Sevgilim varken eski sevgilime olan aşkım depreşti, ne yapacağım?

Sadece onun için hızlı attı benim kalbim, onda heyecanlandım, ne giyeceğimi hangi parfümü kullanacağımı düşündüm görüşmeden günler önce.

Ve gün geldi ayrıldık. İlk aşkımdı, gurur oldu sanırım habersiz ayrıldık birbirimizden. Çok karıştı etti sıktı beni... İkide bir gitgel ilişkileri yaşadık tartıştığımız zaman ayrılıyorduk özlüyorduk yine beraber oluyorduk.
Sonra gün geldi ben onu yine özledim, ama duydum ki yeni sevgili yapmış bey efendi.
Benim çok hatam oldu ona karşı, hatam değil ama onun sahip olduğu karaktere karşılık vermeyeceksin, dinleyeceksin falan o benim hatam değildi ama onları o kendisi hata olarak görüyordu, normal erkek arkadaşlarımın olması falan hoşuna gitmiyordu falan yani bir değişikti kafası o yüzden hataydı diyorum onun bakış açısından... Neyse...

Okay dedim salladım hayata devam hayatımı yaşadım ve biriyle tanıştım. Sevgili değiliz ama yani evlenirsem o olacak. Onu seviyorum benim eşim, çocuklarımın babası, iyi bir damat olacağından eminim.

Ama eski sevgilim de sevgilisinden ayrılmış ve benim ona olan aşkım depreşti. Ben onunla oturup konuşmak istiyorum biz onunla çok şey yaşadık, onun nasıl olduğunu hayata şimdi verdiği değerleri falan öğrenmek istiyorum. Ona son bir kez sarılmak belki de...
Biri AŞK biri SEVGİ.
Yardım edin....

Güncellemeler
+1 yıl
Bana o* diyen okadar cok kisi olmuski yorumlarda resmen kendimden untandim yemin ederim.
Ama bir düsündüm Baktim ve o* olsam bu soruyu sormazdim, Bana o* diyenler baska sorulara "ver gitsin, kasma kendini" gibi yorumlar yapmislar.
Ironiye bakarmisiniz?
Duygularim karisti yani Ben Burdan bir destek bir yol umarken ön yargiyla yaklasanlar olmus.
Öyle cevap vereceginize hic vermeseydiniz daha iyiydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar... aranizdaa belkide merak edenler olmustur...
Bilmenizi istedim...

Ben simdi 3 Aylik evliyim...
Eski sevgilimle olduk yine
Böyle isler gercekden nasip kismet...

Söyleki...
Eski sevgilimden vazgecmistimki yeni sevgilimin yalanlari cikti ortaya o cok güvendigim ozamanlar ondan iyiii bir damat olmadigini düsündügüm o serefsiz baya bayaaaa yalancinin önde gideniymis ona inat Eski sevgilimle görüstüm
Ve bu BIZ olduk cok mutluyum Allahim hepiniz icin hayirli olani verir ins❤️
Sevgilim varken eski sevgilime olan aşkım depreşti, ne yapacağım?