Seven, firkat karşısında susmaz; sevdası uğruna mücadele eder. 🪷

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Seven, firkat karşısında susmaz; sevdası uğruna mücadele eder. 🪷

Cevap
11Cevap
Aynen öyle sevdiğin için çabalamak..
Sevgi demek emek ve çabadır doğrı
Gerçek sevgi sevdiğini üzmemek ve elinden geleni yapmaktır onun için.
Hava kara bulutlu. Bir arkadaşla çorbacıya oturduk. Çorbalar geldi. Tam iki yudum aldım gök bir gürledi ama nasıl ooo.
Hemen wp yi açtım. Baktım yazıyor...
-korkuyorum..
+2 dk ordayım.
-hayır gelme
Çoktan arkadaşa gelicem diyip koşmaya başlamıştım bile. Ama çoktan yağmur boca olmuştu. Ama nasıl yağıyor. Kovadan falan değil direkt denizler üstüme yağıyor. Gök çıldırmış gibi yıldırımlar üst üste vuruyor.
Kapısının önüne geldiğimde ayakkabımın kenarından taşan logar kapağı gibi su fışkırıyordu. Corç olmak denir. Öyle sırılsıklamdım. Kaldırımın dibindeki ağaçların altında sudan korunmak istiyor bir yandan telefonun ekranına bakmaya çalışıyordum. Derken en üst kattaki o balkonda belirdi. Bina sessiz bir tek o vardı. Bana bakıyor hem mutlu hem... Değişik bir ifade vardı yüzünde. Git der gibi işaretler yapıyordu. Telefonun ekranını silip giderim ama bir şartla beni ilk gördüğün anda sarılacaksın...
8 yıl olmuştu. Çok normal bir istek. Ayrıl barış ayrıl barış ama olsun hakkım vardı buna.
+ Hayır git.
- o zaman gitmem.
İki dakika kadar daha bakıştıktan sonra resmen bana acıdı sanki.
+ Hadi git tamam söz.
Savaşı kazanmış bir savaşçı gibi o yağmurun altında mutlu mutlu yürümeye başladım. Artık ıslanmak önemli değildi. Gülümsüyordum. Aylar sonra ilk defa görmüş ve söz almıştım.
Ertesi gün bir mesaj.
- telefonu abime vericem. Yazma arama sakın bekle.
Ve engel... Orada bıçak girdi içime. bir şey oluyordu ama hiç normal değil.
İki dakka sonra aradım yüzüme kapandı.
Ve iki dakka sonra
+ Sana arama demiştim. Niye böyle yapıyorsun. Konuşmayalım artık. Allah a emanet ol...
Akşam eve geldiğimde kaç sigara üst üste yaktım hatırlamıyorum.
Günler günler günler geçti... Ne instadan açıp profil resmine baktım ne eski bir kaç fotoğrafına. Sadece bekliyordum. Bu sefer o gelecekti benim balkonun altından geçecekti. Sıra ondaydı. Bu her zamanki kavga sonrasında olan şey. Bir o gelir bir ben giderdim. İş çıkışı , uyandığımda , yemekten sonra... Her boş anımda balkonda oturup dışarıya bakıyordum. Saatlerce. 1 yıl boyunca dışarıya çıkmadım. Günlerce bekledim.
Ve yine 4 Kasım geldi. O mesajın üstünden tam 1 yıl geçmişti.
O kadar özlemiştim ki inadımı kırıp instadan ismini aratıp profil fotosuna bakmak istediğimde artık canlı bir ölüydüm.
Gördüğüm şey gelin ve bir damattı.
Kalakaldım
. Artık herşeyin tadı aynı kül tadına dönmüştü. Yediğim , içtiğim , soluduğum hava bile kül tadıydı... Söz vermişti diyip sayıklıyordum sadece. Yürürken , çalışırken , evde dışarıda... Söz vermişti. Sarılacaktı...
40 günün sonunda rüyamda evlerinin arka sokağındaydım. Biri beni teselli ediyor ve yürüyorduk.
- unut kanka yapacak bir şey yok diyordu.
Akşam üstüydü. Hava karardı kararacak. Sağıma doğru baktığımda giriş katlı girişi ise komple camdan bir ev gördüm. Odanın içi gözüküyor oda odanın ortasında bir yeşil koltukta üstünde battaniye önünde laptopla oturuyordu. Yanımdaki yok olmuştu. Yanaştım eve doğru bir kaç adım. Beni gördü gülümsedi ve içeri aldı. Ben gözlerim dolu gibi ona bakıyor değişik duygular içinde sadece izliyordum ay gibi yüzünü.
Gülümsüyordu. Ve gel diyip sarıldı. Sarıldık. Ama gerçekle hiç bir farkı yoktu. Hissediyordum canlı kanlıydı. Ağlamaya başladım. Sırtımı sıvazlayordu. Kokusu kendi işte sarılıyorduk... Kısa bir süre sonra ayrıldık ve hadi gelir birazdan dedi gözleri dolu dolu. Hafif bir gülümseme ile bakıyordu. Ve uyandım. Saat gecenin 03:30 u. Yastık ıpıslak olmuş gözlerimden düşen yağmurlarla...
Yıl 2019...
Okuduktan sonra siler misin? Sonra gideceğim
Kaldıracaktım dengesiz bir hanımefendinin yorumlarını sabırla kaldırdığım halde yazmaya devam ettiği için kaldırma hakkım bitmiş kusura bakmayın yarın tekrar denerim 🙏🏻
Gerçek sevgi sadece kaybetmemek için çabalamak değil birbirini kaybetmemek için iki tarafın da emek vermesidir sevgi tek kişinin uğraşıyla ayakta kalıyorsa orada sevgiden çok tutunma vardır
Kestirip atan kabullenen zaten sevmemiştir kolay olsa herkes sever zaten aşk zor olanı başarmaktır
Bu konuşmalar kime ait bilmiyorum ama mesajdaki karşı taraf gibi oldum hep ve bu insanın kendime zarar anca arada büypk bir yalan aldatma al konusu degılse böyle karşılık alınmamalı.
Konusmaalarıı Threadastan calmıssın kendi konuşmam gibi paylaşıyorsun yazık kafanaAaa
Bak hep derim üslup çok önemli diye ‘çalmak’ kelimesi tamamen sizin terbiye yoksunu olduğunuz için düşünüp kurduğunuz bir kelime olduğu için cebinize koyup aynen yol alın. Ben soru altında görsel bana ait demedim her koyduğumuz görsel bize ait olucak diye bir kural yok. Soruya uygun iki görsel bulmuş koymuşum sabırla belki susar diye bekledim ama inanılmaz bir insanla karşı karşıyayım lütfen sorumu daha fazla kirletmeyin.
Sevdiğim kaybolmamak için çaba sarfetmiyorsa ve bunda ısrarcıysa ben de vitesi küçültürüm. Akacak kan damarda durmaz...
Ee illaki
Bir nebze öyle
Sevgi kim
Doğru söylüyorsun bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek sevgi kesinlikle emek ister ama bu mücadele iki taraflı olduğunda anlam kazanır 🥺💖 Tek taraflı çaba insanı zamanla çok yıpratıyor maalesef.
Ekran görüntüsündeki konuşmada karşı tarafın hala vazgeçmek istemediği çok açık ortada 💔 Bazen bitirmek istesek bile son bir buluşma zihnimizdeki soruları netleştirebilir. Ama kendi huzurun her şeyden önemli tatlım, sınırlarını korumalısın 💅
Pazartesi günü onunla son kez konuşup her şeyi net bir şekilde noktalamayı düşünüyor musun peki? ✨