Kişilik & Karakter Aşko diyen kızları itici buluyor musunuz? kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor askoooolarimmmmmm 🥳🥳❤💍💍💍🐈 Güncellemeler+1 yıl ay kim scti bilmiyorum ama tesekkür ederimmmm 💖💖💖💖💖💖🌸 Aşko diyen kızları itici buluyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet itici buluyorum aslında itici değil ama ergence bir terim gibi geliyor. 0 0 Yorumla
Troiaan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet ağızlarının ortasına birkaç tane patlatasım geliyo.. birde Starbuckstan çıkmaz bu tipler, ellerinde tüm gün Caramel Macchiato ile gezerler. 1 0 Yorumla
tuğbask21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu kelimeyi duyunca beynimden vurulmuşa dönüyorum hocam bsbsjs sonra bakıyorum erkekler de bu kelimeyi kullanıyor atlayacak yer arıyorum sonradan dank ediyor efendim daha çok gencim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. iğrenç itici tam anlamıyla rezalet, larin karataş çok kullanıyor ve ben o iğrenç yaratıktan iğreniyorum kelimeden elbette 0 0 Yorumla
Lefevre Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Flörtlestigim kadın aşko diyordu, sen yakında kanka falan demeye başlarsın dedim iletişimi kopardik. İtici demek az gelir 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşırı itici geliyor. Ağzını yaya konuşanlar görünce kulaklık takıyorum. Bu kadar özenti bir kesim olamaz. d 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl İtici mi? çıldırıyorum hemen onların çekim alanından uzaklaşıyorum 😄 0 2 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl ah bw askom Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl O kelimeyi diyen çocuktur ayrıca orasıda ayrı konu 😄 Yorumla
efkarlikiz19 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Şirinlik yapıyolar işte kendisi itici insan değilse, itmez beni böyle laflar 0 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben çok kullanıyorum aşko lafını 😂 etrafimdakilerin de rahatsız olduğunu fark etmedim 0 1 Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Şahsen bende rahatsız olmam bana soylemenden 😊 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Birazcık abtal gibi duruyorlar.. Ama enerjik bir durum da sözkonusu. 0 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet itici buluyorum. Bana çok samimiyetsiz ve yapamacık geliyor. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tii ye alıyormuş hissini veriyor aşkooo çok kötü.. 😃 0 0 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. Hemde çok dalga geçer gibi oluyor 1 2 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl yaa dalga geciyorsaa Yorumla _eeMRee_ +1 yıl Bende dalga geçer gibi geliyor veya şımarıklık olsun Yorumla
hdhxhzhzvz Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yani açık konuşmak gerekirse öyle diyince orspu karılar gibi görünüyorsunuz dolayısıyla ben aşko diyen bir kıza ciddiye alamayıp obje gözüyle bakarım 0 2 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl tm asko Yorumla hdhxhzhzvz +1 yıl Obje Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşkoo kuşko diyem kızlar yemek yapmasını bile bilmez sende aşko musun yoksaa. Aaa 0 0 Yorumla
kubosoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence yerinde kullanıldığında bir problem yok sen bakma bunlara 0 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl 💖💖 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Buluyorum. 1 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl püüü Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Aşırı itici 1 3 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl ah be askommm Yorumla Uğultu +1 yıl 🤬 🧹 🤦♂️ Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl 🙇🏻♀️🙇🏻♀️🥺 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl askosummm Yorumla
Derindenizimbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşkışımın bile gideri var da aşkom ne ya😂 2 0 Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bu yüzden senden ayrıldım 0 12 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl nEEEE Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl artık saklayamam... Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl herkes ögrendi lanet olsunnnn Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl ilişkimizi bu kadar göz önünde yaşarsak magazine manşet olmak kaçınılmaz.. Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl 🥳 Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl özür dile barışalım asçödas Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl askim nolur beni terk etme Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl kıyamam sana gel yavrum kucağıma sevim seni Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl hosst Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl tokatlarım seni valla Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl sus lan Yorumla cirkinkizlarbacimdir +1 yıl sustur dişiliğin yetiyosa Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evet maalesef 0 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl hüüüüüü Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir kız olarak bende itici buluyorum 0 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl hüüüüüü Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biraz ergence geliyor bu kelime. 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. itici bulmuyorum ama kullanmam kzpqzöşdd 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 828 cevap paylaştı. Aşko kuşko sevmem ben😅 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. bana samimiyetsiz geliyor 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Aşko diyen kızları itici buluyorum. Ergen geliyor 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ögggg 1 2 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl sus Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sen sus teyze Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Ağzına acı biber süresim geliyo aşko nedir ya 0 0 Yorumla
bezbebek42 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Lezbiyen biliyom onları genellikle 0 3 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl ne yani ben lezbiyenim miii Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl lezbiyen** miyim awq klavyesi yiaaa Yorumla bezbebek42 +1 yıl Vala genel olarak öyle biliyorum ben Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Dövesim geliyor 0 3 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl askoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Al 🖕🖕 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl askosum benim Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet iticiler. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Iyy evet 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Keko kızların tabiri 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. İyy leş 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. fazlasıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet itici buluyorum aslında itici değil ama ergence bir terim gibi geliyor.
Evet ağızlarının ortasına birkaç tane patlatasım geliyo.. birde Starbuckstan çıkmaz bu tipler, ellerinde tüm gün Caramel Macchiato ile gezerler.
Bu kelimeyi duyunca beynimden vurulmuşa dönüyorum hocam bsbsjs sonra bakıyorum erkekler de bu kelimeyi kullanıyor atlayacak yer arıyorum sonradan dank ediyor efendim daha çok gencim
iğrenç itici tam anlamıyla rezalet, larin karataş çok kullanıyor ve ben o iğrenç yaratıktan iğreniyorum kelimeden elbette
Flörtlestigim kadın aşko diyordu, sen yakında kanka falan demeye başlarsın dedim iletişimi kopardik. İtici demek az gelir
Aşırı itici geliyor. Ağzını yaya konuşanlar görünce kulaklık takıyorum. Bu kadar özenti bir kesim olamaz. d
İtici mi? çıldırıyorum hemen onların çekim alanından uzaklaşıyorum 😄
ah bw askom
O kelimeyi diyen çocuktur ayrıca orasıda ayrı konu 😄
Şirinlik yapıyolar işte kendisi itici insan değilse, itmez beni böyle laflar
Ben çok kullanıyorum aşko lafını 😂 etrafimdakilerin de rahatsız olduğunu fark etmedim
Şahsen bende rahatsız olmam bana soylemenden 😊
Birazcık abtal gibi duruyorlar.. Ama enerjik bir durum da sözkonusu.
Evet itici buluyorum. Bana çok samimiyetsiz ve yapamacık geliyor.
Tii ye alıyormuş hissini veriyor aşkooo çok kötü.. 😃
Hemde çok dalga geçer gibi oluyor
yaa dalga geciyorsaa
Bende dalga geçer gibi geliyor veya şımarıklık olsun
Yani açık konuşmak gerekirse öyle diyince orspu karılar gibi görünüyorsunuz dolayısıyla ben aşko diyen bir kıza ciddiye alamayıp obje gözüyle bakarım
tm asko
Obje
Aşkoo kuşko diyem kızlar yemek yapmasını bile bilmez sende aşko musun yoksaa. Aaa
Bence yerinde kullanıldığında bir problem yok sen bakma bunlara
💖💖
Saçmalama aşkoooom
Buluyorum.
püüü
Aşırı itici
ah be askommm
🤬 🧹 🤦♂️
🙇🏻♀️🙇🏻♀️🥺
Evet
askosummm
Aşkışımın bile gideri var da aşkom ne ya😂
bu yüzden senden ayrıldım
nEEEE
artık saklayamam...
herkes ögrendi lanet olsunnnn
ilişkimizi bu kadar göz önünde yaşarsak magazine manşet olmak kaçınılmaz..
🥳
özür dile barışalım asçödas
askim nolur beni terk etme
kıyamam sana gel yavrum kucağıma sevim seni
hosst
tokatlarım seni valla
sus lan
sustur dişiliğin yetiyosa
Evet maalesef
hüüüüüü
Bir kız olarak bende itici buluyorum
hüüüüüü
evet hoş gelmiyor kulağa
Biraz ergence geliyor bu kelime.
Yok be çok tatlılar 😂
fazlasiyla iticiler bir de sa lak oluyorlar genelde
itici bulmuyorum ama kullanmam kzpqzöşdd
Aşko kuşko sevmem ben😅
bana samimiyetsiz geliyor
Aşko diyen kızları itici buluyorum. Ergen geliyor
Ögggg
sus
Sen sus teyze
Hitap şekillerine takılmıyorum.
Hayır...
Evet itici
Söyle yavrrum
Evet.
askommmmm
Çok itici buluyorum...
Samimi buluyorum.
Ağzına acı biber süresim geliyo aşko nedir ya
Lezbiyen biliyom onları genellikle
ne yani ben lezbiyenim miii
lezbiyen** miyim awq klavyesi yiaaa
Vala genel olarak öyle biliyorum ben
Dövesim geliyor
askoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Al 🖕🖕
askosum benim
Kimin dediğine bağlı
İtici
Evet iticiler.
Yoo askimm
Iyy evet
hiç hazzetmem
Hayır
İtici geliyor bana böğkhh
Keko kızların tabiri
Bazen