Kayınvalidemin gelmemesi için ne yapmalıyım?

Eşimle çok severek evlendik.. fakat şu an aramız eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum.. eşimi bilmem ama ben artk tahammül edemiyorum.. eşimin ailesi varlıklı değil ne düğün yaptılar ne takı taktılar.. bana hiç bşy almadılar şimdiye kdr benim ailem ise apartman almamız için kredi çekicek paramız yoktu ailem verdi buda yetmezmiş gibi eşim ailesinle konuşunca bana bin ton laf ettiler sonra barıştık ama ne fayda ben bi türlü unutmadım.. şimdi hamileyim benim ailem alışveriş falan yapıyor kayınvalidem yine bşy almıyor sormuyor bile bide bize gelicekmiş şimdi aslında istemiyorum ama gelmesinde diyemedim.. biliyorum fazla açıklayıcı olmadı ama ben cidden çok yoruldum eşimin hal hareketleride yıprttı beni bu daire alırken çok kavgalar ettik şimdi ise dairede fazla eşya denilen bşy yok boyanması falan lazım eşimde düşünmüyor kayınvalidemde bşy demiyor lafını açıcak oluyorum üstünü örtüyor kayınvalidem eşim çok sinirli bende sinirliyim sinirleniyorum.. buraya gelmelerini istemiyorum ne yapmalıyım

(Kayınvalidemle kavgalıyken hastanede yattım 10 gün beni aramadı bile, bide ağzı bozuk bi kadın ona gittiğinizde sürekli cinsel muhabbetler ya da imalara giriyor.. geçen gün eşim küfür etti ben dedim ki küfür etme çocuğumuz doğumca böyle mi konuşucaksın yanında.. kayınvalidemde ben ona ne küfürler öğreticem diyo)

Kayınvalidemin gelmemesi için ne yapmalıyım?