Eğitim & Kariyer 2 ay Alaylı yazılımcı iş bulabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kapsamlı yazılım kursuna gitsem çoğu şeyi kavradıktan sonra işe alınma ihtimalim nedir bu sektörde? Alaylı yazılımcı iş bulabilir mi? Cevapla 2 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gucuelineal Takip Et Xper 5 Yaş: 37 2 ay Hayal satanlara inanmayın, yazılım bir kursla öğrenilemeyecek kadar zor bir meslek en iyi ihtimalle minimum 2 yıl çaba sarfetmelisiniz. 0 5 Yorumla Royalinea 2 ay Yazılımcı mısın? Yorumla gucuelineal 2 ay @Royalinea evet Yorumla Royalinea 2 ay Hangi sektör web, data... ? Yorumla gucuelineal 2 ay @Royalinea Kardeşim yaş 37 web, data ne? hangi sektör sorun bile yanlış :( Yorumla Royalinea 2 ay Anladım abi ahahaha ben şu an mobil + web üstündeyim. Hangi şehirde çalışıyorsun Yorumla
Royalinea Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 35% 2 ay Bulur fakat kendini aşırı gelistirmen lazım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayal satanlara inanmayın, yazılım bir kursla öğrenilemeyecek kadar zor bir meslek en iyi ihtimalle minimum 2 yıl çaba sarfetmelisiniz.
Yazılımcı mısın?
@Royalinea evet
Hangi sektör web, data... ?
@Royalinea Kardeşim yaş 37 web, data ne? hangi sektör sorun bile yanlış :(
Anladım abi ahahaha ben şu an mobil + web üstündeyim. Hangi şehirde çalışıyorsun
Bulur fakat kendini aşırı gelistirmen lazım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!