Eşimin güvenini kırdım; bilekliği gizlice bozdum, şimdi ne yapmalıyım?

Ben 1 tane hata yaptım sonra o bana ikinci üçüncü hatayı yaptırdı pişmanım ama yaptım hatam ortaya çıktı eşimin güveni kırıldı böyle olsun istemedim bi anlık boş bulunma ve gafleti napcam bilmiyorum çok üzüldüm Bi çeyrekli bileklik vardı koptu ben de bunu 2 inci kez defa yaptırmak yerine eşimden habersiz bozdum ztn dünyalar tutmadı 17 bin tuttu sonra eşim onu sorunca telaş ettim gittim Ajda bilezik bozup bileklik ettim Ajda'nın yerine sahte koydum onun sahte olduğunu anladı hata hatayı getirdi bilmiyorum şu an neyi neden yaptım malım ya ben Zaten kimsesizdim bi de artık eşimi de kaybedeceğim çok büyük aptallık yaptığım ama açıklayamıyorum kendime neden yaptığımı Ben var ya bi bok beceremedim çocuk doğurup evlenmekten başka 6 aylık sigortam anca var üzerimde bi bok yok yaşıtlarım ya çalışıyor ya araba bişiy alıyor ben boş boş işler yapıyorum kendimi aşırı yetersiz hissediyorum güzellik desen yok zayıf değilim bilgi kültür iş güç yok üstüne bunca hata yanı biri beni neden sevsin vasıfsız bişiyim

Eşimin güvenini kırdım; bilekliği gizlice bozdum, şimdi ne yapmalıyım?