Erkek arkadaşıma güvenmekte zorluk yaşıyorum?

Erkek arkadaşımla 8aydır bi ilişki içindeyiz ama ben birtürlğ güvenemiyorum beni sevdinş söylediği zaman mesela bazen hissediyorum ama bazen inanamıyorum kendimi anlamakta çok zorluk çekiyorum belkide kafamdaki o güvenme ona düşüncesi döndüğü için öyle düşünüyorum bilmiyorum bende güvenmedm bi isanla ilişki yürütemem zaten hani normal arkadaşlık bile olmaz ondan önce bir çok isan güvenimi kırdı hani herkezden herşey bekliyorum her an beni brakıp başkasına gider diye düşünüyorum. Bu konuyu onunla da konuştum yani o diyo bana taö güvenmedini bildim halde seninle yeniden birlikteyim çünkü bu gidicek diye inanıyorum birinin sana güvenmemesin sevdin kadın sana güvenmemesini bu çok ağır bişe diyo otur düşün kafan karışık anlıyorum ama böyle giderse ilerleyemeyiz diyo ben gerçekten ona mı güvenmiyorum ya da kendime mi güvenmiyorum bilmiyorum ne düşünmem gerek bilmiyorum bu şekilde onun da bana güveni gidiyor ikimizde biliyoruz ki bu durum uzarsa ayrılcaz diye lütfen yardımcı olun cidden neler olup bittini kafamda çözemiyorum
Erkek arkadaşıma güvenmekte zorluk yaşıyorum?