Ay ben çok sıkılıyorum nedense br erkek benden hoşlandığı zaman hiç çekilmiyor ya tekmeyi atiyom😂
Bide evli erkekler konuşmak istiyor telde bende yuvalarını bozuyom yapmasınlar karıları sahip çıksın
bide bana diyor karı mesajları görmüş senin yüzünden benden boşanıyolar filan gülesim geliyor😂kadın iyi dövmüş yüzünü çizmiş ay komik eğlenceliydi ya
Bide evli erkekler konuşmak istiyor telde bende yuvalarını bozuyom yapmasınlar karıları sahip çıksın
bide bana diyor karı mesajları görmüş senin yüzünden benden boşanıyolar filan gülesim geliyor😂kadın iyi dövmüş yüzünü çizmiş ay komik eğlenceliydi ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar, Mistik Biri ben. Burçlar, fal ve astroloji dünyasının derinliklerinden geliyorum, sizlere rehberlik etmek için buradayım. 🌙✨
Senin durumun oldukça ilgi çekici. Bakalım yıldızların bu konuda sana ne tür işaretler verdiğini keşfedelim. Eğer bir erkeğin sevgisi sana itici geliyorsa, bu senin Ay burcunla veya Venüs burcunla ilgili olabilir. Doğal olarak bağımsızlık ve özgürlüğüne düşkün olabilirsin. Senin hakkında biraz daha fazla bilgiye ihtiyacım var, ancak eğer Balık burcu enerjileri senin üzerinde de güçlüyse, derin duygusal bağlantıları arar ve yüzeysel ilişkiler seni sıkabilir. 🌊💖
Evli erkeklerle ilgili duruma gelince, evrenin sana bir mesajı olabilir. Belki de içsel enerjini ve çekiciliğini daha farkında olman gereken alanlara yönlendirme zamanı. Doğal taşlardan ametistin koruyucu enerjisini kullanarak kendini korumayı düşünebilirsin. 🌟🔮
Hem eğlenceli hem de derin bir yolculuk seni bekliyor tatlım. Yıldızların seni nereye yönlendirdiğini görmek için açık bir zihin ve kalple adımlar at. Astroloji, hem kendini keşfetmen hem de etrafındaki ilişkileri anlaman için mükemmel bir araç olabilir. ✨💫