Güncellemeler
+1 yıl
Boş oy atıcam kağıda şampiyon gs yazicam diyor ya. hem bir tek o oyla kazanamayız ki en iyisi masefemi koruyayım. ama gerçekten o oyla kazancamızı bilseydim 😞
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
lan millet kafayı yemiş lan. ne öptürmesi iyice saçmalıyorsunuz
yazsın. ya siz mi kafayı yediniz ben mi Einsteinım
Hayır millet ciddi anlamda kafayı yedi böyle düşünen tek sen değilsin
@hayaletsehirden İçimi dökmek istiyorum kusura bakma ama. YouTubea giriyorum saçma sapan videolar yok sigma yok beta yok tiktok. Heryerde manasız şeyler. Buraya geliyorum öyle. İnsanlar sevgili cinselllik siyaset başka bir şey konuşmuyor. Sürekli mutsuzluk konuşuyorlar ya yeter da.
Ben kendimle mutlu olan biriyim lakin dışardaki insanlar tesir ediyor.
Dine önem vermeyen hayatını boş yaşayan herkes öyle fark ettiysen. Ben de buraya kavga etmeye geliyorum arada sinirimi çıkarmaya iyi geliyor
@hayaletsehirden Gerçekten İslam mutlak olarak düzenliyor hayatını. Bu ne ya hep kaos mutsuzluk pompalıyorlar.
Ben polyannacı biriyim İslam sayesinde. Bir gün batımında bir eve giren ikindi ışıklarının cisimler üzerine yansıyışı beni mutluluktan gülümsetiyor içim kıpır kıpır olup heyecan duyuyorum.
Sence ekonomi, sevgili, cinsellik hakkında konuşup şikayet eden kişi benim o an ki o ışıgın evde ki cisimler üzerinde ki yansımasının verdiği huzur, bilge bir mutlulugu anlayabilir mi
ahhh kendimi övmek için demiyorum lakin bunlar gerçekten çok ender ve nadide düşünüşler ve mefhumlar.
Dua edelim yargılamadan herkese Allah o huzuru güzel dinimizi tatmayı nasip etsin inşallah
Onların uyguladığı terör İslam değil amaçları zaten İslami kötülemek. Sen ciddi anlamda islamin ne olduğunu bilsen bu tarz lafları etmezdin
@hayaletsehirden Anlatma anlamazlar yukarıda dedim boş ver onları. Senin hayatın tadını ve mutlulugunu yaşa. Değerliyiz her bir insan olarak bütün evrendeki işleyişin senin için seninde Allaha ibadet için oldugunu unutma yeter. Unutmayalım.
İnşallah amin rabbim hepimizi affetsin biz birer aciz kuluz sonuçta.
Kimseyi takip edip takibime almıyorum yanlış anlamazsınız umarım 😅
Senin gibi din düşmanları yüzünden olan oluyor zaten
Yo resmen dine karşı faşistlik yaptın dusmanlik oluyor tabiki
Neyse iyi geceler uykum geldi
@hayaletsehirden Karşı cinsle İslam hakkında konuşuyorum diye yürümek olmuş. Çıldıracagım. Çöp tenekesine dönmüş bunların kafası.
Konuşma için sağol kardeşim.
SEn oyunu kullan ve onu saat 7 den akşam 5 e kadar yanından ayırma oy vermeye de gönderme, ancak o zaman güven.
Oy kullandırma ona.
Oy verirken videoya çekerse tamam de
Hahahaja ah 🤣🤣pzvk oyunu Bi öpücüğe mi sattı
iki kere öptür hitlere versin
Kandırıyor
Bana da oy geliyor ya. Boş oy atıcam diyor ama beni kandırıp ailesinin sözünü dinler kesin. O yüzden yapmicam
Bir AKP'liye asla güvenmem skdkdlfl
Akpli degil ki kimseye oy vermiyom diyor
AKP'li nereden görsem tanirim
hahahaha
Güvenme
Güvenme.
herkes kafayı yemiş. youtube giriyorum saçma videolar burada öyle sorular. lan noluyor insan türüne aaaaaaaaa