Yönelimimden emin değilim erkek arkadaşımı duygusal olarak aldatıyor sayılır mıyım?

Erkek arkadaşımla yaklaşık 9 aydır birlikteyiz, ilişkimizde şu ana kadar hiçbir saygısızlık olmadı. İkimiz de birbirimize çok değer veriyoruz ve mutluyuz. Fakat ondan çok önce hayatıma giren ve beni hiçbir zaman benim onu görmüş olduğum gibi görmeyen bir kız var. 7 senelik en yakın arkadaşım. Daha önce hiç bir kızla deneyimim olmadı fakat arkadaşlığımızın 2 ya da 3. senesinde ona karşı olan hislerimin sadece arkadaşlıktan ibaret olmadığını hissetmeye başlamıştım. Onunla ilgili düşüncelerimi yapmak, söylemek isteyip yapamadıklarımı hep bir deftere yazdım. Kendisinin yönelimi bu yönde olmadığı için eğer bir şey yaparsam onunla aramın bozulabilmesinden ya da onu tuhaf hissettirmekten korktum ve duygularımı asla belli etmeyeceğimi kabullenip onu unutmaya çalıştım. Tam olarak unuttuğumu söylersem yalan olur herhalde. Yine de erkek arkadaşımı sevdiğimden eminim ve bi olduğumu düşünüyorum. Sadece.. bazen aklımda o kızla birlikte olsaydık nasıl çok daha mutlu olabileceğimi düşünmekten alıkoyamıyorum. Sevgilimden ayrılmalı mıyım? Bu isteyerek yapmadığım şeyi hak ettiğini düşünmüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Yönelimimden emin değilim erkek arkadaşımı duygusal olarak aldatıyor sayılır mıyım?