hosuma gitti, konusmaya devam ettim. En son yakinlastik. Biraz öpüşme oldu, boynumu öptü. Bunlar olurken icim rahat degildi, surekli dogru degil yapma diye icimden söyleniyordum. Sonuc olarak geri çekildim, devami olmadı.
Ama yine de elin adamiyla 1-2 dk da olsa öpüştüm. Kendimi kotu hissediyorum. Ben boyle biri değilim, ben bu kadar kendini kaybedebilecek bile değilim. Yani onca sene eşimi bekledim, baskasiyla olmak hep midemi bulandirdi. Bu raddeye nasil geldim bilmiyorum.
Boşanmak bir seçenek. Diger secenekte susmak belki de. Eşime dürüst olsam bu bence riskli. Hani kadina aldatildigini soylemek gibi degil. Kadin susar, aglar, kendini yırtar ama karsi tarafa pek zarar vermez.
Ama erkeklerde durum boyle degil. Bu gibi seyler en sakin adami bile cileden cikarabilir. Dürüst olmayi istesemde boyle bir seyi bir erkege söylemek zor bir sey anliyorsunuz umarim beni. Bir daha yapmam, vicdan azabi cekiyorum ama bundan sonra nasil hareket etmeliyim bilmiyorum.
(yargilayacak olanlar lutfen yorum yazmasin. Zaten kendi icimde kendimi fena derecede yargiliyorum. Baskalarinin yargilamasina degil dogru ve yol gösterici yorumlara ihtiyacim var şu anda. Tesekkur ederim simdiden)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer