Annemgil bize 5 dakika uzaklıkta kalıyor. Haftada 1 kez gidiyoruz, ama ben nezaman bidaha gidelim dediğimde kavga cikiyor. Yok gitmişiz bile, yok istemiyormuş, benimle evlenmiş onlarla mi evlenmiş. Ben gitmek istiyorsam gitçekmişim, o en fazla haftada 1 kez gitcekmis. Haftada 1 kez az degil, sorun o degil, sorun orayı bir resmi ziyaret gibi görmesi ve haftada 1 den fazla gitmek istememesi. Buda enim moralimi bozuyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağa aynı durumu yaşadık çocuk yoksa uzatma derim ben öyle yaptım çünkü artık böyle tartış tartis iş bi noktadan sonra zulume dönüyor ev sana batmaya başlıyor biktigini hissediyorsun
Aynen benimde zoruma gidiyor, sanki benim ailem ilmiş gibi davranıyor. Ama haftada 1 kez gitmesi az daha degil, anlamaya çalışıyorum ama ısınmak ıstemedıgını goruyorum.
Walla ya kayinvalden akıl veriyor yakın durma mesafe tut diye ya da kendisi ısınmak yaklaşmak istemiyor. Ama iki türlüsüde kötü bilader. Tamam aileler evlenmedi ama bu durum seni çok yıpratır. Annen 2 adım yerde gelmiyor der karın çok gidiyoz der sen ortada samarlanir durursun
Zaten ben yalnız gidiyorum haftada 1 kez daha, onlarda soruyor eşin nerde niye yalnız bırakdın diye. Onlarda garipsiyor, eşi geliyor o niye gelmiyor diye. Buda zoruma gidiyor. Yarin coluk çocuğa karişacagiz bununla mu uğrasam yok gelemicem cocuk gıtmıcek felan.
Heh işte tamda düşündüğün gibi olacak kusura bakma ama zararın neresinden dönsen kardır. Anlaşmalı olarak bitir
Obur yandan haftada bir yine gidiyor diye dusunuyorum. Bazı arkadaşların eşi ayda 1/2 şez gidermiş. Obur tarafdan isterim ki annem babam caya gelsin yemeğe gelsin ama gelemiyorlar hep ağız yuz egiyor.
Ağa bak uzak olursun gidemezsin gelemezsin anlarım ama ağız yüz egiyor diyorsun kusura bakma ama açık soyliyim. Sana bişey olsa anan baban birakmaz sahip çıkar ama o yatalak olsan elin kolun kopsa dönüp bakmaz bide nafaka peşinde koşar. Benden demesi yol yakınken vazgeç dahasina da karışmam fikrim bu
Aynen. Zaten bu konu yüzünden çok kavga ettik. Ailemle de goruştum bu konuyu onlarda boş ver siz ıyı olun diyor, bundam sonrasi sanki daha mi ıyı olacak diyor.
Biyerden sonra katlanamiyorsun işte aşk cinsellik biyere kadar tutuyor sonra * böyle evliliği diyorsun
Ya ne kadar basit öyle hemen boşa demek resmen yuva yıkmaya çalışıyorsun haftada gidiyomış ben üç ayda gitmeyen biliyorum arasını mesafeli tutmak istiyordur ailenle çok yakınlaşıp yüz göz olup kötü olmak istemiyor belki de bunlar sorun dert mi ya sağlığınız evliliğiniz iyi olsun yeter
Siz ve çocuğunuz sik sik gidin. O sadece haftada bir gitsin. Cocugu ve torununu görsün aileniz o yeter
Ortada daha cocuk yok. Bu sorunlar var iken düşünmüyorumda. Haftada 1 kez gitmesi az değil ama mecburi ve o 1 kez den fazla gitmemsi benim zoruma gidiyor.
Çok sık gidince de iyi olacak sanmayın bu kez de saygı azalabilir.3-4 güne de düşürebilirsiniz
Aynen. Mesela ben hep derim kiz çocuğum oldugunda annemin ismini çok begenırım onu koyacağım. Buda kabul ederdi, evlendikten sonra ağlıyor istemiyorum diyor, böyle yaparsan cocuk yapmam diyor.
Siz kayınvalidenize ne sıklıkta gidiyorsunuz?
2 haftada bir
O istediğinde sizde aynısınımı yapıyorsunuz
Ailenizle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum mesela sizde sürekli gitmek istemezsiniz tahminimce. Kendi haline bırakın ve üstelrmeyin. Zamanla düzelir
Onun hoşuna gidiyor annesi bide babasıyla yalniz omasi, bide şesir farklı. O her hafta gidiyor ben 2 haftaya bir. Ama ben gittiğimde sıcak kanlı konuşuyorum kendı annem banam gibi goruyorum ama o her hafta isteksiz gidiyor ve soguk davranıyor.
Ailenizle sorun yasadıysa ısınmıyor olabilir. Siz ne kadar üstelerseniz daha kötü olur. Ben kayımvalidemle arkadas gbiymm cok sever sayarım ama her dk evimde istemem ya da evinde olmayı..
Bence ısınmak istemiyor bende fark ediyorum kendimde artık israr etmiyorum ama benim moralimi bozuyor.
Benimde eşim benim aileme karşı öyle kafama takmıyorum artık. Saygıda kusur etmediği sürece.
Ama ben aileme yakin bir insanım. Evlenmeden önce arkadaşlardan fazla onlarla zaman geçirmeyi severdim. Şimdik her yalnız gittiğimde canım sıkılıyor ben niye bununla evlendim diyorum.
Acıkcası karsınıza alıp adam akılı konusun. Sizi seviyorsa cabalar
Nasil konuşabilirim? Hep sert konuştum ve istemiyerek geldi yanımda ve orada sessiz sessiz oturdu geldi hep buda bizim orada huzurumuzu bozuyor. Tatlı dille de anlatıyorum yok 1 defa normalmiş kimse gitmezmiş bu kadar. Biz bize focus olmamız lazımmış nıye evlenmişim oraya gitmek istıyorsam.
Kaç yıllık evlisn
1 sene, neden fark ediyormu?
Yıllar geçtikçe kötü olur diye düşündüm
Ulvi abi tavsiye ediyon mu evliliği
Evlilk guzelde boyle yanlari da oluyor.
Korkunç