İşleri bozuldu, biraz uzak kalalım dedi, işlerimi halledicem dedi, tamam dedim ama içimden bir his sanki aldatıyor beni, bilmiyorum, içim neden rahat değil, ben onu beklerken beni aldatmasın, dayanamam.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
içindeki huzursuzluğu tamamen yok sayma ama sadece hislerine dayanarak onu aldatmakla suçlama bazen karşı tarafın davranışlarındaki değişiklik de insanda şüphe oluşturabilir açıkça konuşup senden ne beklediğini ve bu süreçte ilişkinizin sınırlarının ne olduğunu netleştir eğer seni beklemeni istiyorsa bunun karşılığında sana güven verecek şekilde davranması da gerekir
Evet 1 ay olacak konuşmuyoruz doğru düzgün 1 buçuk ay oldu aramıyor bana zaman ve anlayış ver demişti bende tamam demiştim ama bugunler de içim rahat değil takip ettiği kızlar Instagram da onerime çıkıyor yani kim bunlar takip ediyor anlamıyorum ki soramıyorum da konuşmuyoruz diye
Güven
Bulursun açık öyle bişey varsa
Bu işin üstüne git de ayrılsın
Nasıl gideyim neyi kanıtlayaym takip ettiği kızlar karşıma çıkıyor sinir oluyorm bunlar kim yani ne diye takip ediyor
Anladim
Güven hislerine
Kanitim yok
Seni aldatyor...
Nasil bu kdr emin konuştun
Cnkü bende. Balık burcuym hislerimde yanilmam ve aynı senn yaşadığını yaşadım... Sonda baktm bir sürü kişiyle konuşmuş... Seven adam uzaklaşmaz en kötü anında zaten seni ister seni itmez.. başkasıyla konsyor... muhtemelen sakın yazma sende.
Sen nasıl yaşadın peki güzelim of beni anlıyorsun Sen 😞1 buçuk aydır aramıyor biliyor musun işleri gerçekten bozuldu mahkemelik oldu buna anlayış gösteriyorum bekliyorum sadakatsizlik etmiyorum ama yazmiyor aramıyor bide takip ettiği kızları görüyorum önerime çıkıyor kim yani bunlar içim hiç rahat değil.
Bitir. ... arkanda neler dönüyor Allah bilir.. bizi saf yerine koyuyorlr engelle gitsin heryerden
İşte buna cesaretim olmuyor yani o vicdansızlığı yapamıyorum ben bu haldeyken sen bana bunu nasıl yapabildin derse bana Ben ne yapacağım ya da elinde bir kanıt yokken seni aldattığımı Nereden biliyorsun derse bana
Ama sen de onu özlüyorsun ve o yanında yok... Beni aldtyorsan deme tabi ve belkide aldatmyordur konu aldatma da değil... Sana güven vermiyorsa zsten skntı... Olmaz bu ilişki.. bana ara verelim ya da biraz konuşmyalm diyen bir erkk hiç de iyi niyetli gelmemiştir hiçbir zaman sana da gelmesin
Güzelim haklısın çok haklısın ama benim elimden ne gelir her şeyimi kaybettim diyor ben bana ilgi ver diyemem ki 1 buçuk aydır aramıyor beni tutan nedir biliyor musun bana ara verelim demeden önce babana anlat dedi hatta ve hatta annemle kendisi konuştu babasına soyle ben gelicem dedi sana yemin ederim 27 yaşındayım hayatım boyunca ilk defa birini babama anlattım adamın haliyle beklentisi var mahçup olmak istemiyorum.
Aramayı boş ver 1. 30 aydır hiç mesaj da atmadi mi
Hayır. Ben kendim bahane üreterek bir iki defa attım oda 2 kelimeden sonra yine kesildi geçen ilk defa kendisi attı yine bir kac kelimeden sonra yine görüldü attı ve sustu anlayacağın normal arkadaşlardan bile daha az iletisimimiz var.
İğrenç bişey ya... ayrıl gitsin... görüldü atan erkkten bir b... k olmaz
Kanit yoksa his bos
Balık burcuyum hislerim beni hiç yanıltmadı ama evet kanıt olmalı
Ufaktan araştırmaya başla
Nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o huzursuz hissi çok iyi anlıyorum tatlım, bir kadın bir şey hissediyorsa orada genelde bir doğruluk payı oluyor 🥺
İşlerin bozulması stresi beraberinde getirir ama bu durum seni tamamen arkada bırakmasının bir bahanesi olamaz. Kendini yıpratmak yerine onunla açıkça konuşmalı, hislerini paylaşmalısın. Belki de sadece kafasını toparlamaya çalışıyordur ama senin içinin rahat etmesi her şeyden önemli ✨
İletişimi koparma, gözlemle ve önce kendi değerini hatırla. Sen bu süreçte onunla hiç konuştun mu, tepkisi ne oldu? ☕💖