Erkek arkadaşımın babaannesinin sürekli ulaşım ricasına nasıl sınır koymalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Fikir almak istiyorum. Ciddi ilişkim mevcut. Allah nasip ederse baharda nişan düşünüyoruz. Erkek arkadaşım yıllardır annesiyle görüşmüyor. Babaannesi çok ilgilenmiş onunla. Babasıyla da görüşmüyor şu an için. Benim arabam var ikimiz aynı işi yapıyoruz. Nöbet usulü çalışıyoruz. Düğün için bize destek çıkan olmayacak o yüzden kendimiz sıkıp para biriktirmeye çalışıyoruz altınlar ve düğün için. Her neyse geçen sene ben de arabamı aldım iş yerim bana çok uzak diye. Sıkıntım şu erkek arkadaşımın babaannesi her gün arıyor. Sağlık ocağına gidicem götürür müsün arkadaşıma gitcrm pazara gitcem. Yaşlıdır dedim birkaç kez pazara götürdük ama örneğin c. tesi pazara götürüyorum haftaya yine aynı. Erkek arkadaşımın babasıyla yaşıyor babaannemiz. Onun yaptığı alışverişi sevmiyormuş. Ya da bir sürü kızı var eve sipariş verebilirler. Başka torunları da var onlardan isteyebilir. Arkadaşımın düğününe gittik mesela o da gelmek istedi erkek arkadaşım götürmedi. Arıyor kahve içiyoruz diyoruz e ben de istiyorum diyor. Evimiz arabayla gidilecek mesafede ama artık çok uçları varken neden bu kadar torunu ilgileniyor anlamadım. Geçen gün aradı pazara gidelim diye ama ben de nöbet usulü çalışıyorum bi pazara gitsek tüm günüm gidiyor. Pazardan sonra oturuyor bir şeyler içelim ya da yiyelim diyor birkaç saatte öyle gidiyor. Bu sık görüşmelerden artık sıkıldım ama erkek arkadaşım için de anne figürü gibi bir şey diyemiyorum akıl verin lütfen. Kadın tüm bu isteklerini torununu arayıp söylüyor bana demiyor.

Erkek arkadaşımın babaannesinin sürekli ulaşım ricasına nasıl sınır koymalıyım?