Hayatı kaçırdım baya
1 ay
27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı, bu konuda çok mu geç kaldım?

Hayatı kaçırdım baya
boku yedin, tecrübesizken kadınlar sana anlayış göstermez sürekli terk edilecen, ya da köpek gibi davranmanı isticekler, kötü ellere denk gelirsen kalbin çok kırılacak. Benim birkaç tecrübem oldu kısa sürdü, ağaç yaşken eğilir, genç yaştayken daha güzel olurdu
Hayatı kaçırma buna göre mi oluyor. Bence senin durumun her önüne gelene atlayan sazanlardan daha iyi durumdasın. Ne istediğini biliyorsun en azından , karakterinde oturmuştur
Cevap
6Cevap
Senin gibi biri seni tamamlar, beraber yaşarsınız ilk defa birini sevmeyi. Böylesi daha sağlam olur bence
İnşallah dua et
Denk gelmez usta kızlar bizden daha fena daha istekli o yüzden 20 yaş üstü olup da ne bakire ne de sevgilisi olmamış kız bulamazsın
Mesela 25 yaş üstü şu an sitede sevgili yapmamış bakır erkek 50 tane varsa kız 25 tane var reelde de bu böyle yani erkek daha çok var ama kız zor bulunuyor
Kızlar tam tersi erkek olmadığını düşünüyor ama kesinlikle yanlış düşünüyorlar
Sevgili dediğin ne ki mesela bir kızla iki kelam bir şey konuş aa biz sevgili miyiz şimdi falan filan dert ettiğin şeye bak 👀
Çoğu kadının ne idüğü belli olmayan bir ortamda sevgilin olmayınca çok bir şey kaçırmış olmuyorsun.
Hayatı kacirmadin da severek çok zor.
Ailene soyle görücü usulü bulsun, buluş tanis sev evlen..
hayatina dogru biri cikarsa olursun yani gec kalma falan yok askin yasi olmaz
Kendi gibi biri çıkmaz ama o yaştan sonra
bende 25 yasindayim hic olmadi duruonhayatima üzülüyorum kendime neden buladar yanlizim benim asosyalik utangaclik yüzünden olmadi
Hayır geç değil, boş işler zaten
Bence geç kalmadın
Aşkın yaşı yok yeterki gerçek aşk olsun
Sanmıyorum direk evlenirsin belkide
Sevgilinin olmaması çok normal ya
27 yaşı ama sence o yaşta normal mi
Normal ya yanlizlik güçtür
İnsan yalnız kalamaz valla şaşırıyorum ya o yaşa kadar nasıl böyle kalabiliyorlar. 30 yaşın üstünde bile gördüm ya
Yanlız kalınca belli bir zamn sonra bağililik yapiyo valla bende öyleyim ne bir dost ne bir erkek arkadaş kimseyi istemiyorum yanlız olmak keyif veriyor
Sen küçüksün daha 18 sin olur 20 22 ye doğru falan
Kızlar yalnız kalamaz illa bulursun kanka
Ben öyle değilim la bende bı tuhaflik var dkdms
Ne biliyim genelde sevgilim olsun seviyim seviliyim derdinde olan kızlar oluyor genelde hep
Knk ben birazcık yabaniyim sevip sevilmeyi sevmiyorum herkes farklıdır ya hani
tamam
boş ver olanlarda bazen mutsuz.
Ne geç kaldın neden erken
Geç değil
yooo
Kendi gibi birini bulamaz ama onun derdi o
O yaşlarda olan kızlar sevgili yapmıştır şimdiye kadar
haklisin yaşanmislik vardir
Yani o yaşa kadar nasıl beklenebilinir ki
beklemez yasamistir zaten ki
olmamissa hic ya cok pasif ya cok ozguvensiz ya da cok dindardir
Maalesef abi öyle evet
Yanlış kalpte olmaktan iyidir
Tecrübeli olmak lazım ama yanlış doğru fark etmez iyi kötü bir sevgilin olacak illa
Napıyorsan artık
En İyi Cevap