Kapalı kızları itici mi buluyorsunuz?
Merak ediyorum sadece polemik yapmayın
Merak ediyorum sadece polemik yapmayın
Çok özür dilerim de bu konularda bir takıntı sahibisiniz gibime geliyor. sebep biriniz kapansammı diğeriniz nedir alıp veremediğiniz bir diğeriniz cumaya gidenler diğeriniz dindarlarla alıp veremeiğiniz benzeri konularla nereye varmak istiyorsunuz anlamadım.
Sence kapanmak Allahın emri ise Kapan arkadaşım seni seven böyle sevsin sevmeyenin sebebini kendisine sor. Burada doğru cevabı bulamazsın. Kimisi kişiliğini sevmez kimisi duruşunu. Kimi konuşmandan hoşlanmaz kimi başka bir sıkıntı bulur. Sanki açık olsan herkes seni sevecekmi. Her şeyide götürüp dine imana dayayıp ne elde edeceksiniz anlamam ki. Sen kendine müslüman diyorsun. Türban takıyorsun sence dinin gereği bu, Bir başkası takmıyor oda kendine müslüman diyor o da bu şekilde inanıyor. Bir başkası için dinin gereği Tam tesettür oda o şekilde rahat hissediyor. Allah için yapıyorsan bunu gerekli görmeyip seni yadırgayanların fikirleriyle uğraşma Tesettürlü de seninle uğraşmasın. Ayrıca gözümden kaçmadı fotoğraflara yaptığın yorumdada Allah bildiği gibi yapsın diyerek başkalarının yaptıklarını eleştiren sensin. Senin kapalılığından kime neyse o fotodaki kadının kapalılığından sana ne derim bende.
Pembe popolu müslüman yorumu. Din sizin kafanızda kurguladığınız gibi sonu iyi yerlere giden bir şey değil. Din tamamı ile sistemi ele geçirdiğinde o isteyen başını açar kapadır mantığı işlemez. Senin ile aynı fikir de olduğum durum bu ülkenin başı kapalısının açığınında büyük ölçüde cahil olduğu. İtalyan giyinimli afgan zihinli insan topluluğu.
Okuduğunu anlamayan ya da hatta hiç okumayan, beynini kullanacağına kendisine dikte edilen dogmalara körü körüne bağlanan, muhafazakar biri olarak görüyorum.
Şimdi böyle bir kızı çekici bulan da olabilir, itici bulan da.
Çekici bulan : Ne güzel işte sözümün dışına çıkmaz, kendisine ne denirse onu yapar, asla beni sorgulamaz, yalanlarımı anlayamaz, düşünmez, yanlışlarımı yüzüme vuramaz, rahat ederim.
İtici bulan: Söylediğimi bir kerede anlamaz, sürekli ne yapacağını benim söylemem gerekir, uğraştırır, kendi başına doğru ile yanlış arasındaki ayrımı doğru dürüst yapamaz, rahat ettirmez, arkadaşları ne söylerse doğru zanneder, yanlışlarımı görüp beni uyaramaz.
Genel hatları böyle ama + ve - leri uzun bir liste yapılabilir.
Ha bunlar genel geçer şeylerdir. Herkese uymayabilir.
Zaten riya olsun diye, çıkar amacı ile, pisliklerini örtmek için kapananlar var ki onlar buradaki ayrıma bile tabi değildir.
Kendince haklı sebeplerin var belki onlara dayanarak bir cevap paylaşmışsın , senin gözünde başını örten bir kadın cahil , hiç bir halttan anlamayan mahlukatın teki. Başını kapatanlara bu kadar kininiz neden anlam veremiyorum.
Bende kapalı biriyim , başımı kapatmamın tek nedeni dinimin emrinden dolayıdır. Mini eteği veya göğüsleri ortada , son derece davetkar bir bayan batılı modern sayılıyo da , sırf Rabbinin emri için tesettüre giren biri niye gözünüzde cahil durumuna düşüyor? Kendini yetiştirip tahsilini tamamlamış genel kültürü yüksek ve kendi ayaklarını üstünde durup ekonomik özgürlüğünü eline almış tesettürlü bir bayan olamaz mı yani..
Sizin başörtüsüne olan nefretinizin altında çok farklı sebepler yatıyodur eminim.
Silin kafanızdan şu düşünceleri , bu ülkede özgürlük varsa herkes için var , bir taraflarını açıp sokağa dökülen içinde , başını örtüp tesettürlü gezen içinde..
Ne dedim? Dininin emrinden baksediyorsun.
Peki getir o zaman susturucu kanıtını, eğer getire biliyorsan.
Kur'anın neresinde "başını ört" diye bir emir vardır?
Ben 10 kere okudum bulamadım arkadaş.
Ne dedim? Size söyleneni doğru kabul ediyor, hiç araştırmıyorsunuz.
Sende bu söylediğimi kanıtlamış oldun verdiğin cevapla. Zira Kur'anın böyle bir emri yok. Belirtmek isterim, peygamberler dahi bir dine kural koyma yetkisine sahip değildir. Aksi ŞİRK olur.
Dinimin emri diyorsun. Peki Allah haşa bu emri vermeyi unuttu, eksik bıraktı da, başkası mı tamamlıyor?
Araştırsan türbanın yahudi geleneğinden gelen hristiyan giysisi olduğunu da bulursun. Adı bile fransızca yahu daha ne diyeyim?
Mini eteği veya göğüsleri ortada "davetkar" bir bayan da esasen saldırıyordur. Göze hoş gelebilir ama bu erkeklerinde zararına dır. Bunu da yapmasınlar. Bu da yanlıştır. Doğru mu diyeceğiz sanıyorsun bu giyinişe de?
@morayakkabi Kuran müslümanlar için orta yolu tutanlardır diyor.
Kur'an ayetini bu olaya uygularsak, g*tü göğüsü bacakları ortada olmayan ama başı da açık bir bayan çıkar karşımıza.
Gelelim türban tiksintimize. Siyasal iktidar onu pisliğini örtmek için kullanıyor. Her türlü pisliğni "benim baş örtülü bacım" diye gizlemeye, maskelemeye çalışıyorlar. Bu bir "fitnedir" ve insan öldürmekten daha büyük günahtır. Mümin bir kadın, zaten bu fitneye ortak olmaz ve o pis şeyi başına takmaz. "Sembol" haline getirilmiş bir giysi, yani "icon" statüsündedir. Aynı hristiyanın haçı gibi. Bu bile riya dolayısı ile şirk unsurudur. O yüzden mümin insanlar başörtüsü takanlardan hazzetmez, dinlerini doğru dürüst öğrenmedikleri, kendisine öğretilenin din sandıklarını bildikleri için. :)
Beni haklı çıkarttığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Öncelikle kimsenin seni haklı çıkarttığı falan yok , kendi kendini alkışlıyosun sadece olan bu.
Kuran-ı Kerim ayrıntılı değil temel bilgilerin yer aldığı kutsal kitaptır. Kadınların el bileklerinden ayak topuklarına kadar ve saçının namahrem erkek tarafından görülmemesi için örtülmesi Hz. Peygamberimiz zamanında vahiy meleği olan Cebrail Aleyhisselam tarafından tebliğ edilmiştir ve o zamandan bu yana tüm kadınların vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinmeleri ve başlarını kapatmaları emir olunmuştur. Biz burada sabaha kadar konuşsak sen yine benim dediğime gelmiceksin orası ayrı bir mevzu tabii.
Gelelim siyaset olayına , kastettiğin insanın en büyük amacı başını örten bacılarının daha özgür ve demokratik bir ülkede huzur içinde yaşamalarıdır. Sağcı taraftan kim gelirse gelsin yapılan güzelliklerin hep aksini görüceksiniz sizin zihniyetiniz değişmez çünkü , basmakalıp düşüncelisiniz ona bişey diyemem size kalmış orası.
Offff.
Beni haklı çıkartacan diye Kur'anı bile hiçe sayıyorsun ya daha ne diyeyim.
"Kuran-ı Kerim ayrıntılı değil temel bilgilerin yer aldığı kutsal kitaptır. " demişsiniz.
Size göre Kur'an "pek çok yerde" kendisinin, ayetlerin ayrıntılı kılındığını söylerken yalan mı söylüyor? :D
Dedim ya, okumuyorlar, araştırmıyorlar, sadece kendilerine söylenene inanıyorlar diye.
Araştırıp oku, belki içinde bulunduğun molla dininden döner, Kur'an dinine girersin.
Ayrıca hadi "getir susturucu kanıtını" eğer getirebiliyorsan. Cebrailin gelip peygamber bunları dediğini ve peygamberinde senin söylediğin gibi yasakladığını. Gerçek şu ki bunu asla yapamayacaksın. Bulabileceğin tek şey, peygambere isnat edilmiş yalanlar olacaktır.
Biz Kur'an'ın "o uydurulmuş bir hadis değildir" dediği Kur'ana güveniriz, siz ise sağdan soldan duyduğunuz ve %99 unun zaten kesin bir şekilde uydurulduğu kanıtlanmış, geri kalanı ise "şüpheli" olan sözlere güvenin. Bakalım işin sonunda ne oluyor. :)
Valla sen sağdan soldan toparladığın bir avuç bilgiyle burada laf ebeliği yapıyosun , başkada bir sonuç çıkmıyo yazdıklarından.
Ben inandıklarımdan ve uyguladıklarımdan şüphesiz olarak eminim çok şükür.
Rabbim gönlünüze doğru itikada inanıcağınız bir inanç versin sana yapabiliceğim en iyi şey bu dua olur.
Kuran-ı Kerim i okuyup anlamadığımı nerden uyduruyosun üstelik. Yaptığınız tek şey Mustafa Karataş gibi sözde hocaların kuran-ı kerimi tamamen yanlış yorumlamasından çıkardığınız sonuçlarla konuşmak.
Şimdi sana sorsalar yarın bigün sizden Müslüman sizden doğru konuşan yoktur , kalbiniz temiz çünkü ama icraata gelince yok. Yeri gelir karısına bikinide giydirir , içkisinide içer , zinasıda yapar ama onun kalbi temiz , kalp önemli ama dimii :D
Kur'an-ı anlamadığın sözlerinden bellidir. Zaten "sağdan soldan toparladığın bir avuç bilgi" dediğin şeyler Kur'an ayetleridir. Sen Kur'ani bilgin ve saygın olsa zaten bunu demezdin.
Mustafa Karataş kimdir bilmem. Adını da duymadım. Kendinden de eminsin fakat mekke müşrikleri de kendinden çok emindi. Kendinden emin olmaları onu azaptan kurtaramadı.
Alay ederek söylemişsin lakin, kalbi temiz ve günahkar birisinin, kalbi pis ama ibadetleri tam birisinden daha iyi olduğunu ben söylemiyorum. Kur'an söylüyor. Birinin günahları, ibadetleri eksik olabilir. Allah kalbi temiz kişi için affedebilir. Sonuçta kalbi temiz olan birinin günahları sürçmedir. Kalbi temiz kişi amaca ulaşmıştır zaten. Araca bakılmaz.
Fakat kalbi pis, riyaya bulaşmış fakat ibadetleri tam olan birisinin de "dinsiz" ilan edildiği, ibadetlerinin de LANET VESİLESİ olduğunu da Kur'an söyler. Aç maun suresine bak! Yani onların araçları vardır ama amaca asla ulaşamazlar. Çünkü onlar araçları amaç edinmişlerdir.
@morayakkabı senin de "aracın" çok güzel, maşallah. Lakin dinimiz "araç ile hava atma" dini değildir. Aracı sürüp "amaca" ulaşma dinidir. Sen aracının içinde otur dur. Biz amaca doğru sağlam ve emin adımlarla yürüyoruz. Çünkü bizim dayandığımı bilgi Kur'ani bilgidir. Sağdan soldan duyulmuş, din adına uydurulmuş yozlaşmış bilgiler değildir.
Bakalım amaca en çabuk kim ulaşacak. Bakalım, görelim. :)
Şöyle düşünelim Kuran da yazmıyorsa bile kafamızı kapatmayı Hz. Muhammed söylüyor ve bu adla cahillik değildir
@Ergenstyle Hz. Muhammed size göre (haşa) Allah ise, din kaynağı sayıp şirk koşuyorsanız, siz bilirsiniz.
Ben peygamberimi dinin kaynağı saymıyorum. Allah'ın eksik bıraktığını tamamlayacak konumda biri değildir kendisi. Allah'ın kulu ve elçisidir. Elçinin kendi görüşleri dinin kaynağı OLMAZ. Peygamber din adına kural koyamaz.
O, o günün toplumunda köle kadınlarla karıştırılıp tacize uğramamaları için başınızı örtmek daha iyidir dedi diye, başı örtmeyi, (hemde hristiyan rahibe örtüsü ile örtmeyi) bunu Allah'ım emri kabul edecek kadar kafayı yemedim daha. Yiyenler buyursun ama. Kendileri bilir. Banane...
Bak Allah kendisi demiştir, Hz. Muhammedin dediklerine inanmak bana inanmak demiştir. Ayrıca nur süresinde el ayak yüz dışında hiçbir yerin gözükmemesi yazılıyor, yani bu demektir ki kafamızı örtmek, tesettüre girmek Allah'ın emri, Kuran da da yazıyor ve bunu inkar etmek insanı dinden bile çıkartabilir.
YUH ama YUH!!! Tövbe et!
Peygambere inanmak bana inanmak nedir yahu? Siz hristiyanları da geçtiniz peygamberi şirk koşma konusunda. Hristiyanlar Hz. İsa ya Allah'ın oğlu demişti. Siz direkt Hz. MuhammedinAllah yapmaya kalkıyorsunuz. Azıcık ne dediğinizi bilerek konuşun!
Ama cuma hutbelerinde peygamber için "kainatın efendisi" denilerek şirk koşan pzvnklerden öğrenilen dinden başka ne bekleyeceksin ki. Alenen müşrikliktir bu.
Peki peygamberin eşleri erkeklerle beraber abdest alırken saçları gözükmüyor muydu? Peygamberin eşleri bilememiş de siz mi bildiniz?
Ayrıca o surede "el ayak yüz dışında hiç bir yer" diye bir ifade de yok ki.
Nerenizden uyduruyorsunuz? Allah'ın kitabına ekleme yapmanın cezası nedir acaba. Ben 10 kere hatim ettim, okudum. Öyle bir ifade YOK. Ne var peki? Meallerde çevirenler parantez açıp kendi şuur altı pisliklerini, burada bu anlama gelen ifade var diye akıtır. Sen bunları Kur'an da var sanıyorsan o da senin bilgisizliğin. Kalkıp "Allah'ın emri" demişsin bir de.
Oku önce, derin derin bilgilen. Bu insanların dinini İslam zannetme.. Kur'an daki İslâm ile bu ülkedeki islam farklı dinlerdir. Birinin tanrısı Allah, ötekinin paradır. Birinin peygamberi Hz. Muhammed, ötekinin muaviye denen köpektir.
Peşin peşin söylüyorum bak. Araştırdıkça sen de aynı sonuca varacaksındır. Hadi kolay gelsin...
Ahirette görürsün artık, ne diyim Allah hidayet versin.
Kur'an'ı 10 kere okuduğuna emin misin gerçekten? O zaman Ahzab suresi ve Nur suresini bir daha oku ama tefsiriyle. Allah'ın kitabı hakkında bu şekilde kendi yorumunla konuşamazsın. Alimler Kur'an'ın yefsirini yaparken hangi olay üzerine indiği, kleimelerin hangş kökenden geldiği vesaire vesaire bir çok şeye dikkat ediyor. Öyle her önüne gelen yorum yapamaz. Mesela Elmalılı Hamdi yazırı oku.. Kur'an'ın ilk emri oku. Bütün tesettürlü kadınları cahil olmakla suçlamak kendini bilmezlikten başka bir şey değildir. Siyer, fıkıh ilmi her Müslümana farzdır ama bunları kaç kişi okuyor? Okumayanlar da kafasına göre hükğm koyuyor. "Peygamberimiz emaneti ehline verin " buyurmuştur. Öyle ise sen de Kur'an'ı Kerim gibi yüce bşr kitap hakkında alşm değilsen yorum yapmamalısın.
Dostum saç kılını tahrik sebebi sayan bir kafa yapısı sence ne kadar ahlaklı olabilir. Kadın veya erkek fark etmez. Cinsellik denen olay su içmek kadar doğal bir eylemdir. Önüne gelen herkes ile yapılmalı demiyorum. Her eylemi kaliteli ve eğitimli insanlarla gerçekleştirmek daha iyi sonuç verecektir. . Doğanın sana verdiği her hangi bir ihtiyacı din ile baskılarsan bu doğal olmayan sonuçlar doğurur. Muhafazakar insanların içinde çıkan pedefoli ve sapkın cinsel ilişki durumları çok fazladır. Hristiyan müslüman yahudi fark etmez. En koyu inançsız birinin en ahlaksız hali. Çoğu muhafazakar insanın gayri ahlaki yaşamının yanında çok masum kalır.
Bu ve türevleri gibi değilse elbette itici bulmam, ne haddime..
1.bp.blogspot.com/.../28269.jpg
Bu itici bulanlarin eminimki soyunda hic turbanli kimse olmamistir
Türbanlı olmak insanı iyi veya doğru şeyi yaptığı anlamına gelmez başı açık insan içinde aynı durum geçerli. Saç kılını örtmenin kutsal olduğu durumu mantıksız bir durum ve bu mantıksızlığı kabul eden bir insana ben güvenmem çünkü mantık bence insanın ahlaki değerlinin düzgün çalışması için gerekli. Ha başı açıklar çok mu güvenilir onlar içinde aynı şeyi söylüyorum mantıklı düşünemeyen insanın ben güvenmem ve itici gelir bana.
Doğru, benim soyumda türbanlı yok ama bu onları itici bulduğum anlamına gelmez. Bazılarıyla arkadaşım. Ve bu da bana yetiyor, sevgili olmaya gerek duymuyorum. Tamamen tercih meselesi.
Cevap
213Cevap
Modernlik adı altında kapalıysa evet itici buluyorum. Ki zaten günümüzdeki pek çok kapalı aynı durumda. Pantolon, dizde tunik, rengarenk eşarp, kafa ise deve hörgücü, suratta da makyaj, bir de üstüne topuklu, tak tak... Kimse kusura bakmasın buna saygı duyamam ve itici buluyorum. Ha hakkıyla kapanana sözüm yok ve helal olsun derim
+11
yine - yemeyi göze alıp çayı açık kadını kapalı seviyorum evleneceğim insanın kapalı olmasını istiyorum diyorum bakalım yine kaç - gelecek risk budur :D
https://i.hizliresim.com/nG2Obg.jpg
https://i.hizliresim.com/lz9O4k.jpg
https://i.hizliresim.com/lz9ONk.jpg
Eğer sende böyleysen evet benim gibi çoğu kişi itici buluyor ve tiksiniyor çünkü örtünmeyi amacından saptırdıklarından dolayı ende önemlisi kapanmayı anadan-kıza zanneden olduklarından dolayı.
Eğer eli yüzü makyajsız, temiz sabun kokuyorsa, ayağında halhal vb. yoksa, parmağında alyans yokken kolunda erkek de yoksa ve daracık giyinip sadece başı kapalı değilse.. İtici gelmiyor :) Ancak ne acı ki; çok az böyle kapanan.. Artık , zengin eş için kapanan ve kapanmayı kötü gösteren, başını kapatıp Şeytan işareti yapan kızlar var..
Teşekkür ederim.
Neeeeslii adlı şahıs profilimdeki bana ait resmi çalarak kullanmaktadır. . Şahısı şikayet etmenizi ve hakaretvari yazılarını da benden bilmemenizi rica ederim.
kapalı kızları itici bulmuyorum ama kapalıyım ayağına dapdar giyinip orasını burasını teşir eden kapalıyım diyip badana gibi makyajı yapıp dikkat çeken kapalıyım namusluyum diyip türbanıyla sokak ortasında sevisenlere karşıyım böylelerini evet itici hatta iğrenç buluyorum
Eğer ciddi anlamda tesettürün hakkını vererek kapanmışlarsa saygı duyuyorum. Fakat daracık skiny pantolon, üstüne bir o kadar gösterişli renklerde vücut hatlarını belli eder bluz yetmezmiş gibi hörgüçlü bir kafa üzerine simgesel bağlanmış I love you yazılı eşarpla kimse ona saygı duymamı beklemesin. Öyleleri sanırım kafayı çok sıkıyor bu sebepten beyinlerine kan gitmiyor.
Saç kılını kapatmayı kutsal gören insan mantıksızlığında onun altına dar pantolon giyme durumunun mantıksızlığı bence çok tutarsız değil. İkiside mantık dışı. Her şey saygı duyuyorsunuz ben saygı duymuyorum böyle mantıksız işlere beni ilgilendirmez karışmam sadece. İnsanında saygı duyduğu şeylerinde bir mantık durum seviyesi olmalı bana göre.
İtici bulmam ama ilişki de düşünmem. Arkadaş kalmayı tercih ediyorum. Sebebi de benim çekirdek aile ve sülalede bir tane bile kapalı kadın yok. 4 yaş küçük erkek kardeşimin sevgilisinin de başı açık. Haliyle benim neyim eksik diye soruyor insan.
Başı açık kapalı fark etmez mantıksız insan çekici olamaz. Dinde mantık yoktur. Başı açık insanda çok muhafazakar ise oda iticidir bana göre. Rasyonel düşünmeye çalışan bir insan olarak böyle düşünüyorum. Mantık yok ise kalite azalır çekicilik kıstasım budur.
Bence gayet çekiciler
https://i.hizliresim.com/lzrprJ.jpg
https://i.hizliresim.com/pY8kBa.jpg
https://i.hizliresim.com/EE6NJz.jpg
https://i.hizliresim.com/rd8p93.jpg
Herkes böyle olmuyor
Ayrıca bunlar ayarlanıp çekilmiş resimler gerçekliği yok
hepsi gerçek ve spontone olarak çekilmiş fotoğraflar canım
Herkea aynı değil genelleme yapamazsın.
Allahın emrine göre kapanan kimselere kurban olayım:) bende kapalıyim ve kendimle gurur duyuyorum. Bazı kapalilar var aman allahım diyorum oda ne topuz tepede kısa etek kısa kollar ve başında türban en güzeli uzun vücut hatlarını belli etmeyecek giysiler
memesini belirgin gösteren kıyafet giyip, poposunu o uzun eteğin altına topuklu giyerek dikleştiren, başına sanki tas koymuş edasıyla esarp baglayan ve makyaj yapan başı kapalı bayanımsılardan iğreniyorum. ha bide bunların türleri agac altında ve köşelerde karşı cinsleriyle olan münasebetiyle tanınırlar
Hayır itici bulmuyorum. Aksine seviyorum. Edepli, hanım hanımcık oluyorlar. Benim sevdiğim kız da öyle. Tabii başı açıklardan da edepli çok var. Yanlış anlaşılma olmasın. Ayrım yapmıyorum ben. Karakterine bakıyorum. Bence malzeme insan olmalı. Dışı manken gibi olsa bile, içi boşsa ondan bir şey olmaz.
bu sitedeki bu ve benzeri soruları okudukça harita üzerinde değil ama duygusal, sınıfsal, etnik, mezhebi, ideolojik, fiziksel olarak bölündüğümüzü düşünmeye başladım.
kapalı, mini etekli, türbanlı, bikinili, türk, kürt, arap, ermeni, uzun, kısa, zayıf, şişman, heteroseksüel, homoseksüel, dindar, ateist vs. vs. ne fark eder. Bilmem kaç bin yıllık insanlık tarihi geçmişinde hala bizi bir arada tutacak en büyük ortak paydanın "insan" olduğunu anlamak istemiyoruz.
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...b6711c9dfcf0.jpg
Giyinmeyi ve kendine bakmayı bilirse neden itici olsun?
Bence gayet güzel ve tatlılar. : )
Temsili fotoğraf o. İlla kapalı deyince bakımsız mı olmak gerek?
Ben çok gördüm bunun gibi zengin olmayıp bakımlı olan ve giyinmeyi bilen.
Açık saçık ve dar giyinen kızlar daha itici bnce kapalı kızlar gayet sempatik bnce bir kız kapanınca daha güzel oluyo kesinlikle..
Ya bir bas git şurdan gay mısın nesin
Hic kimsenin itici bulmasi umrumda degil kapanali cok az bir sure oldu ve onun verdigi huzuru tarif bile edemem :)
başörtülü bir adım öndedir benim için ama bazıları makyajı abartıp topuzu deve hörgücü gibi yapıyorlar o zaman itici oluyor
Ben çok rahat giyinen biri olmama karşın çevremde çok kapalı kız arkadaşım var eğer başını kapayıp kıçına dapdar kotu giymiyosan itici gelcek bir tarafı yok ince kızlar sevimli oluyor bunun yanı sıra beyaz tenli yeşil gözlü tesettürlü bir arkadaşım var bebek pembesi şal veya açık mavi şal taktığında açık halinden dahada tatlı ve sevimli oluyor.
Böyle sorular sorup aslında insanların hakkında neler düşündüğününu herşeyden çok önemseyen dikkat çekmemek için kapanıp bir yandan da dikkat cekmedigini düşünerek üzülen kapalilsri evet itici buluyorum. Kafasını kapatıp hakkını veren amacına uygun yaşayan kapali lara saygım var
Ben de kapalıyım ama bazıları gerçekten çok itici çünkü giyim tarzlarıyla bizleri de zan altında bırakıyorlar.
Ne insanlar var kapalı ama açık görüşlü sevecen ve saygılı olan, ne insanlar var açık ve bağnaz olan. İnsanları kapalı açık diye sınıflandırmak çok yanlış bence. Herkes inandığını yaşıyo kimse kimseyi yargılama gücüne sahip değil görüşümce.
hayır itici bulmuyorum ama parklarda bahçelerde erkeklerle oynaşan kapalıları itici buluyorum, diğer kapalı kızlarında adını kötüye çıkarıyorlar
Haklısın
kapalilari itici bulmusuz bulmamisiz bunun ne onemi var? sonucta Allah icin kapaniyorsun onun emirlerine uyuousun seni begenmeleri dikkat cekebilmen cokmu onemli? sonucta bir erkek alicaksin hepsini degil. bu dusunce tarzini degistirmelisin bence.
Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer perdesiz evde ya kiralıktır ya da satılık
Güzel söz +1
güzeldir
Hayir. Yani bazilari hakkini veremiyor onlar haric hepsi de cok hoş cok guzeller yakinda bana da nasip olucak inş :)) ayrica kapali kiyafetleri cooooook guzel bence
@frenchojee hoşlanmıyoruz açıkcası yolda önüme çıkan 10 kapalı kızdan 8 i götü açık başı kapalı çok tiksinç oluyorlar.
adam gibi kapalı olursa bulmuyorm bilhassa kendimde kapanmayı düşünüyorum ama kapanıp dar kotlar makyajlar yapılacaksa itici gelir işte o
hayır aksine daha çekici ve tahrik edici bence :)) internette tanışıpta sohbet ve muhabbetin epeyce ilerleyip sanal zevklere vardığı 2 tane tesettürlü kız arkadaşım var :))
Herhangi bir dine mensup değilim suanda zaten ıslami araştıriyorum ve hiçte itici insanlar değil benim de kapalı birr sürü arkadaşım var cok hoşgorulu bazıları onlari gerçekten seviyorum ve itici bulmak ne haddime herkes kendini yaşasin :)
Davranışlarına bağlı. Şimdi bazisi kapali oluyor ve ağırbaşlı oluyor. Cok cekiciler :) He ama bazisi kapanmış ama gevşek hareketler, daracik pantolonu giymis. Bu tipler cok itici. Bilmem anlatabildimmi..
Kapalı Kızları Acık Kızlardan Daha Guzel Ve Daha Terbiyeli Göruyorm itici olan kapalı değil kapalı olmayanlar dır benim için itici :)
Hayır açık olanlardan ne eksikleri var. Zaten olay kapalı-açık kız olarak ayrılmışsa sorun var demektir. Kapalı olduğu için itici bulanları itici bulmak lazım...
ben kapalı kızlardan çok hoşlanıyorum hatta zaafım bile var. bir kapalıya da aşık olmuş biriyim ama gel gör ki kapalıların ne kadar aşırı yobaz olduklarını dış olarak değil karakter olarak itici olduklarını kanıtladılar.
Ben yobaz filan değilim ama
kusura bakma ama yobaz değilim diye kendini kanıtlayamassın. kapalıların %90'ı yobazdır. ben bir kapalıya arkadaşça yaklaşamıyorum. gözünde o kadar büyütüyo ki sapık oluyoruz. ulan ırzına mı geçtim sadece arkadaşça muhabbet etmeye çalışıyorum. dış görünüş olarak çok güzeller hatta aşık olunabilecek kadar ve ben sevgilimin kapalı olmasını da istiyorum fakat karakter olarak aynı eyi söyleyemicem maalesef gidin bir kendinize çeki düzen verin. her şeyi taciz tecavüz sanmayın güvensizlik içindeyseni gidin psikoloğa görünün.
demekki evlenecek bir niyetle yaklassan sevgilim demezdin.
evlenecegim kiz, ya da ciddi dusundugum kiz da diyebilirsin? tabikide sevmeden tanimadan kimseyi alamazsin. biz koca delisi degiliz sonucta herkes 1 kisiyle evlenecek. sadece helal olan evlilikle tabikide bunu isteris. sen once o cahil beyin tarzini degistir.
@kristalbebeqq cahil mi? neye göre cahil oldum acaba? sizin gibi yobazların ne mal olduğunu gördük içimdeki kapalı sevgisini bile öldürorsunuz. her şeyi yanlış anlayan tipe bakarak güvensiz davranan tanımadan etmeden adama sapık damgası çakmalar fln. doğru konuşarak cahil olduysam haklısın. ayrıca sevgili kelimesinin ne kötü yanı var? günah mı yani? hep kendi bildiğiniz doğru ztn. başkasına şans vermeyip laf etmeye çalışıyosunuz ama kaybeden siz olacaksınız. kapalıların insanlar tarafından itici bulunması araştır bakalım nedenmiş? dış görünüşten mi yoksa kişilik karakter yönünden mi? ben bir kere ztn zinayada karşı biriyim ve bakirim ztn bugüne kadar sevgilim de olmadı. bir kapalıyla ztn arkadaş olmaya çekinir oldum her şeyimiz yanlış anlaşılıyor ne yani karşınızda din adamı mı kesilmemiz istiyosunuz? başımıza takke takıp mı karşınıza geçelim?
@kristalbebeqq ben bide kapalılara zaafım var dedim bunu da kesin sapıkça olarak yanlış anlamışsındır %100. neden zaafım var güzel kardeşim. çünkü kapalıların ne kadar masum ve güzel yüzlü karakterli düzgün biri olduklarını gördüğüm için ne kadar namuslu olduklarını gördüğüm için evleneceğim bir bayanın kapalı olmasında ztn ısrarcıyım ama gel gör ki bu tarz kapalılar gittikçe azalıyo.
Örtüsünden dolayı onları dışlayanları İTici buluyorum ben.
Hayır aksine daha çok seviyorum yani hep sevdiğim kızlar kapalı oluyor, özellikle mi tercih ediyorum dersin sanmam ama ilgim onlardan yana. Hele çok güzel kapananlar oluyor hayran kalıyorum.
Sanki anneleri kapalı değil sen takma kafana tatlım
Olsun boşver benim çoğu arkadaşlarım kapalı bazılarının anneleri açık ama bir insanı başı açık ya da başı kapalı diye yargılanamaz
türbanı kalbine tak, yaradan sevmez dinle gösteriş yapanları o yüzden içini süsle dışınla alakan olmasın. edepli giyin yeter. ha dersen ki illa yok ben türban takıp herkese kibirlencem o senin bilceğin iş.
Başörtüsüyle kibir ne alaka?
ben dinimi tam yaşıyorum diye millete artistlik yapıyosun ne alakası mı var. cahil olma ikimizde biliyoruz ne alaka olduğunu şimdide ukalalık yapıyosun.
terbıyesızlık yapmıssınz. gıdın zıhnıyetınızı bıraz duzeltn hep gosterıs dıe tutturmssnz orasını burasını acsa sokak ortasında sevısse
boyle bırsey dermsnz ock merak edıyorm.
:D al işte lafa bak sen de namaz kılmaya camiye gitme, gösteriş yapıyorsundur sen
sokak ortasında sevişen en azından dürüst bir şekilde sokak ortasında öpüşüyo kahpenin bile samimi olanını severim ben neticede yalan söylemez. ötekide cahili kandırır.
camiye sırf gösteriş için giden insanlar elbetteki var ancak camiye gidip ibade etmeyle, baş örtüsünü karşılaştıran bir gerizekalı ile bu konuyu tartışma gereği duymam.
Tam tersi daha guzel kaoaki aciklara lafimiz yok yanlis anlasilmasin ama turban kadini bir baska guzel gosteriyo
İtici değiller fakat ben kapalı bir kızla birşeyler yaşamayı bırak elini bile tutmam bu da benim doğru buldugum zihniyetimdir.. Dini inancım yok fakat inancı gereği kapanıyorsa yaklaşamam çok sevsem de !
Esra Elöünü gibi bir pislik olmadığı sürece, tesettürlü hanımlar candır (kapalı demiyorum)
https://i.hizliresim.com/PEB1pb.jpg
insan olmanın gerektirdigini yapmayan herkes itici bana göre. Kapali olmalarini ayrimcilik unsuru haline getiren kapalilari itici buluyorum evet.
Buluyorum evet bilhassa dapdar elbiseler giyipte 1 kg makyaj yapanlar çoğunluğuda böyle otobüste vb her yerde görüyoruz ama olsun onlar açıklardan daha Müslüman dimi :)))
Asla. ama şu üstü minare altı ker**ne olanları değil. gerçekten kapalı namuslu olanlar candır benim tek sorunum onların hepsine kardeş gözüyle bakıyorum yani aşk gözüyle bakamıyorum bir türlü...
Itici bulmak icin gerek yok bazı kapalılar gercekten guzel ama kapalılığı etkilemek icin kullananlar haric :)
Kapalı derken altta 20 cm topuk daracik kot pantalon (şimdi bazıları tayt bile giyiyor) ustte esarp olanları diyorsan evet onlar çok itici...
Ancak dinimizin gerektirdigi gibi kapananlar itici değil.
Bütün vücut hatları belli oluyorsa itici bulmam. Diğer türlü itici buluyorum özellikle zayıf türbanlı kızları.
O zaman kapalı olmanın bir anlamı kalmaz
hayır ıtıcı bulmam ama
otobuste benımle aynı yasta kadın gelınce turbanlı oldugu ıcın ona yer veren adamı öldurmek ıstıyorum o an
Başına kapatıpta pantalon giyen/ maktaj yapan vs
Kızlar kezbanların önde gideni
Kara çarşaflı olmadıkdan sonra gizemli bile olabilir. Ama kapanmak derken tüm vucut hatlarını belli edip yere kadar uzun etek giymiş neye yarar. Etek boyu yerde ama g*t ortada. Bide takmış çapraz çatayı memeleri ye beni dercesine ortada.
Kapalı olmak veya açık olmak insanın kendı düşüncesi başka insanlar itici bulsa ne olur bulmasa ne olur, Zaten itici bulanda gerizekalıdır bana göre, Sözde laık ulkedeyız zaten, Ama bence cok guzel ve tatlı oluyolar :)
Ben itici de bulmuyorum çekici de... Benden uzak olsunlar ben ona razıyım.
Kapanan kızların her okulda okumalarına her işte çalışmalarına karşı değilim kesinlikle bunlar haklarıdır. Ancak asla bir kapalı kızla ne ilişki yaşarım nede evlenirim. Benim hayat tarzımla çok zıt. Dünyanın en güzel kızı da olsa benim için iticidir.
hayır tabiki bazen sadece komik oluyorlar hepsi değil bazıları mesela kapalı ama bir bakıyorsun altında dar pantolon popo çıkmış 4 muratın aşure kazanı gibi ozaman anlam veremiyorum
Kesinlikle hayır ama kapalı olup da diğer insanlardan daha saygısız olanlardan hoşlanmıyorum. Kapanmış biri dininin diğer istediklerini de yerine getirmeli.
Kapalı kız dediğinde garip oluyor ya, dinen kapalılık Hicab ayetinde yazıldığı gibi olur. Rengarenk eşarp , dar kesim tunik giyipde ben kapalıyım diye geziyor kızlar ve çok iticiler.
itici değiller ama başı kapalı fakat dapdar giyen çok fazla makyaj yapan fazla süslü olanları itici buluyorum
aksine sempatik buluyorum bir kadına en cok kapanmak yakışır.
Asla benim annemde basortulu annedem nasıl tiksinilirki? Basortulerde bizim gibidir dar düşünceli insanlardan mefret ederiz.
Kapalı ama makyaj dar pantolon uzun topuklu bayanlar itici geliyor beynini neye çalıştığını kapatamıyor maalesef
açıklara öcü görmüş gibi bakan kapalılar haricinde hiçbirini itici bulmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar