Oyunda ya da sanal alemde tanıdığı kızı bir erkek sever mi aşık olur mu sizce yüz yüze görmeden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
7 aySana şöyle bir örnek vereyim geçtiğimiz Pazar günü nişana gittim kız yeğenimin çok samimi arkadaşı oyunda biriyle tanışmış ( papchi oyununda ) bir müddet sonra muhabbetleri ilerliyor sevgili oluyorlar ve ilişkilerini ciddiyetle taşıyorlar pazar günü nişanları vardı Ocak ayinda düğün yapılacakmis işin garip tarafı erkek o kadar seviyormuş ki kızın bir dediği iki olmuyormus ev bile satın almış sırf kız istiyor diye , edirneli çocukta , evlenme teklifi yüzüğüne sadece 80 bin TL vermiş , bende çok şaşırdım açıkçası ama binde bir ihtimal de olsa demekki olabiliyor her şey nasip kısmet işte
37 Yorumla
Soran7 ayŞaka gibi resmen yaaa o derece mi 😦 Allah mutlu etsin tabi nasipte olursa her şey olur önüne geçilmez haklısınız
- 7 ay
Ya bizzat şahit oldum nişana gittim, zaten , çokta güzel geçti rabbim omur boyu mutluluklar nasip etsin inşallah 🙏
Soran7 ayAmin insallah
- 7 ay
Ya ben de öyle birini istiyorum bana da olsun öyle biri vay be😢
- 7 ay
@Geologicalengineer valla bize öyleysi hiç düşmez ki bizde şans mı var , nerde öküz var şansımıza o denk geldi hep
- 7 ay
Bana da peki anlattığın gibi düşer mi abla ya😢
En İyi Cevaplar
7 ayErkek görsede gormesede bir kızı sevmez
21 Yorumla
Soran7 ayÇok haklısın
Gizli Üye(25-29)7 ayOluyor tanıştık görüştük karar aldık derken fazla sessiz sakinsin dedi erillikten uzak gibi tüylerini çok alıyorsun hep sakin tondasın oyunda kibar efendi görmüştüm sevmiştim ama küfür edene etmiyorsun vs gibi sözler
Toksik olamadığım için özür dilerim sevdiği özellikler rahatsız olduğu özelliklerime dönüştü kimse için değişmeye gerek yok34 Yorumla- 7 ay
sen olgun karakterde bir insansın oysa senin kadar olgunlaşmamış demek ki olay bu yerinde karar olmuş başarılar
Cevap sahibi7 ayGenel olarak kibar efendi itici geliyor nedense rahatsız edici buluyorlar
Belirli süre ilgilenip sonradan sıkılıyorlar
Soran7 ayYa sevgilin yoksa tamam da ben sevgilisiyim ve uzak mesafedeyiz daha önce birlikteydik hiç şüphem yoktu ama işte uzaklık olunca oyuna girince sinir basiyo beni orada biri var mı diye
Cevap sahibi7 aySevgilimdi zaten 😒
Gizli Üye(30-35)7 aySevemez. Sevdiğini söyleyen asosyal bir abazandır.
32 Yorumla
Soran7 ayHahah bu iyiydi
Cevap sahibi7 ayTeşekkürler 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Tabii ki sever dostum, kalbin ekrandan geçen piksel yığınına bile vurulabilir bazen! 🎮❤️ Yani sonuçta oyunlar, özellikle de online oyunlar, insanları birbirine bağlama konusunda baya başarılı. Ortak bir hedefe koşarsın, takım olursun, eğlenirsin derken o samimiyet bir anda derinleşebilir.
Sonbahar akşamlarında birlikte Valorant oynarken "mid'e git" der, sonra bir bakarsın "Kime git" olmuş 🤭. Ama elbette yüz yüze tanışmak ilişkiyi gerçek kılar ve duyguları daha sağlam temeller üzerine oturtur, unutma! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
131Cevap
7 ayElbette sevebilir erkekler bu konuda basit fikirlidir kendi standartlarına az da olsa uyuyorsan sorun etmezler ve bu yüzden çoğu kötü evlilik yapar çünkü yeterince olgunlaşmadan yeterince doğru kritere sahip olmadan sırf nefes alıyor diye o kişiyle evlenirler. Doğru insanı bulmak aslında çok kolaydır sadece aramak zordur. Sahip olduğun kriterlere göre bulma şansın artıp azalabilir.
17 Yorumla
Soran7 ayNasıl ya sevgilisi varken oyunda konuştuğu tanımadığı bir yabancıya anlam yükler ve sevebilir mi yani
- 7 ay
Erkekler kolay kolay aşık olmaz %99'u cinsellik için kız arar hafif sever ama aşk başka olay yani hiçbir erkeğe güvenme kızlarda çok farklı sayılmaz zaten
- 7 ay
He ama kim doğru dersen demiseksuel insanlar doğru seçimdir. Örneğin ben öyleyim. Birine karşı duygusal bağ hissetmezsem onu arzulayamam. Hissedersem de ondan başkasını arzulama gereği duymam.
Soran7 ayHaklısın uzağız ya yapsa bile ruhum duymaz
- 7 ay
Evet o yüzden salla gitsin her zaman görüşebileceğin insanlar önceliğin olsun ama daha da önemlisi bir gelecek gördüğün insan önceliğin olsun. Uzakta olsa bile onunla olmaya değer demelisin. Ayda yılda bir görüşsen bile sıkıntı olmaz.
Soran7 ayBen de öyle düşünüyorum ama iki haftadır konuşmuyoruz o yüzden oradan birileriyle mi konusuyo diye aklım karışık
- 7 ay
Salla gitsin boş ver
Evet, elbette sevebilir. Eğer gerçekten sevecen, sevdiğine sadık ve karakterli biriyse neden olmasın? Ama ne yazık ki günümüz dünyasında işler o kadar saf değil artık. İnsanlar sevgiyi dillendirip flört ediyor, bir yandan da başkalarıyla da iletişim kurabiliyor. Bu durum tamamen karakter meselesi… Çünkü gerçekten seven insan, gönlünde yer açtığı kişiden başkasına dönüp bakmaz. Sevgi, sözle değil, davranışla belli olur. Sanal dünyada gerçekten ilgi duyan, içten seven biriyse bunu zaten açıkça belli eder; hislerini gizlemez, davranışlarına da yansıtır. Ama yine de görüşmeden, buluşmadan, karşındakini gerçekten tanımadan birine tamamen güvenmek doğru olmaz. Çünkü sanal ortamda herkes kendini farklı gösterebilir. Gerçek sevgi, zamanla, yüz yüze iletişimde, davranışlarda belli olur. O yüzden önce tanımak, sonra kalbini açmak en doğrusudur.
03 Yorumla
Soran7 ayLütfen sorduğumu iyi okuyun. Ben başkasını sever mi diyorum sanal oyundan sevgilim için
- 7 ay
Başkasını sever mi diye soracaksan, bunu direkt olarak öyle ifade etmen daha doğru olur. ‘Sanalda tanıştığı kızı sever mi?’ gibi dolaylı bir giriş yapınca, insan soruyu tam olarak anlamadan otomatik olarak insan bu soruya ona göre cevap verir. Hisler söz konusuysa, her ihtimal düşünülebilir tabii ki sanal ortamda hisler gelişebilir ve insan sevebilir. Bu normal bir şey uzaklık, ortam farkı hisleri değiştirmez. Yani evet, böyle bir ihtimal her zaman vardır, ama önemli olan gerçek hayatta ne hissettiği ve nasıl davrandığıdır. insanlar bağ kurabilir, sevebilir ve duygusal olarak etkilenebilir. Sanal ortamda bir bağ oluşabilir, ama gerçek bağ, güven ve iletişimle güçlenir. O yüzden endişelenme; ihtimaller her zaman vardır ama önemli olan, gözle görülen ve hissedilen gerçek davranışlardır. gerçek hayatta ne hissettiği, nasıl davrandığı ve sevgisini nasıl gösterdiğidir. Sadece olasılıkları konuşmak yerine, karşılıklı anlayış ve niyetleri görmek gerekir.
Soran7 ayAnladım teşekkür ederim. Evet çok mantıklı cidden bu şekilde düşünüyorum ben dr
Gizli Üye(30-35)7 aySever evet. Kadınlar inanamaz buna şaşırır ama maalesef. Bende yaşadım bu durumu.
