AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Asosyal biriyse evet çünkü alternatifsizdir ve boşluktadır ama normal bi insansa hayır.
Off askerde işte umarım olmaz oylebisey
Arkadaşlarım pubg de tanıştı nişanlandilsr yaza evlenecekler
Off
Sevip aşık olabilirler çok değişik bazıları smsmksks
Aynen
hissediyor musun bunu
ya da senin bir hissin mi var
Bana karşı değil ya oyun oynuyo sevgilim oyunda denk gelirse kızlarla da oynuyorlar sanıyorum o yüzden sordum
sen varken böyle bir duygusu olur mu sence
Bence olmazda ne bileyim insanın kuruntu mekanizması hep calisiyo
Sevmez ama flortlesmek ister zaman aşka donusebilir gordukten sonra
Yaa işte benimde korktuğum o
iyide neden korkuyosun
Sevgilim oyundaki kızlarla flört eder diye
Bak ben flortlesmistim ama sadece oyle kaldi
Eevt sever ben yaşadım. 1 sene konuştuk bir çok kez ayrılıp barıştık. Buluşacaktık bu yaz ama aramız bozuldu buluşamadık onun olduğu şehirdeydim oysa ki.
Neyse işte aşk değil bence zaten kendisi başka erkeklerden hoşlanıyor bizimkisi arkadaşlık. Ama yüreğimde yer edindi unutmam onu. 3 ay sonra engeli kaldırdı (bu hafta yani). Yazarım diye düşünüyorum
Kendine saygın varsa yazma
O öyle olmuyor. Özlersin, seversin değer verirsin, ağlarsın... Bir yanım kırgın ve cevapsız sorularla dolu. Biz hep ayrılıp barıştık ama bu olay başka olduğu için daha derinden etkiledi. Kendime saygım var da öyle olunca da olmuyor
Sevgilin var mıydı o sırada
Hayır
evet neden olmasın samimiyet dürüstlük varsa sevebilir
Sanmam
Kesinlikle sever sesine aşık olur ben yaşadım birkaç gün önce
O nasıl sevmek ya
Ama gerçekten çok etkilendim yani İstanbul'a uzak bir yerde yaşıyor ve ben çağırsaydı kesinlikle giderdim
Ben olmuştum ama sonra gördüm görüştüm tabiki
Gördüğünde ne hissettin
Beklediğim gibi değildi ama sesi tavırları davranışı aynıydı hepimiz 10 uzeri 10 bekleriz 10 uzeri 4 olunca şaşırırız ama duygum değişmedi
Anladim
tanımadıgım birine niye aşık olup seveyim? sizde görmeden seviyorsunuz görünce begenmeyip engelliyorsunuz :D
Neden olmasın ki bazı duyguların tarifi ya da sebebi olmaz oluverir.
burada mısın
Huyunu suyunu öğrenir yavaş yavaş resimle tanisir ilgi duyarsa bulisulur
Evet sevebilir. Görüntülü konuşarak, ekran paylaşımı açıp beraber film ya da dizi izleyere, oyun oynayarak veya bilgi alış verişi yaparak bu bağı daha da güçlü kılabilirsiniz. Her şey dokunup öpmek mi?
Ben değil arkadaşlar sevgilim yahu sevgilim pubg oynuyo devamlı. Ben de o yüzden tedirginim neredeyse basgöz edeceksiniz okuyun yahu ne sormuşum🤣
Heee bende Xper 2 seviyesine gelmek için şair gibi düzgün yazmaya çalıştığım için o kadar destan destan yazdım sjahahahwhhdakjdbs
Ha bu arada bizim komşunun kocasi pubg oynuyor ve aşırı bağımlısı habire ordan karı başka kadınlarla karısını görüşüp aldatıyor bide benim bi kız arkadaşım var o da pubg oynuyor ve erkeklerle sevgilisi olmasına rağmen aşırı kardeşim konuşuyor hiç tasrip ettiğim bir oyun değil mlbb ya da LoL bile ondan daha iyi
Olm ne biçim yazmışım ya neyse sen anladın işte OYNATMA OYNATMA OYNATMA
Anladım yapabilir diyorsunuz yani evliymis bir de ayy rabbim korusun ya
Deli divane dizisi
Ragini ve ranvir aşkını izlemelisin. Tam olarak anlattığın tanima uygun şeyler yaşıyorlar.
İzlemiştim hatırladım yaa ama dizi o bilmem ki
Dizi daha iyi. İzle izle bitmez 😄😄
Şöyle s oyleyeym burdan arkadasim 5 yil once evlendi burdan tanistigi biriyle simdi cocugu var 2 yasnda
Burayı kast etmemistim anladım
Anladim ben sadece burayi ornek gosterdim
Tesekkur ederim cevap icin
🌹
Olabilir
Oyun oynayan biriyse zaten ilgi alanları aynı ise yakınsa anlaşıyorlarsa birlikte vakit geçirdikçe birbirlerini severler
Tesekkur ederim
Rica ederim konu dışı Ama beraber oynuyorsunuz değil mi o sensin neden oynuyorsunuz
Ben oynamıyorum pubg beni sarmadı küfürlü konuşanlar vs oluyormuş ben değil erkek arkadaşım oynuyo devrelerimle oynuyorum diyo ama insanın aklına da kurt düşüyor tabi hep gece bi saat oyunda
Görmeden bir cacık olmaz
Bence de kiral
Hayır tabilide cok sscma değl mi görmediğin birine nasıl asık olacaksın yoklukta gibi
Ben de oyle düşünüyorum
Onlar gerçekte tanıştığını da sevmez onların duygusu yok fazla kaptırma kendini
Benim sevgilim ama 😄 Başkasıyla oyun oynayınca sever mi diyorum pubgde. Uzak mesafedeyiz şu an
Vay be o değil de bu soru nasıl bu kadar yorum almış
Ben de şaşırdım aslında
Bir Twitter hikayesi vardı. Adam kız hesabı açıp başka adamı işletiyor. Kandırılan adam saf kalple aylarca kız sandığı hesapla flört ediyor. O olay gerçek ise gerçekten sevebilirler
Of yaa
Sever ama görünce hüsran olması muhtemel çim büyük ihtimalle
Sevmesin ya
Belirsizlik söz konusu ama ses tonu davranışları bunlar ön plana çikarsa neden sevmesin ben hiç görmediğim bir kızla 4 ay konuştum ve sonra Aydın dan Antalya'ya gittim orada gördüm
YA ALLAH deli olcam.
Neden ne oldu ki
Seviyormuş gibi yapar uzun süre görmediği birine kimse aşık olmaz olamaz
Olur niye olmasın bir insan bir insanı tanıdıkça sever aşık olur zamanla olur
Evet ben sevmiştim ilk önce sesine aşık oldum yüzünü görmemiştim sonrada bakışlarına aşık oldum
Biz eşimle instadan 5 yıl önce tanıştık 4,5 yıl uzak ilişkimiz oldu İstanbul Ankara sonrası da evlendik 4 aydır evliyiz yani seviliyor
Uygulama üzerinden tamam da pubg oyunundan
Ha bilemem olur mu olur ama
Belki yazışman mizah yapın erkeğin hoşlanmasını sağlar ama seni görmeden aşık olabileceğini sanmıyorum
Delircem ya BEN SANAL OYUnDan sevgili olmadım arkadaşım benim sevgilim reelde. Biz bulustuk kaç kere 7 yıldır sevgiliyiz. O şu an uzak o yüzden oyunda birine kafayı takar mı diyorum hepsi bu
1 fotoğrafını gördüm birkaç defa sesini duydum 6 ay peşinden kpştum rüyalarıma girdi. 8 aylık beraberliğimiz oldu 2 defa yüz yüze görüşme şansımız oldu. 4 yıl boyunca çıkartamadık birbirimizi aklımızdan. En çokta ben…
Diyosun o derece mi ya 😦😦
Cinsiyet ayırmadan söylüyorum kimse kimseyi sanaldan SEVEMEZ
Ay inşallah bencede. O kadar sene sevgiliyiz başkasıyla konuşup sanaldan sevgili olursa da yazıklar olsun
Ne dediğini anlamadım
Erkekleri gectim ben bile görmeden etmeden dokunmadan sevmem
Yani normal olanda bu
Hayır sadece göğüsünü görmek ister, takılır öyle yani
Sağ ol ya içim rahatladı alemsin
Öyledir çoğu
Ergen ya da çocuktur
Dış güzelliğe önem veren biriyse sevmez
Nağlet gelsin daha dün yasadım hayır tabii ki ama arkadasım da evet bende hayır neden ilayda kısmatsiz sansım kapalı ab
Sevdiğini sanıyordur görmeden bir insan nasıl sevilir yaaa saçma geliyor bana açıkçası bilmiyorum
Ben de sanmiyorum
Kişiye göre değişen bu soru olanda var olmayan da seven de var sevmeyip sanaldan yalan sòyleyende
Umarım olmaz öyle bisey ya
Sever evet benim iliskimde sanaldan başladı bak iyisine denk gelirsen ne ala
Arkadaşlar ben yazdım yukarıda. Benim sevgilim oyun oynuyor pub g. Ben oynamıyorum. Biz canlı canlı görüşüp sevgili olduk. Oyunda anonim ergen kızlar gördüm ekli onda. O kızlarla oynarken etkilenir mi diye düşündüm hepsi bu. Ben sanaldan bana mı aşık oldu diye Sormadım yani
denemiştim, sonra asker de terk edilmiştim.
Evet sevilir sonuçta fotoğraf istiyorsun
Çevremde çok gördüm olabiliyor.
Sevmez , etkilenir. Bütünün küçük bir parçası bu.
Atatürk mü bu görmeden sevelim
Sever sevdim de ama değdi mi hayır😕
Neden
Pekala zor da olsa mümkün
Ben sevemem ama seven çıkabilir
severim sevdiğimde oldu.
Evet karakteri kişiliği ve hissettordikleri yeter
Çok zor göz görmesi lazım ya
Marifet orada zaten. Sevdik severiz
Sevebilie erkeğine bağlı
Olmaz bu çok mantıksızdır
Hayır oyun bağımlısı biriyle olmaz
Günaydın bu hayatta her şey normal
Hayır
Çok şükür
Ne oldu😂
aklı varsa o hataya düşmez
Sevemez
Ben de seveceğini sanmam tamam belki beğenir ama sanaldan aşık olmak ne bileyim
Erkekler biraz m. l o yüzden olası bir ihtimal.
İşte o ihtimal beni korkutuyo
Hayır tabii ki oyalar durur sadece
İşte bu yüzden oyunu silsin istiyorum muhabbet gecmesin kimseyle diye
yok genelde görmek isterler
Yani görse de bulusmadiktsn sonra ne bileyim. Ama konuşması beni rahatsız eder başka kızla
Uzqk mı
Uzak mesafedeyiz. Sevgilimle gerçekte tanisiyoruz bulustukta.7 senedir çıkıyoruz. Ama o asker şu an o yüzden pub g de ergen kızlara bakar mı diye içime kurt düştü