Eşimle yeni evlendik. Balayına Maldivlere gidicez fakat kayınvalidem ben de gelicem benim sizden ne eksiğim var dedi. Sürekli böyle mi yapıcak? Evlendiğimizden beri her gün bizde zaten. Rahat bırakmıyor bizi. Eşim de bundan şikayetci ama annesi olduğu için birşey demiyor balayına gelsin nolucak dedi. çıldırmak üzereyim ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Annen gelirse annemle git de
Ben gelmiyorum de çık işin içinden
Bazı konularda keskin olmak gerek
Balayında gelirse. icmaya bile beraber gidersiniz artık76 Yorumla- +1 yıl
Tsk @alminaerturk
En İyi Cevaplar
Tatile ihtiyacı olabilir yalnız kalmak istemiyor olabilir. Özellikle eşini erken kaybeden kadınlar oğullarına çok düşkün oluyorlar.
Nefes almak, eşinizle başbaşa olmak hakkınız elbette o da kendince giderim ne zararım olacak diyordur.
Bilinçli olarak fitne amaçlı değil de yalnız kalma kaybetme korkusu olabilir.
2 seçenek var ; Anneciğim sen de sıkıldın değişiklik istiyorsun haklısın ama uzun kalmayacağız biraz dinlen sen de başka zaman gideriz vb bir gerekçeyle onun zaafı olduğu bir noktadan vurmak olabilir.
Veyâhut korona var salgnda birşey kaparsn bünyen hassas diye çekiniyoruz istersen ortam düzelince birlikte gideriz. Siz neden gidiyorsunuz salgında derse iş dolayısıyla başka tatil zamanımz yoktu pandemi ile plansz bu imkân dogdu dersiniz
Gönlünü kırmadan birçok yol bulunabilir. Eğer ısrar ediyorsa gelmek için beraber gidin yan yana veya karşılıklı odalarda kalirsnz35 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler
- +1 yıl
Annenin baskıcı olmasından mı yani belkide annesi otoriterdi baskıcı biraz ondan olabilir mi oğluna karşı?
Normal bir tatilden bahsedilmiyor bal ayından bahsediliyor yani damat ve gelinin özel tatili orda kusura bakmasın ama ne kendi annemin işi olur ne de kayınvalidemin. Böyle bir talepte bulunması zaten abes. Başka bir zamanda seni de götürürüz sen de görürsün oraları diyebilirsiniz ama bu tatilde işi yok..
Eşin de böyle istemeli bu zamanı size özel kılmalı yani sen bir şey demeden o annesinin önünü kesmeli.30 Yorumla
+1 yılDüşüncesizlikte level atlamış kayınvalideniz. Balayında sizinle bir arada olmayı istemekten utanmıyor mu? Halbuki cahil de değil. Siz eşinize söyleyin, eşiniz uygun bir dille annesini istemediğini söylesin gönlünü hoş ederek "Annecim seninle de başka zaman tatil yaparız"desin. Ama sakın siz tek kelam laf etmeyin. Sonra adınız kötü geline çıkar.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
72Cevap
senle ayri bi vakit birlikte gideriz olmaz mi de. biraz huyuna git. coronayi bahane edebilirsin. basbasa kalmak istiyoruz biraz de. torun istemiyo musun diye sor. bi sekilde huyuna gitmeye çalış gönlünü al. benim yerime koy kendini nasil hissederdin diye sor. ama bunu cay kahve icip tatli biseyler yerken yap. bi lafini iki etme bikac gün bence anlayis gosterir
32 Yorumla
Soran+1 yıldenedim oturdum konuştum arkamdan konuşmaya başladı buda beni beğenmiyor dedi her akşamımız kavga gürültü 2 hafta oldu evleneli
- +1 yıl
bence pes etmemelisin biraz daha dayan. duygu dusuncelerini tam ifade et sozlerinle. sakin kalmaya calis. siz böyle yaptikca üzülüyorum beni sevmiyo musunuz niye anlasamiyoruz biz de. bunun adı balayı dersin. söz ver "balayina karsilik bisey isteyebilirsin" de. ben yeni ayrildim evimden biraz kafami dinlemeye ihtiyacim var, de. anlasma yoluna git isin zor ama değer yani.
+1 yılKayınvalidenin balayında ne işi var ya, balayının amacı zaten eşinle baş başa olmaktır, kocana da aynen bu şekilde söyle
40 YorumlaPuahfhqjjfjwe Allah affetsin çok güldüm bacım. Cidden o kaynana daha çooook takılır peşinize. Bence şöyle bir yalan uydurun eşinle de konuşup anlaşın. Balayı paketi olduğu için odalar çift kişilik. E aynı odada da kalacak halimiz yok seninle. Otel balayı için hizmet veriyor sadece bla bla bla. Ya da uçak bileti bulamadık deyin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu eğer eşin kabul ediyorsa ona söyle eğer annen gelirse ben gelemem de
Bu arada kayınvaliden çok anlayışsız biri ve sadece kendini düşünüyor
Böyle bir kayınvalideye sahip olduğun için çok şansızsın52 Yorumla
Soran+1 yılher akşam kavga ediyoruz daha 2 haftalık evliyiz şimdiden böyleyse gerisini düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKayınvalidenin balayına gelmesi kadar saçma birşey olurmu ben bile burda kayınvalidene çok sinir oldum seni düşünemiyorum bile ve eşin hep böyle ailesinin tarafında olmaya devam ederse gerisini bende düşünemiyorum
+1 yılOhaa kadına bak yaa
Alsin o da kocasını onlar da beraber gitsinler balayına (!) Sizden uzak bi yer seçin ama32 Yorumla
Soran+1 yılkayınbabam kılıbık
- +1 yıl
Tamam iyi bişey bu kocan annesini ikna etsin onlar da gitsinler ne de olsa kayinvaliden evin patronu kocan ikna ederse annesini hallolur bu iş
+1 yılKayınvalidene sor aranizda yatmak ister mi? Bu ne yaaa kafayı yemiş bu kayinvalideler Allahim ya bir kaşik suda boğmalık kadın...
40 Yorumla
+1 yılBalayına da gelmezsin be kayınvalideciğim... :))
İstemsizce güldüm sorunuzu okurken. Dalga geçmiyorsanız, ciddiyseniz durum vahim gibi. Eşlerin ilk zamanlardaki en özel, en güzel anlarına kimsenin ortak olmaması lazım. Açık açık konuşun eşinizin annesiyle. Olmayacak gibiyse siz gitmeyin. Ana - oğul birlikte balayı yapsınlar madem. :))20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. yani balayina gelmese iyi olurmus. hani normal bi zamanda gitseniz yazik gitsin ne varki diyebilirdim ama balayi, adi ustunde kari kocanin en bal gunleri olmali basbasa. belki maldivler adasinin diger ucunda bir otele gonderebilirsiniz esinin imkani varsa annesi yaninada bir kisi daha alsin onlarda oraya gitsinler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence yapmanız gereken bu durumu kaynananın en samimi olduğu kişi ile paylaşın ve yaptığı bu tür hareketin doğru olmadığını ona o kişi anlatsın. Hem siz arada kalmazsınız hemde kalpler kırılmamış olur.
11 Yorumla- +1 yıl
.
Ya ille de yanımızda kalırsa ben yokmuş gibi devam ederim.
Kulaklarını tıkayıp, gözlerini kapayabilir isterse,
İstemez ise de umurumda olmaz.
Ama hayatta gurup olmaz,
Tek KIRMIZI ÇİZGİM o.
.
Bence bırak sizinle gelsin eşini öyle cezalandır ki o annesini getirdi için pişman olsun yani ona aman annen var , canım annen sesimizi duyar , annen gelir, annen görür, ayıp olur. Onu iştahlandır ama mutlu son olmasın. İnadına onunla yalnız vakit geçirme hatta onun annesinden tarafım daha iyi ol annesiyle göreceksin bak pişman olacak.
20 Yorumla
+1 yılSenin bir sey yapmana gerek yok eşin adamsa annesiyle konuşur vazgeçirir. Konuşmuyorsa bir şey demiyorsa da kendi bilir söyle ki annenle çarşıya pazara cikmis gibi takılırız benden balayı performansı bekleme annen gelecekse de
10 Yorumla
+1 yılAllahım bu nee! Başka bir tatile bile gelmesini istemez ki insan bir de balayı diyorsun. O fütursuzca benim ne eksiğim var diyorsa sen de çatır çatır söyle lafını esirgeme.
30 YorumlaAnne biz eşimle ikimiz gidelim sonra hep beraber yine gideriz. Ama bu bizim balayımız lütfen bizi anla ve kır dizini otur evde şirret karı deme tabi. Gelme annecim kurban olurum sana biz yalnız gidelim de.
00 Yorumla
+1 yılE yuh amaa. Balayı bu ya ikinizin özel tatili.. çok istiyosa siz döndükten sonra ona bilet alırsınız kendi gider yapar tatilini. Allahım böyle kaynanalardan koru sen bizii😂
20 YorumlaBu gerçek mi cidden? Eşinin böyle demesi de ayrı bir saçmalık. Utanmasa geleyim aranıza gireyim der yakında
22 Yorumla
Soran+1 yılbize gelmediği gün yok delircem artık.
+1 yılŞimdiden tavrını koymazsan böyle devam eder. Senin söylemen doğru olmaz. Eşinin söylemesi daha doğru olur. Ayrıca normal bir tatil olsa neyse de balayına da yancı gitmek istemez insan be
10 YorumlaEe yuhh artık olacak şey nasıl der böyle bir şeyi eşine söyle sen annenle git ben gelmiyorum de valla başka bir çaren yok gibi Allah yardımcın olsun sen belayı bulmuşsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok basit; onun duyacağı şekilde çok gürültülü birliktelikler yaşayarak rahatsız edin, gerekirse görsel anlamda da rahatsız olsun. bizi rahat bırak demenin patavatsız şekli
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sız de annenizi getirin. Hep beraber gideriz deyin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Evinize yakın mı oturuyor eşin düzgünce konuşması lazım yoksa bu evlilik baltalanmaya mahkum kalır
30 Yorumla
+1 yılKayinvaliden şaşırırmış herhalde oldu olacak ortanızda yatsın
30 YorumlaKayın validelerden nefret ediyorum ayni evde mi yasiyorsunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama bu gidişle öyle olucak... her gün bizde
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balayında da yalnız bıraksın soru pek inandırıcı gelmedi jdjdbd
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılHangi zaman da kaynananın balayına geldiği görülmüşte 2020 de gelecek?
Aferin troll orspu iyi görüş toplamışsın xperlerin faydasını göresin00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılYuh mk. O kadarda uzun boylu. Erkek ne yapması gerektiğini bilmiyor. Koynunuza mi alacakmış annecigini.
00 Yorumla
+1 yılpatron cıldırdı bugun ıyı nıyet akıyor pacalarından.. benıde goturun sız oglanla oyalanırken bende hayrıma kaynananızı oyalayım bari:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka olmalı... Kocasıyla gitsin.. Sanki tatil degil ya ailecek gidesiniz.. Adı üstünde balayı
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur oldu olacak annesi ile gitsin sen evde kal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kocasıyla gitsin madem. Çok meraklıysa oğluna dizinin dibinde saklasaydı ya
10 Yorumla
+1 yıl"Balayına Maldivlere gidicez". Aklına gelin evi programı gelen bir ben miyim? :D
11 Yorumla- +1 yıl
Soruna gelecek olursak bu virüste ne balayısı ya. Başka bir yere 2 kişilik rezervasyon yaptırın. Önceden yer ayrıltıldı şimdi dolu diyin gelemesin
+1 yılMaşallah eşinize de, hay hay buyursun gelsin demiş yahu. İlginç, keşke annesi ile kalsaydı!
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamış resmen. Git kocanla dersin olur biter. Kocası da yoksa acilen ona koca bul😀
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMaldivler 😀😀o da gelsin görsün maldivleri ne var yani
20 Yorumla
+1 yılAyyy amann sakın kabul etme bi şekilde vazgecir kaynanani
10 Yorumla
+1 yılAy bana bi gülme geldi. Eşin demiyorsa sen de bacım böyle olmaz ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaldivler benim de hayalim de kaynanalı Maldivler cıks. Ne zamandır evlisiniz?
25 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftalık daha
Cevap sahibi+1 yılÇok sinir bozucu bir durum. Eşinle konuştun mu
Soran+1 yılher gün bu konuyu konuşuyoruz annem o benim yapacak bişey yok gelsin diyor oda istemiyor ama kadın illet bişey gelmezsem hakkımı helal etmem dedi gelin beni istemiyor diye laf çıkarttı
- +1 yıl
Akşam küs kocana gönlünü almak için illaki sırnaşır sende biraz ağlarsın falan dayanamazsa kocan anasıyla konuşur ikna eder bence
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun canım. İşin zor görünüyor.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kaynanan kafayı yemiş, yerinde olsam ben durayım sen git oğlunla derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kah kohmuş demedinmi yeni evlilerin yanında ne işin var ayıp bişey
00 YorumlaMaldivler’e gitmişken bir köpek balığı izleme turu ayarla atıver aşağı. Sen sağ biz selamet 😂😂
10 YorumlaHayır hayır hayır de
Senin annenle uğraşmak zorunda mıyım lan ben de
De işte bişiler00 YorumlaMaldivlere ana baba parası gidiyorsanız, kaynananın dibi= Maldivler. Olayı sen yanlış anlamışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Adagida bir kiz arkadas yazmis mantikli Bence benim annem de gelecekmis de
00 Yorumla
+1 yılOda gelsin sorun etmeyin o başka oda da kalır siz başka odada kalırsınız sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşini ve anasını bırak tek başına git balayına. biliyorum troll ama olsun bu senaryonun cevabı bu olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılbir kadın eyanlış erkeği seçtiğini anladığı o hüzünlü an :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani daha daha neler boyle sacnalik mi olur resmen sizi kiskaniyir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kayınvalideniz de balayına gelsin bardağa dolu tarafından bakın ve 2 kadın 1 erkek grup seks yaparsanız süper olur.
00 Yorumla
+1 yılGelsin ne olcak sapinida o tutar bi zahmet hatta patlamış mısır eşliğinde sizide izler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ne alaka lan asdfhjasdf Eşine söyle annesiyle konuşsun
10 YorumlaMadem eşinde istemiyor şikayetçi ya bir arabulucu koy araya görümcen vs varsa eşin ya da sen ona söyle de eşimde istemiyor bende de o söylesin eğer öyle bir şansın yoksa da direk kendin git söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSallama bu ortamda Maldivlere uçak mi gidiyor? Trolice
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılbalayında kayınvalıdenın ne ısı var cevredekı ınanlar ayıplamıyorlar mı kayınvalıdenı balayı dedıgın karıkocayla olur kayınvalıden gelırse o tatıl olur balayı degıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaynana de ona s*kişirken sesimiz gelirse kusura bakma de :D Boş yapmış...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnapacaksın yaparken bizi mi izleyeceksin de yüzüne karşı
10 Yorumla
+1 yılKayınvaliden cahil galiba Bu sizin için önemli bir tatil kayınvaliden bence bundan sonra hep sizinle olacağını düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılay deme allah korusun
- +1 yıl
Ne demek ya ya sizin balayınız beraber geçireceğiniz ilk tatil
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma bir şey mi olur 😄 eşine söylemelisin. Tepkisini ortaya koymalı
00 Yorumla aranızda yatar😂😂oğluşum nasıl da girermiş hanimişde hanimiş😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmeyin lütfen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yakinken bosan bence, ya da götürün onu da gece icecgine ilac at, derin bi uyusun sonra inu uzak biyere goturup birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine annesi gelirse nelerden mahrum kalacağını anlat.
00 YorumlaO zaman benim annemde gelsin de :D esin ve kayinvaliden o zaman sogur zaten ve kayinvaliden vazgecer gelmekten en iyisi bence :d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeter atık bıktırdınız! Hangi erkek böyle bir şeyi kabul eder! Hangi anne oğlunun rahat keyifli bir birliktelik yaşamasını sabote eder! Milleti keklemek için böyle şeyler sormayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılkeşke gerçek olmasaydı...
- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kayınvalidem bizimle balayına gelmek istiyor, bunun önüne nasıl geçebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler