AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Şimdi itici buluyorum desem kabak çiçeği gibi açılcan mı? :D
Hayır! Sadece merak ettim
İtici bulmuyorum ama hepsini de bir kefeye koymuyorum..
Hayir bazilari cok hos oluyor, ben cok acik giyen kadinlari itici buluyorum. cok acik giyen kadinlar bana ucuz geliyor. hayatta evlenmem bunla diye dusunuyorum.. :):)
bide hani şöyleleri var zamanında açık olup adı çıkanların sonradan kapanmalarına uyuzum ve onların biçoğunu bizzat gördüm tekrar aççılıyolar resmen dalga gibi
Kapalı kızlar itici degil fakat kapalı olupta aşırı giyinenler itici suratına makyaj yapacaksan abartma görüyoruz afedersiniz ama orospudan Farkları yok bide kapalı olacaklar
Bariz olan bir gerçeklik varsa oda kapalı kızlar iticidir..
Bence insanları kapalı açık diye ayırdığınız için siz iticisiniz
Itici bulmuyorum dersem yalan söylemiş olurum. Ama kapalı olup makyaj yapan, daracık giyinen, dekolte giyen, topuklu giyenlerden hiç hiç hoşlanmıyorum hoşlanmadığımı da bakışlarımla belli ediyorum
Katılıyorum :) +1
Hayır ama dizde etek topuklu ayakkabı kombini yapanlar itici
İtici bulmuyorum. Ama öyle bir ailede öyle bir ortamda büyümedim. Akrabalarımda yok, çevremde yok. Alışık olduğum bir durum değil. Ve şimdi sevgilim kapanacam diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Kismet
Hayır kesinlikle. Bana göre itici kız kendini bişey sanan şımarık kızlardır
kapalı olupta götü başı ayrı oynayanları itici buluyorum
itici bulmuyorum gerçekten cok güzel yakışan kapalılar var :) ve ben onlara hayranlıkla bakıyorum taktir ediyorum
Makyaj yapanları birazcık itici ama insancıl olun bence ezmeyin kapalıları çok iyi insanlar var iclerinde.
Arkadaşım olabilir ama sevgilim olmasını istemezdim.
Neden? Kapalı bir kızla ciddi düşünmez misin?
Hayır düşünmem illa ki çatışmalar çıkacaktır şu zamanda.
Çekici bulmuyorum. zaten çekici olmamak için kapanıyorlar mi Tabi basını kapatıp daracık kot ve tişört ile topuklu giyen kasarlar haric
bugün otobüsteydim ve sokaktan bir kapalı geçti başı kapalı ama göğüs dekoltesi vardı ya resmen.
bazısı davranışlarına giyimine dikkat etmiyor ve makyaj falan abartıyor.. o tarz bir durum yoksa hakkıyla giyiniyorsa itici değil
vücudu güzel olanlar var onları çekici buluyorum.
iğne attım bakalım kime saplanacak.
evettttttttttttt insanlıktan soğuma nedeni çakma ninjalar.
çakma değil moruk bildiğin suikast eşyaları var o çarşafın altında neler dönüyo neler. D
Kapali acik diye ayirmiyorumda kapalinin bir havasi var be. Hele bir de gozu yerdeyse. Op alnindan yuru git burdan napiyosun desin yiillarca ugras falan. Sevgim kabardi şu an ya
Muhtesem degilim ama ilgimi. cekmiyor. gordugumde yere bakip devam ediyorum.
Yok be çoğu çirkin ama sarışın olanlar ve elmacık kemikleri çıkık olanlar çok tatlı oluyo
Cogu cirkin derken, kapali olduklari icinmi cirkinler? Cogu cirkin acik kizlarda var
Kapanırken tipe göre mi kapanacaklar ne saçma
Kapalı olupta boya fıçısına düsenleri itici buluyorm :))
Bazilarina hayran kaliyorum. Yuzlerinde huzur oluyor.
kapalı kızlardan hoşlanan erkeklerdenim, ama açık ta farketmez
kapalılar daha hoş geliyor aslında hem erişilmesi kolay.
ÇEkici kelimesini değil de Evlenilecek kız tabirini kullanırım hep onlara :D
her kapalı evlenilecek kız değildir çık sokağa bak.
hepsi değil zaten canım :)
İtici bulmuyorum, aksine bazı kapalı kızların yüzleri cidden çok güzel oluyor. Bilmiyorum hoşuma gidiyor bile denebilir.
iyi kapanmışsa uygun kapanmışsa bacım kardeşim bile olarak görürüm ama iyi kapanmamışsa itici bulurum
türbanı kullanıp seksi olmaya çalışıyorlarda münafıklık alemeti farkında değiller yavrucaklar yeni nesil özellikle. artık bokunu çıkardılar rezil ettiler güzelim kapanmayı. çocukların eline bırakırlarsa böyle olur tabi.
Terbiyesiz şey
özele git terbiyesiz şey konuşucak senle
Hey acemi balık işten gelince kesin mesaj at bana
bir insanın kapalı olup ve ya açık olması önemli değil önemli olan insan olmayı becerebilmesi :) Kapalı ve dinine bağlı insanları da itici bulmam
ne alakası var onlarda bizim gibi insan. itici bulanları itici bulurum.
Açık olanlar iticiler insanları kötü şeylere itiyolar :D
başı açıkla g*tü açığı karıştırdın sanırım
ben g*tu aciktan bahsettm knk:d
Başı gibi gönlü ve gözleri de kapalıysa benden başkasına başımın üstünde yeri var ;) hemide konforlu
Saygı duyuyorum fakat, artık gına geldi bu türban muhabbetinden.
Hiç anlamıyorum kapalı olup modaya uyanları eleştiriyorlar ama kendileri açık olup yırtık pırtık giyince sorun olmuyo
Herşeyde bir moda var
İyi o zamn kapalılar direk mezara girsin
Moda kapalılığın hakkını verecekse modadır tatlım. Bence bahsettikleri şey kısa etek giyen ama kafasını örten yüzünde bir kilo makyaj olanlar. Her şeyin bir usulü erkanı var değil mi? Ya hakkını vereceksin ya da bu davadan vazgeçeceksin. Dava deyince de yanlış anlaşılmasın cümle böyle yani.
Kısa etek giyim bacak cıkartanı savunmuyorum ama kapalı her yanımız pantolana bile laf ediyorlar neresi kötü pantolonun etekdn bin kat iyi etekle adım atamıyorum bacaklar hep dışarda oluyor
Pantolonda bacağı gösteriyor eğer darsa. Ama geniş pantalon veya üstüne uzun tunik giyilebilr ama en temizi pardesü her şeyi kapatıyor bence
kapalı olupta tonlarca yuzunde boya olan kızlardan evet :) onun harıcınde tabıkı ıtıcı degıller
Annemi itici bulmadım bulmam da gurur duyulacak bir şey. Nasip olur inşallah.
Hayır şaşırma deli ben bilakis böyle eş nasip et Allah ım diye dua ediyorum ;)
yoo normal bence senin benm gibi insan oda neden itici olsunki?
İtici demek yanlış olur sonuçta görüş ama tercihim olmazlar
Yakıştıranı var, yakıştıramayanı var, yakıştırmışsa neden itici olsun
Ben direk evlenmeyi dusunuyorum nur yuzlu kurban olurum onlara
ne yalan söyleyeyim bazısı çok ilgi çekiyor tesettürden uzak sonra diyorum ki "kızım sen kendi kusurlarına bak"
gecenin 2sinde burada cinsellik sorani ya da farklı örnekler iste. o zaman önyargili olup itici bulurum. kapanip adam akilli kız olana söz yok. bastacidir
Bu söz bana değil demi?
yoo... gayet çok güzel ve çekici olanlarıda var itici olanlarıda... kapalı olmayan kızlarda olduğu gibi...
İtici bulsam açılacak mısın?
Ne için kapanıyorsun sen?
Hey Allahım.
Fark ettiysen neden itici bulduklarını anlamaya çalışıyorum. İnsanlarda nasıl bir algı olduğunu merak ettim.
ben çoğunu çekici buluyorum... Bazılarının çok saf (temiz manasında) bir yüzü oluyor.. Onlar seksi de geliyor...
Ben kapalı değilim ama arkadaşlarımın yarısı kapalıdır. Ve güzel oluyorlar yani :)
tabii ki hayır, sadece sevgili olarak düşünmem o kadar. yoksa arkadaşça severim.
Hakkini verip mütevazi alimli olanları görünce evlenesim geliyor resmen
bir albenisi bir çekiciliği olmuyor ya tadı olmayan bir yemek gibi düşün.
Ama doğru olan o. Ne işte bir tek sana özel olacak bunun neresi kötü
Yoo valla bazen ozeniyorun cok guzel giyinenler var
Başını kapatıp g. tünü açanlar çok itici. İmaj olsun diye takanlara kılım.
Kapalidan kapaliya değişiyor. :) genel olarak açık tercihim
Valla kiz hanimhanimciksa, hakkini veriyorsa helal olsun derim, ama kapalida sapur supur sakiz cigniyor, bagirarak konusuyorsa yuh derim, bu yuzden kapali arkadaslarima sesleniyorum, saygi gösterin
Yooo hatta meşrebine göre kapalı hatun fantazileri kuranlar bile var.
alaksı yok.. koca ve çirkin popolu olup tayt giymeye çalışanları itici buluyorum şahsen:)
kapalı kızlar aksıne cok hos gelıyor acık suslu puslu kızlar artık mıgde bulandırıyorr
Kapalı ama altına gotune başına yapışan şeyler giyince sevmiyorum parduse daha iyi
bir kadının kafasının kapalı olup olmaması mühim değil yeter ki kafasının içi kapalı olmasın..
Benim için kapalı açık farketmez ama sadece bakımsız bayan ve erkek itici geliyor bana...
Hayır böyle bişey asla yok. Sadece bazı kafatascılar böyle konuşuyorlar mahsus sinir etmek için. Gavura kızıpta oruçta bozulmaz.