Eşimle çok severek evlendik.. fakat şu an aramız eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum.. eşimi bilmem ama ben artk tahammül edemiyorum.. eşimin ailesi varlıklı değil ne düğün yaptılar ne takı taktılar.. bana hiç bşy almadılar şimdiye kdr benim ailem ise apartman almamız için kredi çekicek paramız yoktu ailem verdi buda yetmezmiş gibi eşim ailesinle konuşunca bana bin ton laf ettiler sonra barıştık ama ne fayda ben bi türlü unutmadım.. şimdi hamileyim benim ailem alışveriş falan yapıyor kayınvalidem yine bşy almıyor sormuyor bile bide bize gelicekmiş şimdi aslında istemiyorum ama gelmesinde diyemedim.. biliyorum fazla açıklayıcı olmadı ama ben cidden çok yoruldum eşimin hal hareketleride yıprttı beni bu daire alırken çok kavgalar ettik şimdi ise dairede fazla eşya denilen bşy yok boyanması falan lazım eşimde düşünmüyor kayınvalidemde bşy demiyor lafını açıcak oluyorum üstünü örtüyor kayınvalidem eşim çok sinirli bende sinirliyim sinirleniyorum.. buraya gelmelerini istemiyorum ne yapmalıyım
(Kayınvalidemle kavgalıyken hastanede yattım 10 gün beni aramadı bile, bide ağzı bozuk bi kadın ona gittiğinizde sürekli cinsel muhabbetler ya da imalara giriyor.. geçen gün eşim küfür etti ben dedim ki küfür etme çocuğumuz doğumca böyle mi konuşucaksın yanında.. kayınvalidemde ben ona ne küfürler öğreticem diyo)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gelsin, boş ver, guzelce hizmetini yaparsin, ayrilir. evleriniz bir degil sonucta
Hamileyim hizmet çekemem
hamileysen elin ayagin tutmuyor mu.. koyacagin kadina bir cay.. masaya koy olmadi kendi alsin... Anliyorum kirginsiz ona.. ama mesafeli yaklasirsin, ama saygida kusur etme lutfen...
Okumadın heralde yazdıklarımı.. saygıda kusur eden onlar.. yazdıklarımın sonunu oku en azından ne demek istediğimi anlarsın belki
okudum... ama kendin yazmissin varlikli degiller diye.. adamlarin aprasi yoksa sana nasil birsey taksinlar veya harcama yapsinlar.. ailende varmis vermisler.. Hastanedeyken aramadilar tamam, hata etmisler ama kusmussunuz belki tepkinden cekindi.. Bilmiyorum, ama gelecekse bence saygida kusur etmemen gerek.
geldiklerinde mesafeyi korursun, olur biger
Bana saygida kusur eden insanlara ven mi saygi gostericem.. yeterince gosteriyorum bari gelip huzurumu kacirmasinlar faydalari yok zararlarida olmasin
canim yanlis yapiyorsun.. Belki de diyorsunki nasilsa hamileyim artik kocam bosanmaz, su faydasizlarin ayagini keseyim bu bahaneyle.. veya belki de gercekten rahatsiz oluyorsun.. ama yanlis yaparsin.. neden mi.. esini o yasa annesi getirdi, oncelikle bu sebeple saygi gostermelisin, sonra da o senden yasca buyuk ve esinin anmesi bu sebeole.. Sen onunla zitlastikca esinin gozunde dusersin. Empati ya0, esin annene boyle davransa sogumaz misin.. aynen, esini uzaklastirirsan da , o anne, oglunu en iyi taniyan kisi neticede, o firsati bos gecmez, ve bosandirir.. Yuvan dagilmis olur
. yapman gereken esinin annesine de kendini begendirmen
..
Evet eve geldiler terbiyesizliklerini yapip gittiler eve ayakkabiyla girdi.. esim beni bosamaz vs dusuncesi mi ezik miyim ben.. bosanmak istiyosa aha kapi kimseye yalvaramam.. ben gene insanligimi yaptim hamile halimle temizlik yaptim karsiladm.. kadin ayakkabilarla iceri girdi ve ek olarak herkes ayni kahveyi icerken o degisik kahve istedi ve bende yapmadim herkese ne yaptiysam onada onu yaptim bundan sonra benden bu kdrinida gormocek ben saygisizlik etmiyim diyorum ama o eve ayakkabiyla giriyor.. vede geldi mitfaga ben yaparim kahveleri diyor sen kimsin yani benim evimde bana misafir muamelesi yapiyor
sakin ol cocuguna birsey olacak.. ve ayakkabiyla nasil girdi? bu kor9na zamanda?
Ya korona olmasin ben onlr gelcek diye temizledim daldi iceri kadin hic sormadi bile.. yasli anneside geldi yuriyemiyor sakt arabasiyla gelmisler.. insan sorar mesela arabayi iceri alabilitmiyiz falan oglunu itirdi cekil surdan dedi aldi arabyi girdi iceri ya ztn izin vericemde yaptigi hareketler normal degil
ayakkabiyla nasil girdi ona sasirdim. salonami girdi, yoksa balkona falan mi.. eve ayakkabiyla girmesi neden yani.. kendi evinde oyle mi dolasiyor
Ya eve direk girdi salona gitti ayakkabılarla bide engelli arabasıyla
kaç senedir ewlisiniz
1
dinç olsana
Derken
az dirileş
kimseyi takma
mutluluğuna kaç puan werirsin
selam
Bile bile evlenmişsin hırgür çıkartma
Böyle olduğunu bilmiyordum
Anladım ama alttan almak lazım evlisin sevgili değilsin
Almayı düşünmüyorum
Ayrılacak mısın
Bilmiyorum eskisi gibi değil hiçbir şey
Detaylı konuşalım ek le
Eşin sana sahip çıkmıyor
Ne yapmalıyım
Çocuk var mı?
Yazdm ya hamileyim
İşte bu kötü ayrılsan olmaz sabretsen zulüm
Diyorum ya sinir bozucular eşim böyle değildi noldu bilmiyorum sürekli bağrınıyor.. parayı biz veriyoruz bağrınan eşim.. saçmalayan annesi saçmalık resmen
İnanki kuzenim de seninle aynı durumda çok üzülüyorum