Evi var, arabası var ama işte bunları kendi mi aldı, babasından mı kaldı, onu da bilmiyorum. Gelirini de sormaya çekiniyorum. Sizce kendi kendine ayda ortalama ne kadar kazandığını nasıl öğrenebilirim?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evi var, arabası var ama işte bunları kendi mi aldı, babasından mı kaldı, onu da bilmiyorum. Gelirini de sormaya çekiniyorum. Sizce kendi kendine ayda ortalama ne kadar kazandığını nasıl öğrenebilirim?
Freelancerdan olmaz yazılımcıyım 5 senedir bir şirketteyim memurdan bir tık daha iyiyim freelance arada ek gelir olarak atıp 100-200 alıp yiyorum sadece
enerji sektörüne web ve mobil yazılımları satıyormuş tek bildiğim bu
Boş yapmış seni kandırmış enerji sektöründe web ve mobil yapılmaz yapılsada alacağı para max 50 bin
Hadi taş çatlasın 200 bin alsın 4-5 ay yrni iş alamaz
Bende webciyim
bilmiyorum düzenli olarak görüştüğü insanlar varmış onlarda hizmet veriyormuyş. hatta ara sıra telefonda görüşüyor emin olamadım. ama evi ve arabası gayet lüks görünüyor. ama işte babası mı aldı kendisi mi bilmiyorum
Kaç yaşında
29 yaşında bide tuhaf olan şu enerji mühendisliğinden den mezun olmuş yazılım üretiyor. kendi mesleğinide yapmıyor yani bilmiyorum ya umarım durumu iyidir konuyu açacam
İyidir aileden kalma
umarım öyle degildir ya çok saygılı bir çocuğada benziyor işinde gücünde
Yani durumları iyiyse çokta önemli değil mesleği bence çünkü yazızlım düşüştr eskisi gibi paralar kazanmıyoruz yinede aklına takılan soru olursa sorarsın
Gelecek kaygısı yaşamanı çok iyi anlıyorum tatlım, ama freelancer olmak artık çağımızın en lüks mesleklerinden biri oldu ✨ Eğer işinde iyiyse inanılmaz paralar kazanıyor olabilir!
İlişkinizin dengesini bozmadan gelirini öğrenmek için direkt rakam sormak yerine, projelerinden ve çalışma rutininden bahsettiği anları yakala ☕ Mesela son zamanlarda yurt dışına iş yapıp yapmadığını sorabilirsin. Yurt dışı odaklı çalışıyorsa döviz kazandığı için zaten maddi güvenliği tamdır 💅
Ev ve araba konusunu da hiç dert etme, birlikte geçirdiğiniz zaman arttıkça o detaylar doğal bir sohbetin içinde kendiliğinden dökülür zaten 💖 Peki senin bu konuda hislerin ne söylüyor, onda o potansiyeli ve çalışma hırsını hissediyor musun? ✨
Cevap
5Cevap
Ne yapıcan evlilik yeklifi mi aldın? Bu devirde yazılım işi bitti artık her şey yapay zeka ile halloluyor
Çekinecek bir şey yok, nasıl elde ettiğini sorabilirsin. Ama freelance (serbest) çalışma güven vermez. Ben 7 sene çalıştım, oradan biliyorum
Utanmana gerek yok eğer ki ciddi yoldaysanız ev araba senin üzerine mi diye sorabilirsin
Güvenebilirsin, en güzel şey bu
iş olursa yaparım, olmazsa yatarım modu o meslek
Guvenme
Ne istiyosun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?