Biriyle tanışsam da herhalde ilk gördüğümle denetimsizlikten hemen evlenmek istemem tüm yaş grubun kapılı tada çoğu erkek ya benden çok küçük yaşa büyük gibi hissediyorum
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle tanışsam da herhalde ilk gördüğümle denetimsizlikten hemen evlenmek istemem tüm yaş grubun kapılı tada çoğu erkek ya benden çok küçük yaşa büyük gibi hissediyorum
Cevap
11Cevap
Önemli olan erken ya da geç değil doğru zamanda doğru kişi nasip in dağın altında olsa çıkar bulunur dua et yeter
Sevgilinin olmamasını geç kalma olarak sayıyorsan büyük hata yapıyorsun şimdiye kadar sevgilini olmaması senin için İnanılmaz büyük bir artı ve bunu saklamaya devam et Evleneceğin kişiyi bulana kadar
Neyi saklayacağım Allah aşkıma en güzel zamanlar gidiyor o kişiyi bulsam o saklamış olacak mı? Ne zaman geleceği belli değil iyice hediye paketine mi bürüneyim
Evleneceğin kişi kendini sana saklamış olur olmaz onu bilemem ama senin için aslında en iyi olabilecek kişi senin geçmişinin temiz olmadığını öğrenince işi yürütmezse?
Benim için en iyi olabilecek kişi kendisinin sağlayamadığı şeyi benden isteyecek yüze sahip olamaz
Daha yaşın geç değil bakımlı ol. yeter
Öyle mi diyorsun
Hayır canım geç kalmadın
yok gelmez benimde biri yok bos duruyom
Yoo normal yaş
Türkçe intihar etti
Nerede etti? Başlığı diyorsan ai yapıyor
Kapılı ne
Evet yani
Daha da bulamam mı
Yok be bulursun niye bulamıcaksın sadece tecrübesiz kalmışsın o kadar
Psikolojik sıkıntılarım vardı kendi kendime çok kaldım maalesef. Tecrübe de edinilir diye düşünüyorum ama canım da sıkılıyor bir yandan
Olur olur kaçırdığın bişey yok en güzel günler senin olsun
Tam zamanindasin
26da da bür şey olmaz
Niye kriterlerin neler ki
Ben iyi değilim şu * onu bi düzeltmem lazım yardım alıp. Diğer taraftan kriterim eğitimli kültürlü aklı başında birisi olması kafi
Niye iyi değilsin
İş bulmam lazım yeni mezun oldum bunun yanında terapiye uzun süre ara verdim OKB problemim ve majör depresyonum vardı şu an daha kötü duruma geldi biraz da kilo aldım önce biraz ben oluyorum kıvamına gelmem lazım diye düşünüyorum
Ablacım yazık etme kendine hayat bir günlük kıymetini bil iyice
Ben de kendime yazık etmek istemiyorum zaten
Çok düşünme çok takma akışına bırak
Hiç öyle düşünme
Öyle hissediyorum ama
Hissetme
Tam yaşları aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım kesinlikle ama kesinlikle geç kalmadın, bu düşünceyi hemen kafandan atıyorsun ✨ Yaşın daha 25 ve önünde keşfedilecek harika bir hayat var. Sırf deneyimsiz hissettiğin için karşına çıkan ilk kişiyle evlenecek değilsin zaten, buna kendini asla zorlama. 💖
Doğru insan doğru zamanda karşına çıktığında her şey o kadar doğal akacak ki kendine bile şaşıracaksın 💅 Kalbini tecrübesizliğe değil, doğru hisse açmalısın.
Peki seni şu an en çok korkutan şey yalnız kalmak mı yoksa yanlış biriyle vakit kaybetmek mi? ☕