Erkek arkadaşımı aldatmış oluyor muyum? vicdanım rahat olsun istiyorum?

Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. iki yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm hep. yaranamadım ona yapmadığım şey kalmadı onun için ama hep hakaret küfür değer ilgi yok baskalariyla karşılaştırma dalga gecmeler agir ithamlar hep. Sürekli suçlamalar kötü gününde hastalaginda umrunda olmaz öyle. ayni iş yerinde çalışan bizim sevgili olduğumuzu bilmeyen müdür yardımcımız bana normal okulla ilgili sorular sordu mesajdan. o bu adamı kafaya takti. adamın az ilgisi benim hoşuma gitti. adam bana bakmıyordu. ama ben her gün nerdeyse adama illa bakıyordum gozum ariyordu. erkek arkadasimin yanında da bakiyordum. . erkek arkadaşım bu durumu farkedince uyardı beni ona bakıyorsun diye ben bakmakla direttim. bisey hissetmediğimi söyledim inandiramadim. iş yerinde beni daha çok kisitladi öyle olunca. adamin suçu yoktu. erkek arkadaşım o iş yerinde ayrılmak istedi. beni aldattın dedi. ben kaldiramam dedi. bi kaç ay boyunca kafayı yiyecekti artık dayanamadı ayrıldı. ama meselenin o adam olmadığını zaten onunla büyük sorunlarım olduğunu biliyordu

Erkek arkadaşımı aldatmış oluyor muyum? vicdanım rahat olsun istiyorum?