Hiç bir şirkete ait olmadan kendisi bir uygulama yaparak
nerelerde satabilir?
Ne gibi şeyler önerirsiniz?
nerelerde satabilir?
Ne gibi şeyler önerirsiniz?
Arkadaşlar KS de soru soramıyorum bir kaç gündür deniyorum olmuyor yardımcı olur musunuz? Soru başlığı içeriyi hazırlamada sorun yok ama sonra gizlilik vs geldiğinde orada dönüp kalıyor ileri yapamıyorum.. uygulamayı sildim tekrar indirdim yine olmuyor
Cevap
9Cevap
1-) Mobil app yazıp oradaki reklamlardan gelir elde edebilirsin.2-) Paket yazılım üretip şirketlere belirli ücret karşılığı kiralayabilirsin.3-) Freelancer olarak iş alabilirsin.(Mobile-Web)4-) Siber Güvenlik Sızma Testinde kendini geliştirip HackerOne'da ki şirketlere saldırıp açıklarını yakalarsın. Sonra da verilere zarar vermeden bunu raporlarsın ve ödül alırsın.
freelancer olarak yeteneklerin ile alakalı işler alabilirsin ne tür yeteneklerin var?
Büyük sitelerin buglarını ve hatalı komutlarını bul. Çözümünü üret ve onlara sat.
Geliştirdiğin bir güvenlik programıysa' bankalar fabrikalar emniyet gibi kurumlarla temas etmelisin'
Youtube'den demolarını yayabilirsin gibi ''
Uygulama içi satın alma yaparak da kazanabilir. Bir yere satmasına gerek yok yani.
Bana ulaşabilirsen geliştirdiğim bir proje var. 🙋♂️
Uygulama yapıp para kazanma mantığını bilmiyorum ama öğrencilere hitap eden uygulamalar tutabilir ya da bir konu hakkına bir şeyler öğreten bir uygulama yine aynı kapıya çıkıyor tabi
Yemek sepeti tarzinda bisi yap işte
Oyun serveti kurup aylık sınırsız para kazanabilir
Bir kaç freelancer site var

Merhaba,
Hiçbir şirkete ait olmamak kendi şirketinize ait olmamayı da kapsıyor mu bilmiyorum ama, güzel bir girişim fikrini projelendirip etkili bir gelir modeli ile melek yatırımcı desteği ve/veya KOSGEB gibi kurumlardan teşvik destekleri ile hayata geçirebilirsiniz. Başarılı olduğunuzda tahminimce en etkili kazanç bu şekilde kazanılabilir. Yap-Sat iş modelini de girişimcilik başlığı altında değerlendirebiliriz.
Freelance çalışma yöntemi ise bildiğim kadarıyla biraz kişi ağınızın geniş olmasını gerektiren bir çalışma yöntemi. Freelance çalışmaya yeni başlayanlar için birtakım engeller söz konusu olabiliyor. Çalışmak istediğiniz kişiler veya sizinle çalışmadan önce sizlere güvenebilmek için iş bitirici olduğunuzu ispatlayıcı bazı referanslar isteyebilirler. Freelance çalışırken bir şirket olmadığınız için büyük projelere başlamakta güven eksikliği sebebiyle zorluk yaşayabilirsiniz. Sonuçta kayıtlı sermayeye sahip olmadığınız için firmalar anlaşma konusunda ek güvence taleplerinde bulunabilir. Karşı tarafla güven bağı kurmanız başlangıç aşamasında size referans olabilecek kişi ağınız ile doğru orantılı olacaktır. Tahsilat ve vergi süreçleri de cabası. Kısacası freelance yöntemi, tecrübeli kişiler tarafından uzmanlıkla uygulandığında etkili bir kazanım sağlar.
Kendi mobil uygulamanızı geliştirebilirsiniz. Bu alanda kazanımlar ise uygun gelir modeli ve yazılım/fikir yeteneklerinize göre artan kazanca sahip olabileceğiniz bir mecra. Birçok gelir modelini tek seferde kullanabilirsiniz. Mobil platformlarda iş fikirlerinizi kolayca inşa edebilirsiniz. Ek güvence gereksinimi yoktur. Tahsilatlar, mobil mağazalar sayesinde kolayca yapılabilir ve yine vergi süreçleri sizin adınıza mobil mağazalar tarafından sorunsuz bir şekilde tamamlanmaktadır.
Yukarıda saydığım iş yöntemlerini hayata geçirmek için belirli bir nakdi kaynağa sahip olmanız gerekir. Teşvik, yatırımcı, sponsor vs.. artık adına her ne derseniz. Mobil uygulama geliştirme ise bildiğiniz gibi fikir ve yazılım yeteneği ile bir de bolca zaman neticesinde ortaya çıkabilecek bir süreçtir.
Yeterli kaynağınız yoksa başlangıç sermayesi için internet üzerinde alternatif para kazanma yöntemlerini deneyebilirsiniz. Bu konunun uzmanlarından birisini size tavsiye edebilirim.
Profil linkini aşağıya bırakıyorum.
Serdar Sezer : https://www.kizlarsoruyor.com/bibilen/serdarsezer
Sağlıklı Günler.