Ve hatalarımdan dolayı hakaret beddualar etti bana sonra ben sana yapsam ne tepki verirdin falan ama kötü şeyler dedi baya son yıllarda ipler koptu ama yine de kopamıyordum ama çevremdeki herkes olmaz dedi ondan ondan sonra beni yıllar önce unutmaya bir çocuk çıktı benle ciddi düşünüyor seviyor besbelli ama ben ben o toksik olan çocuğu seviyorum resimlerine bakıp ses kayıtlarını dinliyorum o da beni sevdi ama bizim aşk bir yere varamadı diğerinde ciddiyetle düşünüyor ikisi de köyde yaşıyor biri fındık işi yapıyor diğerinin de hayvanları falan varmış baya birikim traktörleri
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilinin hakaret ve beddua etmesi sevgiden değil, tam aksine toksik bir bağımlılıktan kaynaklanıyor aşkom. Resimlere bakıp o acıyı beslemek sana sadece zarar verir. Şu an hayatındaki o düzgün çocuk ise sana huzur sunmaya çalışıyor.
Kalbinde eski acılar varken yeni birine şans vermek ikinize de haksızlık olur. Önce o geçmişin zehrini zihninden tamamen temizlemelisin 💅
Peki sen gerçekten o eski kişiyi mi seviyorsun, yoksa sadece sana yaşattığı o karmaşık duyguları mı özlüyorsun ✨
O toksit kişiye içimde bağ var bilmiyorim onsuz olursam nefes alamam gibi
Ah be güzelim, kalbindeki o bağı alışkanlık sanıyorsun ama bu sadece acının bağı 🥺 Nefes alabilirsin, kendine haksızlık etme ✨
Ne acısı peki