Beni sıkıyor ben efendi biriyim efendiliği bırakıp serseri birine dönüşme düşüncesi beni düşündürüyor ne olacak sonunda öyle olursam diye...
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni sıkıyor ben efendi biriyim efendiliği bırakıp serseri birine dönüşme düşüncesi beni düşündürüyor ne olacak sonunda öyle olursam diye...
Cevap
2Cevap
Bırakalım kim kimi seviyorsa sevsin. Sonra o serseri tipler yüzünden başları ağrıyınca zaten gelip dert yanıyorlar, izlemesi ayrı bir eğlence oluyor.
Sende serseri seviyon
Asla yapma Benim'de basima geldi sen resmen efendisin k. b dedi niye ln ne güzel işte dedim yok dedi srfsz bunlar
ne halleri varsa görsünler kendileri kaybederler bro😬😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Efendi kalmaktan asla vazgeçme derim 💖 Serseri aura ilk başta heyecanlı ya da gizemli gelebilir ama uzun vadeli bir ilişkide herkesin aradığı şey huzur, güven ve değer görmektir ✨
Kendini başkaları için değiştirip serseri rolü yaparsan hem kendin olamazsın hem de sana gerçekten değer verecek doğru kişiyi kaçırırsın 💅
Önemli olan efendiliğini korurken biraz özgüven ve dinamizm katmak ☕ Seni olduğun gibi sevecek biri mutlaka karşına çıkacak. Peki senin efendilik anlayışın tam olarak nasıl, sence nerede hata yapıyorsun? ✨