Birinci sebebi sevmek istediği için sever.
Ikincisi karşı taraf çok iyidir. Kaliteli sohbeti vardır. Mutlu ediyordur. Sever.
Üçüncüsü çok temiz kalplidir. Biri çıksada sevsem diye düşünüyordum o an o çıktı ve onu severek hayatımın hatasını ve birde dönüm noktasını yaşadım.
Erkeklere tavsiyem. Kızlarla görüşmeden cinsellik yaşamadan sevmeyin. Kadin der ki ben naptim da beni sevdi der. Cinsellik olunca yaptım ondan seviyor der. Oyüzden bişey almadan bir şey vermeyin
01 Yorumla
Soran7 ayNe alaka abim ya sen ne anlatiyon illa bisey yaşayınca mi kadınlar seviyo? Biz bisey yaşamadık. ama ben cok seviyorum o benim için herkesten özel ve farklı. Ben de onun için öyleyim biliyorum. Sadece nefsine uyar mı diye tereddütteyim ama kontrol edemeyiz elbette. İnsan ne yaşayacağını seçemez bazen
7 ayAsla sevmezler sadece çıkar doğrultusunda seviyormuş gibi yaparlar buna da bir zahmet kanmayın yani sen görmediğin erkeği sevemezsin o da öyle, ahlâkına aşık olduğumuz kadar dış görünüşte önemli bir etkendir
13 Yorumla
Soran7 ayArkadaşım ben kanmam zaten. Reelde sevgilim o. Biz 7 yıl gorustuk konuştuk. Sadece son bi yıldır pub g oynuyo. Ben oynamayı bilmiyorum. Uzak mesafedeyiz o uzman yani asker. O yüzden oyunda birisi ilgisini çeker mi aşık olur mu diye sordum
- 7 ay
Haaaa anladım yok sıkıntı yapma bacım hiç öyle bir şey olmaz ama çok aklını kurcalıyorsa indir oyunu öğrenmeye çalış onunla oyna 😅
Soran7 ayYa öyle de güvenmiyo gibi gözükcek ensesinde olmak istemiyorum her an :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Bunu kız erkek ayırmak bana göre saçma her insan bazen bir kişinin sesinden veya bir sözünden gayette hoşlanabilir bana göre bu gayet normal bir şey ama aşık olmak sevmek bence bu kar çok darklı şeyler insanlar bir birini iyice tanımadan sevmesi bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.
10 Yorumla
7 ayBir erkek, sanal ortamda birinin karakterine, zekasına, mizah anlayışına, düşünce yapısına ve iletişimine gerçekten bağlanabilir. Görsel bir unsur olmadan kurulan bu derin duygusal bağ, kuvvetli bir sevgi veya aşk hissinin temelini oluşturabilir.
11 Yorumla
Soran7 ayYapma ya
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
7 ayHayır sevemez istese de eksik kalır sevgisi. Çünkü erkekler görsel beğeniye kızlardan daha çok önem veriyor. Görsel olarak fotosunu görmediği bir kıza ne kadar bağlanabilir, hayali bir sesi seviyormuş gibi olur öbür türlüsü.
11 Yorumla
Soran7 ayBence de yan yana gelmeden bazen gelsen bile yakın hissedemeyebilirsin. Ama ben ya oyundan biriyle bulusmayi denerse diye biriyle uzak mesafedeyiz ya ondan endişe ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. hayır. niye sevsin? adam en fazla yakın arkadaş falan görür ya da aşık olacaksa bile kafasında bi tipleme oluşturur.
görüntüsüz seven erkek ya kördür ya aseksüel.
21 Yorumla
Soran7 ayDemi bence de sağ ol yorum icin
Evet sever çünkü bir keresinde oynadığım bir oyunda bir çocukla denk geldik ve bir süre arkadaşlık etti bana daha sonra beni sevdiğini söyledi ama ben reddettim daha sonra tekrardan konuştuk sonra engelledim engeli kaldırdım bir nedenden dolayı ve bu süreç baya bu şekilde devam etti daha sonra birbirimizi gördük ve beni daha çok sevmeye başladı belki de hayatımda hiç bu kadar saf ve temiz bir şekilde sevilmemişim ama ona karşı duygularım yoktu ve bunu ona açık bir dille ifade etmeme rağmen iki yılı bu şekilde devirdik. Hala da beni seviyor bazen diyorum Allah'ım ne olursun benim de ona karşı hislerim olsun ki ikimiz de mutlu olalım ama olmuyor işte.
14 Yorumla- 7 ay
Neden olmuyor hislerin ona karşı
Soran7 ayŞaşkınım şu an 😳 Benim sevgilim beni seviyor eminim. Ama oyun eğlenceli bir ortam ya oradaki kızlara aklı kayar mi diye endişe ediyorum. Ben oynamayı bilmediğim için girmiyorum o yüzden
7 ayErkekler direk aşık olur yani eğer ki kız bir bakar güzelse yavaş yavaş ilerler hoşuna gitmezse lakin beğendiği bir yanı varsa da kullanır oynar gözlemelerime dayanarak söylüyorum bende unutamadığı aşk acısını çekenlere denk geliyorum ya da özel olarak beni buluyolar
11 Yorumla
Soran7 ayOf ya. Umarim oyundan bi kıza sarmaz
7 ayYav artık şu kızlarımızın saçma sapan duygusallığı saflığı aptllığı son bulsun her şey düz mantık , insan yanındaki gördüğünü sevemiyor zor seviyor
21 Yorumla
Soran7 ayNe bileyim 7 24 oyuna giriyor pubg seviyo ben bilmiyorum oynayamiyorum orada olan kızlardan etkilenir mi diye endişe ediyorum işte
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olabilir. Bazen insan sesinden etkilenir, sohbetinden veya sempatikliginden. Bir sebep bulur yani. Bu aslinda sevmek değildir Hoşlanmaktır. Çünkü karsi tarafın etkisi altındadır, asil olarak bi göz göze gelmek gerekir. Her ne kadar da hoşlansan tanımıyorsundur.
Yine de soruya cevaben bu mümkündür.08 Yorumla
Soran7 aySen baya sevmişsin kral belli
Soran7 ayboş ver yinede yüz yüze olana gönül ver sen bidshskine
- 7 ay
Memlekette kız yok, başkasına var bana yok. Kimsenin alnında ben Bekarım yazmıyor ki. Birine göz atsak başkasının karısı çıkma ihtimali yüksek. Ben nereye bakayım?
Bekarlar klübü de yok gidip orada takılayım. Yüzyüze olanı ben de çok isterim ama tanışma ihtimalim %0,000000000000000000000000000001
Soran7 ayNiye be Allah verir bir yerden nasibini sen yaradana güven
Soran7 ayUnutamadığın birisi vardır bence ondan yenisine yer acamamissindir
Biz 24 yıl önce, bir uygulamada tanıştık eşimle tesadüfen. 22 yıldır da evliyiz, iki çocuğumuz var ☺️. Nereden tanıştığınızın hiçbir önemi yok yani..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayOlanlar var, duydum. Daha çok asosyal kişilikler bu duygu durumuna girebiliyor gibi sanki ama kadınlar şu oyun oynayan adamlardan ne bekliyorlar cidden anlamış değilim, bir de âşık oluyorlar cidden tuaf 🤷♀️
11 Yorumla
Soran7 ayYa işte erkek arkadaşım asker. Ben onunla reelde tanıştım sevgili oldum ama görev yerinde pub g oynuyorlar. Ben de ciddi ciddi biriyle konuşur mu buluşur mu diye şüpheye düştüm evlenen var bile dediler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayKız olsun erkek olsun seviyorum diyene hayatta inanılmaz ve inanmıyorum da, seviyorum diyen ancak güya etkilemek ve günün birinde amacı yatağa atmak başka şey deyil kesinlikle
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
7 ayElini tutup gözünün içine bakmadığımı önemsemem kimse önemsetemez bana
23 Yorumla
Soran7 ayBen de oyle. Zaten biz gerçekte bulustuk vs ama oyundaki kızlar aklını çeler mi diye endişe ediyorum
- 7 ay
O Endişe ile yaşanır mı bebeğim ya Kov gitsin şüphe varsa olmaz
Soran7 ayHaklısın 😒
Sevebilir ama buluşmadan bu duygunun gerçek olup olmadığını anlayamazsınız asla.
21 Yorumla
Soran7 ayBulusmazlar demi ya bak her cevap ayrı sekme açıyor kafamda
7 ayErkekler sever mi? Bence bu daha doğru bir soru. 😹😹
22 Yorumla
Soran7 ayBak bu nokta atışı 💁🏻♀️
- 7 ay
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Görmeden sever ama hayalinde yarattığı kişiyi sever.
Görüşünce umduğunu bulamazsa hayal kırıklığı olabilir.
O yüzden onun hayalindeki kişiyi fazla sevmesine fırsat vermeden kendini göstermelisin ki sonradan hayaller yıkılmasın.10 Yorumla
7 ayReelde tanıştığım gördüğüm kıza bile güvenip sevemiyorum
11 Yorumla
Soran7 ayKesinlikle işte bu
Gizli Üye(30-35)7 aySana örnek olsun diye şöyle söyleyeyim, buradan 11 ay biri peşimden koştu bende ilgisini tabiki seviyordum. Sadece normal fotoğraf atma ve sesimizi duyuyorduk iş yüz yüze görüşmeye gelince adam uzaklaşmak için bahaneler buldu ve evliymiş meğerse huzursuzmuş evde ve o yüzden konuşuyormuş oyunda da tanısan uzun süreli ilişkisi olan 4 arkadaşım var
12 Yorumla
Soran7 ayİşte biz uzun süreli iliskisi olan türdeniz:D yani esas kız benim şu an. REELDE TANISTIK. Erkek arkadasim pubg oynuyo. biz 7 yıldır sevgiliyiz. Gorustuk sayısız. Ama uzak mesafeye düşünce aklım karıştı oyun Hesabında kız gördüm ergenler o yüzden sordum
Cevap sahibi7 aySen tabiki kestirip atma ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayYüzünü görmeliyim zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
12 Yorumla
Soran7 aySen de alemsin anladık
- 7 ay
Sağol bebişim
Uyuyorsan bul beni 😜
7 ayGöz göze gelmediğim hiç bir kıza bir şey hissetme ihtimalim yok. En çok gözüne bakarım çünkü gözün hareketleri çok şey anlatır insana. Dokunmadığım kıza da ısınmamışımdır en azından omzuna elimi koymamışsam o kıza içim ısınmamıştır.
10 Yorumla
7 ayaşk değilde hoşlantı olur zamanında bende olmuştu uzun süredir oynadığım oyunda 2019 da tanışmıştım kızla ama hiç yüzünü falan görmedim aadece sesli konuluyorduk oyunda o kadar askere gidip geldim bir daha göremedim onu
10 Yorumla
7 ayEvet sever ben oyunda tanıştım ve 7 ay sevgili olduk 1 ay arkadaş kaldık ama sonra aldatıldım
14 Yorumla
Soran7 ayAnladım canım
- 7 ay
Yani knk
Soran7 ayOlan her şekilde olur yapacak bisey yok
- 7 ay
Maalesef öyle ya
7 ayEvlenen gördüm yakınımda sevgili olan da gördüm 3 yıl
114 Yorumla
Soran7 ayPeki
- 7 ay
Bana göre nerde tanşılmak değilde kafa uyumu ve ne istediğini bilen birş olması önemli birde mesafe kısa olmalı bence 2 3 saate gidile bilmeli yakın şehirler yani
Soran7 ayOyunda nişanlı bir kız arkadaşı olduğunu söylemişti onu koruyomus vs ben kızmıştım sana mı kaldı diye geçen de de bir iki ergen kız gördüm o yüzden içime şüphe düştü
Soran7 ayKafa olarak uyumlu sayılmayız ben batılıyım o doğulu. Ben ona karşı daha sıcagim o mesafeli. Deger verdiğini nadir gösteriyor ama her an ilgisi kayıp gider gibi geliyo bana uzaktayken ne bileyim neler okuyoruz burada
- 7 ay
Erkekler ortak ilgi alanına sahip kızları sever bende oyun sever biriyim mesala benle oyun oynayan bir kız arkadaşım olsun isterdim sende onla oynamak iste öğret de
Soran7 ayO istedi ama ben o oyuna girmek istemiyorum çünkü devreleriyle oynuyo benim oynamami istemedi başta sonra oyna diye ısrar etti şüphelerim olduğu için kaybetmek istemediği için ama ilgi alanıma girmiyo oyun benim çocukça geliyo
- 7 ay
Yani oyun oynamak çocukça değil aslında dışarda alkol içip sürtmekten iyidir:))
Soran7 ayYani tabiki orası öyle de birisi ile tanışıp konuşma vs olmasını istemiyorum ama her şeyi ben yönetemem. O da sosyal maalesef arkadaş canlısı o yüzden baş edemicem ya ayrılsam daha iyi
- 7 ay
Güven kırıcı şeyler yapıyorsa en doğrusu tabi
Soran7 ayAynen
- 7 ay
Sağlık olsun umarım daha sağlıklı ilişki nasip olur sana
Soran7 ayTesekkur ediyorum inşallah herkes mutlu olsun
- 7 ay
Amin cümlemiziz
- 7 ay
Cümlemizin
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
7 ayErkek fıtratına ters. Kadınlar bir söze aşık olur ama bir erkek için görsel şarttır. Yani iyi bir sohbeti olup iyi anlaşınca kadınlar görselde takılı kalmıyor sanalda bazen ama erkekler ise çirkinse o kız, pat engel.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
7 ayOlur kanka… erkek de insan sonuçta.
Sesine, yazışma tarzına, enerjine tutulabilir.
Yüzünü görmeden de birine alışır, hatta sever. 💭
Ama gerçek bağ, ekranın ötesine geçtiğinde sınanır.10 Yorumla
7 ayYa bacim erkekler sandigin kadar ince ruhlu ve romantik degiller. Tabiki de asik olmaz o sekilde. Bu tarz sacma hareketleri genelde genc ve naif kadinlar yapar. Erkekler sadece ö*üzdür.
21 Yorumla
Soran7 ayUmarım sevgilim de ergen kızlara oyunda aynı gözle bakıyordur. Biz gerçekte sevgiliyiz ama uzak mesafedeyiz şu an o yüzden içime şüphe düşüyor bazen o pubg oynarken. Biz oyunda tanışmadık. O benim olduğum şehirde çalışıyordu. Oyle sevgili olmuştuk.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Reelde görüşmeden sadece fotoğraflarla görüntülü görüşmeye felan sevilebilir.
Ama hiç görmeden olmaz10 Yorumla
7 ayBen bi ara yaptım ama tavsiye etmem uzak mesafeydi benimki ama göremeden bir daha bunu yapmayacağım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Uzun vadede evet ama kısa sürede öyle 1 ayda falan seni seviyorum vs lere geldiyse sıkıntı bi 5-6 aylık konusma işi değiştirir
10 Yorumla
7 aySevmek çok kıymetli bir kelime bence, aşık olunabilir, hoşlanılabilir. Yüz yüze görüşmeden sevdiğine emin olamaz insan.
10 Yorumlasevmek dış güzellikle değil görmeden hemen hemen her konuda uyuşursalar ve aynı frekansta olursalar neden olmasın
10 Yorumla
7 aySevmek için emin olmam gerekiyor hiç görmeden sevemem o yüzden görüntülü konuşmam gerekiyor belirsizlikler olmamalı.
Bu benim düşüncem tabi.14 Yorumla
Soran7 ayGörüntülü konuşunca olur diyosun.7 yıldır benle sevgili nasıl olcak o? Beni görmeye de geldi defalarca şu an uzak mesafedeyim ama. Oyuna girince ondan endişe ediyorum kalkıp birini tanımaya gider mi diye
- 7 ay
Görmeye gelmiş , 7 yıl uzun bir süre hala endişe ediyorsan birşeyler eksiktir , ya bu eksiklikleri tespit etmen gerekiyor ya da aileler tanışıp nişan yapılmalı ciddi adım atılmalı benim düşüncem bu yönde.
Soran7 ayTesekkur ederim, evet haklısınız
- 7 ay
Rica ederim 😊
7 ayHayır sevmez sadece konuşman hoşuna gitmiştir yoksa sevgi aşk sanaldan oluşacak kadar basit bisi değil beraber vakit geçirdikten sonra birbirinizi tanıdıktan sonra (gerçek hayatta) oluşan bisi. sosyal medya evlilikleri zaten hep alakasiz ve kısa sürüyor uzun süreçlerde mutsuz mutlu olan varsada çok nadir
11 Yorumla
Soran7 ayArkadaşım ben değil sevgilim oyundaki kızlara meyil eder mi diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Bazıları buna basitlik diyebilir ama bence dürüstlük olduktan sonra kelimeler duyguları çok etkiliyor kim ne derse desin
13 Yorumla
Soran7 ayYaa. Ben de bundan korkuyorum başka biriyle oynarsa aklı kayarsa diye
Soran7 ayİşte ya
Yani belki kendi kafanda onu çok büyütmüşsündür ama bana sağlıklı gelmiyor kendini kötü hissetmene gerek yok bende bir ara çok etkilenmiştim sosyal medyadaki birinden ama şu an anlıyorum ki iyi değil
13 Yorumla
Soran7 ayBen değil ya erkek arkadaşım pub g oynuyo oradaki oyundaki kızlardan hoşlanır mi diye içime kurt düştü o
Soran7 ayAnladim
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Kendinizi kandırmayın en çirkini bile güzel kadın pesinde maymunlar
20 YorumlaBazen dıygusal boşlukta olduğu zaman kızda erkekte iyi anlaştığı birini sevebiliyor
20 YorumlaErkeklerin gerçekten sevmeyi bildiğini düşünen var mı ya
20 Yorumla
7 aySevdiğini iddia eden manyaklar var incel olduklarını düşünüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayÖrneğin ses tonuna ve konuşma akıcılığına, kelime seçimine, aşık olduğum bayan oyucu arkadaşım vardı. Yüzünü hiç görmemiştim. Reelde tanışmak isterdim, kabul etmedi
02 Yorumla
Soran7 ayOf ya işte korktuğum şeyler
- 7 ay
Neden korkasın anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sohbet muhabbet bir yere kadar yüzyüze görüşme de lazım
10 Yorumla
7 ayHayır görmeleri gerek görselerde molay kolay sevmezler zaten bide sanalda hiç olmaz sevgi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
7 ayGörmemişliğin, hayalperestliğin zirvesidir bu ya.
Olmaz öyle şey.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBence hiç bir insan sevemez. Her iki tarafında psikolojik sorunu, travmaları vs. vardır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBazı kızlar nasıl seviyorsa bazı erkekler de seviyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mallik başka ne açıklaması olur ruh hastası olması lazim
10 YorumlaSanmıyorum ya, sürekli foto isterler anlık isterler erkekler görmeden aşık olacağını zannetmiyorum.
11 Yorumla
Soran7 ayBen de sanmıyorum
7 aySever ama görmek gerek in mi cin mi erkek bilmem gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim tabiki fikirleri ses tonu karekteri daha önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySanırım kadınlar olabiliyor. Zira burada bana yürüyüpde aynı karşılığı vermedim diye yok yere üzülen oldu. Dedim seni görmedim bile öyleyken nasıl yüksek tondan karşılık bekledin ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet sevdım ama artık dusunmuyom uzak mesafedeki biriyse eger
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Evet hal ve hareketleri ses tonu bile önemlidir sevebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayGuvenilesi insanı secebilecek donanimda isen her yerden birileri olabilir
13 Yorumla
Soran7 ayGüvenilesi değil benim erkek arkadaşım zaten bi haftadır konuşmuyoruz pub g olayi da tuz biber oldu
- 7 ay
O zaman son noktayi koy
Soran7 ayHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
7 ayBilemeyiz ama bazı cinsleri nefes alsın yeter modunda sanırım gözlemim bu.
11 Yorumla
Soran7 ayYaa
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
7 ayKandırmayalım kendimizi sevemez sjjejsbsjs daha iyisini görene kadardır sevgileri bence
11 Yorumla
Soran7 ayUmarım bakmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hem de kör kütük aşık olanlarını bilirim, sevmek ne ki...
16 Yorumla
Soran7 ayAy yalan dolan şeyleri sevende ne bileyim ne hali varsa görsün sil de diyemem oyunu şimdi 🙄
bence olabilir sonuçta o kişinin hareketleri duyguları yaptıklarından o kişiye sevgi duya bilir sevebilmek demek görünüş değildir kalbinden görmeden sevebilir insan
20 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem