Flörtün bizzat kendisi bile yanlışken farklı insanlarla aynı anda görüşmek falan bunları insanlar nasıl normal görebiliyor aklım almıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flörtün bizzat kendisi bile yanlışken farklı insanlarla aynı anda görüşmek falan bunları insanlar nasıl normal görebiliyor aklım almıyor
Vallahi harama muhakeme olmak istiyorlar biz nur süresine göre yaşarız mümin erkeklere söyle gözünü haramdan sakinsinlar
İnşallah dini kullanmak için degildir de gerçek düşüncelerindir. İnsanların rol yaptığı dünyada kime inanacağımızı, kimin samimi olduğunu da bilemiyoruz artık maalesef
Diğer yanitlarima da bakarsanız değil hanımefendi
İnşallah🤷🏻♀️
Baktınız mı
İlişki dünyasının geldiği bu durum bazen benim de kafamı çok karıştırıyor tatlım. Maalesef dijital çağ ve sosyal medya insanlara sürekli daha fazla seçenek varmış illüzyonu sunuyor. Bu yüzden bazıları duygusal olgunluğa ulaşamayıp aynı anda birden fazla insanla bağ kurabileceğini sanıyor.
Ama gerçek aşk ve samimiyet tek bir kişiye odaklanmayı gerektirir 💖. Sen kendi değerlerinden ve çizginden asla taviz verme 💅. Peki sen genelde ilk görüşmede mi anlarsın karşındakinin böylesi bir flört gurusu olduğunu? ✨
Cevap
21Cevap
Bunu normalleştirenler kendileri de o durumun içinde olanlar...
Haklısınız
benim de hiç aklım almıyor bu durumu. Zaten millet artık ne yaptığını bilmiyor ki. Ekranda ne görseler hemen hayatlarına uyarlamaya çalışıyorlar. Televizyondaki saçma sapan dizileri izleye izleye her şeyi normalleştirdiler. Çıplaklığa özgürlük diyorlar zinayı da ilişki sanıyorlar. Ortalık iyice karıştı yani kimin ne yaptığı belli değil. Doğru düzgün değer kalmadı ki kızacak insan bile bulamıyorsun artık. Herkes bir akıma kapılmış gidiyor ne saygı kaldı ne sadakat. Gerçekten insanların bu kafasına eremiyorum ben.
Bunu kim normalleştiriyorsa emin ol oda aynı zihniyettedir, burada eşimi aldattım diyene akıl verenler oluyor iyi yapmışsın hak etmiş esin diyen alkış tutanlar var oyuzden kişi kendinden bilir işi derler tencere kapak misali olup herşeyi normalleştiriyorlar
Haklısınız
Bazen keşke haklı olmasak diyor insan
Evet öyle :(
Bırak başka flörtü, bence bir erkeğin ya da kadının tek karşı cins arkadaşı sadece kıymetli eşi olmalıdır. İnsanlar kudurmuş. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Amin
Yıllar önce bir arkadaşım demişti, mutlaka kenarda bir yedeğin olacak, erkeklerin yok mu sanıyorsun diye. Bu tipler normalleştiriyor maalesef
Öyle biri arkadaş diye yanında tutulmamalı bence
Kendi tercihi, benlik pek durum yok
Güldür güldür de bu konu ile dalga gectiler 😀
Normallestirenler de bir akıl sorunu var. Ama kimler bilinmiyor meçhul.
flört olayını sevmiyorum ben zaten ya sevgilim olacak ya da hiç bişeyim ve sadece benimle konuşacak
Flörtün tek kişilik olması gerektiğini düşünen de var, münhasır olmadıkça birkaç kişiyle görüşmeyi normal gören de. Önemli olan beklentiyi baştan açık söylemek; kimse kimsenin aklını okumuyor.
Şaka mı yapıyorsunuz? Aynı anda 2 kişiyle flört etmeyi normal gören büyük sorunlu. Biriyle görüşürsün, olmuyorsa bitirirsin görüşmeyi. Sonra kiminle görüşüyorsan görüş. Aynı anda konusmak ne demek ya
Omurgasız canlılar bunlara tek hücreli canlılarda diyebiliriz.
Maalesef ahir zaman. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil…
Birden fazla kişiyle flörtleşilmesi bence de karaktersizlik ama 1 kişiyle flört etmenin yanlış olduğunu düşünmüyorum
1 kişiyle de flört etmek yerine belli bir mesafede görüşülebilir. İlla gereksiz samimiyet ve sululuğa gerek yok yani
Tamam ben de bana yanlış olduğunu söyledim zaten
İnsanlar özgür olduğunu düşünüyorum gece yürüyüşü hanım efendi...
Haklısın. İnsanlar karaktersiz olmayı seçmekte de özgürler tabi...
Baştan aşağı anormal flört bile öyle iken üç beşi yapan var aman Allahım
flört dediğin şey o zaten, birkaç kişiyle görüşüp uygun olanını seçmek. flört dediğin kişinin elini tutmazsın, öpmezsin. oturup kahve içersin. sana uygun olup olmadığını tartarsın. cimri mi savurgan mı, kaba mı kibar mı, ailesi nasıl. bunları birkaç kişiyle yapabilirsiniz arkadaşlar, hiçbir sorunu yok. flörtler arasından doğru kişi seçtikten sonra diğer flörtlere artık görüşmeyeceğinizi kesin bir dille bildirirsiniz ve ilişkinize başlarsınız.
Flört dedigimiz şey arkadaşlık degil. Duygusal bağ oluşabiliyor. Dolayısıyla aynı anda birkaç kişiyle bu şekilde görüşmek hiç etik degil
flört dediğin şey eskilerin muhallebi yemek dediği şey olmalı hocam. duygusal bağ oluştuysa sevgili olmak istiyorsunuzdur zaten, flört değil artık onun adı.
Eskiden millet 10 kişiyle aynı anda mı muhallebi yiyordu? Yine 1 kişiye yiyordu. Aynı şey. Şu anda da böyle olmalı
sizinle tartışmayacağım görüşünüze saygı duyuyorum ama sizi dediğiniz flört şekli 18-25 yaş arası mantıklı olabilir. 25'inden sonra flört sürelerini uzatmak zaman kaybından başka bir şey değil.
Uzatmaktan bahseden kim zaten? Neyse
Birden fazla konuşan zaten insan değil gözümde bir kişi insan tanışma anında bilene sadık kalması lazım yanlış yanlıştır
O hoo ablacim daha neler var zihnin durur
Biliyorum da onlardan bahsetmek bile istemiyorum zaten. Kusmiyim şimdi
🫠🫠🫠boş ver
İsim verirdim de kavga çıkmasın burada öyle biri var
O yüzden sevgili bulamıyoz zaten öyleleriyle sevgili olacağıma yalnız ölürüm daha iyi
Herkes normalleştiriyor tanışma aşaması ne var kafasındalar sınır korunsa gene bir nevi her haltı edip sevgili değildik zaten diyerek diğerleri ile De devam edenler bile var
Karaktersizlik bunlar
ben yapamam yani yapan çokmuş
Bu durum bana da anormal geliyor
Çok saçma bir şey
Yeni dönemde işler böyle ilerliyor
Böyle olmamalı
En güzeli bekarlık bu zamanda milletin sıkıldım demesi tiribi ile uğraşamam
Doyumsuzluk 🙃
Anormal olanlar
Edenler
Bence normal değil
Miğdesi kaldıran insan herşeye göz yumar
Görmüyorum.
Tek.
İğrenç cidden
Yapanlar tabiki 😂
Biri olmazsa boşuna zaman mı kaybedelim?
E o zaman insan aramıyorsun, seçenek biriktiriyorsun.
@YorgunBirCicek Seçenektekiler de insan.
İnsanlar ama senin mantığına göre "yedek insan" oluyorlar? Sen yedekte tutulmak ister miydin?
@YorgunBirCicek istemiyor olabilirsin ama bilemezsin. Empati yapmaya gerek yok.
Ama sen bilinçli bir yorum yapıyorsun
Bu durumu normal karşılıyorsun
"Biri olmazsa boşuna zaman mı kaybedelim " diyen sensin
@YorgunBirCicek Ben yapınca normal oluyor. Kasap empati yaparsa inekleri kesemez.
Zaten mesele de bu ya, kendine hak gördüğün şeyi karşındaki yapınca aynı rahatlıkla karşılayabilecek misin?
@YorgunBirCicek Böyle empatiler yapmamaya çalışıyoruz.
Olmazsa onunla iletişimi keser öyle yoluna bakarsın. Aynı anda birkaç kişiyi birden idare etmek kusura bakmayın da karaktersizliktir
Dört beş tane eşi olanlara ne diyeceksin?
Allah tek eşi tavsiye etmiş. Dolayısıyla ben 2. yi doğru bulmuyorum. Keyif için yapılacak bişey degil bu
Relax olucan baba
Siz bu kafayla devam edin aynen. Çok mutlu olursunuz bu kafayla
Bi adamla ömür mü geçer sende gülben
Adam gibi adamsa geçer. Sen ne anlarsın
Üf ne kastın aq tamam en dürüst en düzgün kişi sensin dm dolucak simdi aynen bu siteyi kullanan kişinin yarısından çoğu evli herkes anonim gerçekte nasıl bi hayatları var bilmiyorsun hepsi de anormal anormal demiş sen hep bi kişide kaldın zaten kandırın kendinizi böyle
Hangi adam 1 tane kadınla idare etmiş hiçbiri hak etmiyor sevgililik baska ona lafım yok tabi ki ondan baskası olmaz da kalkıp flörtü savunma burada
Dm kutum dolamaz çünkü mesajlara kapalı bu 1, 2. si herkesi kendin gibi sanman senin açından çok üzücü bir durum. Seninle daha fazla konuşup kendimi yormicam
Normal
Bu uygulama
Nasıl yani?
Herkes herkese yürümüyor. Karaktersiz olanlar herkese yürüyor
Herkes yapıyor
Herkes yapmıyor. Karakteri sıkıntılı olanlar yapiyor
Niye yanlış olsun
Ne demek niye yanlış olsun? Aynı anda 2 kişiyi idare etmenin neden yanlış olduğunu mu soruyorsun?
Henüz flört ilişki yok
Flört ne demek? Arkadaş degilsin sonuçta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar